Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

a gyári fényezetlen lökös puha műanyag, ráadásul szilikonos, így nem sokáig marad rajta a festék,

bármilyen alapozó is lesz használva. a gyárilag festhető lökösök teljesen más anyagból készülnek.

Elküldve

ja ez fel is tünt nekem is mivel a fényezetlen lökösök hajolnak nyulnak de ritkán törnek, inkább szakadásnak mondható, a festettek, amik gyárilag festettek, azok meg törősebbek..

legalábbis én ugy vettem észre.

Elküldve

kivi vok a középkonzlomon meddig fogja birni a festés.

most csak ugy le van fujva műanyag festékkel.

előzőleg boltbol vett alapozóval ugy jött lefele mint a kis angyal

alapozó nélkül kapirgáltam dörzsikéltem, és nem jött le, mikor ráesett egy 5kg s aludboz, akor is csak ott jött le, ahol végigcsuszott rajta, de azt meg kijavitottam egy egy cseppentéssel :(

Elküldve

Betettem én is ezeket a hátsó doblemez takaró műanyagokat. Csont nélkül bementek a helyükre. Egy helyen kellett megfúrni a verdát + 1 helyen a lökhárítót. Műanyag patenttel rögzítettem. Nagyon király. Stabilan áll, nem zörög, nem csörög és frankón kitakarja az egész doblemezt. :(

Elküldve
Betettem én is ezeket a hátsó doblemez takaró műanyagokat. Csont nélkül bementek a helyükre. Egy helyen kellett megfúrni a verdát + 1 helyen a lökhárítót. Műanyag patenttel rögzítettem. Nagyon király. Stabilan áll, nem zörög, nem csörög és frankón kitakarja az egész doblemezt. :(

Honnan vetted és mennyiért?

Elküldve

Ez engem is érdekel.

Elküldve

riderauto.hu

5000Ft a garnitúra ( egy bal egy jobb ). Az autót megfúrni pedig nem a sárvédőíven kellett, mert oda ilyen műanyag körmökkel kapaszkodik, hanem bent az alvázat kellett egy helyen. A lököst meg azért fúrtam meg, hogy nehogy a rázkódástól elforogjon a műanyag és hozzáérjen a kerékhez.

Egyébként még 5oldallal ezelőtt bob fórumtárs linkelte ezeket a képeket:

1196543764_DSC00010.JPG

1196543690_DSC00009.JPG

Itt látszik hogy hol kellett megfúrni az autót. :(

Elküldve
riderauto.hu

5000Ft a garnitúra ( egy bal egy jobb ). Az autót megfúrni pedig nem a sárvédőíven kellett, mert oda ilyen műanyag körmökkel kapaszkodik, hanem bent az alvázat kellett egy helyen. A lököst meg azért fúrtam meg, hogy nehogy a rázkódástól elforogjon a műanyag és hozzáérjen a kerékhez.

Egyébként még 5oldallal ezelőtt bob fórumtárs linkelte ezeket a képeket:

http://kepf.extra.hu/pic/1196543764_DSC00010.JPG

http://kepf.extra.hu/pic/1196543690_DSC00009.JPG

Itt látszik hogy hol kellett megfúrni az autót. ;)

Vajon ugyanaz való a Caravanra is? Bár gondolom ha szólok nekik, hogy arra kell, csak tudják :(

Elküldve
Vajon ugyanaz való a Caravanra is? Bár gondolom ha szólok nekik, hogy arra kell, csak tudják :(

ua. Minden tipushoz ugyanaz jó. Én megkérdeztem mélben. ;)

Elküldve

én azon gondolkozok, hogy eaz az egy furást is ki lehetne küszöbölni, a olyannal lenne felszoritva, mint a sárvédőlap hátul.

olyan fém u betű és bele egy csavar.

Elküldve
ua. Minden tipushoz ugyanaz jó. Én megkérdeztem mélben. :(

Érdemes beletenni! 3 éve van bent, csillag garázs, de semmi kivirágzás nem mutatkozik alatta. Jól illeszkedik, az az 1 csavar csak azért kell, hogy ne hajoljon be az oldala és ne érjen bele a kerékbe oldalról, a csavarnak jó nagy feje van, alatta semmi sem megy át. Persze felrakás előtt jól ki kell mosni.

Elküldve
Érdemes beletenni! 3 éve van bent, csillag garázs, de semmi kivirágzás nem mutatkozik alatta. Jól illeszkedik, az az 1 csavar csak azért kell, hogy ne hajoljon be az oldala és ne érjen bele a kerékbe oldalról, a csavarnak jó nagy feje van, alatta semmi sem megy át. Persze felrakás előtt jól ki kell mosni.

Praktikus sztem is, én is ezért gondolkodom rajta. Mostmár megvárom a tavaszt, akkor jó alaposan ki kell mosni a kerékjáratokat, aztán mehet fel. Én sztem körbekenem valami sziloplaszttal vagy FBS-sel is az illeszkedő felületeket.

Elküldve
Praktikus sztem is, én is ezért gondolkodom rajta. Mostmár megvárom a tavaszt, akkor jó alaposan ki kell mosni a kerékjáratokat, aztán mehet fel. Én sztem körbekenem valami sziloplaszttal vagy FBS-sel is az illeszkedő felületeket.

Tök fölösleges! Az a jó, ha a réseken keresztül átszellőzik! Víz ott úgysem juthat be, hacsak nem kocsimosáskor, az meg nem zavar. Arról nem is beszélve, ha megsérülne (mint a vejemnek, amikor erdőben felakadt a bakháton) és beragasztottad, sokkal nehezebb a kiszedése. Különben javítható műanyag.

Elküldve
én azon gondolkozok, hogy eaz az egy furást is ki lehetne küszöbölni, a olyannal lenne felszoritva, mint a sárvédőlap hátul.

olyan fém u betű és bele egy csavar.

Szerintem nem gáz a fúrás. Én kikentem alvázvédővel a lyukat és csavar helyett műanyag patentot használtam. Rozsdásodás kizárva.

Elküldve
Ezen a betéten én is elfilóztam már párszor, csak épp azt az infót kaptam, hogy nálam már a R15 195/50-es guma beleérne.. ;)

Meg kéne próbálni a kerekedet egy olyan autón, amibe beépítették a dobbetétet, és kiderülne. Pl. egy Lurdy talin? :(

Elküldve

egy tavaszi beruházás keretén belül, szerintem mi is benevezünk egy ilyenre.

addig rem kevés lucskos szaros ho lesz, és kevés sozott helyen járok majd, szerencsére egyrejobban kezdik a sot elfelejteniéscsak kaviccsal szorni az utakat.

és ezt a cuccot, 5 ezerért leeht párban megvenni igaz??

és kiszállítás, az hogy oldható meg??

rendelésre elhozzák, vagy futárral kiküldik??

mailt lehet nekik irni?

Elküldve

Egyébiránt én is azon filóztam most hogy az addig jó hogy most bennevan téli kerekekkel de mi lesz akkor ha nyár lesz és jön majd az ültetés meg a 9" széles felni. :(

Lehet hogy ez is ilyen téligumival együtt cserélendő alkatrész lesz az autón. ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.