Zsoltee Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Vagy ezt csináltasd meg műanyagossal. Most hogy így mondod nem rossz 5let... Az "új" maszkot úgyis kell majd vinnem műanyagoshoz jelnélkülisítésre és akkor árban már kábé ugyan ott vagyok mintha ezt alakíttatnám át. De akkor azt egy kicsit elcsúsztatom addig amíg szélesítve meg fényezve lesz a verda, inkább álljon el még egy darabig, meg üssön el a szine, de ne legyen szétfoltozva. Szal egyenlőre marad így. Most úgysem a hűtőmaszkot nézik az emberek. :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Most hogy így mondod nem rossz 5let... Az "új" maszkot úgyis kell majd vinnem műanyagoshoz jelnélkülisítésre és akkor árban már kábé ugyan ott vagyok mintha ezt alakíttatnám át. De akkor azt egy kicsit elcsúsztatom addig amíg szélesítve meg fényezve lesz a verda, inkább álljon el még egy darabig, meg üssön el a szine, de ne legyen szétfoltozva. Szal egyenlőre marad így. Most úgysem a hűtőmaszkot nézik az emberek. :( ;) :) Képet akarunk! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 lenne egy olyan kérdésem, hogy a köszöböt hogy lehet kiüregvédőzni?? ugyebár a hátsó kerék járatban van a gumidugó azt kiveszem, és kompreszorral egy csővel, meg egy szórófejjel feltolni koppanásig, és benyomni a cuccot. az a kérdésem, hogy az a küszöbböl be tud kerülni az utastérbe?, pl a biztonsági öv környékére gondolok. érdemes kipakolni a belsejét, vagy letakargatni, vagy csak mehet be a küszöbbe a cucc és annyi nem tud onnét kifolyni az utastérbe????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Most hogy így mondod nem rossz 5let... Az "új" maszkot úgyis kell majd vinnem műanyagoshoz jelnélkülisítésre és akkor árban már kábé ugyan ott vagyok mintha ezt alakíttatnám át. De akkor azt egy kicsit elcsúsztatom addig amíg szélesítve meg fényezve lesz a verda, inkább álljon el még egy darabig, meg üssön el a szine, de ne legyen szétfoltozva. Szal egyenlőre marad így. Most úgysem a hűtőmaszkot nézik az emberek. :( ;) :) nem tudod visszacsrélni, vagy kis ráfizetéssel elcserélni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 nem tudod visszacsrélni, vagy kis ráfizetéssel elcserélni??? Kivel? Bontóból nem szerzek jelnélküli maszkot... Ha meg csak egy sima maszkot veszek azt mindenképpen kell műanyagoztatnom. A másik meg az hogy szerinted ki az aki az újfajta jelnélküli maszkját lecseréli egy régebbire? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Poetry Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 maglódi srác 20-ért csinál olyat, amilyet akarsz :( Ha esetleg... Akkor majd szólok! Köszi! :) És ehhez mit szólsz? Köszi, de nem szeretném az autót castingoltatni a Fast & The Furious 5. részébe. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Kivel? Bontóból nem szerzek jelnélküli maszkot... Ha meg csak egy sima maszkot veszek azt mindenképpen kell műanyagoztatnom. A másik meg az hogy szerinted ki az aki az újfajta jelnélküli maszkját lecseréli egy régebbire? :( hát mondjuk akinek nincs angel eyesre pénze, és véletlenül az ujlámpáshoz kapot rácsot, holott a régi lápája van. pl de msot akkor honét vetted te a jelnélküli rácsot?? vagy otthon hegesztetted??? ;) mert ha boltbol vetted, akkor visszalehetne vinned... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 küszöb üregvédelem valaki??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 küszöb üregvédelem valaki??? szerintem nem mehet onnan sehova, teljesen zárt szelvény. amúgy meg csak spéci szerszámmal lehet jól megoldani az üregvédelmet a küszöbben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 nem tudom, még nem jutottam el a megvalósításig, csak annyit tudok, hogy ilyen megoldás is létezik, hogy kopmreszorral, egy csővel betolnak egy fejet, amin keresztül megy a cucc, az üregbe. milyen spéci cuccra gondoltál?? 2es golfot láttam már, hogy ál össze a küszöb, oda semmi spéci cucc nem kell. astrán nem tudom hogy lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 nem tudom, még nem jutottam el a megvalósításig, csak annyit tudok, hogy ilyen megoldás is létezik, hogy kopmreszorral, egy csővel betolnak egy fejet, amin keresztül megy a cucc, az üregbe. milyen spéci cuccra gondoltál?? 2es golfot láttam már, hogy ál össze a küszöb, oda semmi spéci cucc nem kell. astrán nem tudom hogy lehet. Én azt tudom hogy nálunk ( a Magyar Suzuki Rt.nél ) milyen szerszámot használnak. Nemtom hogy Astra-n is így van-e a küszöb mint a Suzukikon. Ott van egy hosszú cső, aminek az egyik végén van pár lyuk, a másik végén egy markolat, amibe egy cső megy. Azon a csövön megy be a WAX. Ahogy végigtolja a küszöbön a csővet, a végén lévő lyukakon keresztül telefröcsköli a küszöböt. De nem folyamatosan jön a pisztolyból a WAX, hanem szaggatottan. Betolja, kihúzza és kész az üregvédelme a küszöbnek. :( Szerk.: Nem boltból vettem. Carstylingon az egyik srác eladta az övét és azt vettem meg. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 na pont erre a spéci szerszámra gondoltam, opeleknél is így kell :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Szerk.: Nem boltból vettem. Carstylingon az egyik srác eladta az övét és azt vettem meg. :( szerintem olcsóbb ha veszel egy másik maszkot és azt csináltatod meg.Elég nagy a különbség a két maszk között.tökéletes nem lesz,és mindíg zavarni fog.Add el amit vettél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 hát szerintem pont ezt irtam le én is az üregvédelemhez.... nagyábol legalábbis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 hát szerintem pont ezt irtam le én is az üregvédelemhez.... nagyábol legalábbis. Én két éve végeztettem alváz és üregvédelmet (35000-ért). A küszöböt és más nehezen hozzáférhető helyet is a korábban itt említett hosszú szárú csővel fújták ki, mégpedig úgy mint egy festékszóróval, aminek a fúvókája a cső végén volt, és tényleg radiálisan fújt egy kört. Az alvázvédő anyag speciális Würth gyártmányú, halvány sárga színű, áttetsző, és az a tulajdonsága, hogy fölfelé is tud "kúszni" a befújt felületen. Én nagyon elégedett vagyok vele, évente ellenőriztetem és 1 ezresért kijavítják az esetleges hibákat. (Együtt végeztetem az alváz és motortér mosatással.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Tegnap patkára tolatáskor hangból ítélve leért megint kicsit a sárfogó gumim. Persze ma észrevettem, hogy sehol sincs tehát akkor le is esett :( Ma reggel visszamentem a helyszínre de sehol sem találtam ;) Nincs valakinek elfekvőben egy bal hátsó sárfogó gumi? Bontókban milyen eséllyel találni ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 35 ezer nekem ajánlottak ingyen és bérmentve igaz csak üregvédelmet, ott ahol az autot javitották festették a balesetek után. de ez elmaradt egy kedvezményes ujboli javítás jött cserébe. tavasszal megoldjuk itthon, olyan fej van a szomszéd autoszerelőnek, amit itt tárgyalunk, kompreszor az is lesz, az anyagot nem tudom még mit fogunk használni. wareszon jolbevált a házilag kevert anyag, ami ha jol emlékszem benzinből szurokbol olajbol tevődött össze. 22 éves volt a gép, de a küszöb hibátlan volt.10 éves korában kezeltük le, szoval 12 év eltelt.(és bontottam már szét olyan vareszt aminek a küszöb igencsak felejtős volt, mint oylan ;)) és mikor megvizsgáltam a lyukakon keresztül, még mindig olajos votl a cucc. valaki irta is mint vudu szertartást, hogy a aresznak még évekkel később is ott lötyögött a cucc a küszöbben, nem si rohadt szét, nemhiába. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 35 ezer nekem ajánlottak ingyen és bérmentve igaz csak üregvédelmet, ott ahol az autot javitották festették a balesetek után. de ez elmaradt egy kedvezményes ujboli javítás jött cserébe. tavasszal megoldjuk itthon, olyan fej van a szomszéd autoszerelőnek, amit itt tárgyalunk, kompreszor az is lesz, az anyagot nem tudom még mit fogunk használni. wareszon jolbevált a házilag kevert anyag, ami ha jol emlékszem benzinből szurokbol olajbol tevődött össze. 22 éves volt a gép, de a küszöb hibátlan volt.10 éves korában kezeltük le, szoval 12 év eltelt.(és bontottam már szét olyan vareszt aminek a küszöb igencsak felejtős volt, mint oylan ;)) és mikor megvizsgáltam a lyukakon keresztül, még mindig olajos votl a cucc. valaki irta is mint vudu szertartást, hogy a aresznak még évekkel később is ott lötyögött a cucc a küszöbben, nem si rohadt szét, nemhiába. :( Akkor megkeresel legalább 34 ezret! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Hátsó festetlen fekete lökösöm állat módon "hámlik" :( Van vkinek vmi jó megoldása? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Hátsó festetlen fekete lökösöm állat módon "hámlik" :( Van vkinek vmi jó megoldása? hámlik?? ha nem festett nem kellene neki hámlani.... megoldás talán finom csiszolopapirral átmenni rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 hámlik?? ha nem festett nem kellene neki hámlani.... megoldás talán finom csiszolopapirral átmenni rajta. de van rajta árnyalatbeli különbség :( sokan azt javasolták, hogy le kéne festeni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 de van rajta árnyalatbeli különbség :( sokan azt javasolták, hogy le kéne festeni lehet valami műanyag felujito frissitő van rákenve és azt msot jön le ha feteni kell akkor igy is ugy is csiszolni kell ha nemakrod feteni, akkor vegyél egy lököst bontobol, ujat láttam vaterán 8 ért Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 lehet valami műanyag felujito frissitő van rákenve és azt msot jön le ha feteni kell akkor igy is ugy is csiszolni kell ha nemakrod feteni, akkor vegyél egy lököst bontobol, ujat láttam vaterán 8 ért a festék mennyire tartós? 1-2 év és felpattogzik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Hátsó festetlen fekete lökösöm állat módon "hámlik" ;) Van vkinek vmi jó megoldása? Az utólagos festésről nem sok jót hallottam. A hámlás azt jelenti, hogy foltosodik, vagy hogy le is pereg róla valami? Ha csak foltosodik az nem különös. Idővel mindegyik szürkül. Erre vannak a különböző fekete műanyag felújitó folyadékok, paszták. ( Pl "Bamper Black") Bár az "én műanyagosom" -ő javította- szerint a legjobb a Bagarol! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Az utólagos festésről nem sok jót hallottam. A hámlás azt jelenti, hogy foltosodik, vagy hogy le is pereg róla valami? Ha csak foltosodik az nem különös. Idővel mindegyik szürkül. Erre vannak a különböző fekete műanyag felújitó folyadékok, paszták. ( Pl "Bamper Black") Bár az "én műanyagosom" -ő javította- szerint a legjobb a Bagarol! :( Csak foltosodik. De akkor majd kiprószálom a bagarolt !! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts