Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

ASTRA G-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

spuri

Recommended Posts

Na ja! Az idő előrehaladtával ha nem is nő be az ember feje lágya, de az elvárásai megváltoznak. 18-20 évesen hol érdekelt, hogy ki és hogyan ül be hátra. Járgány legyen a seggem alatt, olyan, ami nem égő, legyen benne benya. Aztán haverok, buli, ...

Manapság meg ...! A komfort és a célszerűség sokkal többet nyom a latba. Pl. ne legyen mélyen az ülés, mert be kéne szállnom, meg ki is kéne kászálódni, férjen be a család mellett némi pakk is, stb. :D

Inkább a pénzügyi helyzete változik meg,de az drasztikusan,főleg ha van 1-2 gyerek is! B) Rezsi,hitel stb

Sokaknak a legfontosabb hogy keveset fogyasszon és olcsó legyen a fenntartása!

Gondolom neked sem az 1.7 dízel caravan volt az álmod,még ha kinézetre tetszenek is,de jól fogyaszt és lehet bele bőven pakolni!

Nekünk az 1.2-es Astra fogyaszt keveset,de cserébe legalább nem is megy.Más országokban a motorokba sem tesznek ilyen kis blokkot! :lol:

Megosztás:

Inkább a pénzügyi helyzete változik meg,de az drasztikusan,főleg ha van 1-2 gyerek is! :D Rezsi,hitel stb

Sokaknak a legfontosabb hogy keveset fogyasszon és olcsó legyen a fenntartása!

Gondolom neked sem az 1.7 dízel caravan volt az álmod,még ha kinézetre tetszenek is,de jól fogyaszt és lehet bele bőven pakolni!

Nekünk az 1.2-es Astra fogyaszt keveset,de cserébe legalább nem is megy.Más országokban a motorokba sem tesznek ilyen kis blokkot! :lol:

Rá se álmodtam. Ha nem adja be a kulcsot még mindig Tipoval járok. Szükségből váltani kellett, fiatal (3 év), megbízható dízelt kerestem, amit hitel nélkül meg tudok venni és ez lett belőle. Máig sem bánom!

Megosztás:

• 2 weeks later...
Sziasztok!

Szeretnék venni egy G Astra-t olyan 800-850 ezer Ft-ért.

Találtam egyet a neten kérlek nézzétek meg:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...konyves-4513321

Véleményeket várok

Szép, de amiket én észrevettem:

- miért van rajta új rendszám,

- Kormány túl "Új"

- És miért volt festve az első zárhíd? (le van festve a plakett)

Egy misét megérhet, a km. tutti hogy kamu.

Megosztás:

Szép, de amiket én észrevettem:

- miért van rajta új rendszám,

- Kormány túl "Új"

- És miért volt festve az első zárhíd? (le van festve a plakett)

Egy misét megérhet, a km. tutti hogy kamu.

Ez a plakett lefestés:az enyém tuti törésmentes,és le van festve a tábla.

Rendszám,hm,kinti behozatal,elveszett,vagy nepperi gondolkodás. <_<

Kormány tényleg szép,bár nem hinném,hogy lufit is cserélne(kürtgomb miatt).Vagy bőr multi volt,az meg kellett másnak.

Megosztás:

Sziasztok!

Szeretnék venni egy G Astra-t olyan 800-850 ezer Ft-ért.

Találtam egyet a neten kérlek nézzétek meg:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...konyves-4513321

Véleményeket várok

Szerintem szép,meg kell nézni élőben.

Csak azt nem értem ,hogy miért kell olyan dolgot felírni ami nincs benne.(szerintem).Vagy csak nem látom.

Fékerőelosztó,fed .comp.!Gyári audio rendszer?

99-ben már volt Isofix?Első ködlámpa meg nincs?

Megosztás:

Szerintem szép,meg kell nézni élőben.

Csak azt nem értem ,hogy miért kell olyan dolgot felírni ami nincs benne.(szerintem).Vagy csak nem látom.

Fékerőelosztó,fed .comp.!Gyári audio rendszer?

99-ben már volt Isofix?Első ködlámpa meg nincs?

Fed. comp. (azaz BC) ebben bizony nincs.

Ez bizony nem gyári fejegység, de talán ami benne van az jobb is annál. A kijelzőt nem programozták le (nem látható a dátum).

Ködlámpa elöl valószínűleg nem is volt, mert kapcsolója sincs.

Biztató, de látni, hallani, átnézni kéne.

Megosztás:

Fed. comp. (azaz BC) ebben bizony nincs.

Ez bizony nem gyári fejegység, de talán ami benne van az jobb is annál. A kijelzőt nem programozták le (nem látható a dátum).

Ködlámpa elöl valószínűleg nem is volt, mert kapcsolója sincs.

Biztató, de látni, hallani, átnézni kéne.

Láttam én is,hogy nincs kapcsolója,azért is csodálkoztam,hogy:fűthető tükör van,ABS van ködlámpa meg nincs?

Milyen felszereltség az ilyen?

Megosztás:

Láttam én is,hogy nincs kapcsolója,azért is csodálkoztam,hogy:fűthető tükör van,ABS van ködlámpa meg nincs?

Milyen felszereltség az ilyen?

Így van,szépnek néz ki,meglesni.

Ami volt dízelem,abban is volt fűthető tükör,abs,elektro.ablak,de nem volt ködlámpa.CD felszereltség.

Akkor,ez hogy vanez? <_<

Megosztás:

Így van,szépnek néz ki,meglesni.

Ami volt dízelem,abban is volt fűthető tükör,abs,elektro.ablak,de nem volt ködlámpa.CD felszereltség.

Akkor,ez hogy vanez? <_<

Ha jól emlékszem, volt teljesen fapados változat. Nem csak Club, Family, CD felszereltségek voltak. És lehetett rendelni elektromos csomagot, ami tartalmazza a 2 el. ablakot, fűthetől el. tükröket, és a távirányító központit. Plusz klímát is lehetett külön. Szóval ha ez rendelt autó volt, és nem raktárról vásárolt, akkor bármi lehet benne bármilyen kombínációban.

Megosztás:

Ez a plakett lefestés:az enyém tuti törésmentes,és le van festve a tábla.

Rendszám,hm,kinti behozatal,elveszett,vagy nepperi gondolkodás. :D

Kormány tényleg szép,bár nem hinném,hogy lufit is cserélne(kürtgomb miatt).Vagy bőr multi volt,az meg kellett másnak.

Most veszem észre, hogy az enyémen meg nincs is plakett. Tehát a színre festett simán jó! <_< Vajon miért nem raktak rá?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.