Lipi-G Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Miért hiányzik a motorburkolat? Valamint nem mutatja a külső hőmérsékletet... Valami gáz volt az első lökőssel? ránézésre fekete a merevítő teteje,szóval lehet volt valami... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Ezt most megvenném.Igaz nem G,sőt nem is Opel,de majdnem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
R_Emil Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Üdv mindenkinek! Leendő Astra G tulajdonosként szeretném a tanácsotokat kérni. Az 1.4 16v benzines ferdehátút néztem ki mindennapi, főként városi használatra, a vásárlással és a felhozatallal kapcsolatban lenne kérdésem. 1200000 és 1500000 közötti összegből szeretnék minél újabb, szebb, jobb Astrát kihozni a következő néhány hónapban. Ebben az árkategóriában kb. 2006 körüli, 60000-130000km-t futott autókat találtam, zavaróan nagy a szórás. Főleg kereskedők kínálatát találtam a legtöbb oldalon, akikben nem feltétlenül bízom. :D Szerintetek milyen futásteljesítményű/korú Astra lenne reális ezért az összegért? Ismertek-e megbízható kereskedőt (vagy már a kérés is naiv)? :lol: Létezik-e olyan fórum, ahol magánemberek hirdetéseit is megtalálhatja az ember? Van-e tapasztalatotok a G2 garanci'val kapcsolatban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Ezt most megvenném.Igaz nem G,sőt nem is Opel,de majdnem. kis hasonlóság van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 kis hasonlóság van... :D Egy "csöppet" Omegás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Ezt most megvenném.Igaz nem G,sőt nem is Opel,de majdnem. Nekem spec az Omega fara jobban tetszik. Furcsa, h ezekbe nem lcd-t raktak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Üdv mindenkinek! Leendő Astra G tulajdonosként szeretném a tanácsotokat kérni. Az 1.4 16v benzines ferdehátút néztem ki mindennapi, főként városi használatra, a vásárlással és a felhozatallal kapcsolatban lenne kérdésem. 1200000 és 1500000 közötti összegből szeretnék minél újabb, szebb, jobb Astrát kihozni a következő néhány hónapban. Ebben az árkategóriában kb. 2006 körüli, 60000-130000km-t futott autókat találtam, zavaróan nagy a szórás. Főleg kereskedők kínálatát találtam a legtöbb oldalon, akikben nem feltétlenül bízom. :D Szerintetek milyen futásteljesítményű/korú Astra lenne reális ezért az összegért? Rossz hozzáállás :lol: Jó műszaki állapotú autót vegyél, ne futásteljesítményt! Ismertek-e megbízható kereskedőt (vagy már a kérés is naiv)? :) Dublinban? :D Létezik-e olyan fórum, ahol magánemberek hirdetéseit is megtalálhatja az ember? Pl.: hasznaltauto.hu, mobile24.hu Van-e tapasztalatotok a G2 garanci'val kapcsolatban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
R_Emil Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 "Ismertek-e megbízható kereskedőt (vagy már a kérés is naiv)? Dublinban? " Nem, köszönöm, jó lesz Budapesten is. :D Nemsokára hazaköltözöm, a jobbkormányos ott kényelmetlen lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 "Ismertek-e megbízható kereskedőt (vagy már a kérés is naiv)? Dublinban? " Nem, köszönöm, jó lesz Budapesten is. :D Nemsokára hazaköltözöm, a jobbkormányos ott kényelmetlen lenne. Majd akkor érdeklődj! Vannak itt olyanok, akik korrektül "megszakértik" a kiszemeltet és akkor meg szinte tök mindegy hol veszed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fodorb Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 A nagy szorást én is észrevettem. Sok kocsi fent van, de nem feltétlenül akarják eladni, sokan úgy vannak vele, hogy akkor adja, ha megadják az árát. Hogy mi a reális jó kérdés, megfelelő karbantartás mellett, egy 100 000 et és egy 150 000 et futott autó esetén nem igazán van különbség, szerintem ne a kilométer számlálót nézd, hanem az állapotot. Eme fórumnál az Astra G ét 2004-ig írja. Ha 2006 - osat néztél, az nem H már ? Ha annyít szánsz rá, amit írtál, lehet érdemesebb lenne egy szinttel feljebb keresned, vagy ha a G astra a cél, akkor sporolj a vételáron <_< 1.6 os változat nem jó ?, hogy direkten 1.4 est keresel ? Márkakereskedés (szalon), vagy a hivatalos használt márkakereskedés esetében nagy esélyel nincs pörgetve a km óra, persze ha 1 tulajtól veszik be Ezek sokszzor drágábbak az egyéb helyen lévőktől (Vajon miért? ) Az általad is említett használtuató a legismertebb portál, magán hirdetések is találhatóak rajta bőven. Más: A 1999-ben ill. a 2003 ban gyárott Astra G esetében van különbség a műszaki tartalomban ? Üdv mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Más: A 1999-ben ill. a 2003 ban gyárott Astra G esetében van különbség a műszaki tartalomban ? Van igen. A dátumot nem tudom pontosan, de az eslő X-es motorkódúak, bovdenesek, utána pedig Z kódúak, elektromos gázpedállal. Van eltérés a műszeregységben is, kinézetben. És az első Astráknál a csomagtér felirat is máshogy volt. Eleinte bal oldalt volt hogy Opel, jobboson, hogy Astra + motor. Utána már balon volt az Astra, jobbon a motor. A motorban nyilván más is eltér, nem csak a gázpedál. De majd aki jobban ért hozzá, mondd részleteket is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Más: A 1999-ben ill. a 2003 ban gyárott Astra G esetében van különbség a műszaki tartalomban ? Van! Pl az 1.4-es g astrának 3 generációja van motor szempontjából: '98-'01 x14xe '01-'04 z14xe '04- z14xep És még ugyanazon motorkódon belül is előfordulhatnak különbségek! Gondolom más méretű motoroknál is van szórás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 A nagy szorást én is észrevettem. Sok kocsi fent van, de nem feltétlenül akarják eladni, sokan úgy vannak vele, hogy akkor adja, ha megadják az árát. Hogy mi a reális jó kérdés, megfelelő karbantartás mellett, egy 100 000 et és egy 150 000 et futott autó esetén nem igazán van különbség, szerintem ne a kilométer számlálót nézd, hanem az állapotot. Eme fórumnál az Astra G ét 2004-ig írja. Ha 2006 - osat néztél, az nem H már ? Ha annyít szánsz rá, amit írtál, lehet érdemesebb lenne egy szinttel feljebb keresned, vagy ha a G astra a cél, akkor sporolj a vételáron <_< 1.6 os változat nem jó ?, hogy direkten 1.4 est keresel ? Márkakereskedés (szalon), vagy a hivatalos használt márkakereskedés esetében nagy esélyel nincs pörgetve a km óra, persze ha 1 tulajtól veszik be Ezek sokszzor drágábbak az egyéb helyen lévőktől (Vajon miért? ) Az általad is említett használtuató a legismertebb portál, magán hirdetések is találhatóak rajta bőven. Más: A 1999-ben ill. a 2003 ban gyárott Astra G esetében van különbség a műszaki tartalomban ? 2004 után Classic II néven futott Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 ... Jó a képed.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fodorb Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Hello A linkelt képen, a bekeretezett rész micsoda ? kep Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Hello A linkelt képen, a bekeretezett rész micsoda ? kep Szia! A középső tippre egy vak kapcsoló helye, mellette kétoldalt az utólagos ablakemelő kezelői. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fodorb Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Amikor beülök egy Astra G be, miből derül számomra ki, hogy van - e az autóban fedélzeti computer ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Amikor beülök egy Astra G be, miből derül számomra ki, hogy van - e az autóban fedélzeti computer ? Az ablaktörlő kar végén található gombokból! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Jó a képed.... Köszönöm! <_< Felkértem egy igazi fotóst, hogy fotózza körbe a gépet. Megtette. :angry: Lett egy pár szép kép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Az enyémbe is klíma , légzsák van ABS-t meg kispórolták belőle. Sziasztok!! Az enyémből is hiányzik!! Club. 1.6 16v. Miért? <_< Már értem!!! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Egy "csöppet" Omegás. [mg]http://imuplo.com/6f571300167901.jpg Nem is kicsit. Koppintanak?? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Nem is kicsit. Koppintanak?? <_< Mivel mindkét gyártó a GM-hez tartozik, így szinte szabadon kereskedhetnek az alkatrészekkel. Egyébként ez a Cadillac is Rüsselsheimben készült a többi Opel mellett a wikipedia szerint. PS: Ne idézz képpel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Nem is kicsit. Koppintanak?? <_< Képet vedd ki az idézetből! :P Dehogy koppintanak!Most engem szívattok vagy tényleg nem tudtátok/ismertétek? :angry: A General Motorshoz tartozik az Opel is meg a Cadillac is(sőt a Buick és Pontiac)meg a Chevrolet .Így lehetősége van az egyes típusokat a másik földrészen, kicsit átcimkézve árusítani,így fejlesztési költséget takarítva meg! Például a mi Astránkat amerikában asszem Buick Astra néven árulják! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Képet vedd ki az idézetből! :angry: Dehogy koppintanak!Most engem szívattok vagy tényleg nem tudtátok/ismertétek? <_< A General Motorshoz tartozik az Opel is meg a Cadillac is(sőt a Buick és Pontiac)meg a Chevrolet .Így lehetősége van az egyes típusokat a másik földrészen, kicsit átcimkézve árusítani,így fejlesztési költséget takarítva meg! Például a mi Astránkat amerikában asszem Buick Astra néven árulják! ..Nagy-Britannia: Vauxhall Astra, Ausztrália: Holden Astra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 ..Nagy-Britannia: Vauxhall Astra, Ausztrália: Holden Astra. Dél-Amerika Chevrolet Astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts