Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
A kombi meg még praktikusabb. <_<

Ezt aláírom, de kombit nem szeretnék, mert nincs is szükségem akkora csomagtérre. :angry:

Elküldve
újra opelos vagy? Mi lett a hondával? <_<

megvan az is... az asszony céges autója megy eladásra, és nem lesz több. vagyi lenne, de nem tartunk rá igényt.

Elküldve
Ezt aláírom, de kombit nem szeretnék, mert nincs is szükségem akkora csomagtérre. :angry:

Az bármikor változhat. Enni meg nem kér a csomagtartó. :P Mondd inkább meg őszintén, hogy nem tetszik. De akkor meg nem láttál még szép kombit, pedig van. <_<

Elküldve
Az bármikor változhat. Enni meg nem kér a csomagtartó. :P Mondd inkább meg őszintén, hogy nem tetszik. De akkor meg nem láttál még szép kombit, pedig van. :angry:

biza van <_<

Elküldve

Ne kombizzatok már itt!

Az Opel sosem gyártott kombit,csak caravan-t! :angry:

Milyen emberek járnak ide,kombiznak itt össze-vissza és még a PT Cruiser sem tettszik nekik,hát

hova jut így a világ, kérem szépen? <_<

Elküldve
Ne kombizzatok már itt!

Az Opel sosem gyártott kombit,csak caravan-t! :P

Milyen emberek járnak ide,kombiznak itt össze-vissza és még a PT Cruiser sem tettszik nekik,hát

hova jut így a világ, kérem szépen? <_<

Igazad van mester.Mi kérünk elnézést :angry:

Elküldve
Rendben fiam ,Lipi van Kombi most elmehetsz,az erő legyen veled! <_<

Keleti piacokon a kombit universalnak hívják, így lehet hogy valahol kombinak! :angry:

Elküldve
Rendben fiam ,Lipi van Kombi most elmehetsz,az erő legyen veled! <_<

Keleti piacokon a kombit universalnak hívják, így lehet hogy valahol kombinak! :angry:

A hozzászólásomban a Lipi van Kombi ....az Obi van Kenobi személynév átirataként értelmezendő! :P

Elküldve
A hozzászólásomban a Lipi van Kombi ....az Obi van Kenobi személynév átirataként értelmezendő! :angry:

Már megint nem értettem a poént...... <_<

Igyekszem fejlődni!

Elküldve
Sziasztok!

A következő Astrákról mi a véleményetek? Érdemes lehet valamelyiket elmenni megnézni?

Első

Másidik

Harmadik

Negyedik

Minden építő jellegű hozzászólást, véleményt előre is köszönök!

Azt enyhe túlzásnak tartom hogy a 4. autónál külön kiemelik a kevesett futott megjegyzést.A közel 15000 km-es éves átlag legjobb esetben is maximum átlagos.

Elküldve
Azt enyhe túlzásnak tartom hogy a 4. autónál külön kiemelik a kevesett futott megjegyzést.A közel 15000 km-es éves átlag legjobb esetben is maximum átlagos.

Miért,az én évi 30000km-z képest,ez kevés futásnak felel meg,enyém meg átlagos.Igaz,ki-ki mennyit megy. <_<

Elküldve
Miért,az én évi 30000km-z képest,ez kevés futásnak felel meg,enyém meg átlagos.Igaz,ki-ki mennyit megy. <_<

Akkor ha jól számolom a tiédbe 240000km körül jár a vekker.LOL :angry:

Elküldve
Akkor ha jól számolom a tiédbe 240000km körül jár a vekker.LOL <_<

Nem,mert nemrég vettem ezt is...ebben 151000 van.143000-l vettem január végén.

De tény,hogy sokat megyek. :angry:

Elküldve

Km órának hinni a mai világban, hallatam durva eseteket, s láttam is :angry:

Ismerős eladta ~250e km-el nagy nehezen kereskedésbe, majd látta a kocsiját nagyon megkímélt, nagyon keveset futótan 60e-el. <_< Mire nem képesek az emberek, pár nap, s mennyit fiatalodik a kocsi.

Elküldve

Ott inkább a szervizkönyvön van a hangsúly. :angry:

Az enyémet is úgy vettem magánszemélytől. <_<

Elküldve

Hello

Kecskeméten, vagy a környékén tudtok megbizható helyet, ahová a kiszemelt vasat el lehet vinni egy vétel elötti átvizsgálásra ?

Elküldve
Hello

Kecskeméten, vagy a környékén tudtok megbizható helyet, ahová a kiszemelt vasat el lehet vinni egy vétel elötti átvizsgálásra ?

Szia! Én az Opel Tormásihoz jelentettem be. Kedvesek és alaposak voltak. Ajánlom őket!

Elküldve
Sziasztok

Szeretnék venni egy G astra-t, ki is néztem egyet csak a lámpaborítások elől és hátul nagyon nem tetszenek rajta.

Szerintetek könnyen ellehet távolítani?

Ha csak a hozzá való öntapadóval rakta fel,akkor könnyen!Ha tett hozzá saját kétoldalú ragasztó szalagot is,akkor nehezebben de ha

szilóval,pillanatragasztóval is rásegített,akkor annak marad nyoma a lámpán!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.