Mc-elek Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 na ezért akarok dti,dtl,dth venni :D ahogy érzed.. :icon4: gondolom akkor tudod hogy mennyi egy porlasztó csúcs 17dt be .. és azt is hogy egy dtl-be dth-ba mennyi vagy a felújítása :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Car-csi Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 ahogy érzed.. :icon4: gondolom akkor tudod hogy mennyi egy porlasztó csúcs 17dt be .. és azt is hogy egy dtl-be dth-ba mennyi vagy a felújítása :icon4: nagy vonalakban tudom :D de hidd el semmi nem occsó!!!!! http://www.opeldifer.hu/extra.php?tipus=16...ont.jpg&b=1 na itt egy másik igaz nem astra deee kitugggggya??!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 nagy vonalakban tudom :D de hidd el semmi nem occsó!!!!! http://www.opeldifer.hu/extra.php?tipus=16...ont.jpg&b=1 na itt egy másik igaz nem astra deee kitugggggya??!! Így akár beugorhat egy benzines japó is. Ne kötelezd el magad egy márkánál sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Car-csi Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Így akár beugorhat egy benzines japó is. Ne kötelezd el magad egy márkánál sem. nem a márkánál köteleztem el magam,hanem a dieselnél,és ebben a motor típusban valahogy jobban bízom(lehet rosszul teszem). a japo hát nem egy gyönyör benne ülni,a belterük rém ronda!!vezetés közben csak azt látod és nem akarok minden nap rossz szájízzel beülni reggelente... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 nem a márkánál köteleztem el magam,hanem a dieselnél,és ebben a motor típusban valahogy jobban bízom(lehet rosszul teszem). a japo hát nem egy gyönyör benne ülni,a belterük rém ronda!!vezetés közben csak azt látod és nem akarok minden nap rossz szájízzel beülni reggelente... Igazad van. Kinek a papné, kinek a lánya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Car-csi Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Igazad van. Kinek a papné, kinek a lánya. lehetőleg mind kettő :D :icon4: :icon4: ezt most találtam:http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g-4894092 Link to comment Megosztás: More sharing options...
MateDK Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Hello, Tudna valaki egy kis felvilágosítást adni: Opel Astra G 2.0 16V Bertone coupe Turbo autóról??? Vásárlás előtt vagyok valamivel és kérdezek minden típust,nem tudom eldönteni melyik is lenne a legjobb :/ Menetteljesítmény,fogyasztás,általános problémak st. érdekelne. Előre köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Hello, Tudna valaki egy kis felvilágosítást adni: Opel Astra G 2.0 16V Bertone coupe Turbo autóról??? Vásárlás előtt vagyok valamivel és kérdezek minden típust,nem tudom eldönteni melyik is lenne a legjobb :/ Menetteljesítmény,fogyasztás,általános problémak st. érdekelne. Előre köszönöm! Legjobb ha megveszed Lacee autóját! :D Ezt ni! Menetteljesítmény:biztos többel megy mint a megengedett! Fogyasztás:hát 5,5-ből biztos nem jön ki. Problémák:azok mindig később derülnek ki. Inkább vegyél drágább ,de jobb állapotút,karbantartottat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Hello, Tudna valaki egy kis felvilágosítást adni: Opel Astra G 2.0 16V Bertone coupe Turbo autóról??? Vásárlás előtt vagyok valamivel és kérdezek minden típust,nem tudom eldönteni melyik is lenne a legjobb :/ Menetteljesítmény,fogyasztás,általános problémak st. érdekelne. Előre köszönöm! ne haragudj meg, de ha ilyen autót akarsz venni akkor miért érdekel a fogyasztás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 itt nálunk a parkolóban van G coupe .. z20let ,nagy cooler, H astra opc turbóval.. aszongya a srác hogy 7.5 ből eljár városba..,de nem is pörgeti annyira hogy betöltsön a turbó tehát 7.5től - **ig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 itt nálunk a parkolóban van G coupe .. z20let ,nagy cooler, H astra opc turbóval.. aszongya a srác hogy 7.5 ből eljár városba..,de nem is pörgeti annyira hogy betöltsön a turbó tehát 7.5től - **ig :icon4: de akkor minek is rakott rá másik turbót és intercoolert? az akkor jó ha megy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 de akkor minek is rakott rá másik turbót és intercoolert? az akkor jó ha megy. :D így vette :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MateDK Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Köszönöm..xd Nem haragszok meg..a fogyasztást csupán kíváncsiságból kérdeztem..gondolom h nem 5,5-ből fog menni :D Főleg nálam..nem öreges kocsikázásra szeretném venni :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Köszönöm..xd Nem haragszok meg..a fogyasztást csupán kíváncsiságból kérdeztem..gondolom h nem 5,5-ből fog menni :D Főleg nálam..nem öreges kocsikázásra szeretném venni :icon4: Akkor a fogyasztás a csillagos ég... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 de akkor minek is rakott rá másik turbót és intercoolert? az akkor jó ha megy. :D akkor azt valaki tolja hátulról,annyiból nem lehet kihozni,az tuti,inkább 8,5 ami reális... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Hello, Tudna valaki egy kis felvilágosítást adni: Opel Astra G 2.0 16V Bertone coupe Turbo autóról??? Vásárlás előtt vagyok valamivel és kérdezek minden típust,nem tudom eldönteni melyik is lenne a legjobb :/ Menetteljesítmény,fogyasztás,általános problémak st. érdekelne. Előre köszönöm! általános probléma a turbó,és a hengerfej.A turbó,ha minden gyári,akkor kb 100ezret tud elmenni,ha meghúzott a szoftver,akkor jóval kevesebbet...A hengerfejben a szelepszár szimmeringek szoktak felcsúszni,emiatt tudja enni az olajat,tágulási tartály visszafolyólya rendszeresen megreped szinte mindnek,kipuffcsonk is szokott repedni a nagy hőtől.....soroljam még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 akkor azt valaki tolja hátulról,annyiból nem lehet kihozni,az tuti,inkább 8,5 ami reális... nekem hétötöt mondott.. vagy igaz vagy nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 nekem hétötöt mondott.. vagy igaz vagy nem :D oks,nem azért mondtam:) Szerintem nem reális,főleg nagy turbóval.....no mindegy:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 oks,nem azért mondtam:) Szerintem nem reális,főleg nagy turbóval.....no mindegy:) nekem is :D ezt is megbeszéltük :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 nekem is :D ezt is megbeszéltük :icon4: jó alaposan:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MateDK Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Húú atom!! Köszi a felvilágosítást :D Azért most nagyon elgondolkodtam ,h bele merjek e majd vágni :/ Bertone coupe marad--nagyon bejön a kinézete.......csak lehet akkor más motorral ha azok megbizhatóbbak.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Húú atom!! Köszi a felvilágosítást :D Azért most nagyon elgondolkodtam ,h bele merjek e majd vágni :/ Bertone coupe marad--nagyon bejön a kinézete.......csak lehet akkor más motorral ha azok megbizhatóbbak.. Egynyócnak például semmi baja... már ha az újabbikat veszed, a 125 lovast. A régebbi 115 lovasról nem tudok nyilatkozni. 1.6 se rossz csak harmatos, a 2.2-vel meg az a baj hogy igazából amerikai motor és elég drága hozzá minden ha valami kellene, de amúgy az sem szokott tönkremenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Húú atom!! Köszi a felvilágosítást :icon4: Azért most nagyon elgondolkodtam ,h bele merjek e majd vágni :/ Bertone coupe marad--nagyon bejön a kinézete.......csak lehet akkor más motorral ha azok megbizhatóbbak.. Ha nekem kellene, 2.2-t vennék... :D Alapból elég a 150 paci, ha még szánsz rá egy kicsit, 165-170-ig viszonylag olcsón fel lehet húzni. Turbó kicsit erős kezdés lenne... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MateDK Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Nagyon szépen köszönöm a segítséget :D Úgy érzem most ezen fogom rágni magam ,h eldöntsem melyik is legyen a szerencsés :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Húú atom!! Köszi a felvilágosítást :D Azért most nagyon elgondolkodtam ,h bele merjek e majd vágni :/ Bertone coupe marad--nagyon bejön a kinézete.......csak lehet akkor más motorral ha azok megbizhatóbbak.. igazából ha turbós autót veszel ezek mindegyikben megeshetnek,nem feltétlenül a 2.0T hibája Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts