Amusing Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 jelzem hallkan, hogy asszony pandája elmúlt 6 éves 40.e Km. Munkába jár meg bevásárolni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 jelzem hallkan, hogy asszony pandája elmúlt 6 éves 40.e Km. Munkába jár meg bevásárolni Hol dolgozik Magyarországon ma egy panda?Meg hol vásárol be? Én még sose találkoztam pandával a boltban! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Hol dolgozik Magyarországon ma egy panda?Meg hol vásárol be? Én még sose találkoztam pandával a boltban! ;) Az elsőre tudom, az állatkertben dolgozik, munkaköre: megcsodálandó kiállított entitás :) A másodikra csak tippem van: mindent a neten rendel és futárral viteti ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Az elsőre tudom, az állatkertben dolgozik, munkaköre: megcsodálandó kiállított entitás :) A másodikra csak tippem van: mindent a neten rendel és futárral viteti ki. :D Igaz,Boborján a Yetinek is a postás viszi a kakaóscsigát.íme És itt be is fejezem az offolást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Hol dolgozik Magyarországon ma egy panda?Meg hol vásárol be? Én még sose találkoztam pandával a boltban! ;) Az elsőre tudom, az állatkertben dolgozik, munkaköre: megcsodálandó kiállított entitás :) A másodikra csak tippem van: mindent a neten rendel és futárral viteti ki. :D Igaz,Boborján a Yetinek is a postás viszi a kakaóscsigát.íme És itt be is fejezem az offolást. Én pedig jelzem, hogy ez az "ASTRA-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek" topic, és jó lenne, ha ennek megfelelően folyna a csevej. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacikiss Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 hello, ha hihető (sok)minden, akkor érdemes(?) elugornom Bgyarmatra? sztetek? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra....000km_-3699104 persze belső kép nincs.. :-( nyilván pár tisztázó teló hétfő reggel - után lenne az előbbi kérdéskör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Így kívülről szépnek látszik.Meg kell nézni élőben mit mutat! Motor,kaszni,kormány,pedálok,sebváltó-kézifékbőrök....tudod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 1.4 Twinport Caravan N-Joy Semmi olyan nincs benne amit Szegeden, vagy vonzáskörzetében ne találhatnál meg. Csak fel kéne állni a székből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Ja,Szögödi? Akkor az nincs közel.Bár én is mindig Pöstre jártam fel kocsikért(meg ki). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Ja,Szögödi? Akkor az nincs közel.Bár én is mindig Pöstre jártam fel kocsikért(meg ki). Üdv! Nekem ha fizetnének, akkor se vennék autót Pestről. Ott 100000 km felér 250000 vidéki km-mel. Ráadásul az egy négyzetméterre eső nepperek száma is sokkal magasabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 hello, ha hihető (sok)minden, akkor érdemes(?) elugornom Bgyarmatra? sztetek? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra....000km_-3699104 persze belső kép nincs.. :-( nyilván pár tisztázó teló hétfő reggel - után lenne az előbbi kérdéskör Nekem gyanús. Nagyon kevésnek tartom azt a kilométert (bár nemrég írtam, hogy ki lehet fogni ilyeneket). Ha ilyen szolidan használták, akkor miért vannak lesötétítve a lámpák (legalábbis a fotókon úgy látszik)? Vagy erre volt pénz, tankolni meg nem? Akkor valószínűleg szervizre se... Szóval szerintem nagyon alapos utánanézést érdemel... Szerk.: Most nézem, hogy a tulaj nagyon firnyákos lehet, mert pesti létére elvitte távolabb eladni, hátha könnyebben kap madarat. Nézd meg rendszám alapján, hogy eddig hol zöldkártyázták: http://rkf.hu/hulladek/publikus.jsp Mindhárom alkalommal Pesten, illetve közvetlenül Pest mellett. Szóval ezek után szerintem triplán is utána kell járni! Mindenképpen kérdezz rá, hogy miért ott adja el? Nem talált rá vevőt Pesten? Vagy abban bízik, hogy a vidékiek gyanútlanabbak? Szóval egyre gyanúsabb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 hello, ha hihető (sok)minden, akkor érdemes(?) elugornom Bgyarmatra? sztetek? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra....000km_-3699104 persze belső kép nincs.. :-( nyilván pár tisztázó teló hétfő reggel - után lenne az előbbi kérdéskörSzia! Látom még te is keresed a jövendőbelit! Balassagyarmaton a Gyarmat Autóház Kft.-nél (helyben ahol árulják az autót) érdeklődhetsz km állás után, mivel 2008.04.11. 08:44-kor készítették ott a zöldkártyáját. Amúgy képeken kívüről szépnek tűnik, de meg kell nézni élőben. Nálam is etalon az N'Joy felszereltség, és a gyengém az ezüst szín. Nem bánnám már, ha találnék én is egy ugyanilyet, főleg az ára miatt, csak 1.6-os vagy 1.7-es dízel motorral. Novembertől sasolom naponta a G Astra kombikat, de még nem volt olyan ami hibátlan lett volna, vagy az ára miatt nem fért bele a költségvetésbe. Én ezt a kereskedést hívogatom hetente más-más telefon számról, hátha engedne "szerintem ebből a horror árból": http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...3000_km-3639769 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Nekem gyanús. Nagyon kevésnek tartom azt a kilométert (bár nemrég írtam, hogy ki lehet fogni ilyeneket). Ha ilyen szolidan használták, akkor miért vannak lesötétítve a lámpák (legalábbis a fotókon úgy látszik)? Vagy erre volt pénz, tankolni meg nem? Akkor valószínűleg szervizre se... Szóval szerintem nagyon alapos utánanézést érdemel... Szerk.: Most nézem, hogy a tulaj nagyon firnyákos lehet, mert pesti létére elvitte távolabb eladni, hátha könnyebben kap madarat. Nézd meg rendszám alapján, hogy eddig hol zöldkártyázták: http://rkf.hu/hulladek/publikus.jsp Mindhárom alkalommal Pesten, illetve közvetlenül Pest mellett. Szóval ezek után szerintem triplán is utána kell járni! Mindenképpen kérdezz rá, hogy miért ott adja el? Nem talált rá vevőt Pesten? Vagy abban bízik, hogy a vidékiek gyanútlanabbak? Szóval egyre gyanúsabb... A lámpák azért sötétek, mert gyárilag az. N'Joy felszereltségű. Az ION-277-et a KTI hulladék oldalon az előbbiekben leírtak alapján zöldkártyázták. Semmi B.pest nincs a dologban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 A lámpák azért sötétek, mert gyárilag az. N'Joy felszereltségű. Az ION-277-et a KTI hulladék oldalon az előbbiekben leírtak alapján zöldkártyázták. Semmi B.pest nincs a dologban... A lámpát nem tudtam, bocsi. A zöldkártya viszont továbbra sem smakkol. Nekem a link ezt hozza: ION-227 - RENAULT 1,4 (2003) Vizsgálat ideje: Műhely neve: Műhely címe: Meddig érvényes: 2006.05.20. 10:54 Bajkán Center Kft. Sződliget sikertelen 2006.05.20. 10:56 Bajkán Center Kft. Sződliget 2008.05.20. 2008.05.20. 10:29 Csi-Si Szervíz BT. Budapest 2010.05.20. Már eleve a típus sem stimmel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 A lámpát nem tudtam, bocsi. A zöldkártya viszont továbbra sem smakkol. Nekem a link ezt hozza: ION-227 - RENAULT 1,4 (2003) Vizsgálat ideje: Műhely neve: Műhely címe: Meddig érvényes: 2006.05.20. 10:54 Bajkán Center Kft. Sződliget sikertelen 2006.05.20. 10:56 Bajkán Center Kft. Sződliget 2008.05.20. 2008.05.20. 10:29 Csi-Si Szervíz BT. Budapest 2010.05.20. Már eleve a típus sem stimmel.ION-277-ről van szó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Az "adatbázis" szerint az enyémnek volt egy sikertelen és egy sikeres, de már egy éve lejárt zk-ja. :) :D Pedig tavaly a műszakihoz kellett csinálni és 2011.03.11-ig érvényesítették! Adatbázis? Muhahahahahahaha!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Az "adatbázis" szerint az enyémnek volt egy sikertelen és egy sikeres, de már egy éve lejárt zk-ja. :) :D Pedig tavaly a műszakihoz kellett csinálni és 2011.03.11-ig érvényesítették! Adatbázis? Muhahahahahahaha!!Hát nem tudom mit néztek, de ennek az autónak 2010.04.11.-én jár le a zöldkártyája, 2008.04.11.-én csináltatták, mivel még nem volt 6 éves 2 évre kapta. Elősször 2006.04. hóban vitték zöldkártyára, mivel az első 3 évig érvényes. Még egyszer ION-277-ről van szó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 ION-277-ről van szó! :D Ezt nagyon benéztem :) De sebaj ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Üdv! Nekem ha fizetnének, akkor se vennék autót Pestről. Ott 100000 km felér 250000 vidéki km-mel. Ráadásul az egy négyzetméterre eső nepperek száma is sokkal magasabb. Ez igaz,viszont nagyobb a választék és olcsóbb(sokkal)mint felénk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacikiss Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 1.4 Twinport Caravan N-Joy Semmi olyan nincs benne amit Szegeden, vagy vonzáskörzetében ne találhatnál meg. Csak fel kéne állni a székből. szted csak itt ülök a székben? múlt héten 5 db kocsi volt a piacon, ma 12. 1 lehetett volna érdekes. egy hasonló kaliber, mint ami után most érdeklődök: 1,6-ra tartva - meg se kérdeztem. Jó esetben lement volna 1,4 körülre -esetleg. Ha 1,4-ről indított volna, talán tudunk alkudni, hozzátenném, hogy a motorháztetőn iszonyű karc, és amennyire rásasoltam máshol is voltak "kisebb esztétikai problémák". szóval gyere, és mutasd meg a tutit Szegeden! /egyébként Opel Astra Caravan 1,4-1,6 vagy Ford Focus 1,6 kombi környékén nézelődök elsősorban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Már megint marjátok egymást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacikiss Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Szia! Látom még te is keresed a jövendőbelit! Balassagyarmaton a Gyarmat Autóház Kft.-nél (helyben ahol árulják az autót) érdeklődhetsz km állás után, mivel 2008.04.11. 08:44-kor készítették ott a zöldkártyáját. Amúgy képeken kívüről szépnek tűnik, de meg kell nézni élőben. Nálam is etalon az N'Joy felszereltség, és a gyengém az ezüst szín. Nem bánnám már, ha találnék én is egy ugyanilyet, főleg az ára miatt, csak 1.6-os vagy 1.7-es dízel motorral. Novembertől sasolom naponta a G Astra kombikat, de még nem volt olyan ami hibátlan lett volna, vagy az ára miatt nem fért bele a költségvetésbe. Én ezt a kereskedést hívogatom hetente más-más telefon számról, hátha engedne "szerintem ebből a horror árból": http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...3000_km-3639769 erre én is cuppannék, de valóban én is sokallom. iszunk 1 sört, ha 200-zal olcsóbban elhozza vki? :-) ; szóval engem 1,3 körül már érdekelne, ha véletlen olvasná a tulaj is.... 30 626 10 14 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 egyébként Opel Astra Caravan 1,4-1,6 vagy Ford Focus 1,6 kombi környékén nézelődök elsősorban. Ja,a Focusok is jók.Legalábbis ismerősöknek akiknek van ,nem panaszkodtak rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 erre én is cuppannék, de valóban én is sokallom. iszunk 1 sört, ha 200-zal olcsóbban elhozza vki? :-) ; szóval engem 1,3 körül már érdekelne, ha véletlen olvasná a tulaj is.... 30 626 10 14A kereskedő azt mondta meg kell barátkozni az árával. Sajnos már nem a tulajnál van. Szerintem ha megfelel neked az 1.4-es motor, nézd meg a B.gyarmatit, egy Opel szalon ritkán állít valótlant, erre azért figyelnek. Az ára is baráti, meg nincs azért olyan messze tőled. Én már voltam M.magyaróváron is az Opel Autentikben autót nézni (800km oda-vissza). Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacikiss Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 A kereskedő azt mondta meg kell barátkozni az árával. Sajnos már nem a tulajnál van. Szerintem ha megfelel neked az 1.4-es motor, nézd meg a B.gyarmatit, egy Opel szalon ritkán állít valótlant, erre azért figyelnek. Az ára is baráti, meg nincs azért olyan messze tőled. Én már voltam M.magyaróváron is az Opel Autentikben autót nézni (800km oda-vissza). okés, köszi, rápirítok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts