Lipi-G Elküldve December15, 2010 Elküldve December15, 2010 panizzi írta: Na itt megint nem egyezik a rendszám. IVP -t kb. 2003-ban adhattak ki. De biztos megvan az oka. Így van ezt én is megemlítettem, de.lelopták róla!Megvan a rendőrségi,okmányirodai papír amivel akkor ügyintéztek!
Korzika Elküldve December15, 2010 Elküldve December15, 2010 Lipi79 írta: Így van ezt én is megemlítettem, de.lelopták róla!Megvan a rendőrségi,okmányirodai papír amivel akkor ügyintéztek! Szépnek néz ki képen.Belseje milyen?(arról nincs fotó)Motorja? Tegnap volt nálam gázszerelő , neki az előző kocsija ilyen 82 lovas motorú Vectra caravan volt ,470 ezer km-el adta el,baja nem volt vele azt mondta!
Lipi-G Elküldve December15, 2010 Elküldve December15, 2010 corsIKa írta: Szépnek néz ki képen.Belseje milyen?(arról nincs fotó)Motorja? Tegnap volt nálam gázszerelő , neki az előző kocsija ilyen 82 lovas motorú Vectra caravan volt ,470 ezer km-el adta el,baja nem volt vele azt mondta! Belül is patika.Plüss belső,nincs kikopva,széttaposva,nincs a kürtgomb kiszakadva,igényes. A srác céges autóval jár,ezt ma inditottuk be a garázsba(nem fűtött,inkább szeles),3 hét állás után pöccre indult!! De a garázsba 4 pléddel letakarva,por ellen.
bocs Elküldve December15, 2010 Elküldve December15, 2010 1.2 gcc írta: Biztos jobban mutatna. Én is akartam szárnyat rá, de lebeszéltek róla, meg nekem nem ér annyit emennyit elkérnek érte. Én pl. most vettem 4 db műszerfal króm karikát 10 ropiért és az nekem jobban megéri annyiért. (nekem is jöhet a pap lánya. :lol: ) Akkor ezt megbeszéltük! :lol:
bocs Elküldve December15, 2010 Elküldve December15, 2010 Sziasztok! Szerintetek nem túl olcsó ez a gép az évjárathoz képest? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...i_csoda-4369949
1.2 gcc Elküldve December15, 2010 Elküldve December15, 2010 bocs írta: Sziasztok! Szerintetek nem túl olcsó ez a gép az évjárathoz képest? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...i_csoda-4369949 dede! :lol:
Lipi-G Elküldve December15, 2010 Elküldve December15, 2010 1.2 gcc írta: dede! :lol: 3 ajtós,nem tolonganak érte.De hátha olcson elviszi valaki!
bocs Elküldve December15, 2010 Elküldve December15, 2010 1.2 gcc írta: dede! :lol: Lehet,hogy valami nincs rendben a géppel?
speter Elküldve December16, 2010 Elküldve December16, 2010 bocs írta: Sziasztok! Szerintetek nem túl olcsó ez a gép az évjárathoz képest? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...i_csoda-4369949 2 személyes papírral.
szkszaby Elküldve December16, 2010 Elküldve December16, 2010 speter írta: 2 személyes papírral. "MEGLEPETÉS E KÖLTEMÉNY, MONDANÁ EGYKORON ATTILA, DE AKKOR MÉG NEM VOLT CSONTICAR. MA MÁR NEM LEPŐDÜNK MEG HA ISMERJÜK A KÍNÁLATOT. KOMPLETT 5 SZEMÉLYES BERENDEZÉS, 2 SZEMÉLYES PAPÍRRAL, FRISS MŰSZAKIVAL, KLÍMÁVAL, ÉS MINDENNEL AMI KELLHET. HA SZÁMÍT AZ ÁR. " Csontiéknál mindig jóféle kocsik vannak. :lol:
andris83 Elküldve December16, 2010 Elküldve December16, 2010 szkszaby írta: "MEGLEPETÉS E KÖLTEMÉNY, MONDANÁ EGYKORON ATTILA, DE AKKOR MÉG NEM VOLT CSONTICAR. MA MÁR NEM LEPŐDÜNK MEG HA ISMERJÜK A KÍNÁLATOT. KOMPLETT 5 SZEMÉLYES BERENDEZÉS, 2 SZEMÉLYES PAPÍRRAL, FRISS MŰSZAKIVAL, KLÍMÁVAL, ÉS MINDENNEL AMI KELLHET. HA SZÁMÍT AZ ÁR. " Csontiéknál mindig jóféle kocsik vannak. :lol: Jaja, nem biztos, hogy csontiéktól érdemes bármit is venni. :lol:
Amusing Elküldve December16, 2010 Elküldve December16, 2010 andris83 írta: Jaja, nem biztos, hogy csontiéktól érdemes bármit is venni. :lol: pedig tényleg olcsó kocsik vannak náluk... ezek szerint szeretik átverni a népet?
speter Elküldve December16, 2010 Elküldve December16, 2010 Amusing írta: pedig tényleg olcsó kocsik vannak náluk... ezek szerint szeretik átverni a népet? Lehet csak az eladót tudják jól rábeszélni, hogy adja jóval olcsóbban. Vagy csak nem nagyhaszonlenyúlásosak, vagy épp a bank fizet nekik az ügyfélért.
speter Elküldve December16, 2010 Elküldve December16, 2010 speter írta: Lehet csak az eladót tudják jól rábeszélni, hogy adja jóval olcsóbban. Vagy csak nem nagyhaszonlenyúlásosak, vagy épp a bank fizet nekik az ügyfélért. Visszavonom. Megnéztem és azért vannak autók rendes sőt drága áron is. Azokról hihető, hogy rendben vannak. Nem tudom miért kell itt előítélkezni mindig. :lol:
szkszaby Elküldve December16, 2010 Elküldve December16, 2010 Amusing írta: pedig tényleg olcsó kocsik vannak náluk... ezek szerint szeretik átverni a népet? Szerintem nem átverés... benn van az árban, hogy szar :lol: TC-n olvastam egy cikket egy használt autóról...előkeresem
andris83 Elküldve December16, 2010 Elküldve December16, 2010 speter írta: Visszavonom. Megnéztem és azért vannak autók rendes sőt drága áron is. Azokról hihető, hogy rendben vannak. Nem tudom miért kell itt előítélkezni mindig. :lol: Nem azt mondom, hogy ott minden autóban kormányt/ülést/lökhárítót/belsőt cseréltek, de ők az autókereskedők közül a rosszabbik fajtából valók. Elég csak a google-ban körbenézni. Nagyon alaposan át kell nézni az ott vásárolni kívánt autót.
tgabika76 Elküldve December16, 2010 Elküldve December16, 2010 andris83 írta: Jaja, nem biztos, hogy csontiéktól érdemes bármit is venni. :lol: Ez igaz lehet, de akárhogy is, olyan szövegeket képesek kitalálni hogy már csak ezért is érdemes lenne őket meglátogatni hogy kezet foghass azzal az emberrel aki a hirdetéseiket írja. Sztem a hasznaltauto.hu-t gyakran látogatók között ez a cég már lassan legendává lesz, nincs aki ne hallott volna még róluk. Ha így nézzük, a markentingjük baromi jó.
Zachi Elküldve December16, 2010 Elküldve December16, 2010 speter írta: 2 személyes papírral. Tehát nem személyautó, hanem haszon gjmű. Akkor még +ÁFA a vételárhoz?
speter Elküldve December16, 2010 Elküldve December16, 2010 Zachi írta: Tehát nem személyautó, hanem haszon gjmű. Akkor még +ÁFA a vételárhoz? Hát lehet bele van számolva már az árba, de az előélete legalább fix, a több százezer kilométerrel.
uhuhu Elküldve December18, 2010 Elküldve December18, 2010 a csonti car - tudomásom szerint banki visszavett - lefoglalt autókkal foglalkozik....
kertészgéza Elküldve December18, 2010 Elküldve December18, 2010 Én a nyáron itt vettem autót, korrekt csapat: http://www.hasznaltauto.hu/partner/hubraum_kft.-389 Van néhány - OFF - érdekesség is az ajánlataik között :-)
Meggyi Elküldve December27, 2010 Elküldve December27, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...izkonyv-4391323 nézzétek meg légyszi:)
Korzika Elküldve December27, 2010 Elküldve December27, 2010 Meggyi írta: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...izkonyv-4391323 nézzétek meg légyszi:) Így fényképeken szép,ha neked az ára is jó, akkor meg kell nézni. Én így képen nem látok semmi bajt,de most ha nem baj nem mennék el Fehérvárra! :lol:
Mc-elek Elküldve December27, 2010 Elküldve December27, 2010 corsIKa írta: ,de most ha nem baj nem mennék el Fehérvárra! :lol: pedig neked igazán a szomszédban van :lol: tényleg szép autó...,a km egy kicsit gyanús,de nem lehetetlen
panizzi Elküldve December27, 2010 Elküldve December27, 2010 Mc-elek írta: pedig neked igazán a szomszédban van :lol: tényleg szép autó...,a km egy kicsit gyanús,de nem lehetetlen Multikormány van, gyári rádió nincs. Hihető :lol:
Recommended Posts