Zsoltee Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 egy tavaszi beruházás keretén belül, szerintem mi is benevezünk egy ilyenre. addig rem kevés lucskos szaros ho lesz, és kevés sozott helyen járok majd, szerencsére egyrejobban kezdik a sot elfelejteniéscsak kaviccsal szorni az utakat. és ezt a cuccot, 5 ezerért leeht párban megvenni igaz?? és kiszállítás, az hogy oldható meg?? rendelésre elhozzák, vagy futárral kiküldik?? mailt lehet nekik irni? Postai utánvét és személyes átvétel játszik. Valamint vannak üzletkötőik szinte az egész országban. Aztmondta a csóka hogyha meg tudom azt játszani hogy azzal az üzletkötővel aki itt környékemen teríti az árut, megbeszélek egy találkozót, akkor postaköltség nélkül az üzletkötőtől átvehetem a cuccot. Csak éppen dolgoztam pont egy szar héten, így a postai utánvétet választottam. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 tavasszal visszatérek erre a kérdésre, addig maradhat nyugton. :( én egyébként két dolgot javasolnék(lehet okoskodás de én tuti igy fogom csinálni.) egyik dolog az, hogy semmiféle ragasztást ne rakjunk a találkozó felületek közzé, mert tényleg ugy tud csak kiszellőzni, másik dolog, pedig az ha már kimostuk, akkor alvázvédővel kenjük ki szépen precízen. ennyit érdemes rákölteni, és akkor egy szűk 10esből nyugodtak lehetünk, hogy ott probléma nem lesz, aztán telnek az évek és lehetmégis... de tuti később jön elő a probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 tavasszal visszatérek erre a kérdésre, addig maradhat nyugton. :( én egyébként két dolgot javasolnék(lehet okoskodás de én tuti igy fogom csinálni.) egyik dolog az, hogy semmiféle ragasztást ne rakjunk a találkozó felületek közzé, mert tényleg ugy tud csak kiszellőzni, másik dolog, pedig az ha már kimostuk, akkor alvázvédővel kenjük ki szépen precízen. ennyit érdemes rákölteni, és akkor egy szűk 10esből nyugodtak lehetünk, hogy ott probléma nem lesz, aztán telnek az évek és lehetmégis... de tuti később jön elő a probléma. Nekem most volt hátul kasztnizva a két ív + a tankbeöntő úgyhogy frissen lett alvázvédőzve a hátsó kerékjárat. Szal ez most pont összejött. ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 és a szélesítéssel mi a hézag?? nem lesz egyenlőre?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 és a szélesítéssel mi a hézag?? nem lesz egyenlőre?? Amíg nincs itthon a felni nemtom hogy mennyit kell. Vaktában meg nem állok neki szélesíttetni mert ha nagyon kicsi lesz az lesz a baj, hameg nagyon nagy akkor meg hülyén fog kinézni... Nameg ugye szélesítés után festésnek kellene következni. Az autót telibe akarom fényeztetni, ezért a morcosítással együtt lesz fényezve. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 most akkor kikaszniztattad gyári méretre, aztán meg ujra szétvágatod?? bár addig se rohad tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 most akkor kikaszniztattad gyári méretre, aztán meg ujra szétvágatod?? bár addig se rohad tovább. Sztem a szélesítésnél nem vágják szét... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Sztem a szélesítésnél nem vágják szét... :( Sztem sem csak hájlítják... :) Egyébként muszáj volt így csinálni. Mondtam a csókának hogy ne fújja le, de mivel a két küszöb is javítva volt ezért aztmondta hogyha lealapozózza, akkor nem fog átmenni műszakin. Ezért muszáj voltam lefújatni is gyári állapotban. Pedig úgy akartam hogy vizsga után szélesítés és fújás. De ez van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 jah jovan én azt hittem valami brutál szélesítés lesz, akkor csak padon huzatják majd. igy vili :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 jah jovan én azt hittem valami brutál szélesítés lesz, akkor csak padon huzatják majd. igy vili ;) Az okosok azt mondták akiknek ilyen felniük van hogy 3-4cm szükséges hozzá. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 és 3- 4 cmet ki is bir, legalábbis ugy hallottam, hogy 5cm amit bir a kaszni alapbol. tehá nem kell rá szélesítést heggelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 riderauto.hu 5000Ft a garnitúra ( egy bal egy jobb ). Az autót megfúrni pedig nem a sárvédőíven kellett, mert oda ilyen műanyag körmökkel kapaszkodik, hanem bent az alvázat kellett egy helyen. A lököst meg azért fúrtam meg, hogy nehogy a rázkódástól elforogjon a műanyag és hozzáérjen a kerékhez. Lehet h velem van a probléma de én ezen az oldalon nem találok árakat... Riderauto.hu... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 figyuzzatok már. bontokbol a műanag cuccokat mennyibe szokták adni?? nekem kimondottan egy alsó középkonzol kellene, légszűrőház, meg homlokfal bontobol nem olcso szerintem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Lehet h velem van a probléma de én ezen az oldalon nem találok árakat... Riderauto.hu... ímélben kérj árajánlatot. De egyébként... Tisztelt Ilyés Zsolt! A kiválasztott termék ára 5 000 Ft/pár. További termékeink Opel Astra F-hez: - Méretpontos-peremes csomagtértálca, speciális habosított gumi csúszásgátló betéttel 10 000 Ft/db - Típushoz gyártott kartámasz fekete színben 12 000 Ft/db - Típusazonos ajtóvédő díszléc 9 000 Ft/6db-os garnitúra - Típusazonos alumínium küszöbvédő fekete és ezüst színben 11 000 Ft/garn. - Első lámpára szemöldök 5 000 Ft/pár - Hátsó légterelő "RALLY" spoiler 30 000 Ft/db - Típusazonos hűtőrács fekete színben -gyári helyre tökéletesen illeszkedő- 18 750 Ft/db - Kerékjárati dobbetét első 2 500 Ft/ db - Univerzális sárfogó első 3 125 Ft/pár - Univerzális sárfogó hátsó 3 125 Ft/pár - Ablaklégterelő első 6 900 Ft/pár - Ablaklégterelő hátsó 4 800 Ft/pár Légterelő spoilereink kétkomponensű szórógittel alapozva, fényezésre előkészített állapotban vannak.Felszereléséhez szükséges egységcsomagot mellékeljük. A fenti árak bruttó, Áfá-s kiskereskedelmi árak! Szemléltető képeket a http://www.riderauto.hu/?page=talalatok&am...11&ctype=30 oldalon talál. Termékeinkhez hozzájuthat: - személyesen: 8200 Veszprém-Jutas, Kisréti u. 21. - postai utánvéttel (postás házhoz viszi, postaköltség ellenében) - üzletkötőink járják az országot, kétheti rendszerességgel látogatják partnereinket. Ők házhoz nem tudnak szállítani, de egy velük előre egyeztetett helyen és időpontban átvehető tőlük. (ebben az esetben NINCS postaköltség!) Ha a postai utat választja, kérjük pontosan adja meg a szállítási címet és ha szükséges Áfa-s számla, a számlázási címet is. Termékeinkről további tájékoztatót kaphat a www.riderauto.hu honlapunkon, vagy telefonon 06 88/458-222, 06 20/251-2454 számokon. Üdvözlettel: Varga János - Rider Hungária Kft. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Kössz Zsolteeee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Kössz Zsolteeee nm :( Mákod volt hoyg még nem töröltem a mélt. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 kép1 kép2 kép3 Na sikerült felnyitnom a motorháztetőt kicsit ugráltam rajta és jól meghúztam a nyitókart, és felnyílt..:( szerintetek ki lehet ezt kalapálni karosszériással? a lámpa mögötti tartóburkot cserélni kell szerintem mindenképp mert nagyon deformálódott:/ egy olyan mennyibe kerül kb? 5e? elvégre nem egy nagy elem. Az oldalsó sárvédős részt kilazítottam és előrébbtoltam, végre nyílik már az ajtó;) ünnepek között pedig megyek bontótjári és szerzek új cuccokat hozzá Amúgy rendőr megbüntethet ha így megyek vele? a bal oldalon a ködláma ég, szóval ha jóltudom csak annyi a kritérium hogy bal oldalt is égnie kell valaminek. a hűtőmaszkot persze leszedtem, mert egy gödör után kitörne.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Látnia kellene egy karosszériásnak,de szerintem hasonló a helyze mint nálam volt. A zárhíd bal felét cserélni kell,a többit pedig ügyesen visszarendezni a helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 szerencsére a szomszédban van a karosszériás, de gondoltam csak nem csengetek be ünnepek alatt..:( a zárhíd mennyibe kerül amúgy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 bontoba vigyázz miket veszel, van ami nem passzol pontosan a tiédhez, asszem ajtok nemjok, meg a sárvédőbe se mindbe van index. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 az astrával megyek bontóba, rögtön meg is tudom nézni hogy stimmel-e Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 az astrával megyek bontóba, rögtön meg is tudom nézni hogy stimmel-e Inkább gyári bontott,mint utángyárott új. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 azt megtudná valaki mondani légyszi, hogy a műszerfal/középkonzol mögött milyen izzók vannak? mert a középkonzoli nem ég, és a műszerfalit is le akarom cserélni, de nem akarom 2x szétszedni hogy megtudjam mit kell venni..:( egyáltalán lehet viszonylag egyszerűbben cserélni? értem ez alatt hogy fogom a csavarhúzot kicsavarok mindent leveszek mindent és cserélek?;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 azt megtudná valaki mondani légyszi, hogy a műszerfal/középkonzol mögött milyen izzók vannak? mert a középkonzoli nem ég, és a műszerfalit is le akarom cserélni, de nem akarom 2x szétszedni hogy megtudjam mit kell venni..:( egyáltalán lehet viszonylag egyszerűbben cserélni? értem ez alatt hogy fogom a csavarhúzot kicsavarok mindent leveszek mindent és cserélek?;) Sztem bármelyik autósboltban megmodják neked, mi kell bele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 vagy ha nem vissza kell olvasni az elektromos forumon, ott még a műszerfal is ki van tárgyalva bőven :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts