Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

ASTRA G-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

spuri

Recommended Posts

És milyen rondán virít

Az F szériába is volt ilyen ficsör. Spontán le is potyogtak, nem csak a balesetek miatt.

Igen,valóban nem szép amikor nincsen rajta,csak a felfogató fülek nekem ilyen gondom nincs,mert nem is volt rajta gyárilag sem.

Amúgy ez a szegény autó nagyon durván néz ki kivülről <_<

Megosztás:

És milyen rondán virít a helye!

Az F szériába is volt ilyen ficsör. Spontán le is potyogtak, nem csak a balesetek miatt.

Anno a Vectra vásárlás előtt 2 Caravant is megnéztem és egyiken sem volt ez a toldat!A tulajok azt mondták,ellopták róluk!Nem tudom hogyan lehet felfogatva,de ha magától is le tud esni,ahogy írod,akkor nem csodálkozom...Ja és magánszemélyek voltak két különböző városból!

Megosztás:

Anno a Vectra vásárlás előtt 2 Caravant is megnéztem és egyiken sem volt ez a toldat!A tulajok azt mondták,ellopták róluk!Nem tudom hogyan lehet felfogatva,de ha magától is le tud esni,ahogy írod,akkor nem csodálkozom...Ja és magánszemélyek voltak két különböző városból!

Le lehet pattintani. Alatta a műanyagok a csomagtartó fém pöckeire vannak pattintva, az is lopható. Gyárilag nekem sem volt, most van, de ez ragasztva lett mivel nem voltak gyári fémfülek az ajtón....

Amúgy egy ismerősöm keres hasonló árfekvésben caravan astra g-t ha valaki tud megbízhatót-jó állapotú...stb akkor jelentkezzen PÜ-ben. Köszönöm

Megosztás:

Pálinkás jó reggelt az Uraknak! :)

Erről a masináról mi a véleményetek? Azt látom, hogy jól néz ki, az ilyen sötétebb szürke színű gép nagyon bejön :D. A balos lámpa ezen lett cserélve, vagy csak a jobbos fakult meg- de ennyire? :D

Beléd is!!! :D

A balos az új lehet,mert nagyon csilli villi,a jobbos inkább kinéz 10 évesnek.Amúgy szép ótó <_<

Megosztás:

Pálinkás jó reggelt az Uraknak! :D

Erről a masináról mi a véleményetek? Azt látom, hogy jól néz ki, az ilyen sötétebb szürke színű gép nagyon bejön :D. A balos lámpa ezen lett cserélve, vagy csak a jobbos fakult meg- de ennyire? <_<

Balos lámpa biztosan cserés, de önmagában ez nem jelent semmi rosszat (kavics betörte, stb.), váltószoknya a korának megfelelően kicsit sallangos, de ez filléres tétel. Ha jól látom CAR400-as gyári hifi van benne (ami lehet jó jel is, mert nem valami racsingos suhanc járt vele). Szerintem őszinte, sallangmentes autó, az ára se tűnik elborultnak. Rá kell érdeklődni.

Megosztás:

Tényleg mostmár nekem is.Reggel még azt írta,hogy ilyen kódszámú hírdetés nincs!

Lehet hogy lejárt és újra feltették!

Ez az eleje van lent vagy a segge feljebb,eszembe juttatott egy viccet: Aki vak,az általában jobban hall,aki süket az jobban lát és akinek

rövidebb az egyik lába,annak hosszabb a másik! :D

Megosztás:

Hello

Automata váltó tapasztalatok érdekelnének !

Milyen váltó van alatta ?

Van - e nivopálcája a váltónak, hogy esetleges vételkor meg lehessen nézni az olaj állapotát, és ezzel a váltót is.

Ilyen váltónk van.AF 13-II

Azt nem tudom,hogy a váltóolaj színéből mire lehet következtetni,én inkább azt nézném

meg,hogy mennyire finoman vált,nem dobálja-e a sebességekbe a váltáskor,van-e

bármilyen hallható zúgás-búgás a váltóból.Az olajat pedig ,ha annyira akarod lecserélheted

utána.Kb. 4 liter a cseremennnyiség,amúgy 7 liter olaj van benne.

Tapasztalatok?Én nem adnám semmi pénzért,nagyon jó dolog!

Megosztás:

Na megint itt vagyok... :D

Szóval arra lennék kíváncsi, hogy van-e itt közületek akinek '98-'99-es a járműve? Mennyire rozsdásodnak ezek a példányok? Úgy olvastam itt nemrégiben, hogy a G Astrák már annyira nem rozsdásodnak mint az F. Szóval ha nem látni egy példányon a rozsdásodás jeleit, akkor vagy tényleg jó, vagy meg lett csinálva rendesen, ugye? Mert ezek az évjáratú gépek olyan 6-800ezerért vannak, legalábbis ennyiért hirdetik őket. Ezek azért ha normálisan karban vannak tartva akkor olyan nagy baj nem lehet velük, ugye?

Nézegetem az ilyen 12-13 éves vasakat és hát egyre arra felé kezd dőlni a mérleg, esetleg a hasonló korú Vectrák felé. Csak hát azokhoz ugye drágábbak az alaktrészek. Ja és persze csak benzinest néznék.

Nna, erre mondjon a nép valami okosat- egyáltalán mennyire voltam érthető...? :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.