Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

kivi vok a középkonzlomon meddig fogja birni a festés.

most csak ugy le van fujva műanyag festékkel.

előzőleg boltbol vett alapozóval ugy jött lefele mint a kis angyal

alapozó nélkül kapirgáltam dörzsikéltem, és nem jött le, mikor ráesett egy 5kg s aludboz, akor is csak ott jött le, ahol végigcsuszott rajta, de azt meg kijavitottam egy egy cseppentéssel :(

Megosztás:

Betettem én is ezeket a hátsó doblemez takaró műanyagokat. Csont nélkül bementek a helyükre. Egy helyen kellett megfúrni a verdát + 1 helyen a lökhárítót. Műanyag patenttel rögzítettem. Nagyon király. Stabilan áll, nem zörög, nem csörög és frankón kitakarja az egész doblemezt. :(

Megosztás:

Betettem én is ezeket a hátsó doblemez takaró műanyagokat. Csont nélkül bementek a helyükre. Egy helyen kellett megfúrni a verdát + 1 helyen a lökhárítót. Műanyag patenttel rögzítettem. Nagyon király. Stabilan áll, nem zörög, nem csörög és frankón kitakarja az egész doblemezt. :(

Honnan vetted és mennyiért?

Megosztás:

Ez engem is érdekel.

Megosztás:

riderauto.hu

5000Ft a garnitúra ( egy bal egy jobb ). Az autót megfúrni pedig nem a sárvédőíven kellett, mert oda ilyen műanyag körmökkel kapaszkodik, hanem bent az alvázat kellett egy helyen. A lököst meg azért fúrtam meg, hogy nehogy a rázkódástól elforogjon a műanyag és hozzáérjen a kerékhez.

Egyébként még 5oldallal ezelőtt bob fórumtárs linkelte ezeket a képeket:

1196543764_DSC00010.JPG

1196543690_DSC00009.JPG

Itt látszik hogy hol kellett megfúrni az autót. :(

Megosztás:

riderauto.hu

5000Ft a garnitúra ( egy bal egy jobb ). Az autót megfúrni pedig nem a sárvédőíven kellett, mert oda ilyen műanyag körmökkel kapaszkodik, hanem bent az alvázat kellett egy helyen. A lököst meg azért fúrtam meg, hogy nehogy a rázkódástól elforogjon a műanyag és hozzáérjen a kerékhez.

Egyébként még 5oldallal ezelőtt bob fórumtárs linkelte ezeket a képeket:

http://kepf.extra.hu/pic/1196543764_DSC00010.JPG

http://kepf.extra.hu/pic/1196543690_DSC00009.JPG

Itt látszik hogy hol kellett megfúrni az autót. ;)

Vajon ugyanaz való a Caravanra is? Bár gondolom ha szólok nekik, hogy arra kell, csak tudják :(

Megosztás:

ua. Minden tipushoz ugyanaz jó. Én megkérdeztem mélben. :(

Érdemes beletenni! 3 éve van bent, csillag garázs, de semmi kivirágzás nem mutatkozik alatta. Jól illeszkedik, az az 1 csavar csak azért kell, hogy ne hajoljon be az oldala és ne érjen bele a kerékbe oldalról, a csavarnak jó nagy feje van, alatta semmi sem megy át. Persze felrakás előtt jól ki kell mosni.

Megosztás:

Érdemes beletenni! 3 éve van bent, csillag garázs, de semmi kivirágzás nem mutatkozik alatta. Jól illeszkedik, az az 1 csavar csak azért kell, hogy ne hajoljon be az oldala és ne érjen bele a kerékbe oldalról, a csavarnak jó nagy feje van, alatta semmi sem megy át. Persze felrakás előtt jól ki kell mosni.

Praktikus sztem is, én is ezért gondolkodom rajta. Mostmár megvárom a tavaszt, akkor jó alaposan ki kell mosni a kerékjáratokat, aztán mehet fel. Én sztem körbekenem valami sziloplaszttal vagy FBS-sel is az illeszkedő felületeket.

Megosztás:

Praktikus sztem is, én is ezért gondolkodom rajta. Mostmár megvárom a tavaszt, akkor jó alaposan ki kell mosni a kerékjáratokat, aztán mehet fel. Én sztem körbekenem valami sziloplaszttal vagy FBS-sel is az illeszkedő felületeket.

Tök fölösleges! Az a jó, ha a réseken keresztül átszellőzik! Víz ott úgysem juthat be, hacsak nem kocsimosáskor, az meg nem zavar. Arról nem is beszélve, ha megsérülne (mint a vejemnek, amikor erdőben felakadt a bakháton) és beragasztottad, sokkal nehezebb a kiszedése. Különben javítható műanyag.

Megosztás:

én azon gondolkozok, hogy eaz az egy furást is ki lehetne küszöbölni, a olyannal lenne felszoritva, mint a sárvédőlap hátul.

olyan fém u betű és bele egy csavar.

Szerintem nem gáz a fúrás. Én kikentem alvázvédővel a lyukat és csavar helyett műanyag patentot használtam. Rozsdásodás kizárva.

Megosztás:

egy tavaszi beruházás keretén belül, szerintem mi is benevezünk egy ilyenre.

addig rem kevés lucskos szaros ho lesz, és kevés sozott helyen járok majd, szerencsére egyrejobban kezdik a sot elfelejteniéscsak kaviccsal szorni az utakat.

és ezt a cuccot, 5 ezerért leeht párban megvenni igaz??

és kiszállítás, az hogy oldható meg??

rendelésre elhozzák, vagy futárral kiküldik??

mailt lehet nekik irni?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.