HCZoli Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Küszöbvédő felett lévő gumi porvédő sincs :lol: Hátsó ajtóknál a kapaszkodókban a világítás az széria felszerelés volt a G-ben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 kesztyütartó polc :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 anyag, minőség :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Hátsó ajtó nyitás érzékelő kapcsoló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Ilyen nincs a cl.2 G-ben? Akkor nekem ingyen jót tettek! :lol: Nálam mind a 4 ajtóra reagál a belső pilács. Dea kesztyűtartó polc az tényleg széria volt a sima G-ben? A másik kérdésem hogy a levegővel fűthető kesztyűtartónak mi az értelme és hogy azt plusszba lehetett rendelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Szevasztok.Nekem az előző autóm astra g 2001-es évjáratú volt,most egy astra classic van,én nem veszem észre,hogy a szigetelések hiánya miatt hangosabb lenne menetzajra.A corsa belső tere kisebb,lehet azért tűnik jobbnak a klímája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 színre fújt aoldal díszlécek+kilincsek 1.2-es motor :-D bár ezt szerintem nem is baj tempomat fedélzeti computer krómkeretes kilóméteróra sötétített lámpák most ennyi jut eszembe a fentieken kívül Link to comment Megosztás: More sharing options...
kardos Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Ikerturbinás visszacsaposzelepes repülőgéprotátor bovdenes fogantyúkallantyúk.... :lol: :lol: :lol: Ha amiket leirtatok mind belepakolják és mondjuk aztat mondják hogy hát kérem ezfullos középkategória de hát 4,3 milla... akkor megveszitek????????????????? Szerintem nagyon jó a classic II az egyik legkényelmesebb elég jól felszerelt középkategóriás autó...ja és német... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 csatlakozom Kardos kollegához, nekem nincs hiányérzetem, pedig az előző autóm "fullos" 1.8E CD Ascona volt. (féltem is egy kicsit, hogy találok olyan másik autót, ami nem lesz "fapad") Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 A corsa belső tere kisebb,lehet azért tűnik jobbnak a klímája. Nem "sokkal" kisebb, ezen én is meglepődtem! Ami kisebb az a csomagtartó, az biztos. Én a G astrám klímáját kitakaríttattam, átnézték, full újra töltötték gázzal, új pollenszűrő és így sem hűtött annyira intenzíven, mint most a corsa klímája. A corsában a rostélyokon belépő levegő hőmérséklete igen-igen hideg...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kardos Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 csatlakozom Kardos kollegához, nekem nincs hiányérzetem, pedig az előző autóm "fullos" 1.8E CD Ascona volt. (féltem is egy kicsit, hogy találok olyan másik autót, ami nem lesz "fapad") Igen Igen nekem Omega B volt bőrön kivül full extra De aztán rájöttem hogy amik nincsenek benne ebben azok nem is hiányoznak..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csalán Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Azért a Classic II vásárlásakor egy Z18-as motornak örültem volna. Nincs, és mégis kicsit hiányzik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Nekem ami igazán hiányzik az az apró dolgok amit nem rendelhetők extrában ill. házilag ugyan jó esetben cserélhetők de az már nem az igaz ha bontóból kell vadászni bele pl. az üléseket stb. Bár biztos lehet rendelni csak valahogy b**sztak szólni erről nekem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 kesztyütartó polc :lol: nekem van benne (2004-10-havi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
HCZoli Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 nekem van benne (2004-10-havi) De nem is Classic II. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 De a tied nem cl2 ugye, hanem sima G? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 kesztyütartó polc :lol: Kesztyűtartó polc jó pénzért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kardos Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 nagy cucc a polc, egy darab rétegelt lemez és jóféle kárpit rá aztán kész is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 kb 1.000 ft ért lehet oda venni gyárii polcot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 kb 1.000 ft ért lehet oda venni gyárii polcot... Hol? Ha annyiért tusz veszek is azonnal. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 go in márkaszerviz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Ha jól olvastam akkor ezt csak be kell tolni és bepattan? Én megnéztem de csak a sínt látam a bepattintós részt a sín végén nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Ha amiket leirtatok mind belepakolják és mondjuk aztat mondják hogy hát kérem ezfullos középkategória de hát 4,3 milla... akkor megveszitek????????????????? Szerintem nagyon jó a classic II az egyik legkényelmesebb elég jól felszerelt középkategóriás autó...ja és német... :lol: Ezt szerintem senki sem állította, de ahogy 2002-ben bementél azOpelba és asszonták: essentia, enyoy, cosmo? Most is mondhatnák, hogy lehet bele még ezt azt rendelni. A fent összeszedt kimaradt dolgok meg nem tolná fel az árat annyira, max 10.000 Ft anyagár az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csalán Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Ezt szerintem senki sem állította, de ahogy 2002-ben bementél azOpelba és asszonták: essentia, enyoy, cosmo? Most is mondhatnák, hogy lehet bele még ezt azt rendelni. A fent összeszedt kimaradt dolgok meg nem tolná fel az árat annyira, max 10.000 Ft anyagár az egész. Jah, de akkor már túl nagy konkurencia lenne házon belül (astra H). Azt meg szerintem nem akarják. Jó ez nekik így, olcsó autónak. Egyébként külsőra nekem jobban bejön, mint a H. (és mint az I...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
albundy74 Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 szasztok nos, a kérdés a következő: G astra vagy nem G astra? ugyanis erre gondoltam új autó vásárláskor. F astrám van (1,6 16v caravan), csak már megérett a cserére. leszámítva az olajfogyasztást, jó munkásember autó. hasonló típusú 1,6-os G astrára gondoltam, csak kicsit félek az ecotec motortól (olajfogyi, agr stb) hosszabb távra gondolkodom. véleményeket, tapasztalatokat várok, jöhet negatív is... megéri a pénzét vagy nem? thanks Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts