Novy Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 műanyagot nagyon kevés helyen tudnak tartósan festeni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 műanyagot nagyon kevés helyen tudnak tartósan festeni :( Ez jóóhír ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 ugye? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 a gyári fényezetlen lökös puha műanyag, ráadásul szilikonos, így nem sokáig marad rajta a festék, bármilyen alapozó is lesz használva. a gyárilag festhető lökösök teljesen más anyagból készülnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 ja ez fel is tünt nekem is mivel a fényezetlen lökösök hajolnak nyulnak de ritkán törnek, inkább szakadásnak mondható, a festettek, amik gyárilag festettek, azok meg törősebbek.. legalábbis én ugy vettem észre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 így van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 kivi vok a középkonzlomon meddig fogja birni a festés. most csak ugy le van fujva műanyag festékkel. előzőleg boltbol vett alapozóval ugy jött lefele mint a kis angyal alapozó nélkül kapirgáltam dörzsikéltem, és nem jött le, mikor ráesett egy 5kg s aludboz, akor is csak ott jött le, ahol végigcsuszott rajta, de azt meg kijavitottam egy egy cseppentéssel :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Betettem én is ezeket a hátsó doblemez takaró műanyagokat. Csont nélkül bementek a helyükre. Egy helyen kellett megfúrni a verdát + 1 helyen a lökhárítót. Műanyag patenttel rögzítettem. Nagyon király. Stabilan áll, nem zörög, nem csörög és frankón kitakarja az egész doblemezt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Betettem én is ezeket a hátsó doblemez takaró műanyagokat. Csont nélkül bementek a helyükre. Egy helyen kellett megfúrni a verdát + 1 helyen a lökhárítót. Műanyag patenttel rögzítettem. Nagyon király. Stabilan áll, nem zörög, nem csörög és frankón kitakarja az egész doblemezt. :( Honnan vetted és mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 meg ho van az az egy fúrás??? a sárvédőívet tuti nem furnám meg, pedig mindenhol ugy látom :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Betettem én is ezeket a hátsó doblemez takaró műanyagokat. Csont nélkül bementek a helyükre. Egy helyen kellett megfúrni a verdát + 1 helyen a lökhárítót. Műanyag patenttel rögzítettem. Nagyon király. Stabilan áll, nem zörög, nem csörög és frankón kitakarja az egész doblemezt. :( Ez engem is érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 riderauto.hu 5000Ft a garnitúra ( egy bal egy jobb ). Az autót megfúrni pedig nem a sárvédőíven kellett, mert oda ilyen műanyag körmökkel kapaszkodik, hanem bent az alvázat kellett egy helyen. A lököst meg azért fúrtam meg, hogy nehogy a rázkódástól elforogjon a műanyag és hozzáérjen a kerékhez. Egyébként még 5oldallal ezelőtt bob fórumtárs linkelte ezeket a képeket: Itt látszik hogy hol kellett megfúrni az autót. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 a lyukat lekezelted valamivel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 a lyukat lekezelted valamivel? kentem bele gépzsírt és úgy tettem be a patentot. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 riderauto.hu 5000Ft a garnitúra ( egy bal egy jobb ). Az autót megfúrni pedig nem a sárvédőíven kellett, mert oda ilyen műanyag körmökkel kapaszkodik, hanem bent az alvázat kellett egy helyen. A lököst meg azért fúrtam meg, hogy nehogy a rázkódástól elforogjon a műanyag és hozzáérjen a kerékhez. Egyébként még 5oldallal ezelőtt bob fórumtárs linkelte ezeket a képeket: http://kepf.extra.hu/pic/1196543764_DSC00010.JPG http://kepf.extra.hu/pic/1196543690_DSC00009.JPG Itt látszik hogy hol kellett megfúrni az autót. ;) Vajon ugyanaz való a Caravanra is? Bár gondolom ha szólok nekik, hogy arra kell, csak tudják :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Vajon ugyanaz való a Caravanra is? Bár gondolom ha szólok nekik, hogy arra kell, csak tudják :( ua. Minden tipushoz ugyanaz jó. Én megkérdeztem mélben. