Mc-elek Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 bocs nem az hanem z16se azt meg ne akard ,nem valami jól sikerült darab Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 azt meg ne akard ,nem valami jól sikerült darab Én nem ismerem ezt a motort (sem), de úgy olvastam a hozzászólásában, hogy már mindegy, mert megvette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Én nem ismerem ezt a motort (sem), de úgy olvastam a hozzászólásában, hogy már mindegy, mert megvette. hüha... az pedig nagy félrenyúlás lehet. egy egy túl jól sikerült motor. mind eszi az olajat mintazállat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Daredev Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 hüha... az pedig nagy félrenyúlás lehet. egy egy túl jól sikerült motor. mind eszi az olajat mintazállat... Köszönöm az infót.Januárba vettem az autót (z16se motorkód)1ből lecseréltem az olajat Castrol magnetecre.1hete néztem a nivót kb1, 1,5mm ment lejjebb.majd meglátjuk B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fodorb Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Hello Az Astra G nél a különböző felszereltségi szintek, Club, Enjoy, stb, mit takarnak, melyiknek mi a tartalma ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Hello Az Astra G nél a különböző felszereltségi szintek, Club, Enjoy, stb, mit takarnak, melyiknek mi a tartalma ? Ha tudsz németül, vagy hajlandó vagy szótárazni, akkor itt mindenre választ kapsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Ki keresett a multkor automatát?most van egy új hírdetés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Ki keresett a multkor automatát?most van egy új hírdetés! Ha nem sedan lenne, még gondolkodnék is a cserén. Ma délután Csepel-Dunakeszi a rakparton oda-vissza araszolva.. Elgondolkodtató. Annyit kellett gépészkedni, hogy na. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Ki keresett a multkor automatát?most van egy új hírdetés! Enyhén sérült B) Astra 1.4 automata törött ez alkatrésznek, akár átrakni az automata váltót, a többi alkatrészt meg eladni :D Amúgy meglepő, hogy mennyi van belőle, ~ 45db-ot találtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Ki keresett a multkor automatát?most van egy új hírdetés! Micsoda felszereltség! Automata váltó, ASR, oldallégzsák, kontra tekerős ablak! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Micsoda felszereltség! Automata váltó, ASR, oldallégzsák, kontra tekerős ablak! B) A bal hátsó ajtót csak én látom más színűnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 A bal hátsó ajtót csak én látom más színűnek? ááá a bal elsőnek más a színe nézd meg jobban B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
LaMotta Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Szevasztok! Tanácsotokat várom G Astra vásárláshoz (benzines), ami kb. napi 60 km-t menne (60%-ban városon átmenés), örülnék egy 6-7L-es átlagfogyasztásnak. Időnként azért túrákra/országjárásra is mennénk vele. Felszereltségben ami fontos, hogy légzsák mind a két oldalon legyen, multikormány és elektromos ablakok nem ártanak. 5 ajtósban gondolkozom. Ez lehet kombi is. Elég az 1,4-es? Vagy 1,6 az optimális ehhez a szériához? Teljesítményben mekkora? Sokat segítenétek, ha a felszereltség megnevezést is megadnátok a fentiek végett. Egy plusz kérdés: Olvastam, hogy vannak szériák, amiknek láncos meghajtása van. Valóban számít ez? És ha igen, ez melyik típus? Köszönöm előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Szevasztok! Tanácsotokat várom G Astra vásárláshoz, ami kb. napi 60 km-t menne (60%-ban városon átmenés), örülnék egy 6-7L-es átlagfogyasztásnak. Időnként azért túrákra/országjárásra is mennénk vele. Felszereltségben ami fontos, hogy légzsák mind a két oldalon legyen, multikormány és elektromos ablakok nem ártanak. 5 ajtósban gondolkozom. Ez lehet kombi is. Elég az 1,4-es? Vagy 1,6 az optimális ehhez a szériához? Sokat segítenétek, ha a felszereltség megnevezést is megadnátok. Egy plusz kérdés: Olvastam, hogy vannak szériák, amiknek láncos meghajtása van. Valóban számít ez? És ha igen, ez melyik típus? Köszönöm előre is! Üdv a fórumon! Első körben olvasgasd ezt a topicot, sok kérdésedre fogsz választ kapni B) Inkább 7literrel számolj, bár megeshet a 6 közeli fogyasztás is majd. Nekem 1,4 van, szeretem, nekem elég ennyi. Most biztos páran majd lehurrognak, de én 5 személlyel, csomagokkal , klímával sem csalódtam benne. Szóval olvass vissza elhangzottak már párszor ezek a kérdések... Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Szevasztok! Tanácsotokat várom G Astra vásárláshoz (benzines), ami kb. napi 60 km-t menne (60%-ban városon átmenés), örülnék egy 6-7L-es átlagfogyasztásnak. Időnként azért túrákra/országjárásra is mennénk vele. Felszereltségben ami fontos, hogy légzsák mind a két oldalon legyen, multikormány és elektromos ablakok nem ártanak. 5 ajtósban gondolkozom. Ez lehet kombi is. Elég az 1,4-es? Vagy 1,6 az optimális ehhez a szériához? Teljesítményben mekkora? Sokat segítenétek, ha a felszereltség megnevezést is megadnátok a fentiek végett. Egy plusz kérdés: Olvastam, hogy vannak szériák, amiknek láncos meghajtása van. Valóban számít ez? És ha igen, ez melyik típus? Köszönöm előre is! Szeva! Szerintem, ha benzinesben gondolkodsz, akkor az ötajtósból jó az 1.4, kombiból inkább 1.6 . Az 1.4-esek 90 lóerősek, a 16-szelepes 1.6 pedig 100-105. Ezerhatosból előfordulhat 8-szelepes is. De ritka. A felszereltség nekem nem teljesen tiszta. Azt tudom, hogy a Club elég szerény, van még Comfort, Elegance, Nyoj, Sport, CDX. Az utolsó három már elég jól felszerelt, de az azonos elnevezésűek között is lehet különbség. Hirtelen megnéztem két Elegance-t, és egyikben sincs multikormány, meg első ködlámpa. Nekem van. De lehet hogy a nagyobb motorral jár. Két légzsák tudtommal mindben van. Hogy 1.4-1.6 ban van-e láncos vezérlés, és mi a motorkódja, azt nálam tapasztaltabbak biztos meg tudják mondani. Elég sokféle létezik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Szeva! Szerintem, ha benzinesben gondolkodsz, akkor az ötajtósból jó az 1.4, kombiból inkább 1.6 . Az 1.4-esek 90 lóerősek, a 16-szelepes 1.6 pedig 100-105. Ezerhatosból előfordulhat 8-szelepes is. De ritka. A felszereltség nekem nem teljesen tiszta. Azt tudom, hogy a Club elég szerény, van még Comfort, Elegance, Nyoj, Sport, CDX. Az utolsó három már elég jól felszerelt, de az azonos elnevezésűek között is lehet különbség. Hirtelen megnéztem két Elegance-t, és egyikben sincs multikormány, meg első ködlámpa. Nekem van. De lehet hogy a nagyobb motorral jár. Két légzsák tudtommal mindben van. Hogy 1.4-1.6 ban van-e láncos vezérlés, és mi a motorkódja, azt nálam tapasztaltabbak biztos meg tudják mondani. Elég sokféle létezik. Csak a Z14XEP-ben van lánc, a többiben nincs. (ezeket a motorokat ha van igazság 2005-től rakják a Classic II-be) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Egy plusz kérdés: Olvastam, hogy vannak szériák, amiknek láncos meghajtása van. Valóban számít ez? És ha igen, ez melyik típus? Köszönöm előre is! Nekem is van egy plusz kérdésem:Mennyit szánsz rá?Ez itt a lényeg! Minden 1,6-os motor szíjas,itt kb 80 ezer km-enként szíj+vezérléscsere ajánlott. A láncos motoroknál ez csak akkor,ha már hangja van-csörög- a lánc. Átlagos használónak szerintem elég az 1,4.Meg kevesebbet is fogyaszt,mint az 1,6. Ha van elég suska akkor szvsz 1,4 twinportot vegyél,motorkód Z14XEP. Minden kiszemelt autót tüzetesen ,hozzáértő szerelővel megnézni-kipróbálni! 2 eredeti kulcs -szervízkönyv lehetőleg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Az a napi 60 km durván annyi, mint nekem, tehát évi 20-25e. Szíjasnál 3-4 évente lenne esedékes a vezérlés csere. Ki lehet bírni. Én is 1.6-ost szerettem volna, de sürgős volt a csere, és hát 1.4-ből jóval nagyobb a választék. De nem panaszkodom, teszi a dolgát ez is. Caravánhoz viszont 1.6 ajánlott (szerintem). Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Ha már mindenki jó astrát keres,tudom ajánlani a miénket B) 2001es, Z14xe motoros,5 ajtós,sötétzöld metál. Ha valakit érdekel,keressen meg,és beszélgetünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
LaMotta Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Szervusztok! Igazán nagyon köszönöm mindenki véleményét! Ezekből már nagyon jól tudok építkezni. A javaslataitokra alapozva nézek körül tovább. :D Motorkódot miből tudok leszűrni? Bemondásból ill. forgalmiból/törzskönyből? Esetleg ez egy szériajellemző? Van amelyiket "illik" elkerülni? (Egyébként bűvös 1M a határ. B)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Szervusztok! Igazán nagyon köszönöm mindenki véleményét! Ezekből már nagyon jól tudok építkezni. A javaslataitokra alapozva nézek körül tovább. :D Motorkódot miből tudok leszűrni? Bemondásból ill. forgalmiból/törzskönyből? Esetleg ez egy szériajellemző? Van amelyiket "illik" elkerülni? (Egyébként bűvös 1M a határ. B)) Igen, forgalmi/motorszámból tudod megállapítani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Ha már 1M a határ, ilyesmi nem érdekel? :D http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...e_coupe-4716050 Szervusztok! Igazán nagyon köszönöm mindenki véleményét! Ezekből már nagyon jól tudok építkezni. A javaslataitokra alapozva nézek körül tovább. :) Motorkódot miből tudok leszűrni? Bemondásból ill. forgalmiból/törzskönyből? Esetleg ez egy szériajellemző? Van amelyiket "illik" elkerülni? (Egyébként bűvös 1M a határ. B)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Ha már 1M a határ, ilyesmi nem érdekel? :D http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...e_coupe-4716050 Ez ilyen áron meglepetés autó lehet! Meglepően sokat lehet még rákölteni. Életlen képeken messziről jól mutat. Ja! És LaMotta egyetlen kritériumának sem felel meg. Bertone Coupe mint 5 ajtós v. Caravan alternatívája ... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Ha már 1M a határ, ilyesmi nem érdekel? B) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...e_coupe-4716050 A coupe az nem rossz, csak családos embernek nem praktikus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Ez ilyen áron meglepetés autó lehet! Hát én azóta se találom az államat! B) 1M? Hova jutott a világ? Jövőre ingyen adják a Coupékat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts