J0hnny Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Kedves Livi! Azt hiszem mindeki türelme véges!Mivel a pü-ket elolvasni sem vagy hajlandó,a figyelmeztetésekre is teszel nagy ívben,így még egyszer,utoljára megteszem: Ha nem figyelsz jobban oda a hozzászólásaid formájára,helyesírásra,mondatszerkesztésre stb stb,akkor végleg kitiltás lesz a vége. Nem hiszem,hogy csak nekem van elegem abból,hogy dekódoljam a mondanivalódat. Üdv: j0hnny Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 De akkor újra kell regisztrálnom nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 De akkor újra kell regisztrálnom nem? :D :D ^_^ :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 De akkor újra kell regisztrálnom nem? :D Megoldom,hogy az se menjen! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Megoldom,hogy az se menjen! ^_^ Végre valaki már talán tesz valamit ennek a hülyegyereknek a kiszorítására innét!! :D Kösz J0hnny! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Miért milyen autod van pontosan és nem marhaságokat irok? :D De, marhaságokat írsz. Mi az hogy 1.4-es a legjobb és 5 ajtóval? Nekem 1.8 van és Coupé, akkor az már nem is jó? A motor mérete és a kasztni jellege eléggé szubjektív szempont, hadd döntse el a kedves vevőjelölt hogy milyet szeretne, arról nem is beszélve hogy ezt úgyis determinálja a használat módja. Ha például sokat megy vele és rendszeresen sok cuccal, akkor te hiába írod hogy 1.4benzin 5ajtóval a király, úgyis dízel Caravan-t fog venni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 De akkor újra kell regisztrálnom nem? :D IP ban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Kedves Livi! Azt hiszem mindeki türelme véges!Mivel a pü-ket elolvasni sem vagy hajlandó,a figyelmeztetésekre is teszel nagy ívben,így még egyszer,utoljára megteszem: Ha nem figyelsz jobban oda a hozzászólásaid formájára,helyesírásra,mondatszerkesztésre stb stb,akkor végleg kitiltás lesz a vége. Nem hiszem,hogy csak nekem van elegem abból,hogy dekódoljam a mondanivalódat. Üdv: j0hnny Köszönjük,asszem mindenki nevében!!Kedves Livi,legalább a nevemet jól másolnád le,de látom az sem megy.Hogy kapott az ilyen hülye gyerek jogsit??? És visszatérve a köbcenti témádra,ami megint csak marhaság,ahogy Te előadtad,akkor az összes Astra egy rakás sz..r,ami nem 1.4-s,és 5ajtós????Gondolkozz már kisgyerek,ébresztő!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 nem a védelmében de azért a nagyobb motor erőtartalékot jelent. pláne ha nagy kasznit kell megmozgatni. 1.2-vel is lehet menni de jobban oda kell figyelni. ésszel menni. aki teheti szerintem minél nagyobb mocival vegye az astra-ját. pláne ha figyelembe vesszük, hogy az 1.4 ugyanannyit eszik mint az 1.6. szvsz. tudod, a jogsihoz eddig nem kellett 8 általános sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 nem a védelmében de azért a nagyobb motor erőtartalékot jelent. pláne ha nagy kasznit kell megmozgatni. 1.2-vel is lehet menni de jobban oda kell figyelni. ésszel menni. aki teheti szerintem minél nagyobb mocival vegye az astra-ját. pláne ha figyelembe vesszük, hogy az 1.4 ugyanannyit eszik mint az 1.6. szvsz. tudod, a jogsihoz eddig nem kellett 8 általános sem. Igazad van, de ez most más kérdés. Ő olyasmit állított, h caravanban nincs 1.2 (már ha jól silabizáltam a mondandóját). Direkt megnéztem a használtautót, van vagy 30 db... Gondolom, caravanba azért nem ezt építették be legtöbbször :D Amúgy én is 1.6-ost vennék, ha nem dízelt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Igazad van, de ez most más kérdés. Ő olyasmit állított, h caravanban nincs 1.2 (már ha jól silabizáltam a mondandóját). Direkt megnéztem a használtautót, van vagy 30 db... Gondolom, caravanba azért nem ezt építették be legtöbbször :D Amúgy én is 1.6-ost vennék, ha nem dízelt... Nekem is 1.2 caravan,és elvagyok vele.Jó csak klimával kicsit gyengusz volt,de kapott egy chip-et,azóta tökéletes,szedi a lábát.A héten meg kapja a többi finomságot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Nekem is 1.2 caravan,és elvagyok vele.Jó csak klimával kicsit gyengusz volt,de kapott egy chip-et,azóta tökéletes,szedi a lábát.A héten meg kapja a többi finomságot.... Tulképp nekem is elég lenne, én sem vagyok egy nagy ralizós, a tartalék viszont télleg nem árt.. csak öregesen, nyugodtan, hova rohanjak 2 kisgyerekkel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 h astra caravan 1.2 biztos hogy nincs. németországban. :D itt tuti van. g-ből is van. végül is az a lényeg. ha neked tetszik senkinek nem lehet 1 rossz szava sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 h astra caravan 1.2 biztos hogy nincs. németországban. :D itt tuti van. g-ből is van. Érdekes hogy az opel-infos.de szerint (ami ugye a németországi állapotokat jelzi) G Caravanból még 1.4-es sincs, a 75lovas 1.6-os X16SZR a legkisebb motor amivel megvehető volt ez a karosszériaváltozat odakint. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 mivel 1,4-es motor tudtommal csak export-ra készült, ezért nincs Németországban. És ezért nincs benne a szervízkönyvekben sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 mivel 1,4-es motor tudtommal csak export-ra készült, ezért nincs Németországban. És ezért nincs benne a szervízkönyvekben sem... Ebben lehet valami, mert előbb említett oldal szerint valóban a G Astra egyik karosszériaváltozatát se szerelték odakint 1.4-es motorral. A 3 és az 5 ajtós létezett 1.2-essel, de a Sedan-nál és a Caravan-nál 1.6 volt az alap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 mivel 1,4-es motor tudtommal csak export-ra készült, ezért nincs Németországban. És ezért nincs benne a szervízkönyvekben sem... És a Z17DTL (CDTI) sincs benne! ^_^ :D Pedig az nem csak exportra készült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 És a Z17DTL (CDTI) sincs benne! ^_^ :D Pedig az nem csak exportra készült. Az sztem egyszerűen csak azért mert régi a kézikönyv, és nem aktualizálták az új motorok megjelenésével. Z17DTL csak 2003 tavaszától van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Az sztem egyszerűen csak azért mert régi a kézikönyv, és nem aktualizálták az új motorok megjelenésével. Z17DTL csak 2003 tavaszától van. Azért már ennek is 7 éve. Nincs elkapkodva az aktualizálás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Azért már ennek is 7 éve. Nincs elkapkodva az aktualizálás... Hát jah. Német nyelvű kézikönyv sztem minden évben készült új G Astrához, de ami nekem van magyar, arra például az van írva hogy "Kiadás: 2000 április, utánnyomás: 2002 március"... Pedig közben (2001-ben) jelentek meg új motorok, de úgy tűnik az nem nagyon érdekelte a szerkesztőket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 De milyen caravan 1.4 -es mert akkora kasztnihoz kevés az 1.4-es szerintem pláne előzésnél halálos kimeneletű lehet nem kell a kedves vásárlóknak marhaságokat irni csak is az IGAZAT! :P Drága márkatárs! Szerintem te írsz marhaságokat. Miért kéne egy 1.4-es caravánnal meghalni? 90Le -1088 kg Ez azért nem annyira rossz arány. Főleg egy 1.2-es 3 hengeres 55-60 Le-s poló/fábia/ibiza-hoz képest :D Az enyémben van most 176e Km. Én tettem bele. És hál istennek élek és virulok ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Drága márkatárs! Szerintem te írsz marhaságokat. Miért kéne egy 1.4-es caravánnal meghalni? 90Le -1088 kg Ez azért nem annyira rossz arány. Főleg egy 1.2-es 3 hengeres 55-60 Le-s poló/fábia/ibiza-hoz képest :D Az enyémben van most 176e Km. Én tettem bele. És hál istennek élek és virulok ^_^ 1.2-es kombi nem létezik Géből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 1.2-es kombi nem létezik Géből? De létezik. 65 és 75 Le -vel. De még mielőtt vki leszid az nem kombi hanem caravan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 De létezik. 65 és 75 Le -vel. De még mielőtt vki leszid az nem kombi hanem caravan ^_^ Bocsánat :D kijöttem a gyakorlatból, akkor jól emlékeztem, egyik utcabelinek van 1.2-ese Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Változik júliustól az átírás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts