uhuhu Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Ma azonban azt hallottam, hoyg ezek nagyon eszik az olajat. (4-5 dl/100km), az elég butuska volt aki ezt mondta..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Esetleg idézzek egy Woody A. filmből? :wink: :D Át is fényeztetem a kocsimat...... :P IDÉZZÉL! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Nincs is jobb hajnali fél nyolckor,mint egy Woody Alen idézet! :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Hajnali??? Ráadásul fél9 az a fél8! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 IDÉZZÉL! Asszem így volt, ha jól emléxem: "Hogy kapná be az összes .....-omat!" :oops: :twisted: :wink: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 De: Te fél nyolckor írtad a hozzászólást.. Különben is: Én még téliidőszámítok.. És: Tennap éjfélig fenn voltam,úgyhogy nekem ma egész nap korán van... :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Az a fényóc fé9, csak a szerver órája rosszul jár. Ha most válaszolsz, nézd meg, milyen időt ír oda! De isten ments, hogy felmérgesítselek. Végén még nem kap ebédet Haga. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Haga így sem kap ebédet....Szolgálatban van.. Bár ezt csak halkan merem írni,mert az összes kollegám erre pályázik..Különben félnek a magnumjától.. :oops: :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Különben félnek a magnumjától.. :oops: :wink: :D NANA! A hálószoba titkokat ne itt! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április9, 2005 Megoszt Elküldve Április9, 2005 Szeretnék segítséget kérni! Nem tudja valaki véletlenül, hogy pontosan az Astra G 1.8 Cabrio-nál, mit jelent a motornál, hogy EURO3/D4? Itt a D4 nem világos.Az azonban világos, ha kintről hozom be akkor EURO3 minősítést kap!? A másik kérdésem meg, hogy 1.8-as motorból gyártották-e a cabriót EURO4-el? Illetve mikortól? Előre is köszönöm. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 igen ez euro3 as motor. asszem 2001 után már euro 4 a z18xe motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Uhu neki álljak én egyedül annaka a csapcserének ami miatt Fóton folyni kezdett a vizem?? Úgy értem van valami olyan a szerelésben ami nem házilag csinálandó?, Furfangosság, spec. szerszám, ilyesmire gondolok. Nagyon - nagyon szét kell berhálni a középső konzolt? :( :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Uhu neki álljak én egyedül annaka a csapcserének ami miatt Fóton folyni kezdett a vizem?? Úgy értem van valami olyan a szerelésben ami nem házilag csinálandó?, Furfangosság, spec. szerszám, ilyesmire gondolok. Nagyon - nagyon szét kell berhálni a középső konzolt? :( :roll: ki kell venni a középső boxot, majd a radiátort. abból a müanyag csőből 2 fajta létezik, ugyhogy kiszerelés után kell megvenni. nem edgyszerü munka...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Ühhüm....F Astrán már szedtük ki félig....rádió, meg izzócsere miatt.. Bátraké a szerencse! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Köszönöm az infót! Kérdezném még hogy a multikormányon lévő audio rendszer irányító gombok külön megvásárolhatóak, vagy az egész kormányt cserélni kell miatta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Köszönöm az infót! Kérdezném még hogy a multikormányon lévő audio rendszer irányító gombok külön megvásárolhatóak, vagy az egész kormányt cserélni kell miatta? Nekem oan multi kormányom van...szerintem cserélni kell!....szerintem.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 nem kell a kormányt is kicserélni bontóba lehet kapni külön,legalábbis nekem adtak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Nnna ugyis menek ki, minnyá megvizslatom millen is a beépítése anna a multi izének! ...és kábelezés? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 két-két kis csavar tartja a kábel meg csokival van összedugva a légzsák alatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Köszönöm a sok választ! A xx forgalmazónál a hivatalos szervízman, aszonta nem lehet, mert gyűrűt is kell cserélni meg a légzsáknál is van valami ami más. És feltétlenül higgyem el neki, mert Ő már csinált ilyet és nem lehet csak komplett kormány cserével. Ugynitt alkatrész áruházi eladó, számítógépből kinézve, bár bevalva, hogy Ő nem szerelő, de a metszeti rajz alapján ugyanaz a két kormány és 25Ft a kapcsoló meg a gyűrű és elvileg megoldható. MMMmmmmmm. Evvan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 a kormány kiképzése más. azaz én épitettem be Vectra B be ráadós kormányt ugy hogy nem volttak benne a nyomogombok. és a légzsák és a kormány között volt 2 bazi nagy lik..... gondolom a A-G ben is igy van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Nna de ettől még beépíthető utólag az a kibacott multi vagy nem Uhu??? :roll: :smt018 :smt025 :smt017 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Nna de ettől még beépíthető utólag az a kibacott multi vagy nem Uhu??? :roll: :smt018 :smt025 :smt017 ami biztos: alkatész vásárlásnál különbség van a távirányitós és a nem között. pl: a légzsákátvezető, a kormány és a légzsák, kábelköteg nél. + tudni kell, hogy csak bizonyos rádiok tudnak kezelni távirányitot. Pl a CAR300 nem!!! biztoz meg lehet oldani....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Ugyi G -be csak car 400 és felfele van!?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Ugyi G -be csak car 400 és felfele van!?! nem. van 300 as is..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts