gezoli Elküldve Július14, 2017 Elküldve Július14, 2017 24 perce, Sleek írta: https://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_1.8_16v_sport-11681194 https://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_coupe_1.8_16v-11587926 Eddig ezt a kettőt néztem 1,8 as motorral. Mindkettő Coupe. Ebbe te nem fogod a csomitartóba betenni a bringát. De szerintem még tetőcsomagtartót sem lehet rátenni. Ennek néz utána. 1
Sleek Elküldve Július14, 2017 Elküldve Július14, 2017 Just now, gezoli írta: Mindkettő Coupe. Ebbe te nem fogod a csomitartóba betenni a bringát. De szerintem még tetőcsomagtartót sem lehet rátenni. Ennek néz utána. Köszönöm szépen. Mondjuk tény nagyon tetszenek a Coupe Opelek is . Másik kérdés még az ,hogy a nagy ajtó miatt a parkolóban mennyire lehet elférni
Geopake Elküldve Július14, 2017 Elküldve Július14, 2017 1 órával ezelőtt, Sleek írta: Köszönöm szépen. Mondjuk tény nagyon tetszenek a Coupe Opelek is . Másik kérdés még az ,hogy a nagy ajtó miatt a parkolóban mennyire lehet elférni Elférni el lehet csak kiszállni lesz nehéz
csicsó Elküldve Július14, 2017 Elküldve Július14, 2017 2 órája, Sleek írta: https://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_1.8_16v_sport-11681194 https://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_coupe_1.8_16v-11587926 Eddig ezt a kettőt néztem 1,8 as motorral. És a bringát hova rakod?
Sleek Elküldve Július14, 2017 Elküldve Július14, 2017 2 perce, csicsó írta: És a bringát hova rakod? Bringa szétszedhető . Gyors záras a kerék csak szinte a váz marad. Esetleg ha a hátsó ülés ha dönthető akkor beférne
tgabika76 Elküldve Július14, 2017 Elküldve Július14, 2017 Oké, akkor coupé tulajként két észrevétel: 1., a tetőre fel lehet rakni a bringát a coupéra is, valahol van is egy ilyen képem, de most nem találom 2., viszont az 5-600e Ft-os kaegóriájú coupéktól én óva intenélek, bár a konkrét kinézett autókat nem ismerem, de ennyiért ott valami nem kerek, főleg nem ha azt nézed hogy kereskedés árulja őket, úgyhogy ebben már benne van a nepper haszna is. Én még hozzátennék egy 200e-t, és olyan 800ezer Ft körül már lehet találni vállalható állapotú coupékat. Választék mindig lesz, döbbenetes adat, de állítólag csak 2016-ban 750db(!) coupét helyeztek forgalomba idehaza, ezek ugye mind külföldről behozottak. Lassan el is kéne adnom az enyémet, már tömegautó lett. +1., viszont ha már coupé, akkor az 1.8 a legjobb választás. Az 1.6-os gyenge, és csak az utolsó évjáratban volt (ráadásul alapban hátul dobfékes), a 2.0Turbo egy pénznyelő, de legalább jól megy, a 2.2 meg értelmetlen. Jó ha tudod hogy 1.8-asból viszont kétféle is van: 2001-ig X18XE1 motorkóddal és 115 lóerővel, utána Z18XE-vel és 125 pacival.
csicsó Elküldve Július14, 2017 Elküldve Július14, 2017 1 órával ezelőtt, Sleek írta: Bringa szétszedhető . Gyors záras a kerék csak szinte a váz marad. Esetleg ha a hátsó ülés ha dönthető akkor beférne Sedanba raktam be párszor én is a 28"bicomat,hát inkább tetőre vagy bicótartóra raknám.
tgabika76 Elküldve Július14, 2017 Elküldve Július14, 2017 1 óra, Sleek írta: Bringa szétszedhető . Gyors záras a kerék csak szinte a váz marad. Esetleg ha a hátsó ülés ha dönthető akkor beférne Dönthető, de csak egy kis ellipszis alakú lyuk marad utána, nem szabadul fel az egész támla helye, például mert a kalaptartó fix. Meg ugye még így is rövid a csomagtér, szóval csak kivett kerékkel férne el talán, de én is inkább a tetőtartóra szavaznék.
Sleek Elküldve Július14, 2017 Elküldve Július14, 2017 Köszönöm mindenkinek a választ. Akkor a coupe kilőve kirándulás szempontjából.
tgabika76 Elküldve Július14, 2017 Elküldve Július14, 2017 Miért? A tetőtartó nem olyan drága (használt zárható Thule már van 10e körül), ami engem illet, én inkább az ültetés miatt szoktam aggódni, de így is járok vele túrázni, legfeljebb a céltól pár kilométerre vagyok kénytelen parkolni.
snec Elküldve Július14, 2017 Elküldve Július14, 2017 a bringa mellett még a mély láda is bennmaradt, az erősítő meg fel volt rakva a háttámlára. 1
Sleek Elküldve Július16, 2017 Elküldve Július16, 2017 (edited) Köszönöm a segítséget mindenkinek. Bocsi ,hogy most válaszoltam csak . De 5 db hozzá szólást enged csak Lehet megtudom toldani a 600ezer ft t olyan 750 ezer ig. Nézzek 600ezerig autót és a többit karbantartásra költsem ? Módosítva Július16, 2017 : Sleek
IPV754 Elküldve Július16, 2017 Elküldve Július16, 2017 6 órája, Sleek írta: Köszönöm a segítséget mindenkinek. Bocsi ,hogy most válaszoltam csak . De 5 db hozzá szólást enged csak Lehet megtudom toldani a 600ezer ft t olyan 750 ezer ig. Nézzek 600ezerig autót és a többit karbantartásra költsem ? Helló! Szerintem 6 kilóból nagyon nehéz jó állapotú autót venni.Saját tapasztalatból mondom, mert először én is azt gondoltam, hogy 6-700000-ért találok, de ennyiért csak széthajtott,leharcolt darabokat lehet látni.Gyűjts még hozzá minimum két kilót, abból már ki lehet fogni használható állapotú autót.+ átírás, biztosítás,vétel utáni ajánlott szervíz(vezérlés,olaj,stb.) amit ha az előző tulaj nem végzett el és nem akarsz még többet költeni meg kell csinálni!Szerintem minimum 1 milla kell egy jó állapotú autó megvételéhez.
huggybear Elküldve Július17, 2017 Elküldve Július17, 2017 Sziasztok! Annyiban cáfolnám meg, hogy én 6 kilóért vettem az autót téli gumiszettel együtt (felnin), az átírás 60e volt. Semmit nem kellett cserélnem, mert vezetett osztrák szervizkönyve van, patika az autó. Csak beleültem és használtam/használom. Láncos motor, dízel, nem füstöl, teljesen jó. Szóval ha keresel, akkor van esélyed találni. G.
oggy Elküldve Július19, 2017 Elküldve Július19, 2017 Igyvan, lehet venni 7 kilóért is autót, csak ki kell fogni, 2 éve ennyiért vettem én is, a nevemre irva, 1,7 Dti Olaszból van, kaszni, motor jó, azóta 80 ezret beletettem, viszont hiába 5 ajtós a bicajomból ki kell nekem is vennem az első kereket, ha szállítani akarom.
tgabika76 Elküldve Július19, 2017 Elküldve Július19, 2017 @huggybear, @oggy, csak azt felejtitek el hogy a kérdés (és a nevezett összeg) eredendően coupéra vonatkozott, abból azért 7 kilóért még igencsak az alját mutatják meg.... 1
huggybear Elküldve Július19, 2017 Elküldve Július19, 2017 27 perce, tgabika76 írta: @huggybear, @oggy, csak azt felejtitek el hogy a kérdés (és a nevezett összeg) eredendően coupéra vonatkozott, abból azért 7 kilóért még igencsak az alját mutatják meg.... Az lehet , akkor bocs. G.
Sleek Elküldve Július20, 2017 Elküldve Július20, 2017 (edited) Sziasztok apuval beszéltem szerinte több hasznát vennénk egy sedannak vagy 5 ajtósnak mint a coupenak .Lehet igaza lesz. Váá miért ennyire nehéz a döntés. Az tény ,hogy a sedanok meg az 5 ajtósok olcsóbbak. Legalábbis ahogy én néztem. Viszont ajánlottak ebben az árban mondeo mk3 mat meg focus mk1 típust is... Tényleg össze vagyok zavarodva . Első autóm lenne. Módosítva Július20, 2017 : Sleek
tgabika76 Elküldve Július20, 2017 Elküldve Július20, 2017 Ha a kerékpárszállítás fontos és nem akarsz tetőtartót, akkor a sedannal sem jársz sokkal jobban mint a coupéval: a csomagtér nyílása ugyanakkora (a csomagtérajtaja csereszabatos is a coupééval), bár ledöntött támlákkal kissé nagyobb a nyílás mint a coupénál, de messze nem úgy bővíthető, mint egy ferdehátú (3 vagy 5 ajtós). A Fordokhoz nem tudok hozzászólni, ahhoz nem értek.
Geopake Elküldve Július20, 2017 Elküldve Július20, 2017 5 órája, Sleek írta: Sziasztok apuval beszéltem szerinte több hasznát vennénk egy sedannak vagy 5 ajtósnak mint a coupenak .Lehet igaza lesz. Váá miért ennyire nehéz a döntés. Az tény ,hogy a sedanok meg az 5 ajtósok olcsóbbak. Legalábbis ahogy én néztem. Viszont ajánlottak ebben az árban mondeo mk3 mat meg focus mk1 típust is... Tényleg össze vagyok zavarodva . Első autóm lenne. Vegyél caravant.Abba belefér a bicikli meg sok más is.
csicsó Elküldve Július21, 2017 Elküldve Július21, 2017 9 órája, Geopake írta: Vegyél caravant.Abba belefér a bicikli meg sok más is. Így van,csak azok nagyrésze meg dízel
oggy Elküldve Július21, 2017 Elküldve Július21, 2017 On 2017. 07. 19. at 20:07, tgabika76 írta: @huggybear, @oggy, csak azt felejtitek el hogy a kérdés (és a nevezett összeg) eredendően coupéra vonatkozott, abból azért 7 kilóért még igencsak az alját mutatják meg.... Oké oké kupéról volt szó, de én csupán a többi karosszéria változat előnyére s hátrányára próbáltam felhivni a figyelmet.
oggy Elküldve Július21, 2017 Elküldve Július21, 2017 19 órája, Sleek írta: Sziasztok apuval beszéltem szerinte több hasznát vennénk egy sedannak vagy 5 ajtósnak mint a coupenak .Lehet igaza lesz. Váá miért ennyire nehéz a döntés. Az tény ,hogy a sedanok meg az 5 ajtósok olcsóbbak. Legalábbis ahogy én néztem. Viszont ajánlottak ebben az árban mondeo mk3 mat meg focus mk1 típust is... Tényleg össze vagyok zavarodva . Első autóm lenne. Ford hmm.., azzal vigyázni kell! Mondeo nagy teknő, benzinesbe leeszi a hajad, dízelt meg már épkézlábat nemkapsz a régi adagolós Tddi motorral. Az 1,8 meg 2,0 nagynyomású Tdci meg egy betegágy! Nekem volt 1,6 Tdci, II-es fóka kombim, amig jóvolt addig szerettem, de eccercsak kezdett elszaródni minden, és csomó zsé belelapátolása után eladtam azt a sz@rt!Ha Ford akkor 1,6 benzin, de a második szériából, azok már kevésbé rohadnak.A helyedben vennék egy jó állapotú 1,7 Dti kombit, s levan gond mindenről! Belefér a bicigli, keveset kajál, megbízható a motorja, a pár típushibáját viszonylag egyszerű orvosolni. De ez csak az én szubjektív véleményem!
Sleek Elküldve Július21, 2017 Elküldve Július21, 2017 8 perce, oggy írta: Ford hmm.., azzal vigyázni kell! Mondeo nagy teknő, benzinesbe leeszi a hajad, dízelt meg már épkézlábat nemkapsz a régi adagolós Tddi motorral. Az 1,8 meg 2,0 nagynyomású Tdci meg egy betegágy! Nekem volt 1,6 Tdci, II-es fóka kombim, amig jóvolt addig szerettem, de eccercsak kezdett elszaródni minden, és csomó zsé belelapátolása után eladtam azt a sz@rt!Ha Ford akkor 1,6 benzin, de a második szériából, azok már kevésbé rohadnak.A helyedben vennék egy jó állapotú 1,7 Dti kombit, s levan gond mindenről! Belefér a bicigli, keveset kajál, megbízható a motorja, a pár típushibáját viszonylag egyszerű orvosolni. De ez csak az én szubjektív véleményem! Igazából minden tanácsot szívesen veszek mert tényleg nem tudok dönteni
oggy Elküldve Július21, 2017 Elküldve Július21, 2017 (edited) 23 perce, Sleek írta: Igazából minden tanácsot szívesen veszek mert tényleg nem tudok dönteni Akkor irány a hahu! Szűrés 1,7 Dti kombira, aztán hajrá . Bátran merem ajánlani, nekem már a 2. ilyen van, első kombi volt, de azt barom fejemmel eladtam a szutyok ford miatt! A mostani 5 ajtós, ez se rossz, de a lengetős kasza meg a bicigli nehezen megyen bele. Módosítva Július21, 2017 : oggy
Recommended Posts