Jim Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 én úgy tudom ezek épp azért Classic verziók ! ezért lett lényegesen olcsóbb. Hali! Kérhetek majd segítséget a cseverészés topicban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 én úgy tudom ezek épp azért Classic verzió ! ezért lett lényegesen olcsóbb. ja... és nállam nem látszik a fényezetlen tükör :D Neked is Classic II van? Vhogy úgy volt bennem, hogy neked még sima Astra, mint nekem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Mi a külömbség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Mi a külömbség? Elvileg semmi, csak annyi, hogy azok újabbak (2004-től vannak asszem), kicsit más az alapfelszereltségük és azokat már elvileg lengyelben gyártják Classic felirattal a hátuljukon. Csak azért kérdeztem Amusing-ot, mert azoknál szokott fényezetlen tükör lenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Az enyém 2001-es, az alvázszám szerint Belgiumban gyártották. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Az enyém 2001-es, az alvázszám szerint Belgiumban gyártották. Enyémet is ott: Antwerpen-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 A fényezetlen tükröt meg no króm kilincs, ezeket ősszel hozták be. De Classic II. áprilistól kapható kb, akkor még alapból benne voltak ezek. Nekem is. Mindig variálnak valamit, sakkoznak az árakkal.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 A fényezetlen tükröt meg no króm kilincs, ezeket ősszel hozták be. De Classic II. áprilistól kapható kb, akkor még alapból benne voltak ezek. Nekem is. Mindig variálnak valamit, sakkoznak az árakkal.... Jaja, az elején még azoknak is default volt... Amusingnak meg ahogy nézem most, tényleg őszi az autója... Teljesen úgy emlékeztem, hogy neki még egyáltalán nem is Classic II. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Jaja, az elején még azoknak is default volt... Amusingnak meg ahogy nézem most, tényleg őszi az autója... Teljesen úgy emlékeztem, hogy neki még egyáltalán nem is Classic II. Én meg beszéltem olyan kereskedővel, aki alapból "szépség" tapasszal :D rendeli a Classic II-ket is, mert hogy belefér a 8 rugó és jobban veszik és nem kell heteket várni külön ezért. Nekem jó a fényezetlen, "sz*r" lengyel Astra Classic is :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Azt ígérted, veszel fényezett tükörborítást! :wink: De ha túl drága, van öntapadós, piros tapéta az Ápiszban. :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Azt ígérted, veszel fényezett tükörborítást! :wink: De ha túl drága, van öntapadós, piros tapéta az Ápiszban. :twisted: Tegnap taliztam Uhuhu-val és rájöttem, hogy nem veszek tükörborítást. Valahol láttam a neten M3-as (elektromos) tükröket 33k körül. Szerintem, majd azt fogom inkább lefújatni :twisted: Meg különben is, ha vennék, akkor nem tudnátok mi miatt fi*ázni az ótóm :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Hát banyek...azé' ennyire nem kellene ám igénytelenségeskedni! :D :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Hát banyek...azé' ennyire nem kellene ám igénytelenségeskedni! :D :roll: Mé'? Mi bajod van má' a zem3as tükőrelll? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Zem3 -as?? :shock: OFF tükör?? ...iagazad van..mi bajom is lehetene...amúgy semmi, csak genyázok itten, mer az oan jó! :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Zem3 -as?? :shock: OFF tükör?? ...iagazad van..mi bajom is lehetene...amúgy semmi, csak genyázok itten, mer az oan jó! Sejtettem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Uhhh..bammeg! Má tejjesen becartam, hogy te is megharagszol itten! :D ..már mostmá muszáj kisbetükkel is kiírni, hogy vegyék a lapot! :wink: ...lehet, hogy bennem van a hiba?? Nem hinném! :error: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Uhhh..bammeg! Má tejjesen becartam, hogy te is megharagszol itten! :D ..már mostmá muszáj kisbetükkel is kiírni, hogy vegyék a lapot! :wink: ...lehet, hogy bennem van a hiba?? Nem hinném! ne sírj Haga!!! :goodman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Uhhh..bammeg! Má tejjesen becartam, hogy te is megharagszol itten! :D ..már mostmá muszáj kisbetükkel is kiírni, hogy vegyék a lapot! :wink: ...lehet, hogy bennem van a hiba?? Nem hinném! Ne aggódj én veszem a lapot! De, ha mégegyszer..... :D :P :D :wink: :wink: :wink: Ja, ja kisbetűkkel meg lábujjhegyen :wink: Jó kis társaság ez, csak félek le leszek szúrva a sok offért :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Uhhh..bammeg! Má tejjesen becartam, hogy te is megharagszol itten! :D ..már mostmá muszáj kisbetükkel is kiírni, hogy vegyék a lapot! :wink: ...lehet, hogy bennem van a hiba?? Nem hinném! Meséljétek el szépen, hogy melyikőtök akar + 1 Astra-t venni ? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 CSak hogy egy kicsit OFFoljak már itt is...és a Mélykék se unatkozzon... Nahát ez a bazs télleg hihetetlen! Megcsinálta a szeksönvezíreket! Úgy nézzetek rám, eszt mindet én tanáltam ki :smt018 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Én, de csak a színre fújt tükrök miatt :D Aham :P Na jóóól van, ezzel kapcsolatos társalgással tessék átpárologni chat, vagy tuning témakörbe. Köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Aham :P Na jóóól van, ezzel kapcsolatos társalgással tessék átpárologni chat, vagy tuning témakörbe. Köszi Oksa, értettem. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xavér Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Sziasztok! Kérdésem! Tudja valaki, hogy F astrákat meddig gyártották? Esetleg valaki, hogy a G astrákat, még meddig fogják gyártan? (esetleg van itt a fórumon valaki az OPEL igazgatósági tanácsából) :D Választ előre is köszönöm! Xavér Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Hogy naptár szerint pontosan meddig nem tudom, de at F -eset nálunk 98 -ig, aztán a lengyeleknél addíg míg ki nem jött a H Astra....és gondolom a G Astrát most a dddig fogják a lengyelek gyártani amíg ki nem jön a következő Astra típus...persze ez akkor igaz a ha a piaci eladások kedveznek a G Astra gyártásának...ha a gyárnak jobb hogy nem állít konkurenst házon belül akkor leállítja a G -t, és csak a H -t árulja, esetleg valamivel olcsóbban! :roll: ...meg ugye a GM központben dönthetnek úgy is, hogy a Lacetti elég ua. kategóriában, és ua. árban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts