Mc-elek Elküldve Június29, 2011 Elküldve Június29, 2011 na ezért akarok dti,dtl,dth venni :D ahogy érzed.. :icon4: gondolom akkor tudod hogy mennyi egy porlasztó csúcs 17dt be .. és azt is hogy egy dtl-be dth-ba mennyi vagy a felújítása :icon4:
Car-csi Elküldve Június29, 2011 Elküldve Június29, 2011 ahogy érzed.. :icon4: gondolom akkor tudod hogy mennyi egy porlasztó csúcs 17dt be .. és azt is hogy egy dtl-be dth-ba mennyi vagy a felújítása :icon4: nagy vonalakban tudom :D de hidd el semmi nem occsó!!!!! http://www.opeldifer.hu/extra.php?tipus=16...ont.jpg&b=1 na itt egy másik igaz nem astra deee kitugggggya??!!
Guest Endy Elküldve Június29, 2011 Elküldve Június29, 2011 nagy vonalakban tudom :D de hidd el semmi nem occsó!!!!! http://www.opeldifer.hu/extra.php?tipus=16...ont.jpg&b=1 na itt egy másik igaz nem astra deee kitugggggya??!! Így akár beugorhat egy benzines japó is. Ne kötelezd el magad egy márkánál sem.
Car-csi Elküldve Június30, 2011 Elküldve Június30, 2011 Így akár beugorhat egy benzines japó is. Ne kötelezd el magad egy márkánál sem. nem a márkánál köteleztem el magam,hanem a dieselnél,és ebben a motor típusban valahogy jobban bízom(lehet rosszul teszem). a japo hát nem egy gyönyör benne ülni,a belterük rém ronda!!vezetés közben csak azt látod és nem akarok minden nap rossz szájízzel beülni reggelente...
Guest Endy Elküldve Június30, 2011 Elküldve Június30, 2011 nem a márkánál köteleztem el magam,hanem a dieselnél,és ebben a motor típusban valahogy jobban bízom(lehet rosszul teszem). a japo hát nem egy gyönyör benne ülni,a belterük rém ronda!!vezetés közben csak azt látod és nem akarok minden nap rossz szájízzel beülni reggelente... Igazad van. Kinek a papné, kinek a lánya.
Car-csi Elküldve Június30, 2011 Elküldve Június30, 2011 Igazad van. Kinek a papné, kinek a lánya. lehetőleg mind kettő :D :icon4: :icon4: ezt most találtam:http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g-4894092
MateDK Elküldve Július16, 2011 Elküldve Július16, 2011 Hello, Tudna valaki egy kis felvilágosítást adni: Opel Astra G 2.0 16V Bertone coupe Turbo autóról??? Vásárlás előtt vagyok valamivel és kérdezek minden típust,nem tudom eldönteni melyik is lenne a legjobb :/ Menetteljesítmény,fogyasztás,általános problémak st. érdekelne. Előre köszönöm!
Korzika Elküldve Július16, 2011 Elküldve Július16, 2011 Hello, Tudna valaki egy kis felvilágosítást adni: Opel Astra G 2.0 16V Bertone coupe Turbo autóról??? Vásárlás előtt vagyok valamivel és kérdezek minden típust,nem tudom eldönteni melyik is lenne a legjobb :/ Menetteljesítmény,fogyasztás,általános problémak st. érdekelne. Előre köszönöm! Legjobb ha megveszed Lacee autóját! :D Ezt ni! Menetteljesítmény:biztos többel megy mint a megengedett! Fogyasztás:hát 5,5-ből biztos nem jön ki. Problémák:azok mindig később derülnek ki. Inkább vegyél drágább ,de jobb állapotút,karbantartottat!
balazs777 Elküldve Július16, 2011 Elküldve Július16, 2011 Hello, Tudna valaki egy kis felvilágosítást adni: Opel Astra G 2.0 16V Bertone coupe Turbo autóról??? Vásárlás előtt vagyok valamivel és kérdezek minden típust,nem tudom eldönteni melyik is lenne a legjobb :/ Menetteljesítmény,fogyasztás,általános problémak st. érdekelne. Előre köszönöm! ne haragudj meg, de ha ilyen autót akarsz venni akkor miért érdekel a fogyasztás?
Mc-elek Elküldve Július16, 2011 Elküldve Július16, 2011 itt nálunk a parkolóban van G coupe .. z20let ,nagy cooler, H astra opc turbóval.. aszongya a srác hogy 7.5 ből eljár városba..,de nem is pörgeti annyira hogy betöltsön a turbó tehát 7.5től - **ig :D
balazs777 Elküldve Július16, 2011 Elküldve Július16, 2011 itt nálunk a parkolóban van G coupe .. z20let ,nagy cooler, H astra opc turbóval.. aszongya a srác hogy 7.5 ből eljár városba..,de nem is pörgeti annyira hogy betöltsön a turbó tehát 7.5től - **ig :icon4: de akkor minek is rakott rá másik turbót és intercoolert? az akkor jó ha megy. :D
Mc-elek Elküldve Július16, 2011 Elküldve Július16, 2011 de akkor minek is rakott rá másik turbót és intercoolert? az akkor jó ha megy. :D így vette :icon4:
MateDK Elküldve Július16, 2011 Elküldve Július16, 2011 Köszönöm..xd Nem haragszok meg..a fogyasztást csupán kíváncsiságból kérdeztem..gondolom h nem 5,5-ből fog menni :D Főleg nálam..nem öreges kocsikázásra szeretném venni :icon4:
Alex75 Elküldve Július17, 2011 Elküldve Július17, 2011 Köszönöm..xd Nem haragszok meg..a fogyasztást csupán kíváncsiságból kérdeztem..gondolom h nem 5,5-ből fog menni :D Főleg nálam..nem öreges kocsikázásra szeretném venni :icon4: Akkor a fogyasztás a csillagos ég... :icon4:
atom Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 de akkor minek is rakott rá másik turbót és intercoolert? az akkor jó ha megy. :D akkor azt valaki tolja hátulról,annyiból nem lehet kihozni,az tuti,inkább 8,5 ami reális...
atom Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 Hello, Tudna valaki egy kis felvilágosítást adni: Opel Astra G 2.0 16V Bertone coupe Turbo autóról??? Vásárlás előtt vagyok valamivel és kérdezek minden típust,nem tudom eldönteni melyik is lenne a legjobb :/ Menetteljesítmény,fogyasztás,általános problémak st. érdekelne. Előre köszönöm! általános probléma a turbó,és a hengerfej.A turbó,ha minden gyári,akkor kb 100ezret tud elmenni,ha meghúzott a szoftver,akkor jóval kevesebbet...A hengerfejben a szelepszár szimmeringek szoktak felcsúszni,emiatt tudja enni az olajat,tágulási tartály visszafolyólya rendszeresen megreped szinte mindnek,kipuffcsonk is szokott repedni a nagy hőtől.....soroljam még?
Mc-elek Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 akkor azt valaki tolja hátulról,annyiból nem lehet kihozni,az tuti,inkább 8,5 ami reális... nekem hétötöt mondott.. vagy igaz vagy nem :D
atom Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 nekem hétötöt mondott.. vagy igaz vagy nem :D oks,nem azért mondtam:) Szerintem nem reális,főleg nagy turbóval.....no mindegy:)
Mc-elek Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 oks,nem azért mondtam:) Szerintem nem reális,főleg nagy turbóval.....no mindegy:) nekem is :D ezt is megbeszéltük :icon4:
atom Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 nekem is :D ezt is megbeszéltük :icon4: jó alaposan:)
MateDK Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 Húú atom!! Köszi a felvilágosítást :D Azért most nagyon elgondolkodtam ,h bele merjek e majd vágni :/ Bertone coupe marad--nagyon bejön a kinézete.......csak lehet akkor más motorral ha azok megbizhatóbbak..
tgabika76 Elküldve Július19, 2011 Elküldve Július19, 2011 Húú atom!! Köszi a felvilágosítást :D Azért most nagyon elgondolkodtam ,h bele merjek e majd vágni :/ Bertone coupe marad--nagyon bejön a kinézete.......csak lehet akkor más motorral ha azok megbizhatóbbak.. Egynyócnak például semmi baja... már ha az újabbikat veszed, a 125 lovast. A régebbi 115 lovasról nem tudok nyilatkozni. 1.6 se rossz csak harmatos, a 2.2-vel meg az a baj hogy igazából amerikai motor és elég drága hozzá minden ha valami kellene, de amúgy az sem szokott tönkremenni.
Alex75 Elküldve Július19, 2011 Elküldve Július19, 2011 Húú atom!! Köszi a felvilágosítást :icon4: Azért most nagyon elgondolkodtam ,h bele merjek e majd vágni :/ Bertone coupe marad--nagyon bejön a kinézete.......csak lehet akkor más motorral ha azok megbizhatóbbak.. Ha nekem kellene, 2.2-t vennék... :D Alapból elég a 150 paci, ha még szánsz rá egy kicsit, 165-170-ig viszonylag olcsón fel lehet húzni. Turbó kicsit erős kezdés lenne... :icon4:
MateDK Elküldve Július19, 2011 Elküldve Július19, 2011 Nagyon szépen köszönöm a segítséget :D Úgy érzem most ezen fogom rágni magam ,h eldöntsem melyik is legyen a szerencsés :icon4:
atom Elküldve Július19, 2011 Elküldve Július19, 2011 Húú atom!! Köszi a felvilágosítást :D Azért most nagyon elgondolkodtam ,h bele merjek e majd vágni :/ Bertone coupe marad--nagyon bejön a kinézete.......csak lehet akkor más motorral ha azok megbizhatóbbak.. igazából ha turbós autót veszel ezek mindegyikben megeshetnek,nem feltétlenül a 2.0T hibája
Recommended Posts