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 én azon gondolkozok, hogy eaz az egy furást is ki lehetne küszöbölni, a olyannal lenne felszoritva, mint a sárvédőlap hátul. olyan fém u betű és bele egy csavar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 ua. Minden tipushoz ugyanaz jó. Én megkérdeztem mélben. :( Érdemes beletenni! 3 éve van bent, csillag garázs, de semmi kivirágzás nem mutatkozik alatta. Jól illeszkedik, az az 1 csavar csak azért kell, hogy ne hajoljon be az oldala és ne érjen bele a kerékbe oldalról, a csavarnak jó nagy feje van, alatta semmi sem megy át. Persze felrakás előtt jól ki kell mosni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Érdemes beletenni! 3 éve van bent, csillag garázs, de semmi kivirágzás nem mutatkozik alatta. Jól illeszkedik, az az 1 csavar csak azért kell, hogy ne hajoljon be az oldala és ne érjen bele a kerékbe oldalról, a csavarnak jó nagy feje van, alatta semmi sem megy át. Persze felrakás előtt jól ki kell mosni. Praktikus sztem is, én is ezért gondolkodom rajta. Mostmár megvárom a tavaszt, akkor jó alaposan ki kell mosni a kerékjáratokat, aztán mehet fel. Én sztem körbekenem valami sziloplaszttal vagy FBS-sel is az illeszkedő felületeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Praktikus sztem is, én is ezért gondolkodom rajta. Mostmár megvárom a tavaszt, akkor jó alaposan ki kell mosni a kerékjáratokat, aztán mehet fel. Én sztem körbekenem valami sziloplaszttal vagy FBS-sel is az illeszkedő felületeket. Tök fölösleges! Az a jó, ha a réseken keresztül átszellőzik! Víz ott úgysem juthat be, hacsak nem kocsimosáskor, az meg nem zavar. Arról nem is beszélve, ha megsérülne (mint a vejemnek, amikor erdőben felakadt a bakháton) és beragasztottad, sokkal nehezebb a kiszedése. Különben javítható műanyag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Ezen a betéten én is elfilóztam már párszor, csak épp azt az infót kaptam, hogy nálam már a R15 195/50-es guma beleérne.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bob Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 én azon gondolkozok, hogy eaz az egy furást is ki lehetne küszöbölni, a olyannal lenne felszoritva, mint a sárvédőlap hátul. olyan fém u betű és bele egy csavar. Szerintem nem gáz a fúrás. Én kikentem alvázvédővel a lyukat és csavar helyett műanyag patentot használtam. Rozsdásodás kizárva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Ezen a betéten én is elfilóztam már párszor, csak épp azt az infót kaptam, hogy nálam már a R15 195/50-es guma beleérne.. ;) Meg kéne próbálni a kerekedet egy olyan autón, amibe beépítették a dobbetétet, és kiderülne. Pl. egy Lurdy talin? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 egy tavaszi beruházás keretén belül, szerintem mi is benevezünk egy ilyenre. addig rem kevés lucskos szaros ho lesz, és kevés sozott helyen járok majd, szerencsére egyrejobban kezdik a sot elfelejteniéscsak kaviccsal szorni az utakat. és ezt a cuccot, 5 ezerért leeht párban megvenni igaz?? és kiszállítás, az hogy oldható meg?? rendelésre elhozzák, vagy futárral kiküldik?? mailt lehet nekik irni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Egyébiránt én is azon filóztam most hogy az addig jó hogy most bennevan téli kerekekkel de mi lesz akkor ha nyár lesz és jön majd az ültetés meg a 9" széles felni. :( Lehet hogy ez is ilyen téligumival együtt cserélendő alkatrész lesz az autón. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts