Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  grofbandi írta:
A kombi meg még praktikusabb. <_<

Ezt aláírom, de kombit nem szeretnék, mert nincs is szükségem akkora csomagtérre. :angry:

Elküldve
  jaygab írta:
újra opelos vagy? Mi lett a hondával? <_<

megvan az is... az asszony céges autója megy eladásra, és nem lesz több. vagyi lenne, de nem tartunk rá igényt.

Elküldve
  Chab írta:
Ezt aláírom, de kombit nem szeretnék, mert nincs is szükségem akkora csomagtérre. :angry:

Az bármikor változhat. Enni meg nem kér a csomagtartó. :P Mondd inkább meg őszintén, hogy nem tetszik. De akkor meg nem láttál még szép kombit, pedig van. <_<

Elküldve
  grofbandi írta:
Az bármikor változhat. Enni meg nem kér a csomagtartó. :P Mondd inkább meg őszintén, hogy nem tetszik. De akkor meg nem láttál még szép kombit, pedig van. :angry:

biza van <_<

Elküldve

Ne kombizzatok már itt!

Az Opel sosem gyártott kombit,csak caravan-t! :angry:

Milyen emberek járnak ide,kombiznak itt össze-vissza és még a PT Cruiser sem tettszik nekik,hát

hova jut így a világ, kérem szépen? <_<

Elküldve
  corsIKa írta:
Ne kombizzatok már itt!

Az Opel sosem gyártott kombit,csak caravan-t! :P

Milyen emberek járnak ide,kombiznak itt össze-vissza és még a PT Cruiser sem tettszik nekik,hát

hova jut így a világ, kérem szépen? <_<

Igazad van mester.Mi kérünk elnézést :angry:

Elküldve
  wessz írta:
Érdekes én is be akartam rakni robogót, de nem fért be.Át raktam a Focusba.Oda viszont befért.

Miért nem hosszában próbáltad! <_<

Elküldve
  corsIKa írta:
Rendben fiam ,Lipi van Kombi most elmehetsz,az erő legyen veled! <_<

Keleti piacokon a kombit universalnak hívják, így lehet hogy valahol kombinak! :angry:

Elküldve
  corsIKa írta:
Rendben fiam ,Lipi van Kombi most elmehetsz,az erő legyen veled! <_<

Stofl írta:
Keleti piacokon a kombit universalnak hívják, így lehet hogy valahol kombinak! :angry:

A hozzászólásomban a Lipi van Kombi ....az Obi van Kenobi személynév átirataként értelmezendő! :P

Elküldve
  corsIKa írta:
A hozzászólásomban a Lipi van Kombi ....az Obi van Kenobi személynév átirataként értelmezendő! :angry:

Már megint nem értettem a poént...... <_<

Igyekszem fejlődni!

Elküldve
  Chab írta:
Sziasztok!

A következő Astrákról mi a véleményetek? Érdemes lehet valamelyiket elmenni megnézni?

Első

Másidik

Harmadik

Negyedik

Minden építő jellegű hozzászólást, véleményt előre is köszönök!

Azt enyhe túlzásnak tartom hogy a 4. autónál külön kiemelik a kevesett futott megjegyzést.A közel 15000 km-es éves átlag legjobb esetben is maximum átlagos.

Elküldve
  Neverchange írta:
Azt enyhe túlzásnak tartom hogy a 4. autónál külön kiemelik a kevesett futott megjegyzést.A közel 15000 km-es éves átlag legjobb esetben is maximum átlagos.

Miért,az én évi 30000km-z képest,ez kevés futásnak felel meg,enyém meg átlagos.Igaz,ki-ki mennyit megy. <_<

Elküldve
  Lipi-G írta:
Miért,az én évi 30000km-z képest,ez kevés futásnak felel meg,enyém meg átlagos.Igaz,ki-ki mennyit megy. <_<

Akkor ha jól számolom a tiédbe 240000km körül jár a vekker.LOL :angry:

Elküldve
  Neverchange írta:
Akkor ha jól számolom a tiédbe 240000km körül jár a vekker.LOL <_<

Nem,mert nemrég vettem ezt is...ebben 151000 van.143000-l vettem január végén.

De tény,hogy sokat megyek. :angry:

Elküldve
  Neverchange írta:

Km órának hinni a mai világban, hallatam durva eseteket, s láttam is :angry:

Ismerős eladta ~250e km-el nagy nehezen kereskedésbe, majd látta a kocsiját nagyon megkímélt, nagyon keveset futótan 60e-el. <_< Mire nem képesek az emberek, pár nap, s mennyit fiatalodik a kocsi.

Elküldve
  Neverchange írta:

Ott inkább a szervizkönyvön van a hangsúly. :angry:

Az enyémet is úgy vettem magánszemélytől. <_<

Elküldve

Hello

Kecskeméten, vagy a környékén tudtok megbizható helyet, ahová a kiszemelt vasat el lehet vinni egy vétel elötti átvizsgálásra ?

Elküldve
  fodorb írta:
Hello

Kecskeméten, vagy a környékén tudtok megbizható helyet, ahová a kiszemelt vasat el lehet vinni egy vétel elötti átvizsgálásra ?

Szia! Én az Opel Tormásihoz jelentettem be. Kedvesek és alaposak voltak. Ajánlom őket!

Elküldve
  Peter20 írta:
Sziasztok

Szeretnék venni egy G astra-t, ki is néztem egyet csak a lámpaborítások elől és hátul nagyon nem tetszenek rajta.

Szerintetek könnyen ellehet távolítani?

Ha csak a hozzá való öntapadóval rakta fel,akkor könnyen!Ha tett hozzá saját kétoldalú ragasztó szalagot is,akkor nehezebben de ha

szilóval,pillanatragasztóval is rásegített,akkor annak marad nyoma a lámpán!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.