Fort Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Na ja! Az idő előrehaladtával ha nem is nő be az ember feje lágya, de az elvárásai megváltoznak. 18-20 évesen hol érdekelt, hogy ki és hogyan ül be hátra. Járgány legyen a seggem alatt, olyan, ami nem égő, legyen benne benya. Aztán haverok, buli, ... Manapság meg ...! A komfort és a célszerűség sokkal többet nyom a latba. Pl. ne legyen mélyen az ülés, mert be kéne szállnom, meg ki is kéne kászálódni, férjen be a család mellett némi pakk is, stb. :D Inkább a pénzügyi helyzete változik meg,de az drasztikusan,főleg ha van 1-2 gyerek is! B) Rezsi,hitel stb Sokaknak a legfontosabb hogy keveset fogyasszon és olcsó legyen a fenntartása! Gondolom neked sem az 1.7 dízel caravan volt az álmod,még ha kinézetre tetszenek is,de jól fogyaszt és lehet bele bőven pakolni! Nekünk az 1.2-es Astra fogyaszt keveset,de cserébe legalább nem is megy.Más országokban a motorokba sem tesznek ilyen kis blokkot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Inkább a pénzügyi helyzete változik meg,de az drasztikusan,főleg ha van 1-2 gyerek is! :D Rezsi,hitel stb Sokaknak a legfontosabb hogy keveset fogyasszon és olcsó legyen a fenntartása! Gondolom neked sem az 1.7 dízel caravan volt az álmod,még ha kinézetre tetszenek is,de jól fogyaszt és lehet bele bőven pakolni! Nekünk az 1.2-es Astra fogyaszt keveset,de cserébe legalább nem is megy.Más országokban a motorokba sem tesznek ilyen kis blokkot! :lol: Rá se álmodtam. Ha nem adja be a kulcsot még mindig Tipoval járok. Szükségből váltani kellett, fiatal (3 év), megbízható dízelt kerestem, amit hitel nélkül meg tudok venni és ez lett belőle. Máig sem bánom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peter20 Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Sziasztok! Szeretnék venni egy G Astra-t olyan 800-850 ezer Ft-ért. Találtam egyet a neten kérlek nézzétek meg: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...konyves-4513321 Véleményeket várok Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 szépautó... egész egybe van a képek alapján. rendszám alapján külföldi beszerzés, vagy céges volt, éls a nepper lecserélte a rendszámot..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Sziasztok! Szeretnék venni egy G Astra-t olyan 800-850 ezer Ft-ért. Találtam egyet a neten kérlek nézzétek meg: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...konyves-4513321 Véleményeket várok Szép, de amiket én észrevettem: - miért van rajta új rendszám, - Kormány túl "Új" - És miért volt festve az első zárhíd? (le van festve a plakett) Egy misét megérhet, a km. tutti hogy kamu. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Szép, de amiket én észrevettem: - miért van rajta új rendszám, - Kormány túl "Új" - És miért volt festve az első zárhíd? (le van festve a plakett) Egy misét megérhet, a km. tutti hogy kamu. Ez a plakett lefestés:az enyém tuti törésmentes,és le van festve a tábla. Rendszám,hm,kinti behozatal,elveszett,vagy nepperi gondolkodás. <_< Kormány tényleg szép,bár nem hinném,hogy lufit is cserélne(kürtgomb miatt).Vagy bőr multi volt,az meg kellett másnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Sziasztok! Szeretnék venni egy G Astra-t olyan 800-850 ezer Ft-ért. Találtam egyet a neten kérlek nézzétek meg: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...konyves-4513321 Véleményeket várok Szerintem szép,meg kell nézni élőben. Csak azt nem értem ,hogy miért kell olyan dolgot felírni ami nincs benne.(szerintem).Vagy csak nem látom. Fékerőelosztó,fed .comp.!Gyári audio rendszer? 99-ben már volt Isofix?Első ködlámpa meg nincs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Az mitől van hogy a vezetőoldali ajtó kilincse így kimattul? KOllegám caravanján ugyanez van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Az mitől van hogy a vezetőoldali ajtó kilincse így kimattul? KOllegám caravanján ugyanez van... Tipushiba, szülők G-jén dettó! 75e km van benne, garázsban áll mindig, és mégis szinte fehér lett csak az az egy. enyém meg színre van fújva! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Szerintem szép,meg kell nézni élőben. Csak azt nem értem ,hogy miért kell olyan dolgot felírni ami nincs benne.(szerintem).Vagy csak nem látom. Fékerőelosztó,fed .comp.!Gyári audio rendszer? 99-ben már volt Isofix?Első ködlámpa meg nincs? Fed. comp. (azaz BC) ebben bizony nincs. Ez bizony nem gyári fejegység, de talán ami benne van az jobb is annál. A kijelzőt nem programozták le (nem látható a dátum). Ködlámpa elöl valószínűleg nem is volt, mert kapcsolója sincs. Biztató, de látni, hallani, átnézni kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Fed. comp. (azaz BC) ebben bizony nincs. Ez bizony nem gyári fejegység, de talán ami benne van az jobb is annál. A kijelzőt nem programozták le (nem látható a dátum). Ködlámpa elöl valószínűleg nem is volt, mert kapcsolója sincs. Biztató, de látni, hallani, átnézni kéne. Láttam én is,hogy nincs kapcsolója,azért is csodálkoztam,hogy:fűthető tükör van,ABS van ködlámpa meg nincs? Milyen felszereltség az ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Láttam én is,hogy nincs kapcsolója,azért is csodálkoztam,hogy:fűthető tükör van,ABS van ködlámpa meg nincs? Milyen felszereltség az ilyen? Family Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Family De ez :Club. Na mindegy,az autó szépnek néz ki képen .El kell menni megnézni élőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Láttam én is,hogy nincs kapcsolója,azért is csodálkoztam,hogy:fűthető tükör van,ABS van ködlámpa meg nincs? Milyen felszereltség az ilyen? Így van,szépnek néz ki,meglesni. Ami volt dízelem,abban is volt fűthető tükör,abs,elektro.ablak,de nem volt ködlámpa.CD felszereltség. Akkor,ez hogy vanez? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Így van,szépnek néz ki,meglesni. Ami volt dízelem,abban is volt fűthető tükör,abs,elektro.ablak,de nem volt ködlámpa.CD felszereltség. Akkor,ez hogy vanez? <_< Ha jól emlékszem, volt teljesen fapados változat. Nem csak Club, Family, CD felszereltségek voltak. És lehetett rendelni elektromos csomagot, ami tartalmazza a 2 el. ablakot, fűthetől el. tükröket, és a távirányító központit. Plusz klímát is lehetett külön. Szóval ha ez rendelt autó volt, és nem raktárról vásárolt, akkor bármi lehet benne bármilyen kombínációban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Így van,szépnek néz ki,meglesni. Ami volt dízelem,abban is volt fűthető tükör,abs,elektro.ablak,de nem volt ködlámpa.CD felszereltség. Akkor,ez hogy vanez? <_< Az azért van,mert sok országban nagy ködben nem lehet dízel autóval közlekedni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Ez a plakett lefestés:az enyém tuti törésmentes,és le van festve a tábla. Rendszám,hm,kinti behozatal,elveszett,vagy nepperi gondolkodás. :D Kormány tényleg szép,bár nem hinném,hogy lufit is cserélne(kürtgomb miatt).Vagy bőr multi volt,az meg kellett másnak. Most veszem észre, hogy az enyémen meg nincs is plakett. Tehát a színre festett simán jó! <_< Vajon miért nem raktak rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Most veszem észre, hogy az enyémen meg nincs is plakett. Tehát a színre festett simán jó! <_< Vajon miért nem raktak rá? Ütközésnél elszállt :D ,és nem találták meg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Ütközésnél elszállt <_< ,és nem találták meg! :D Köszi aranyos vagy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Láttam én is,hogy nincs kapcsolója,azért is csodálkoztam,hogy:fűthető tükör van,ABS van ködlámpa meg nincs? Milyen felszereltség az ilyen? Az enyémben sincs. A kormányoszlop sem állítható. Viszont az ABS műxik (ha kell). Njoy szint, 2003. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Az enyémben sincs. A kormányoszlop sem állítható. Viszont az ABS műxik (ha kell). Njoy szint, 2003. A mo.-i Astrákon nem szokott lenni,a csomagtérajtó alján,az a műanyag toldat.Én még csak kintről behozottakon láttam. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 A mo.-i Astrákon nem szokott lenni,a csomagtérajtó alján,az a műanyag toldat.Én még csak kintről behozottakon láttam. <_<Van minden Astra Caravanon, de csak 2002.09 hó előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Van minden Astra Caravanon, de csak 2002.09 hó előtt. Szia! Az enyém 2002 03. havi kiadás, és nincs rajta csomi ajtó toldat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Van minden Astra Caravanon, de csak 2002.09 hó előtt. Ezt nem mondanám biztosra. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Van minden Astra Caravanon, de csak 2002.09 hó előtt. Nincs Nincs Nincs Nincs Ez mind előtti. A behozottakon nagy általánosságban van,az itthonin nem nagyon látni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts