ha4nz Elküldve November18, 2012 Elküldve November18, 2012 Az alvázszám 11.-k karaktere adja meg a gyártót: 1 Rüsselsheim, Németország 2 Bochum, Németország 3 Azambuja, Portugália 4 Zaragoza, Spanyolország 5 Antwerpen II., Belgium 6 Eisenach, Németország 7 Luton, Anglia 8 Ellesmere Port, Anglia 9 Uusikaupunki, Finnország B Bertone J Bekasi, Indonesia P Warszawa, Lengyelország G Gliwice, Lengyelország S Szentgotthárd, Magyarország Z Torbali-Izmir, Törökország N Norwich, Anglia
tgabika76 Elküldve November18, 2012 Elküldve November18, 2012 B Bertone, Grugliasco (csak mert onnan hiányzott a helységnév ;)) A portugál gyáregységet (Azambuja) meg amennyire tudom 5 éve bezárták... :(
Geopake Elküldve November18, 2012 Elküldve November18, 2012 G Gliwice, Lengyelország.Itt gyártották az enyémet.Akkor azért hiányzik belőle ez-az:)
jamies Elküldve November18, 2012 Elküldve November18, 2012 G Gliwice, Lengyelország.Itt gyártották az enyémet.Akkor azért hiányzik belőle ez-az:) Csatlakozom :)
Guest Endy Elküldve November18, 2012 Elküldve November18, 2012 Jé, az enyém angol (8). Ebből nem hiányzik semmi. :icon1: Csak a lovak...
Geopake Elküldve November18, 2012 Elküldve November18, 2012 Jé, az enyém angol (8). Ebből nem hiányzik semmi. :icon1: Csak a lovak... Akkor nem Rüsselheimbe maradtak azok a pacik,hanem Angliába:) Gliwicébe is maradt bőven:)
bocs Elküldve November18, 2012 Elküldve November18, 2012 Jé, az enyém angol (8). Ebből nem hiányzik semmi. :icon1: Csak a lovak... Akkor már téves az aláírásod :) :) Ezek szerint "a lovak Angliában maradtak" :) :) Az én vasamat Bochum-ban készítették el :) ebben azért volt pár dolog. :)
csicsó Elküldve November19, 2012 Elküldve November19, 2012 Jé, az enyém angol (8). Ebből nem hiányzik semmi. :icon1: Csak a lovak... Az én lovaim meg Antwerpenben maradtak,de ebből sem hiányzik sok minden!
tgabika76 Elküldve November19, 2012 Elküldve November19, 2012 Akkor már téves az aláírásod :) :) Ezek szerint "a lovak Angliában maradtak" :) :) Az én vasamat Bochum-ban készítették el :) ebben azért volt pár dolog. :) Ne legyél benne biztos... nekem a Bertone ugye Grugliasco-ban készült, de a motor például szentgotthárdi benne... igazi nemzetközi autó, olasz-német-magyar kooperációban készült. ;) (A Bertone-nál ugye csak kasztnit készítettek meg összeszerelés folyt, a futómű-kormánymű-belső-elektromos alkatrészek Németországból utaztak a helyszínre, a motor meg Magyarországról.)
bocs Elküldve November19, 2012 Elküldve November19, 2012 Ne legyél benne biztos... nekem a Bertone ugye Grugliasco-ban készült, de a motor például szentgotthárdi benne... igazi nemzetközi autó, olasz-német-magyar kooperációban készült. ;) (A Bertone-nál ugye csak kasztnit készítettek meg összeszerelés folyt, a futómű-kormánymű-belső-elektromos alkatrészek Németországból utaztak a helyszínre, a motor meg Magyarországról.) Ezeket a dolgokat alvázszám alapján meg Te meg tudod nézni valahol Tgabika76? :)
terry13 Elküldve November22, 2012 Elküldve November22, 2012 Hello. Hetvegen szetnezunk a hasznalt auto piacon, egy astrat szeretnek venni. Elmodana valaki ,hogy mire figyeljek oda? Mik a tipikus problemak? hogy kezdjem megnezni az autot?
Yuri Elküldve November22, 2012 Elküldve November22, 2012 Olvass vissza ebben topikban, sok hasznos infót találsz...
terry13 Elküldve November25, 2012 Elküldve November25, 2012 Sziasztok. Voltam egy autopiacon astrakat nezegetni. Valami nem volt tiszta a papiroknal. De erdekes volt ,hogy minden astra g-nel ugyanugy volt. szoval a papirjain azt irta hogy euro 3 und D4. tudnillik romaniaban lakom es nemetorszagbol behozott kocsirol van szo. Ha euro 3-ast akarok beiratni kb1000 eurot fizetek a kornyezetszennyezesi szint miatt, de ha euro 4 akkor csak 200 eurot. Szoval erdekes volt ,hogy a papirokba azt irtak , hogy euro 3 und D4. Es minden elado (kb 6-7 autot neztem meg), mind azt mondta ,hogy euro 4es az auto. Megneztem 1-2 autonal a motorkodot is. z16se volt. szovel e szerint tenleg euro 4. A papiron nem irta a motorszamot csak az alvazszam volt rajta. Azt mondtak , hogy a nemet papirokon ez normalis. Na hat mivel nem volt tiszta a dolog nem ugrodtam bele. Gondoltam hazajovok es tanacsot kerek toletek. szoval mit gondoltok? errol lenne szo es hasonlokrol. http://www.autovit.ro/opel-astra-C26907072.html
tgabika76 Elküldve November25, 2012 Elküldve November25, 2012 Sziasztok. Voltam egy autopiacon astrakat nezegetni. Valami nem volt tiszta a papiroknal. De erdekes volt ,hogy minden astra g-nel ugyanugy volt. szoval a papirjain azt irta hogy euro 3 und D4. tudnillik romaniaban lakom es nemetorszagbol behozott kocsirol van szo. Ha euro 3-ast akarok beiratni kb1000 eurot fizetek a kornyezetszennyezesi szint miatt, de ha euro 4 akkor csak 200 eurot. Szoval erdekes volt ,hogy a papirokba azt irtak , hogy euro 3 und D4. Es minden elado (kb 6-7 autot neztem meg), mind azt mondta ,hogy euro 4es az auto. Megneztem 1-2 autonal a motorkodot is. z16se volt. szovel e szerint tenleg euro 4. A papiron nem irta a motorszamot csak az alvazszam volt rajta. Azt mondtak , hogy a nemet papirokon ez normalis. Na hat mivel nem volt tiszta a dolog nem ugrodtam bele. Gondoltam hazajovok es tanacsot kerek toletek. szoval mit gondoltok? errol lenne szo es hasonlokrol. http://www.autovit.r...-C26907072.html Nem, sajnos a Z16SE motor csak Euro3/D4 szintet teljesít, ami valahol az Euro3 és az Euro4 között van. A "D4" egy német szabvány, lényege annyi hogy tudja az Euro3 szinteket, de már közvetlenül az indításkor, hidegen is, míg a standard Euro3 megenged egy kis bemelegedési időt (kb. 20 másodperc ha jól emlékszem), és csak utána kell tudni teljesíteni az értékeket. A németeknél tényleg nincs motorszáma forgalmiban, ott sokkal szabadabban csereberélgetheted az autóban a motorokat mint mondjuk nálunk. Romániában nem tudom hogy van.
Mc-elek Elküldve November25, 2012 Elküldve November25, 2012 jaj :( ezt a Z16SE motort nem erőltetném a helyedben ... eléggé problémás ..
tgabika76 Elküldve November25, 2012 Elküldve November25, 2012 Ne legyél benne biztos... nekem a Bertone ugye Grugliasco-ban készült, de a motor például szentgotthárdi benne... igazi nemzetközi autó, olasz-német-magyar kooperációban készült. ;) Tegnap kiderült hogy az üléseim meg angolok...
terry13 Elküldve November25, 2012 Elküldve November25, 2012 jaj :( ezt a Z16SE motort nem erőltetném a helyedben ... eléggé problémás .. hogy erted, hogy problemas? a z16xe valamivel jobb? es mitol?
Mc-elek Elküldve November25, 2012 Elküldve November25, 2012 hogy erted, hogy problemas? a z16xe valamivel jobb? es mitol? sokkal jobb a z16xe ... :), de én nem akarlak lebeszélni róla .. csak belelehet nyúlni az opel próbált egy ugyan olyan jó motort csinálni mint a korábbi c14se vagy c16se ... de sajnos nem úgy sikerült és elég sok probléma tud lenni a z16se mocival
terry13 Elküldve November25, 2012 Elküldve November25, 2012 sokkal jobb a z16xe ... :), de én nem akarlak lebeszélni róla .. csak belelehet nyúlni az opel próbált egy ugyan olyan jó motort csinálni mint a korábbi c14se vagy c16se ... de sajnos nem úgy sikerült és elég sok probléma tud lenni a z16se mocival Ok. Koszi, legalabb mar ez tiszta. Csak meg azt nem tudom , hogy akkor bemennek ezek a motrok euro 4-be
terry13 Elküldve November25, 2012 Elküldve November25, 2012 Írtam feljebb hogy nem, olvass vissza. De erdekes,hogy motorkod szeriont euro 4es
tgabika76 Elküldve November25, 2012 Elküldve November25, 2012 Ilyen az én Z18XE motorom is: szintén Euro3/D4-es, de mivel Magyarországon ilyen környezetvédelmi besorolás nincs, felváltva hol Euro4-nek, hol meg Euro3-nak értelmezik.
terry13 Elküldve November25, 2012 Elküldve November25, 2012 Ilyen az én Z18XE motorom is: szintén Euro3/D4-es, de mivel Magyarországon ilyen környezetvédelmi besorolás nincs, felváltva hol Euro4-nek, hol meg Euro3-nak értelmezik. na meglatjuk. Irtam egy e-mailt az itteni illetekeseknek. remelem megertettekmert gyenge a roman tudasom :)
Recommended Posts