Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
na ezért akarok dti,dtl,dth venni :D

ahogy érzed.. :icon4:

gondolom akkor tudod hogy mennyi egy porlasztó csúcs 17dt be ..

és azt is hogy egy dtl-be dth-ba mennyi vagy a felújítása :icon4:

Elküldve
Így akár beugorhat egy benzines japó is. Ne kötelezd el magad egy márkánál sem.

nem a márkánál köteleztem el magam,hanem a dieselnél,és ebben a motor típusban valahogy jobban bízom(lehet rosszul teszem).

a japo hát nem egy gyönyör benne ülni,a belterük rém ronda!!vezetés közben csak azt látod és nem akarok minden nap rossz szájízzel beülni reggelente...

Elküldve
nem a márkánál köteleztem el magam,hanem a dieselnél,és ebben a motor típusban valahogy jobban bízom(lehet rosszul teszem).

a japo hát nem egy gyönyör benne ülni,a belterük rém ronda!!vezetés közben csak azt látod és nem akarok minden nap rossz szájízzel beülni reggelente...

Igazad van. Kinek a papné, kinek a lánya.

• 3 weeks later...
Elküldve

Hello,

Tudna valaki egy kis felvilágosítást adni: Opel Astra G 2.0 16V Bertone coupe Turbo autóról???

Vásárlás előtt vagyok valamivel és kérdezek minden típust,nem tudom eldönteni melyik is lenne a legjobb :/

Menetteljesítmény,fogyasztás,általános problémak st. érdekelne.

Előre köszönöm!

Elküldve
Hello,

Tudna valaki egy kis felvilágosítást adni: Opel Astra G 2.0 16V Bertone coupe Turbo autóról???

Vásárlás előtt vagyok valamivel és kérdezek minden típust,nem tudom eldönteni melyik is lenne a legjobb :/

Előre köszönöm!

Legjobb ha megveszed Lacee autóját! :D Ezt ni!

Menetteljesítmény:biztos többel megy mint a megengedett!

Fogyasztás:hát 5,5-ből biztos nem jön ki.

Problémák:azok mindig később derülnek ki.

Inkább vegyél drágább ,de jobb állapotút,karbantartottat!

Elküldve
Hello,

Előre köszönöm!

ne haragudj meg, de ha ilyen autót akarsz venni akkor miért érdekel a fogyasztás?

Elküldve

itt nálunk a parkolóban van G coupe .. z20let ,nagy cooler, H astra opc turbóval..

aszongya a srác hogy 7.5 ből eljár városba..,de nem is pörgeti annyira hogy betöltsön a turbó

tehát 7.5től - **ig :D

Elküldve
itt nálunk a parkolóban van G coupe .. z20let ,nagy cooler, H astra opc turbóval..

aszongya a srác hogy 7.5 ből eljár városba..,de nem is pörgeti annyira hogy betöltsön a turbó

tehát 7.5től - **ig :icon4:

de akkor minek is rakott rá másik turbót és intercoolert? az akkor jó ha megy. :D

Elküldve

Köszönöm..xd

Nem haragszok meg..a fogyasztást csupán kíváncsiságból kérdeztem..gondolom h nem 5,5-ből fog menni :D Főleg nálam..nem öreges kocsikázásra szeretném venni :icon4:

Elküldve
Köszönöm..xd

Nem haragszok meg..a fogyasztást csupán kíváncsiságból kérdeztem..gondolom h nem 5,5-ből fog menni :D Főleg nálam..nem öreges kocsikázásra szeretném venni :icon4:

Akkor a fogyasztás a csillagos ég... :icon4:

Elküldve
de akkor minek is rakott rá másik turbót és intercoolert? az akkor jó ha megy. :D

akkor azt valaki tolja hátulról,annyiból nem lehet kihozni,az tuti,inkább 8,5 ami reális...

Elküldve
Hello,

Előre köszönöm!

általános probléma a turbó,és a hengerfej.A turbó,ha minden gyári,akkor kb 100ezret tud elmenni,ha meghúzott a szoftver,akkor jóval kevesebbet...A hengerfejben a szelepszár szimmeringek szoktak felcsúszni,emiatt tudja enni az olajat,tágulási tartály visszafolyólya rendszeresen megreped szinte mindnek,kipuffcsonk is szokott repedni a nagy hőtől.....soroljam még?

Elküldve
nekem hétötöt mondott..

vagy igaz vagy nem :D

oks,nem azért mondtam:) Szerintem nem reális,főleg nagy turbóval.....no mindegy:)

Elküldve

Húú atom!! Köszi a felvilágosítást :D

Azért most nagyon elgondolkodtam ,h bele merjek e majd vágni :/

Bertone coupe marad--nagyon bejön a kinézete.......csak lehet akkor más motorral ha azok megbizhatóbbak..

Elküldve

Bertone coupe marad--nagyon bejön a kinézete.......csak lehet akkor más motorral ha azok megbizhatóbbak..

Egynyócnak például semmi baja... már ha az újabbikat veszed, a 125 lovast. A régebbi 115 lovasról nem tudok nyilatkozni. 1.6 se rossz csak harmatos, a 2.2-vel meg az a baj hogy igazából amerikai motor és elég drága hozzá minden ha valami kellene, de amúgy az sem szokott tönkremenni.

Elküldve
Húú atom!! Köszi a felvilágosítást :icon4:

Ha nekem kellene, 2.2-t vennék... :D Alapból elég a 150 paci, ha még szánsz rá egy kicsit, 165-170-ig viszonylag olcsón fel lehet húzni. Turbó kicsit erős kezdés lenne... :icon4:

Elküldve

Nagyon szépen köszönöm a segítséget :D

Úgy érzem most ezen fogom rágni magam ,h eldöntsem melyik is legyen a szerencsés :icon4:

Elküldve

igazából ha turbós autót veszel ezek mindegyikben megeshetnek,nem feltétlenül a 2.0T hibája

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.