telo Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Jaja, lesz benne fordszám... :( Télleg nem Schok01-re gondoltam a középpolccal kapcsolatban, de akkor ezek szerint sajnos nem volt alaptalan az állításom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyula701 Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 ...ja és a netről letölthető ".pdf " formátumú Astra G kézikönyv szerint... Szia. Honnan lehet ezt letölteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Szia. Honnan lehet ezt letölteni? :idea: jó a kérdés Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 :idea: jó a kérdés Hjaj gyerekek, gyerekek... :roll: Ezt már többször említettük. Itt lehet: http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...fo&filecatid=24 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyula701 Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Hjaj gyerekek, gyerekek... :roll: Ezt már többször említettük. Itt lehet: http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...fo&filecatid=24 Biz'sten nem kérdem meg többet :lol: Mentségemre legyen mondva, hogy tegnapelőtt iratkoztam fel. A kereső funkció meg nem valami szuper... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Biz'sten nem kérdem meg többet :lol: Mentségemre legyen mondva, hogy tegnapelőtt iratkoztam fel. A kereső funkció meg nem valami szuper... :( Jóvanna... természetesen elnézzük, nem kell mentegetőzni... :lol: Egyébként ezt a gépkönyv linket felvehetnénk a Hasznos infók topikba mélykék... A kereső funkció jó, csak tudni kell a jó kulcsszót :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyula701 Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 A kereső funkció jó, csak tudni kell a jó kulcsszót :roll: Hát...még egy darabig próbálkozom vele, aztán majd kérek segítséget. :?: Bár valószínűleg a gépemen van a hiba, ha nektek működik.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
lhausel Elküldve Július9, 2005 Megoszt Elküldve Július9, 2005 Idén áprilisban vettem át a Classic 2-őt és nem volt polc a kesztyűtartóba. Az előző gépembe még volt, ebbe már nem jutott. Ez nem egyedi eset, mert a móri szalonban álló G astrák közül egyikben sem volt. Elmentem más szalonokba is győrbe és láss csodát azokból is kispórolták. Mennyi lehet bele utólag? Csak azétért hiányzik, mert a nagy opelkás atlasz lenntre nem fér be, a polcon meg nagyon tuti volt. Hiányzik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Július10, 2005 Megoszt Elküldve Július10, 2005 Hjaj gyerekek, gyerekek... :roll: Ezt már többször említettük. Itt lehet: http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...fo&filecatid=24 akkor én mindig lemaradtam az erről történő beszélgetésekről :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 EZT minden kedves G Astrát vásárló figyelmébe ajánlanám.Ha lenne ennyim,csont nélkül cserélnék!!! :!: :!: :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 :arrow: Azért ez sem rossz vétel Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 1.9M+regadó.Hááááát.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
cliver Elküldve Július29, 2005 Megoszt Elküldve Július29, 2005 Hali mindenkinek! Ma vettük át az új autót (astra clasic II 1.4 TWP) :lol: Remek "ÚJ" illat terjeng benne és nagyon tetszik. Az elejen mondjuk picit megijedtem, mert nyitott bal-első ajtónál sípolt nagyon, de aztán rájöttem azért mert nem vettem ki a kulcsot :D. A márkakereskedésben nagyon kedvesek voltak és adtak a végén 1 üveg pezsgőt is mondván fogyasszuk egészséggel, de azért ne vágjuk hozzá a kocsi oldalához, mint a hajókhoz szokás! :D 5000km-re mondtak 1 ajánlott olajcsrét (ez most sok? mert ugyláttam itt a fórumot olvasgatváh, hogy van akit 1500-3000km-re "rendeltek" be..). Addigis megprópálok óvatosan vezetni, nagyon szokatlan még az előző kocsinkhoz képest (skoda 120L :) ) hiszen ez modernebb jóval és még szokni kell sokmindent (pedálok, kasztni szélessége, stb.) Összességében nagyon örülök (nem férek a bőrömbe :( ezt a sok smiley is érzékelteti ) és szeretném megköszönni az összes fórumozónak és mindenkinek aki létrehozta és írt ide sok hasznos tippet/tanácsot! Nagyon sokat tanultam az utóbbi 4-5 hétben (hát még mennyit fogok ezután :D ). Köszönöm mégegyszer és további jó nyarat mindenkinek! u.i.: Ha esetleg gondom lenne, mostmár tudom melyik linkre kattintsak a kedvencek között ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
cliver Elküldve Július29, 2005 Megoszt Elküldve Július29, 2005 Hopp most vagy én rontottam el valamit vagy nem tudom mitörtént, de nagyon széthúzta az előző hozzászólásom.... Elnézést ha elb***tam valamit. Nem figyeltem/ "hüje" vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július29, 2005 Megoszt Elküldve Július29, 2005 Nagyon gratula az új masinához, vigyázz rá!S, használd sokáig. A széthúzás pedig Need cartárs műve a linkkel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2005 Megoszt Elküldve Július29, 2005 Nagyon gratula az új masinához, vigyázz rá!S, használd sokáig. A széthúzás pedig Need cartárs műve a linkkel! :lol: Csatlakozom ww-hez, de szerintem nem csak akkor írjál, ha problematic lenne a kocsival :) Az url-t pedig átírtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schok01 Elküldve Július29, 2005 Megoszt Elküldve Július29, 2005 Hali mindenkinek! 5000km-re mondtak 1 ajánlott olajcsrét (ez most sok? mert ugyláttam itt a fórumot olvasgatváh, hogy van akit 1500-3000km-re "rendeltek" be..)/quote] Szintén gratulálok az autóhoz Az ajánlott olajcserét 3000-7000 km között érdemes elvégeztetni, ha jól émlékszem. Nekem 3800km nél volt. A bejáratásról hasznos infokat találsz itt http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=408 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bendeguzz Elküldve Augusztus4, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2005 2002-es kombi astrát keresek a kis családomnak. Találtam kétezres és egyhetes dízelt. A két dízel közül melyik a megbízhatóbb eröforrás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus4, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2005 Én mindenképpen 2.0 vennék!!! Sulyadó, biztosítás uagyanannyi, fogyasztás ugyancsak, és a 2.0 azért jobban megy ám!! Ha teheted DTI (101 lovas) motorosat vegyél.... csak jól nézdd meg, mert sok köztük a leharcolt... 8) Nekem is egy 2.0 TD van! :lol: :wink: itt! ---> ]http://hagalex.uw.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
bendeguzz Elküldve Augusztus4, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2005 Én mindenképpen 2.0 vennék!!! Sulyadó, biztosítás uagyanannyi, fogyasztás ugyancsak, és a 2.0 azért jobban megy ám!! Ha teheted DTI (101 lovas) motorosat vegyél.... csak jól nézdd meg, mert sok köztük a leharcolt... 8) Nekem is egy 2.0 TD van! :lol: :wink: itt! --->http://hagalex.uw.hu/ Nekem is a 2.0 TD tetszik jobban, de akkor miért nem ezzel a motorral gyártották tovább az astrákat? Vagy rosszul tudom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus4, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2005 Azt nem tudom miért nem a nagyobbik motorral, bár mostmár van ám 150lovas Kétezres turbódízel, meg 125 lovas is.... igaz azok nem annyira Opel motorok mint amennyire Fiat! :lol: De nem rosszak a Kétezresek hidd el!! Biztos, hogy nem a minőségük, vagy a konstrukció miatt hagyták abba a gyártásukat! A DTI motort még a teszteken is dícsérték... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2005 ....Azt nem tudom miért nem a nagyobbik motorral, bár mostmár van ám 150lovas Kétezres turbódízel, meg 125 lovas is.... igaz azok nem annyira Opel motorok mint amennyire Fiat! :lol:....Azok a motorok GM-Fiat közös fejlesztésüek :wink: ....De nem rosszak a Kétezresek hidd el!! Biztos, hogy nem a minőségük, vagy a konstrukció miatt hagyták abba a gyártásukat! A DTI motort még a teszteken is dícsérték.... Minden felett előbb-utóbb eljár az idő. Az új motorok versenyképesebbek a konkurencia motorjaival. Szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus4, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2005 Annyira, hogy valami összehasonlító teszten az Opel dízel (150 lótos) lealázta a Golf PDTDi -t is , meg a Ford CDTI vagy milyen motorját is!! Tesztgyőztes lett!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2005 Annyira, hogy valami összehasonlító teszten az Opel dízel (150 lótos) lealázta a Golf PDTDi -t is , meg a Ford CDTI vagy milyen motorját is!! Tesztgyőztes lett!! :lol: Ford motorja TDCi, az Opel a CDTI :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus4, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2005 Tuttam hogy valami iesmi, oda is írtam! :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts