zozor Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Még mindig az 1.8-as a tutti igy képekről...szerintem Nekem is az jön be, de még nézelődünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Maceráááás? :D Semmit nem kell csinálni,csak könyökölni az ablakban! Belököd előremenetbe és gurulsz Hegyeshalomtól Záhonyig !Ritka praktikus dolog és nem is lassab érezhetően,mint a kéziváltó,lámpánál például ugyanúgy jön el zöldnél,mint a többiek még sportfokozat nélkül is. Értsd már jól!!! :lol: Arra gondoltam, hogy a szervizigénye milyen, hajlamos-e a meghibásodásra, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Hát, még nem tudom...Ezt az Astrát néztük meg délután, egész szépen néz ki, de nincs benne ABS. Műszakit megcsinálná péntekre és az F-et is beszámolná 250-ért. Csak az az ABS lenne benne! Még nincs lefutva semmi, megy a keresés ezerrel... :lol: Igaz ez mellett szól még az is, hogy helyben van... Hát ennek valami érdekes színe van... :D Ilyet még soha nem láttam astrában. Nekem nem nagyon tetszik. ABS nélkül is autó az autó.. Nekem sincs mégis gurul ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Hát ennek valami érdekes színe van... :) Ilyet még soha nem láttam astrában. Nekem nem nagyon tetszik. ABS nélkül is autó az autó.. Nekem sincs mégis gurul ... :D Na igen, először a színe fogott meg...í Nem sok ilyen autó jön szembe, az is igaz :D Kicsit sajnálom az ABS-hiányt, dehát mégiscsak egyben lévőnek tűnik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Értsd már jól!!! :D Arra gondoltam, hogy a szervizigénye milyen, hajlamos-e a meghibásodásra, stb. Én úgy tudom,hogy ezek beváltak,mármint a hagyományos automaták. Több gond van az Easytronic,Tiptronic és egyéb ilyen váltókkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Hát, még nem tudom...Ezt az Astrát néztük meg délután, egész szépen néz ki, Nekem is tettszik a színe,ritka és érdekes. Én tavaly a volt gimis fizika tanáromnak "segítettem" kocsit venni.Ő pedig egy ilyen érdekes vajsárga vagy tojáshéjszínű G Astrát vett,nem volt átfestve a kocsi.Se előtte se azóta másik ilyen színű Astrát még nem láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pitecus Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Megválnék a hőn szeretett Astra Classic II-től, mert kicsi lett a családnak. Olyasvalakit keresek, aki megbecsülné tovább. Akit érdekel e-mailban keressen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Nekem is tettszik a színe,ritka és érdekes. Én tavaly a volt gimis fizika tanáromnak "segítettem" kocsit venni.Ő pedig egy ilyen érdekes vajsárga vagy tojáshéjszínű G Astrát vett,nem volt átfestve a kocsi.Se előtte se azóta másik ilyen színű Astrát még nem láttam. Német taxi színűt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Német taxi színűt? Ez jó! :D De még csúnyább mint a matt fekete,pedig az sem semmi ---> KATT Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Ez jó! :lol: De még csúnyább mint a matt fekete,pedig az sem semmi ---> KATT Vidám, hangulatos az autó ettől a fényezéstől... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Vidám, hangulatos az autó ettől a fényezéstől... :D kb mint 1 halottaskocsi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 kb mint 1 halottaskocsi :lol: Lehet, az is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Hát, még nem tudom...Ezt az Astrát néztük meg délután, egész szépen néz ki, de nincs benne ABS. Műszakit megcsinálná péntekre és az F-et is beszámolná 250-ért. Csak az az ABS lenne benne! Még nincs lefutva semmi, megy a keresés ezerrel... :D Igaz ez mellett szól még az is, hogy helyben van... Egy dolog, hogy nincs benne ABS, de amúgy is drága. Az enyém 2001-es Elegance, és kereskedőtől vettem 770-ért. Meg azért az is érdekes, hogy klíma, légzsák van, ABS meg nincs? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Egy dolog, hogy nincs benne ABS, de amúgy is drága. Az enyém 2001-es Elegance, és kereskedőtől vettem 770-ért. Meg azért az is érdekes, hogy klíma, légzsák van, ABS meg nincs? :D Az enyémbe is klíma , légzsák van ABS-t meg kispórolták belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Az enyémbe is klíma , légzsák van ABS-t meg kispórolták belőle. Számomra ez teljesen érthetetlen. A régebbi Opelokba (Vectra, Calibra) szériában adták az ABS-t már 90-től... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Számomra ez teljesen érthetetlen. A régebbi Opelokba (Vectra, Calibra) szériában adták az ABS-t már 90-től... Tudtommal csak 2004-től lett széria az ABS G-nél. Az ez előttiekben csak a CDX vagy Elegance felszereltségi szinthez "járt", különben valami 250 ezerért bárki kérhette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Erre tudnátok mondani szépet és jót? Vasárnap megyek megnézni, a hölgy (tulaj) azt mondta, minden úgy van az autóval ahogy azt leírta. Nekem és asszonynak nagyon tetszik, már csak élőben kell látni... (bár nem ótómata... :D ) 1.8-as G Astra Lehet, hogy csak Én vagyok kukacoskodó, de nem látom a zárhídon a klíma feltöltési mennyiségeteket tartalmazó matricát, valamint a fényszóró felfogató csavarok is elég újnak tűnnek. A klímahűtő ventillátora is eléggé tisztára van súrolva. Én biztosan rámérnék egy rétegvastagság mérővel az elejére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Lehet, hogy csak Én vagyok kukacoskodó, de nem látom a zárhídon a klíma feltöltési mennyiségeteket tartalmazó matricát, valamint a fényszóró felfogató csavarok is elég újnak tűnnek. A klímahűtő ventillátora is eléggé tisztára van súrolva. Én biztosan rámérnék egy rétegvastagság mérővel az elejére. Na, se ehez, se Kecskemétre nem kell mennem- májusban lesz autóvétel, nem adták el rokon a Vectrát, csak szórakozott, mert megnézték, hátha eladja- de mint mondta, nem eladó, mert már van rá vevő... :D Ettől függetlenül mindenkinek köszi a segítséget! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Tudtommal csak 2004-től lett széria az ABS G-nél. Az ez előttiekben csak a CDX vagy Elegance felszereltségi szinthez "járt", különben valami 250 ezerért bárki kérhette. Az az érdekes hogy a hirdetés szerint ez pont egy CDX... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Lehet, hogy csak Én vagyok kukacoskodó, de nem látom a zárhídon a klíma feltöltési mennyiségeteket tartalmazó matricát... Emlékeim szerint nekem ez a matrica a Coupénál nem is a zárhídon van, hanem a szélvédő előtti műanyag elem (amelyikben az ablakmosófúvókák is vannak) gépháztető által takart részén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Tudtommal csak 2004-től lett széria az ABS G-nél. Az ez előttiekben csak a CDX vagy Elegance felszereltségi szinthez "járt", különben valami 250 ezerért bárki kérhette. 2004-től a Cl II gyártás indult, de előtte már jó ideje (talán 2-3 éve? :D ) is széria volt és njoy, stb. jelzéssel illették a felszereltségi szinteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Na, se ehez, se Kecskemétre nem kell mennem- májusban lesz autóvétel, nem adták el rokon a Vectrát, csak szórakozott, mert megnézték, hátha eladja- de mint mondta, nem eladó, mert már van rá vevő... :D Azt hiszem ma már nem iszok többet ,mert én ezt így ebben a formában nem értem!Tégy te is így és ma már ne igyál! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Azt hiszem ma már nem iszok többet ,mert én ezt így ebben a formában nem értem!Tégy te is így és ma már ne igyál! :D Az én értelmezésem szerint: mégsem vesz G Astrát, mert a rokonságában lévő Vectrát nem adták el, és azt fogja megvenni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Azt hiszem ma már nem iszok többet ,mert én ezt így ebben a formában nem értem!Tégy te is így és ma már ne igyál! :) Szolgálatban voltam, de most már ihatok... :D -vagyis csak feltételesen, mert még mennem kell faterékhoz+ kocsitakarítás+kerékcserék (de ezt még meglátjuk) :D Az én értelmezésem szerint: mégsem vesz G Astrát, mert a rokonságában lévő Vectrát nem adták el, és azt fogja megvenni. :D Ezaz, ezek szerint mégsenem írtam annyira érthetetlenül... ;) Igaz, így visszaolvasva azért van benne csavar... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Hát, még nem tudom...Ezt az Astrát néztük meg délután, egész szépen néz ki, de nincs benne ABS. Műszakit megcsinálná péntekre és az F-et is beszámolná 250-ért. Csak az az ABS lenne benne! Még nincs lefutva semmi, megy a keresés ezerrel... :D Igaz ez mellett szól még az is, hogy helyben van... Miért hiányzik a motorburkolat? Valamint nem mutatja a külső hőmérsékletet... Valami gáz volt az első lökőssel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts