dsteel Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 HY Kanizsai vagyok megnéztem az autot ne gyere le megnézni nem éri meg!!!!! De az Istiván autonál, van egy kombi nincs agyonvágva de kicsit sokat kérnek érte de lehet alkudni!! http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.8-16v-4117731 Hát 99-es lévén, egy kissé talán húzós az ár! Mégha egy misire alkudja, szerintem az is sok egy lassan 12 éves autóért... Ráadásul nagy motor, nagy fogyi, bár ez ízlés kérdése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobolld Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 (edited) ezt az eladó alkatrészek közé plíz... törölve. - uhuhu Módosítva November24, 2010 : uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 igen pont ezt akartam írni csak megelőztél uhuhu! Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Haló! ez az autó 600 at sem ér, el ne menj megnézni.... 2001 es, szanaszéttekert oráju, és NINCS KLIMA BENNE! ( tudok 1.2 ért egy klimás, szervizkönyves ( 73.000 km ) sedan 1.6 ost...ami 2004.10 havi, 1 tulajtól) Egyre kevésbé értem az embereket. Egy rakat autó van fenn, ami 1.6os 2001-2002-es és ~1.2ért árulják. Ezek rendszerint vissza is vannak tekerve. És akkor kontrasztnak itt van amit mondasz, 2004-es ráadásul viszonylag keveset futott, szintén 1.2ért. Félek, hogy lecsap rá vmi nepper, aztán megpróbálja 1.4-ért elpasszolni (az addig már csak kb. 45ezret futott autót), és valszeg még ennyiért is megvennék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meggyi Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 hello Voltam megnézni itt van 2 percre tőlem a telep törve nem volt szerintem Téli gumik kopott kormány,belső 2.300 ezer biztos van a motorba azért kösz a válaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meggyi Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Haló! ez az autó 600 at sem ér, el ne menj megnézni.... 2001 es, szanaszéttekert oráju, és NINCS KLIMA BENNE! ( tudok 1.2 ért egy klimás, szervizkönyves ( 73.000 km ) sedan 1.6 ost...ami 2004.10 havi, 1 tulajtól) hello Hol tudnám megnézni ezt a kocsit? bár én 1.4 16V set akarok talán kevesebbet esznek:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meggyi Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 HY Kanizsai vagyok megnéztem az autot ne gyere le megnézni nem éri meg!!!!! De az Istiván autonál, van egy kombi nincs agyonvágva de kicsit sokat kérnek érte de lehet alkudni!! http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.8-16v-4117731 bocs most vettem észre hogy sedan nekem mindenképp kombi kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meggyi Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Haló! ez az autó 600 at sem ér, el ne menj megnézni.... 2001 es, szanaszéttekert oráju, és NINCS KLIMA BENNE! ( tudok 1.2 ért egy klimás, szervizkönyves ( 73.000 km ) sedan 1.6 ost...ami 2004.10 havi, 1 tulajtól) bocs most vettem észre hogy sedan nekem mindenképp kombi kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 bocs most vettem észre hogy sedan nekem mindenképp kombi kell Eccer is elég! :excl: Vagy gyűjtöd a hozzászólásokat? :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meggyi Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Eccer is elég! :excl: Vagy gyűjtöd a hozzászólásokat? :lol: :( bocs valami gázvolt az oldallal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meggyi Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 hello nem akarja valaki eladni nekem féltve őrzött kombi astráját ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 hello nem akarja valaki eladni nekem féltve őrzött kombi astráját ?? Sajna, én nem, mert IMÁDOM!!!! :excl: De nyugi, most kínálati piac van (elvileg), biztos találsz valami szuper kis óttót. Én bedőlt hiteles fickótól vettem tavaly áprilisban 1,1 misiért, nekem szerencsém volt. De tuti lehet másnak is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Ez eladó,jó lesz? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meggyi Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Ez eladó,jó lesz? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meggyi Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.4-16v-4250123 ehhez az autóhoz mit szóltok? azon kívül hogy drága meg túl kevés kilométer van benne:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 figyi! ha idézel töröld ki az idézett szövegből a képeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.4-16v-4250123 ehhez az autóhoz mit szóltok? azon kívül hogy drága meg túl kevés kilométer van benne:) Teccik a sűrű osztású km.óra és a középkonzol színe! :excl: A duda mintha szakadt lenne meg a váltóbőr is kopottas,picit lehet több van benne.(de attól még lehet jó). Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.4-16v-4250123 ehhez az autóhoz mit szóltok? azon kívül hogy drága meg túl kevés kilométer van benne:) Kilométerre kb 2x annyi van benne, és az eleje törött volt. Más a lökhárító színe. Jó ha egy 900-at megér, de inkább kevesebbet. Azt írja van benne oldallégzsák, pedig nincs. Ennyire vak nem lehet egy kereskedő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 1-2. külföldi papíros, biztos kellenének?:( A második pedig ezen kívül nem kicsit van összetörve, hiányzik is az egyik alufelni, gondolom az is odalett (jobbelől van lemezfelni), szval vszínüleg felfüggesztés is kapott egy jókorát (teherautó/szalagkorlát? jó magasan van összenyomva), mivel többi nincs megcsinálva gonolom az se. KM-meg ugye zsákbamacska. Többiről nyilatkozzanak az astrások :lol: Ez törés? hello nem akarja valaki eladni nekem féltve őrzött kombi astráját ?? Kombit nem fogsz tudni venni, mert senki nem ad el. Kombit max vesz, mire eladja az opelfórumosoktól annyit kap a kombizásért, hogy Caravanként adja el. (Csodálkozom, hogy eddig egy kombis sem szólt a kombizásért :lol: ) kombi, kombi, kombi :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 kombi, kombi, kombi :excl: Engem abszolút nem zavar, mégha azt mondják is rá, hogy bugylibicska :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.4-16v-4250123 ehhez az autóhoz mit szóltok? azon kívül hogy drága meg túl kevés kilométer van benne:) És ehhez mit szósz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meggyi Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 És ehhez mit szósz? Egész jól néz ki! :excl: Kösz a linket meg is nézetem haverommal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meggyi Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Teccik a sűrű osztású km.óra és a középkonzol színe! :excl: A duda mintha szakadt lenne meg a váltóbőr is kopottas,picit lehet több van benne.(de attól még lehet jó). jó a szemed nekem ez fel sem tünt kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meggyi Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 1.7 es isuzu motoros astrákról mi a véleményetek? megbízhatóak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 1.7 es isuzu motoros astrákról mi a véleményetek? megbízhatóak? Nekem bejött, eddig hálisten hibamentes, de vannak akik nagyon belenyúlnak. Ahogy másba is bele lehet... Ha működik, akkor alig fogyaszt és szerintem jól is húz (2000 f/p-től). Csak az adagoló ne adja meg magát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts