Lipi-G Elküldve December15, 2010 Megoszt Elküldve December15, 2010 Na itt megint nem egyezik a rendszám. IVP -t kb. 2003-ban adhattak ki. De biztos megvan az oka. Így van ezt én is megemlítettem, de.lelopták róla!Megvan a rendőrségi,okmányirodai papír amivel akkor ügyintéztek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December15, 2010 Megoszt Elküldve December15, 2010 Így van ezt én is megemlítettem, de.lelopták róla!Megvan a rendőrségi,okmányirodai papír amivel akkor ügyintéztek! Szépnek néz ki képen.Belseje milyen?(arról nincs fotó)Motorja? Tegnap volt nálam gázszerelő , neki az előző kocsija ilyen 82 lovas motorú Vectra caravan volt ,470 ezer km-el adta el,baja nem volt vele azt mondta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December15, 2010 Megoszt Elküldve December15, 2010 Szépnek néz ki képen.Belseje milyen?(arról nincs fotó)Motorja? Tegnap volt nálam gázszerelő , neki az előző kocsija ilyen 82 lovas motorú Vectra caravan volt ,470 ezer km-el adta el,baja nem volt vele azt mondta! Belül is patika.Plüss belső,nincs kikopva,széttaposva,nincs a kürtgomb kiszakadva,igényes. A srác céges autóval jár,ezt ma inditottuk be a garázsba(nem fűtött,inkább szeles),3 hét állás után pöccre indult!! De a garázsba 4 pléddel letakarva,por ellen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve December15, 2010 Megoszt Elküldve December15, 2010 Biztos jobban mutatna. Én is akartam szárnyat rá, de lebeszéltek róla, meg nekem nem ér annyit emennyit elkérnek érte. Én pl. most vettem 4 db műszerfal króm karikát 10 ropiért és az nekem jobban megéri annyiért. (nekem is jöhet a pap lánya. :lol: ) Akkor ezt megbeszéltük! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve December15, 2010 Megoszt Elküldve December15, 2010 Sziasztok! Szerintetek nem túl olcsó ez a gép az évjárathoz képest? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...i_csoda-4369949 Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve December15, 2010 Megoszt Elküldve December15, 2010 Sziasztok! Szerintetek nem túl olcsó ez a gép az évjárathoz képest? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...i_csoda-4369949 dede! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December15, 2010 Megoszt Elküldve December15, 2010 dede! :lol: 3 ajtós,nem tolonganak érte.De hátha olcson elviszi valaki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve December15, 2010 Megoszt Elküldve December15, 2010 dede! :lol: Lehet,hogy valami nincs rendben a géppel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 Sziasztok! Szerintetek nem túl olcsó ez a gép az évjárathoz képest? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...i_csoda-4369949 2 személyes papírral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 2 személyes papírral. "MEGLEPETÉS E KÖLTEMÉNY, MONDANÁ EGYKORON ATTILA, DE AKKOR MÉG NEM VOLT CSONTICAR. MA MÁR NEM LEPŐDÜNK MEG HA ISMERJÜK A KÍNÁLATOT. KOMPLETT 5 SZEMÉLYES BERENDEZÉS, 2 SZEMÉLYES PAPÍRRAL, FRISS MŰSZAKIVAL, KLÍMÁVAL, ÉS MINDENNEL AMI KELLHET. HA SZÁMÍT AZ ÁR. " Csontiéknál mindig jóféle kocsik vannak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 "MEGLEPETÉS E KÖLTEMÉNY, MONDANÁ EGYKORON ATTILA, DE AKKOR MÉG NEM VOLT CSONTICAR. MA MÁR NEM LEPŐDÜNK MEG HA ISMERJÜK A KÍNÁLATOT. KOMPLETT 5 SZEMÉLYES BERENDEZÉS, 2 SZEMÉLYES PAPÍRRAL, FRISS MŰSZAKIVAL, KLÍMÁVAL, ÉS MINDENNEL AMI KELLHET. HA SZÁMÍT AZ ÁR. " Csontiéknál mindig jóféle kocsik vannak. :lol: Jaja, nem biztos, hogy csontiéktól érdemes bármit is venni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 Jaja, nem biztos, hogy csontiéktól érdemes bármit is venni. :lol: pedig tényleg olcsó kocsik vannak náluk... ezek szerint szeretik átverni a népet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 pedig tényleg olcsó kocsik vannak náluk... ezek szerint szeretik átverni a népet? Lehet csak az eladót tudják jól rábeszélni, hogy adja jóval olcsóbban. Vagy csak nem nagyhaszonlenyúlásosak, vagy épp a bank fizet nekik az ügyfélért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 Lehet csak az eladót tudják jól rábeszélni, hogy adja jóval olcsóbban. Vagy csak nem nagyhaszonlenyúlásosak, vagy épp a bank fizet nekik az ügyfélért. Visszavonom. Megnéztem és azért vannak autók rendes sőt drága áron is. Azokról hihető, hogy rendben vannak. Nem tudom miért kell itt előítélkezni mindig. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 pedig tényleg olcsó kocsik vannak náluk... ezek szerint szeretik átverni a népet? Szerintem nem átverés... benn van az árban, hogy szar :lol: TC-n olvastam egy cikket egy használt autóról...előkeresem Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 Visszavonom. Megnéztem és azért vannak autók rendes sőt drága áron is. Azokról hihető, hogy rendben vannak. Nem tudom miért kell itt előítélkezni mindig. :lol: Nem azt mondom, hogy ott minden autóban kormányt/ülést/lökhárítót/belsőt cseréltek, de ők az autókereskedők közül a rosszabbik fajtából valók. Elég csak a google-ban körbenézni. Nagyon alaposan át kell nézni az ott vásárolni kívánt autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 Jaja, nem biztos, hogy csontiéktól érdemes bármit is venni. :lol: Ez igaz lehet, de akárhogy is, olyan szövegeket képesek kitalálni hogy már csak ezért is érdemes lenne őket meglátogatni hogy kezet foghass azzal az emberrel aki a hirdetéseiket írja. Sztem a hasznaltauto.hu-t gyakran látogatók között ez a cég már lassan legendává lesz, nincs aki ne hallott volna még róluk. Ha így nézzük, a markentingjük baromi jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 2 személyes papírral. Tehát nem személyautó, hanem haszon gjmű. Akkor még +ÁFA a vételárhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 Tehát nem személyautó, hanem haszon gjmű. Akkor még +ÁFA a vételárhoz? Hát lehet bele van számolva már az árba, de az előélete legalább fix, a több százezer kilométerrel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 a csonti car - tudomásom szerint banki visszavett - lefoglalt autókkal foglalkozik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kertészgéza Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 Én a nyáron itt vettem autót, korrekt csapat: http://www.hasznaltauto.hu/partner/hubraum_kft.-389 Van néhány - OFF - érdekesség is az ajánlataik között :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meggyi Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...izkonyv-4391323 nézzétek meg légyszi:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...izkonyv-4391323 nézzétek meg légyszi:) Így fényképeken szép,ha neked az ára is jó, akkor meg kell nézni. Én így képen nem látok semmi bajt,de most ha nem baj nem mennék el Fehérvárra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 ,de most ha nem baj nem mennék el Fehérvárra! :lol: pedig neked igazán a szomszédban van :lol: tényleg szép autó...,a km egy kicsit gyanús,de nem lehetetlen Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 pedig neked igazán a szomszédban van :lol: tényleg szép autó...,a km egy kicsit gyanús,de nem lehetetlen Multikormány van, gyári rádió nincs. Hihető :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts