szkszaby Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Itt is hihető a futásteljesítmény. 10 éves dízel autónál :lol: Ezzel nem a kereskedőt akarom fikázni, a vevők a hülyék : ennyit akar látni a km-órában, akkor ennyire állítjuk...nehogy a szomszéd józsi leszóljon, hogy milyen romot vettünk...aztán ha szétesik, majd titkoljuk... "Újszerű téli gumikkal, azonnal hadra fogható." :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Ilyen beltért sem láttam még, szép kék :lol:: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.7_dit-4360570 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kertészgéza Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Ilyen beltért sem láttam még, szép kék :lol:: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.7_dit-4360570 Khmmm... aki a képet készítette, fehéregyensúly beállításról még nemigen hallott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meggyi Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Itt is hihető a km óra állása. Érdekes módon minden 10 év körüli autóban 120-140e km van :lol: Nem 90e, nem 190e, nem a valódi 290e :lol: én már a kmt nem is nézem:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 én már a kmt nem is nézem:) Látom fejlődsz! :lol: Vajon mit takar az a matrica a bal 1-en? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Ilyen beltért sem láttam még, szép kék :lol:: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.7_dit-4360570 kurvajó ez a kék belső... nem egy sürü darab. egyszer láttam már ilet, az is teccett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Ilyen beltért sem láttam még, szép kék :lol:: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.7_dit-4360570 Szép ótó, de azért én megkérdezném, hogy miért van KPN rendszám egy 2003-as autón... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Szép ótó, de azért én megkérdezném, hogy miért van KPN rendszám egy 2003-as autón... jó esetben: mert külföldi. Az enyém is 2003-as KGM rendszámmal Taljánföldről. Rossz esetben: mindenki használja a fantáziáját... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 jó esetben: mert külföldi. Az enyém is 2003-as KGM rendszámmal Taljánföldről. Rossz esetben: mindenki használja a fantáziáját... Igen, én is erre gondolok, ezért kell rákérdezni és árgus szemekkel figyelni mit és hogyan mondják (testbeszéd rulez) mondanak, mert könnyen lehet a második eset, amibe jobb nem belegondolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Rossz esetben: mindenki használja a fantáziáját... Én fantáziátlan vagyok. Mire kell ilyenkor gondolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Én fantáziátlan vagyok. Mire kell ilyenkor gondolni? Vagy simán átrendszámozták hogy ne lehessen lekövetni az előéletét (a legtöbben rendszám alapján tudnak infot szerezni márkaszervizekből, biztosítóktól), vagy pedig ki volt vonva a forgalomból korábban, mondjuk mert totálkárosra volt törve és az újjáépítés ideje alatt nem akartak közterheket fizetni rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Én fantáziátlan vagyok. Mire kell ilyenkor gondolni? vagy ellopták a rendszámát vagy kettéhajlott, amikor elölről hátulról összesajtolták vagy taxi volt vagy a ######i csak azt akarta, hogy a szomszédjai azt higgyék, új autót vett vagy céges volt céges rendszámmal Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Vagy simán átrendszámozták hogy ne lehessen lekövetni az előéletét (a legtöbben rendszám alapján tudnak infot szerezni márkaszervizekből, biztosítóktól), vagy pedig ki volt vonva a forgalomból korábban, mondjuk mert totálkárosra volt törve és az újjáépítés ideje alatt nem akartak közterheket fizetni rá. -Alvázszám alapján még az urológusod is megtalálja a rendszerben (ha már 1x honosítva volt) -Ideiglenes kivonásnál nem kell leadni a rendszámot Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 vagy ellopták a rendszámát - ez lehetséges ok...alvázszám alapján megmondható az eredeti hatósági jelzés vagy kettéhajlott, amikor elölről hátulról összesajtolták - ehhez sem szükséges új rendszám.. vagy taxi volt - na ez igen, ez indok, de goto 10: alvázszám vagy a ######i csak azt akarta, hogy a szomszédjai azt higgyék, új autót vett - hülyék azok vannak ugyebár jó sokan.. vagy céges volt céges rendszámmal - ez is hihető, de goto 10: alvázszám Nem akarok kötözködni, meg belelátni mást, épp az említett példa számomra annyit jelent, hogy kintről hozták be az autót 5-6 éves korában, ezért nem passzol a rendszám. Nincs ezzel gond (szerintem). Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 vagy ellopták a rendszámát - ez lehetséges ok...alvázszám alapján megmondható az eredeti hatósági jelzés vagy kettéhajlott, amikor elölről hátulról összesajtolták - ehhez sem szükséges új rendszám.. vagy taxi volt - na ez igen, ez indok, de goto 10: alvázszám vagy a ######i csak azt akarta, hogy a szomszédjai azt higgyék, új autót vett - hülyék azok vannak ugyebár jó sokan.. vagy céges volt céges rendszámmal - ez is hihető, de goto 10: alvázszám Nem akarok kötözködni, meg belelátni mást, épp az említett példa számomra annyit jelent, hogy kintről hozták be az autót 5-6 éves korában, ezért nem passzol a rendszám. Nincs ezzel gond (szerintem). Kivéve, ha mondjuk úgy törött, hogy fizikailag megsemmisül a rendszám... Gondolom, akkor újat adnak, az aktuális betűvel, nyilván rendszámot nem gyártanak le újra (csak okoskodom, de sztem nem), én erre gondoltam a fantáziám által. De lehet mind2 eset is, mondom, az enyém olasz, ráadásul törött is volt. Mindent szépen megcsináltak, egyedül a gépháztetőm rozsdállik alulról, az sztem valami utángyártott lesz, egyszer majd cserélem... Nem kell parázni szerintem, csak jó, ha figyelsz erre-arra... És a gesztikulálás, mimika, szemrebbenés tényleg fontos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 komoly dolgok ezek :lol: sose tudod mit tojik a nyuszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Kivéve, ha mondjuk úgy törött, hogy fizikailag megsemmisül a rendszám... Gondolom, akkor újat adnak, az aktuális betűvel, nyilván rendszámot nem gyártanak le újra (csak okoskodom, de sztem nem), én erre gondoltam a fantáziám által. De lehet mind2 eset is, mondom, az enyém olasz, ráadásul törött is volt. Mindent szépen megcsináltak, egyedül a gépháztetőm rozsdállik alulról, az sztem valami utángyártott lesz, egyszer majd cserélem... Nem kell parázni szerintem, csak jó, ha figyelsz erre-arra... És a gesztikulálás, mimika, szemrebbenés tényleg fontos :lol: Én az átrendszámozott autót eleve kerülöm. Lehet, hogy tök banálisan egyszerűen elhagyta az eredetit, de az is lehet, hogy n darabból rakták össze és / vagy lopott illetve az előző hozzászólásban felsorolt dolgok tetszőleges kombinációja. Egyszóval gyanús, a szokásosnál is nagyobb elővigyázatosság szükséges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Én az átrendszámozott autót eleve kerülöm. Lehet, hogy tök banálisan egyszerűen elhagyta az eredetit, de az is lehet, hogy n darabból rakták össze és / vagy lopott illetve az előző hozzászólásban felsorolt dolgok tetszőleges kombinációja. Egyszóval gyanús, a szokásosnál is nagyobb elővigyázatosság szükséges. Egy cserélt rendszám közel sem akkor gond (az alvázszám miatt), mint egy visszatekert óra. Szerintem túl van ez kicsit lihegve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 -Alvázszám alapján még az urológusod is megtalálja a rendszerben (ha már 1x honosítva volt) -Ideiglenes kivonásnál nem kell leadni a rendszámot Ez így igaz, de ha mondjuk látsz egy hirdetést a hasznaltauto.hu-n ami tetszene, akkor szted a nepper meg fogja adni az alvázszámot neked? Nem hülye ő sem, nagyon jól tudja hogy mire kell az neked, főleg ha esetleg ő maga intézte az átrendszámozást... Amúgy minden évben kétszer vonom ki az autóimat ideiglenesen a forgalomból, szóval nagyon jól tudom hogy olyankor nem kell leadni a rendszámot... éppen ezért a végleges kivonásra gondoltam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Amúgy minden évben kétszer vonom ki az autóimat ideiglenesen a forgalomból, szóval nagyon jól tudom hogy olyankor nem kell leadni a rendszámot... éppen ezért a végleges kivonásra gondoltam... :lol: Tudom, rossz helyen kérdezem, de a forgalomból történő végleges kivonás után vagy még lehetőség a forgalomba helyezésre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 ... Amúgy minden évben kétszer vonom ki az autóimat ideiglenesen a forgalomból, szóval nagyon jól tudom hogy olyankor nem kell leadni a rendszámot... éppen ezért a végleges kivonásra gondoltam... :lol: Így van, ezért szembesültem az átírásnál az okmányirodában, hogy amit vettem, az ideiglenesen ki van vonva a forgalomból. Szerencse, hogy Győr-Szombathely között nem állítottak meg a rendőrök, mert akkor néztem volna :lol: Ez persze megint a kereskedőt minősíti, akinél vettem. Hagyott kigurulni az udvaráról szó nélkül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Így van, ezért szembesültem az átírásnál az okmányirodában, hogy amit vettem, az ideiglenesen ki van vonva a forgalomból. Szerencse, hogy Győr-Szombathely között nem állítottak meg a rendőrök, mert akkor néztem volna :lol: Ez persze megint a kereskedőt minősíti, akinél vettem. Hagyott kigurulni az udvaráról szó nélkül... A köcsög kereskedők ki szokták vonatni, ez lassan alap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Ez így igaz, de ha mondjuk látsz egy hirdetést a hasznaltauto.hu-n ami tetszene, akkor szted a nepper meg fogja adni az alvázszámot neked? Nem hülye ő sem, nagyon jól tudja hogy mire kell az neked, főleg ha esetleg ő maga intézte az átrendszámozást... Értem én, ha azután derül ki a turpisság, hogy kifizette az üf., akkor már nincs gond, avagy a pénztártól való távozás után reklamációnak helye nincs. Amúgy minden évben kétszer vonom ki az autóimat ideiglenesen a forgalomból, szóval nagyon jól tudom hogy olyankor nem kell leadni a rendszámot... éppen ezért a végleges kivonásra gondoltam... :lol: Világos, én meg épp akkor félre gondolatolvastam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Tudom, rossz helyen kérdezem, de a forgalomból történő végleges kivonás után vagy még lehetőség a forgalomba helyezésre? Ismereteim szerint van, hatósági műszaki-felügyeleti ellenőrzés keretében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Így van, ezért szembesültem az átírásnál az okmányirodában, hogy amit vettem, az ideiglenesen ki van vonva a forgalomból. Szerencse, hogy Győr-Szombathely között nem állítottak meg a rendőrök, mert akkor néztem volna :lol: Ez persze megint a kereskedőt minősíti, akinél vettem. Hagyott kigurulni az udvaráról szó nélkül... Bele van vezetve a forgalmi engedélyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts