andris83 Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Szia! A kormány újra van bőrözve szerintem, mert alul van csal varrás, a gyárin pedig 4 helyen, és az ülés is ki van kopva (ha jól látom a vezető ülés lapja bal oldalt, fényképen így szokott mutatni). Nagy valószínűséggel természetesen a km nem valós. Nézesd, vizsgáltasd át alaposan. ((Az autó még bovdenes gázpedálos, tehát pl tempomat elég nehézkes ha utólagos extrákon gondolkodsz.)) Ezt lehet benéztem, mert 2001-ben volt talán váltás. Attól függ milyen motor van benne. De valami nem stimmel, mert a csomagtartón Opel Astra felirat van. És ahhoz a régi műszerfal passzol, és álltalában X-es motor. Az újabb szériákon pedig Astra 1.6 felirat van ezzel a műszerfallal mint ezen, és Z-s motorral. Javítsatok ki ha van kivétel is, de én még nem láttam. További észrevételem, hogy a jobb hátsó búra is köd zárófényes..., volt ilyen gyárilag vagy angliából van a hátsó lámpa? A másik, hogy a fényképen gyújtáson van az autó, de a középső kijelző nem világít... Persze ez lehet hogy mind jelentéktelen hiba, és jó az autó. Meg kell nézni. Amiket észrevettem (nem feltétlenül hiba, csak furcsa, mert az enyém 4 hónappal későbbi kiadás szintén sedan 1.6): * hiányzik az összes sárfogó gumi elöl-hátul * a csomagtartón 'lóg' a vezeték a kitámasztó mellett, nem tudom más sedanoknál is ilyen-e, az enyémen hozzá van fogatva a kitámasztóhoz. * pozitív dolog, hogy van a csomagtartóban utólagos védőburkolat * hiányzik a vezető oldali szőnyeg (talán, mert túlzottan kikopott?) * a felirat akár stimmelhet is, az enyémen is pont ez van írva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Amiket észrevettem (nem feltétlenül hiba, csak furcsa, mert az enyém 4 hónappal későbbi kiadás szintén sedan 1.6): * hiányzik az összes sárfogó gumi elöl-hátul * a csomagtartón 'lóg' a vezeték a kitámasztó mellett, nem tudom más sedanoknál is ilyen-e, az enyémen hozzá van fogatva a kitámasztóhoz. * pozitív dolog, hogy van a csomagtartóban utólagos védőburkolat * hiányzik a vezető oldali szőnyeg (talán, mert túlzottan kikopott?) * a felirat akár stimmelhet is, az enyémen is pont ez van írva És a műszerfalad is ilyen mint ezen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Sziasztok! Érdeklődnék hogy mi a véleményetek erről az Opel Astraról? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...ajdonos-5406076 A válaszokat előre is köszönöm! hy nem utolso sorban a kiegyenlitő tartálybol legalább hiányzik 5dl fagyálló! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 És a műszerfalad is ilyen mint ezen? igen, a cd-s rádiót leszámítva, az üléskárpit mintája is stimmel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Amiket észrevettem (nem feltétlenül hiba, csak furcsa, mert az enyém 4 hónappal későbbi kiadás szintén sedan 1.6): * hiányzik az összes sárfogó gumi elöl-hátul * a csomagtartón 'lóg' a vezeték a kitámasztó mellett, nem tudom más sedanoknál is ilyen-e, az enyémen hozzá van fogatva a kitámasztóhoz. * pozitív dolog, hogy van a csomagtartóban utólagos védőburkolat * hiányzik a vezető oldali szőnyeg (talán, mert túlzottan kikopott?) * a felirat akár stimmelhet is, az enyémen is pont ez van írva A csomagtérfedél jobb oldalán pici behorpadás van, a nagy képeken látszik. De ez inkább esztétikai, ezzel együtt lehet élni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Engem meg ez a fűthető tükör visz a sírba!Ezen a kocsin is írják,de én nem látom a kapcsolóját sehol! :devlish: :devlish: Ja és az AGR is haldoklik rajta!!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Szia! A kormány újra van bőrözve szerintem, mert alul van csal varrás, a gyárin pedig 4 helyen, és az ülés is ki van kopva (ha jól látom a vezető ülés lapja bal oldalt, fényképen így szokott mutatni). Nagy valószínűséggel természetesen a km nem valós. Nézesd, vizsgáltasd át alaposan. ((Az autó még bovdenes gázpedálos, tehát pl tempomat elég nehézkes ha utólagos extrákon gondolkodsz.)) Ezt lehet benéztem, mert 2001-ben volt talán váltás. Attól függ milyen motor van benne. De valami nem stimmel, mert a csomagtartón Opel Astra felirat van. És ahhoz a régi műszerfal passzol, és álltalában X-es motor. Az újabb szériákon pedig Astra 1.6 felirat van ezzel a műszerfallal mint ezen, és Z-s motorral. Javítsatok ki ha van kivétel is, de én még nem láttam. További észrevételem, hogy a jobb hátsó búra is köd zárófényes..., volt ilyen gyárilag vagy angliából van a hátsó lámpa? A másik, hogy a fényképen gyújtáson van az autó, de a középső kijelző nem világít... Persze ez lehet hogy mind jelentéktelen hiba, és jó az autó. Meg kell nézni. Egy kis igazítás: a gyári bőrkormány kb. 2002-ig ilyen volt, tehát csak alul van varrás. Z-s motor a 2001-es modellévtől volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Engem meg ez a fűthető tükör visz a sírba!Ezen a kocsin is írják,de én nem látom a kapcsolóját sehol! :devlish: :icon13: Ja és az AGR is haldoklik rajta!!! :lol: :D Azt nem is fogod, mert a hátsó ablakfűtés kapcsolja :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Egy kis igazítás: a gyári bőrkormány kb. 2002-ig ilyen volt, tehát csak alul van varrás. Z-s motor a 2001-es modellévtől volt... Köszönöm, akkor én tudtam rosszúl. Ebbe a csomagtartó feliratba és műszerfalba és motor típusba csak bele vagyok kavarodva. Valaki megtudja mondani mikortól változott ez a három? És persze hogy akkor ez külön történt egymástól függetlenül vagy egyszerre? X-es Z-s váltás tehát 2001.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Köszönöm, akkor én tudtam rosszúl. Ebbe a csomagtartó feliratba és műszerfalba és motor típusba csak bele vagyok kavarodva. Valaki megtudja mondani mikortól változott ez a három? És persze hogy akkor ez külön történt egymástól függetlenül vagy egyszerre? X-es Z-s váltás tehát 2001.... A motorváltás az tuti hogy 2001-es modellévtől, tehát 2000/08-tól már volt Z-s motor... Hogy a többivel pontosan mi a helyzet, az jó kérdés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Jól ki lett vesézve így képről ez az autó... Annyit hozzátennék a kritikákhoz, hogy egy tíz éves, 7-800 ezres autóról beszélünk, szóval a szalonállapotot, meg a f*ngmentes ülést azért ne kérjük számon... Z-s motor valóban a 2001-es modellévtől volt, 2000/09-től. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Jól ki lett vesézve így képről ez az autó... Annyit hozzátennék a kritikákhoz, hogy egy tíz éves, 7-800 ezres autóról beszélünk, szóval a szalonállapotot, meg a f*ngmentes ülést azért ne kérjük számon... . Tökéletesen egyet értek veled. De hát a magyar autóvásárló már csak ilyen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 A motorváltás az tuti hogy 2001-es modellévtől, tehát 2000/08-tól már volt Z-s motor... Én úgy tudom hogy 2000/10-től (legalábbis a Z18XE akkor váltotta az X18XE1-et), de ez már tényleg csak kukacoskodás... :lol: Viszont: dícséretes az a jobb hátsó ködzárófény, de hiányzik belőle az izzó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Én úgy tudom hogy 2000/10-től (legalábbis a Z18XE akkor váltotta az X18XE1-et), de ez már tényleg csak kukacoskodás... :lol: Viszont: dícséretes az a jobb hátsó ködzárófény, de hiányzik belőle az izzó! :D Én kivágtam az égőnek a helyet. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Én kivágtam az égőnek a helyet. :D Én meg raktam bele égőt is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Kedves Burns...biztos jól megnézted Te a Totalcar-> Népítélet->Opel->Astra 1998 bejegyzéseket??? ha jól néztem jelenleg 731 bejegyzés található...ha csak a fele dízel annak a 90% szerintem 1.7-es dízelről szól..mikor az enyémet vettem körülnéztem ott és "kicsit" többet találtam 1.7DTI ből egynél :lol: ami nekem van 2.0-ás ból is vagy egy tucat volt..csak idő és elszántság kérdése végiglapozni 49 oldalt... Kedves Tomika86... biztos, hogy pontosan elolvastad a kérdésemet, illetve a kijelentésemet? Nem azt írtam, hogy 1.7 DTI-ből van egy, hanem 1.7 DIT-re vonatkozó bejegyzésből van 1. Tudomásom szerint a kettő nem ugyanaz, de lehet rosszul tudom. Ezt figyelembe véve, nem igazán értem a hangnemet, amivel válaszoltál... Rosszul értelmeztem a topic címét? Ui: Végiglapoztam a 49 oldalt: Opel Astra G 1.7 DIT értékelés 2 db van. Az évjárat egyiknek sem stimmel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Kedves Tomika86... biztos, hogy pontosan elolvastad a kérdésemet, illetve a kijelentésemet? Nem azt írtam, hogy 1.7 DTI-ből van egy, hanem 1.7 DIT-re vonatkozó bejegyzésből van 1. Tudomásom szerint a kettő nem ugyanaz, de lehet rosszul tudom. Ezt figyelembe véve, nem igazán értem a hangnemet, amivel válaszoltál... Rosszul értelmeztem a topic címét? Ui: Végiglapoztam a 49 oldalt: Opel Astra G 1.7 DIT értékelés 2 db van. Az évjárat egyiknek sem stimmel... igazából DIT motor nincs, valahogy az eljén hivták így az Y17DT motorral szerelt astra G-t. Igazából utána DTI nek hivták ugyanazt. illetve az ECO4 tipust hivták még DIT motornak, de az pont ugyanaz mint volt mint a DTI. Kár ezen vitázni :lol: UI: az ismereteim ebben az ügyben nem 100% osak, mert sose érdekelt, így sose néztem utána, de ezt láttam - hallottam az évek során. Tök mindegy volt hogy DIT vagy DTI , mindegyikbe Y17DT motor volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 na, az igazság pillanata: http://www.opel-infos.de/modelle/astra_g5t.html nincs DIT tipus, csak DTI :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 igazából DIT motor nincs, valahogy az eljén hivták így az Y17DT motorral szerelt astra G-t. Igazából utána DTI nek hivták ugyanazt. illetve az ECO4 tipust hivták még DIT motornak, de az pont ugyanaz mint volt mint a DTI. Kár ezen vitázni :devlish: UI: az ismereteim ebben az ügyben nem 100% osak, mert sose érdekelt, így sose néztem utána, de ezt láttam - hallottam az évek során. Tök mindegy volt hogy DIT vagy DTI , mindegyikbe Y17DT motor volt.... Valóban nincs értelme vitázni, csak kicsit bosszantó volt a hangneme a kollégának... Az általad adott válasz tökéletesen megfelel a korábban már megszokottnak, köszönöm. Egyébként valóban az ECO4-t hívták DIT-nek is, ami alacsonyabb alvázzal, és könnyített alkatrészekkel jött, ki, melynek köszönhetően (elvileg) minimálisan kedvezőbb a fogyasztása is. Olvastam róla egy cikket, de már nem tudom, hogy hol. Az, hogy mikor elírás, és mikor valós a DIT megnevezés, ezek szerint nem tudható, pontosabban nem is számít. :lol: Adalék a történethez, hogy a kérdésem után 1,5 héttel az említett autó hengerfejes lett valami úton módon (kereskedésben állt), most szét van szedve. Szerencse, hogy nem mertem bele ugrani elsőre... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 szerencséd volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 szerencséd volt :lol: Bizony :D A baj csak annyi, hogy ez tovább erősítette bennem az érzést, hogy még sokáig nem fogok olyan autót találni, amiről meggyőzödésem, hogy jó és érdemes megvenni. :devlish: Ezért próbálom minél jobban felmérni, hogy mely autóknak mi a konstrukciós hibája... nem egyszerű :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 külföldön kell autot venni, még ha drágább is, mert ott nagyobb eséllyel kapod azt amit látsz.... itthon minden autó csak illuzió.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomika86 Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Kedves Burns ne haragudj amiért előzőleg nem a Téged megillető hangnemben és nem az általad feltett kérdéssel kapcsolatban válaszoltam...ezúton utólag is megkövetlek..minden jót a jövőben,jó döntést és sikeres választást kívánok.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Kedves Burns ne haragudj amiért előzőleg nem a Téged megillető hangnemben és nem az általad feltett kérdéssel kapcsolatban válaszoltam...ezúton utólag is megkövetlek..minden jót a jövőben,jó döntést és sikeres választást kívánok.. Nem szükszéges... amikor olvastam a válaszod, eldurrant az agyam, de valószínűleg csak rosszul értelmeztem... :lol: Biztos vagyok benne, hogy csak a jó szándék vezérelt... Főleg, hogy Uhuhu-val már tisztáztuk a két típusjelzés használatának jelentőségét, illetve azonosságukat. Köszönöm a jó kívánságokat, és hasonlókat Neked is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts