mackosajt Elküldve December26, 2007 Elküldve December26, 2007 szerintem az a zárhíd elég csúnyán néz ki. Csavarodott is, meg rogyogatott is. A bal oldala egyértelműen CS. Szerintem ha nem szeret legózni a kasztnis, akkor cserét fog rá mondani.
sgery Elküldve December26, 2007 Elküldve December26, 2007 a képek a furák, valójában nem sokat csúszott, csavarodni se sokat csinált, de majd holnap megmondja a karosszériás. olajat most cseréltem, hát 15e km után eléggé lefáradt már:/
J0hnny Elküldve December26, 2007 Elküldve December26, 2007 szerintem az a zárhíd elég csúnyán néz ki. Csavarodott is, meg rogyogatott is. A bal oldala egyértelműen CS. Szerintem ha nem szeret legózni a kasztnis, akkor cserét fog rá mondani. Az utángyártott zárhíd nem drága(kb 15E),de elég ügyeskezű lakatos kell hozzá,mert elsőre nem fog passzolni.
Tiv. Elküldve December26, 2007 Elküldve December26, 2007 Hmmm. Asszem ezt a hátsó dobbetétet én is meglépem. Most néztem, itt fentebb, hogy tőlem kb. másfél kilométerre személyesen megvehetem.:huh: Már vásároltam náluk fél éve, akkor még az omihoz. A csomadtértálca tényleg méretpontos volt. Mondjuk azota is megvan, féláron, ha kell valakinek.:lol:
hening Elküldve December26, 2007 Elküldve December26, 2007 Hmmm. Asszem ezt a hátsó dobbetétet én is meglépem. Most néztem, itt fentebb, hogy tőlem kb. másfél kilométerre személyesen megvehetem.:lol: Már vásároltam náluk fél éve, akkor még az omihoz. A csomadtértálca tényleg méretpontos volt. Mondjuk azota is megvan, féláron, ha kell valakinek.:D Én is tervezem de csak tavasszal. Hol is van az a másfél km tőled? Lehet, hogy márc. ápr. környékén keresni foglak. :huh:
Tiv. Elküldve December26, 2007 Elküldve December26, 2007 Itt veszprémben. Szolj nyugodtan ha kell tőlük valami.
hening Elküldve December26, 2007 Elküldve December26, 2007 Itt veszprémben. Szolj nyugodtan ha kell tőlük valami. Köszi. De csak a tavasszal gondoltam, amikor már nincs latyak, sózott utak meg egyebek. :huh:
J0hnny Elküldve December28, 2007 Elküldve December28, 2007 No ma kicseréltük Morgó cartárssal a bal első ajtó zsanérstiftjeit. Nem voltak berohadva,ápoltam én anno eleget olajjal,most megtérült. Simán kijöttek,érdekes,hogy csak az alsó volt vállasra kopva. Csere után még mindig picit lógott az ajtó. Zárnyelvet meglazítottuk a B oszlopon,egy nagyon picit mozdítottunk rajta,most tökéletes. :huh:
FPepe Elküldve December28, 2007 Elküldve December28, 2007 No ma kicseréltük Morgó cartárssal a bal első ajtó zsanérstiftjeit. Nem voltak berohadva,ápoltam én anno eleget olajjal,most megtérült. Simán kijöttek,érdekes,hogy csak az alsó volt vállasra kopva. Csere után még mindig picit lógott az ajtó. Zárnyelvet meglazítottuk a B oszlopon,egy nagyon picit mozdítottunk rajta,most tökéletes. :huh: Mert arra nehezedik az ajtó súlya (ha a felsőt, mint forgáspontot képzeled el, az alsót a súly előre, a motor irányába nyomja). Hogyan lehet kivenni? Nem csináltál képeket? Nekünk is kéne cserélni a Caravanon, de én még meg se tudtam mozdítani.
Novy Elküldve December28, 2007 Elküldve December28, 2007 ahogy Gabi mondta: erőszak ő ugy mesélte, hogy ütni kell, és már ha leütötted addig, hogy nem lehet ütni fogóval ki lehet huzni.
J0hnny Elküldve December28, 2007 Elküldve December28, 2007 Mert arra nehezedik az ajtó súlya (ha a felsőt, mint forgáspontot képzeled el, az alsót a súly előre, a motor irányába nyomja). Hogyan lehet kivenni? Nem csináltál képeket? Nekünk is kéne cserélni a Caravanon, de én még meg se tudtam mozdítani. Kupakok le. Befújni wd40-nel,aztán kell egy olyan fogó,ami a kalapos fele alá rátolható. Ráfogsz,aztán magát a fogót kezded el ütni. Így szép lassan kijön,de két emberes móka,mert valakinek tartania kell az ajtót. Az újat megkenni zsírral és szépen belehet ütni.
opel16v Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Az utángyártott zárhíd nem drága(kb 15E),de elég ügyeskezű lakatos kell hozzá,mert elsőre nem fog passzolni. a bontott gyárival többet kell dolgoznia a lakatosnak, így inkább az új utángyártottat javallanám. nekem is az került az omiba, és nem volt vele gond.
opel16v Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 ahogy Gabi mondta: erőszak ő ugy mesélte, hogy ütni kell, és már ha leütötted addig, hogy nem lehet ütni fogóval ki lehet huzni. nem a stiftet kell közvetlenül ütni, hanem rá kell fogni fogóval, és azzal kiütni.
Novy Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 az biztos, főleg a műanyag küszöböket.. épp hogy megmozdítod, és már reped is egy fél cmet a pozicionáló körmöknél, még jo hogy nem látszik.. :huh:
hening Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 Nah, me vennem kellett egy pár hátsó ajtó telót. Történt mindez azért, mert kint valék a jó kis TECSO-ban, és cuccolnék be az ótóba, mikoronis a jókis hátsóajtóteló elengedé magából azt a kevés nyomást amit kb 20mp kézzel való tartás során összegyüjtött, és úgy fejbevágott az ajtózár, hogy 2x körbefutottam az autó körül, sűrű és hangos káromkodások közepette :huh: . Még az a szerencse, hogy volt rajtam sapka, és nem vágta szét a fejemet. Persze tudom, hogy rég ki kellett volna cserélni, de mindíg elfelejtettem az ősszel. Karácsony előtt meg nem volt rá keretem. Most viszont, kimentem a UNIX-ba és vettem egy párat 6374 forintért, EDC kedvezménnyel.
gergolabs Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 Nah, me vennem kellett egy pár hátsó ajtó telót. Történt mindez azért, mert kint valék a jó kis TECSO-ban, és cuccolnék be az ótóba, mikoronis a jókis hátsóajtóteló elengedé magából azt a kevés nyomást amit kb 20mp kézzel való tartás során összegyüjtött, és úgy fejbevágott az ajtózár, hogy 2x körbefutottam az autó körül, sűrű és hangos káromkodások közepette :huh: . Még az a szerencse, hogy volt rajtam sapka, és nem vágta szét a fejemet. Persze tudom, hogy rég ki kellett volna cserélni, de mindíg elfelejtettem az ősszel. Karácsony előtt meg nem volt rá keretem. Most viszont, kimentem a UNIX-ba és vettem egy párat 6374 forintért, EDC kedvezménnyel. Ezt én is megkaptam 1 5 ajtós Astra csomagtartójában matattam, amikor rácsapódott a derekamra. Hát én is majdnem össze...... magam.
opel16v Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 nekem most az omi motortérajtó telók fáradtak el, így fejemmel tartva kellett tegnap akkut cserélni :huh:
redline Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 nekem most az omi motortérajtó telók fáradtak el, így fejemmel tartva kellett tegnap akkut cserélni :D Végre használod valami értelmesre a fejed :huh: :lol:
Lanti Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 nekem most az omi motortérajtó telók fáradtak el, így fejemmel tartva kellett tegnap akkut cserélni :D csodálom, hogy sikerült akkor azon a 15cm-es résen kicibálnod az aksit! :huh: :lol:
Novy Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 hát Gabi azon felül hogy biztos izgalmas lehetett a mutatványod, de ennyire meg is kaptad a jo akaratú emberektől :huh:
J0hnny Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 csodálom, hogy sikerült akkor azon a 15cm-es résen kicibálnod az aksit! :huh: :lol: Pont ezen agyaltam én is,hogy lőrésen,hogyan jött az ki! :D
Recommended Posts