warwolf Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 H-ban még nem ültem, de szalonban már láttam 4 ajtósat, és nekem is az jobban tetszett mint az 5 ajtós H. S, ettől a 2 formától már csak a 3 ajtós a szebb! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Azért a Caravánt se hagyd ki.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Azért a Caravánt se hagyd ki.... :lol: Azzal kezdtem. És mintha még szűkebb is lenne a csomagtér. Nem űrméretre gondolok, hanem a fölfelé szűkülő térre. Bár lehet, hogy csak irigy vok, mert nem fussa rája? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Mi nem régen vettünk 1 F caravánt , és mintha tágasabb lenne mint a G caravánunk. Az mondjuk elsőre feltünt, hogy nincs olyan vastag a küszöb, beszálláskor kicsit zavaró a G-nél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 S, ettől a 2 formától már csak a 3 ajtós a szebb! :huh: Az igaz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 nekem az nagyon "kisautó"hatású... de vissza a témához: nagyon ritka a 3 ajtós G Astra (szerintem nincs is a fórumon senkienk), valahogy nem jött be senkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 ....(szerintem nincs is a fórumon senkienk).... Ááááááááááááááááááááááááááá dehogy :huh: :lol: http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=1340 Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Hűbazzzzzzzzzz, tényleg! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 nekem az nagyon "kisautó"hatású... de vissza a témához: nagyon ritka a 3 ajtós G Astra (szerintem nincs is a fórumon senkienk), valahogy nem jött be senkinek. H-ról beszéltünk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opilla Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Sziasztok! Most állok új Astra Classic II. 1,6-os vásárlása előtt, de annyi rosszat olvastam a forum oldalain, hogy teljesen elbizonytalanodtam. Jelenleg egy F Astrám van, amivel semmi bajom nem volt eddig. A felszereltség és nagyobb teljesitmény miatt szeretném cserélni. Kérem, hogy mondjatok véleményt a már újabb motorral kiadott, és átlagos használatnak kitett autókról. Tényleg ennyi baj van az 1,6-os Astrákkal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Sziasztok! Most állok új Astra Classic II. 1,6-os vásárlása előtt, de annyi rosszat olvastam a forum oldalain, hogy teljesen elbizonytalanodtam. Jelenleg egy F Astrám van, amivel semmi bajom nem volt eddig. A felszereltség és nagyobb teljesitmény miatt szeretném cserélni. Kérem, hogy mondjatok véleményt a már újabb motorral kiadott, és átlagos használatnak kitett autókról. Tényleg ennyi baj van az 1,6-os Astrákkal? Szerintem nem több,mint egy F-nek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Esetleg vehetnél egy pár éves, régebbi (X16XE) motoros 1.6-ost. Nekem is ilyen van. Eddig (lekopogom) semmi motorikus baja nem volt. Nagyonn szeretem.... :huh: persze, az "újautó" feeling is királyság lehet. (nekem olyanom még nem vala....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Nem kell félni..kiforott technika a Classic..pár apróságot leszámítva..kopp-kopp :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opilla Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Esetleg vehetnél egy pár éves, régebbi (X16XE) motoros 1.6-ost. Nekem is ilyen van. Eddig (lekopogom) semmi motorikus baja nem volt. Nagyonn szeretem.... :huh: persze, az "újautó" feeling is királyság lehet. (nekem olyanom még nem vala....) Kösz a választ és a tanácsot. A döntéssel még várok. Kiváncsi vagyok többek véleményére. Remélem több pozitiv hozzászólás is lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolt7 Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Sziasztok! Most állok új Astra Classic II. 1,6-os vásárlása előtt, de annyi rosszat olvastam a forum oldalain, hogy teljesen elbizonytalanodtam. Jelenleg egy F Astrám van, amivel semmi bajom nem volt eddig. A felszereltség és nagyobb teljesitmény miatt szeretném cserélni. Kérem, hogy mondjatok véleményt a már újabb motorral kiadott, és átlagos használatnak kitett autókról. Tényleg ennyi baj van az 1,6-os Astrákkal? Hello!Zsolt vagyok.7 éve járok astrákkal,jelenleg pont egy olyannal amilyet venni szeretnél, Astra Classic 1.6 16v.Az autot 2004 novemberében vettem,35000km van benne, tisztességesen szervizeltetem az autót.A 3 év alatt mindössze egy égöm égett csak ki.Az auto nem zörög ,nem csörög,minden korektül müködik benne,olajat kb.5-6dl-t eszik 10ezrenként.Szerintem kiváló auto,jo futómü,jó motor és váltó,kozepes fék,és eddig nagyon megbizható.Ez elött 3 évig F astrám volt, azt szerettem,ezt meg imádom.Sokszor autozom vele csak ugy élvezetböl.Egyáltalán nincs sok baj a G asrákkal ,hiszen az országban nagyon sok cég használ ilyet cégesként,nem véletlenül ,és nem csak az ára miatt.A forumon pedig természetes ,hogy a problémákat olvasod,hiszen pont ezért van a forum,hogy segitsünk egymásnak.Az országban van pár tizezer astra és mégis csak néhány tucat ir hibákrol és azok se fordulnak elö az összes G astránál.Nálam nincs gond az olajfogyasztással az EGR- rel,a trafohiddal,az ecuval,nincs egyelöre semmivel.Minden autónak lelke van és ezért törödni kell vele.Cserébe meghálálja.Én csak AJÁNLANI tudom az autót,de a döntés a tied.Sok szerencsét a vásárláshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opilla Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Hello!Zsolt vagyok.7 éve járok astrákkal,jelenleg pont egy olyannal amilyet venni szeretnél, Astra Classic 1.6 16v.Az autot 2004 novemberében vettem,35000km van benne, tisztességesen szervizeltetem az autót.A 3 év alatt mindössze egy égöm égett csak ki.Az auto nem zörög ,nem csörög,minden korektül müködik benne,olajat kb.5-6dl-t eszik 10ezrenként.Szerintem kiváló auto,jo futómü,jó motor és váltó,kozepes fék,és eddig nagyon megbizható.Ez elött 3 évig F astrám volt, azt szerettem,ezt meg imádom.Sokszor autozom vele csak ugy élvezetböl.Egyáltalán nincs sok baj a G asrákkal ,hiszen az országban nagyon sok cég használ ilyet cégesként,nem véletlenül ,és nem csak az ára miatt.A forumon pedig természetes ,hogy a problémákat olvasod,hiszen pont ezért van a forum,hogy segitsünk egymásnak.Az országban van pár tizezer astra és mégis csak néhány tucat ir hibákrol és azok se fordulnak elö az összes G astránál.Nálam nincs gond az olajfogyasztással az EGR- rel,a trafohiddal,az ecuval,nincs egyelöre semmivel.Minden autónak lelke van és ezért törödni kell vele.Cserébe meghálálja.Én csak AJÁNLANI tudom az autót,de a döntés a tied.Sok szerencsét a vásárláshoz. Kösz a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Kösz a választ. Olvasgass!! http://totalcar.hu/ népítélet rovatot, hogy a rózsaszín köd realitássá válljon.... :huh: Nem ijeszgetni akarlak én is több mint 4 évig hajtottam ilyet hiba nélkül, de reális képet akkor alkothatsz róla, ha tisztában vagy az autó gyengéivel is! Ez minden autóra igaz, bármilyet is veszel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Új autóval is lehet szívni nagyot. Az előző autómat 8 évesen vettem, SOHA SEMMILYEN baja nem volt 4 évig, mig el nem adtam. (gondolom, utána sem). Ja, az is Opel volt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsocsa Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Én még tanácsolom, h amikor megnézel egy autót nézz bele a víztartályba. Ha olajos a víz felejtsd el a gépet! Nem, kell, h tiszta dzsuva legyen elég egy két árulkodó folt és ha belenyúlsz újjal és megdörzsölöd és érzed, h olajos hatása van, akkor szaladj! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
celebrin Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Én még tanácsolom, h amikor megnézel egy autót nézz bele a víztartályba. Ha olajos a víz felejtsd el a gépet! Nem, kell, h tiszta dzsuva legyen elég egy két árulkodó folt és ha belenyúlsz újjal és megdörzsölöd és érzed, h olajos hatása van, akkor szaladj! :D NA ÉS A FAGYÁLLÓ?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 NA ÉS A FAGYÁLLÓ?! :) Legtöbb tartalmaz glicerint, ettől érzed kissé olajos viszkozításunak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Ha a vízben olaj van, azt látni lehet. Csúnya fekete foltok a tágulási tartályban. Nem kell azt tapizni. Ez pl. 1.7 DTI-nél viszonylag gyakori, az olajhűtő (vizes) hajlamos a repedésre. Sajnos, ha kijavítják is, az olajat baromi nehéz a vízkörből kipucolni, így lehet, hogy az autó már tip-top, mégis van olaj a tartályban. Ilyenkor jobb pesszimistának lenni. Ha meg az olajban van víz (ez még rosszabb, mert ha csak kis repedés van, akkor az olaj igyekszik a víz felé, lévén nagyobb a nyomása), akkor általában az olajbetöltőnél bekukucskálva látható az emulzió képződés. Gyakran kiül magára a kupakra. Ilyenkor kell sikítva menekülni a géptől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Ismeri valaki ezt az autót: Astra G ? Egyik kollegám szeretné megvenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Gyönyörű színe van..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Nekem is tetszik a színe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts