grofbandi Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Sziasztok! A következő Astrákról mi a véleményetek? Érdemes lehet valamelyiket elmenni megnézni? Első Másidik Harmadik Negyedik Minden építő jellegű hozzászólást, véleményt előre is köszönök! Szia! Nekem az első annyiból szimpatikus, hogy tulaj árulja, és értelmesnek tűnik. Nem tudom, mennyire fontos neked a klíma. A negyedik is jónak néz ki képről, viszont a hozzá tartozó tipikus kereskedő szövegtől rosszul vagyok. Ne keresse tovább, megtalálta, ez álmai autója stb... <_< A többi sem rossz, szerintem azt nézd meg, amelyik közelebb van, de vigyél valakit aki ért hozzá, és át tudja nézni rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Ha a negyedik kifogástalan, akkor miért nem csukódik rendesen a hamutartó ajtaja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Ha a negyedik kifogástalan, akkor miért nem csukódik rendesen a hamutartó ajtaja? mert eltört a rugója,enyém is ilyen,ez legyen a legnagyobb baja <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Sziasztok! A következő Astrákról mi a véleményetek? Érdemes lehet valamelyiket elmenni megnézni? Első Másidik Harmadik Negyedik Minden építő jellegű hozzászólást, véleményt előre is köszönök! Mindenképp az 1.6-osokat ajánlanám! Nekem 1.4 van, de nyáron, klímával kívánná az 1.6-ot. Az első tuning jellegűt kilőnném. Aki sportosítja a gépet, az lépi is! Az utolsóról meg kérdezném, hogy van e olyan felszereltség, amelyiknek része a krómcsíkos hűtőmaszk? Mert az utángyártott géptetőkön ilyen van, az tuti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Ja, és a hamutál nekem se jó, meg a tesómnak se, meg az előző astrámban se, meg a cégesben se.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Az utolsóról meg kérdezném, hogy van e olyan felszereltség, amelyiknek része a krómcsíkos hűtőmaszk? Mert az utángyártott géptetőkön ilyen van, az tuti! Van. Az Elegance. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Van. Az Elegance. Ehhez nem járt a plüs belső? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Az első tuning jellegűt kilőnném. Aki sportosítja a gépet, az lépi is! Ismerek elég sok embert aki ennél jobban tuningolja az autóját,de annál jobban félti és kíméli is! A leírás is elég normális embert tükröz... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Ismerek elég sok embert aki ennél jobban tuningolja az autóját,de annál jobban félti és kíméli is! A leírás is elég normális embert tükröz... <_< Persze, persze, ez nem törvényszerű. De nagyobb a valószinűsége. Én maradnék egy szériánál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Persze, persze, ez nem törvényszerű. De nagyobb a valószinűsége. Én maradnék egy szériánál! Pl,én is szolíd tyuning <_< ,és vigyázom rá...Sőt,lassan már rat tuning :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Pl,én is szolíd tyuning <_< ,és vigyázom rá...Sőt,lassan már rat tuning :angry: Én is "szolídan" tuningolgattam a gépet! /Lehet már túl is léptem a szolíd kategóriát/ De mindennél jobban féltem az autót és nagyon vigyázok rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fodorb Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Hello A mult héten fent volt a használtauton a Weltautó által kinált bordó Astra G, automata, közületek vette meg valaki ? Másik, mai nap szintén eltünt egy 750 000 FT körüli szintén bordó, szintén automata (Kecskemét), azt is innen vitte valaki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Sziasztok! A következő Astrákról mi a véleményetek? Érdemes lehet valamelyiket elmenni megnézni? Első Másidik Harmadik Negyedik Minden építő jellegű hozzászólást, véleményt előre is köszönök! Miért 4 ajtóst akarsz venni? Az 5 ajtós praktikusabb szerintem. Én 5 ajtós után kombit vennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Persze, persze, ez nem törvényszerű. De nagyobb a valószinűsége. Én maradnék egy szériánál! Néha sokat elárul egy leírás vagy telefon beszélgetés is!Szoktam jókat röhögni hirdetéseken:"pöcc-röff autó,zsír papucsokkal,tezsvéreim-főnököm ingyen autózók kíméljenek" de gondolom már találkoztatok hasonlókkal <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Hello A mult héten fent volt a használtauton a Weltautó által kinált bordó Astra G, automata, közületek vette meg valaki ? Másik, mai nap szintén eltünt egy 750 000 FT körüli szintén bordó, szintén automata (Kecskemét), azt is innen vitte valaki ? Igen,mindkettőt én vettem meg alkatrésznek! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Szia! Nekem az első annyiból szimpatikus, hogy tulaj árulja, és értelmesnek tűnik. Nem tudom, mennyire fontos neked a klíma. A negyedik is jónak néz ki képről, viszont a hozzá tartozó tipikus kereskedő szövegtől rosszul vagyok. Ne keresse tovább, megtalálta, ez álmai autója stb... <_< A többi sem rossz, szerintem azt nézd meg, amelyik közelebb van, de vigyél valakit aki ért hozzá, és át tudja nézni rendesen. Egyetértek!! Szerintem fontosabb, hogy mennyire ismert múltú, mennyire korrekt az autó. A klíma fontosságát meg döntse el mindenki. Előnyök hátrányok: nem romlik el, nem eszik többet, arra a 2 hónapra felesleges hibaforrás. Eladhatatlan, nem ér annyit a kocsi, nyáron konzervdoboz!! Ha valaki mondjuk alergiás a klímára akkor gondolom ő inkább egy jobb állapotú nemklímásat választ egy lerugottabb klímással szemben! :P ...Enyém sem klímás :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chab Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Miért 4 ajtóst akarsz venni? Az 5 ajtós praktikusabb szerintem. Én 5 ajtós után kombit vennék. Igazából nem kikötésem a 4 ajtós. Egyedül kombit illetve 3 ajtósat nem szeretnék. Egyébként lehet van benne valami, hogy az 5 ajtós praktikusabb. Azonban ahogy nézegettem kb 1 millióig a fentebb linkelt autókhoz hasonló felszereltséggel több a 4 ajtós,(figyelembe véve a távolságot és az autó színét/fehéret és zöldet nem szeretnék/), ezért sikeredett így hogy 4-ből három 4ajtós és csak egy 5ajtós. Azonban még nézelődök, mert a vásárlás csak jövőhónap elején lesz aktuális. A klíma hiánya nem kizáró ok nálam, ha egyébként szép és jó állapotú az autó és jó áron van akkor inkább az mint egy rosszabb állapotú klímás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Igazából nem kikötésem a 4 ajtós. Egyedül kombit illetve 3 ajtósat nem szeretnék. Egyébként lehet van benne valami, hogy az 5 ajtós praktikusabb. Azonban ahogy nézegettem kb 1 millióig a fentebb linkelt autókhoz hasonló felszereltséggel több a 4 ajtós,(figyelembe véve a távolságot és az autó színét/fehéret és zöldet nem szeretnék/), ezért sikeredett így hogy 4-ből három 4ajtós és csak egy 5ajtós. Azonban még nézelődök, mert a vásárlás csak jövőhónap elején lesz aktuális. A klíma hiánya nem kizáró ok nálam, ha egyébként szép és jó állapotú az autó és jó áron van akkor inkább az mint egy rosszabb állapotú klímás. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Egyébként lehet van benne valami, hogy az 5 ajtós praktikusabb. A kombi meg még praktikusabb. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 szerintem a zafira a praktikus <_< tegnapelött egy robogót vittem vele, felállitba sztenderen. csak a tükrökel kellett lecsavarozni :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 szerintem a zafira a praktikus <_< tegnapelött egy robogót vittem vele, felállitba sztenderen. csak a tükrökel kellett lecsavarozni :P figyu má,ez G astra topic :P :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 szerintem a zafira a praktikus <_< tegnapelött egy robogót vittem vele, felállitba sztenderen. csak a tükrökel kellett lecsavarozni :angry: Érdekes én is be akartam rakni robogót, de nem fért be.Át raktam a Focusba.Oda viszont befért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Érdekes én is be akartam rakni robogót, de nem fért be.Át raktam a Focusba.Oda viszont befért. aha... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 figyu má,ez G astra topic :P <_< nembaj, majd legfeljebb kimoderálnak :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 szerintem a zafira a praktikus :angry: tegnapelött egy robogót vittem vele, felállitba sztenderen. csak a tükrökel kellett lecsavarozni :P újra opelos vagy? Mi lett a hondával? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts