Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Kopott ott már a stift is,csak 14éves,de az A oszlop is kapott,minimális lehet,mert a hézagokon nem lehet észrevenni,csak az ajtó csukásakor érezni,hogy picit felfexik a zár.Hétvégén cserélem a stifteket majd.

Aztán meséld el, hogy jön ki a régi a helyéről. Esetleg képekkel :(

Megosztás:

Sztem azért kérdezte, mert azt is cserélni szeretné a lámpával együtt. Maga a maszk tudtommal kompatibilis a megfelelő lámpával társítva természtesen.

Ott a pont. A lámpa már cserélve van ( Angel's újjabb fajta lámpaíves... :( ) Szal a jelnélküli maszkomat is cserélhetem újabb fajtára. ;)

Megosztás:

Sziasztok!

Ma történt egy kis baleset, befékeztek előttem és én már nem tudtam megállni úgyhogy bumm, jó jó mire odaértem már csak kb 20al mentem szóval nem totálkár:) de azért :( Amúgy csúszott az út, a taxis előttem gondolta kienged egy kocsit jobb oldalról úgyhogy nyomatékosan odalépett a fékre, az út meg jó vizes volt és hideg szóval ennyi

itt van pár kép mivé lett a kedves kocsim: (amúgy astra f caravan 2000-res évjáratú)

elöl

bal oldal

Az alsó rész ép maradt, viszont a motorház felgyűrődött, a középső hűtőmaszk is k.o a jobb oldali sárvédőelem is cserére szorul, mert becsúszott, még az ajtót se tudom kinyitni tőle, és a legroszabb, hogy az a tartósík ami a motorház elejénél van az is begyűrődött szóval azt is cserélni kell:/ motorháztetőt pedig nem lehet felnyitni, és pont holnap cseréltem volna olajat mert már lassan itt a 15e km:/

Hogy miért írtam ide? Hogy kérjem segítségeteket, hol tudok olcsón venni hozzá elemeket, és mennyibe fog kerülni kb? Ha netán van valakinek eladó alkatrész érdekelne! Lámba búra is!

Előre is köszönöm a segítségeket!

Megosztás:

Nem kell megijedni, szerintem olcsó lesz relatív a mutatvány, nincs sok baja.

Szerintem lehet javítani a zárhidat, ha nem nyomódott nagyon össze, de majd

a kasznis megmondja a tutit. Mocitető 8-10 körül szokott lenni bontva a jó állapotú,

fehéret biztos fogsz is találni ;) Sárvédő bontva 3ezer, de utángyártott újban is csak

5 körül van :)

Lámpa+index újan 9ezer, bontva 5 körül adják a lámpát.

Hűtőmaszkot találsz bontóban, árat nem tudok rá mondani.

Lököst ha nem akarod megcsináltatni műanyagossal, vagy nem lehet, akkor az

viszonylag sokba fog kerülni, mert ritka az ilyen fényezett ködlámpás lökös bontva.

Az utángyártott ára 15-16 körül van.

Ha fényezni kell valamit, akkor 15-20/elem körül lesz. Ez a legolcsóbb szín egyébként :(

Megosztás:

hát összességében nézve mondjuk többre számítottam úgyhogy "megnyugodtam".

kasznis mennyiért csinál amúgy egy ilyen zárhidat? mert az elemeket simán felrakom meg az ilyen egyszerűbb részeket mindd megcsinálom.

Fényezést szerintem kihagyom egyenlőre, majd ha összejön több zseton akkor úgyis nagyátalakítások lesznek itt:D

Megosztás:

nem is kérdés, a haveromhoz aki opel szerelő...:(

ok, akkor a kérdés is rossz volt, mert a szerelés ingyen lesz ha épp ráér..

amúgy szegény taxisnak meg új skoda octáviája van, és a vonohórog szépen elferdült, nem lesz egyszerű azt megcsinálni

Megosztás:

én nem fizetek, a biztosítóm fizeti az ő kárát, az enyémet pedig én. Ahogy mindig is szokott lenni ilyen esetben. Aki belemegy a másikba mindig az a hibás, hiába fékezett erősen, kresz szerint én mentem túl közel az útviszonyokhoz képest. Ennyi.

Megosztás:

tehát te fizetsz.

ha nem is az egészet, de egy részét kifizeted igy is ugy is.

megemelik valamivel, ennyi

a kresz ######ságáról nyáron nekem is volt meggyőződésem.

egyébként hogy valaki opel szerelő atol nemtuti hogy kasznizni is tud, bár csak ismered annyira.

Megosztás:

Sziasztok!

Ma történt egy kis baleset, befékeztek előttem és én már nem tudtam megállni úgyhogy bumm, jó jó mire odaértem már csak kb 20al mentem szóval nem totálkár:) de azért :( Amúgy csúszott az út, a taxis előttem gondolta kienged egy kocsit jobb oldalról úgyhogy nyomatékosan odalépett a fékre, az út meg jó vizes volt és hideg szóval ennyi

itt van pár kép mivé lett a kedves kocsim: (amúgy astra f caravan 2000-res évjáratú)

Ú !!! Fájó ilyeneket nézni! Bár én is hasonlóan jártam 2 éve, mikor felkértem 1 őzet csak nekem a hűtőt 1-ből kilyukasztotta ;)

A hűtőmaszknak megvan a hiányzó darabja, ami a lámpa alá benyúlik? Hegeszteni is lehet

Megosztás:

hát összességében nézve mondjuk többre számítottam úgyhogy "megnyugodtam".

kasznis mennyiért csinál amúgy egy ilyen zárhidat? mert az elemeket simán felrakom meg az ilyen egyszerűbb részeket mindd megcsinálom.

Fényezést szerintem kihagyom egyenlőre, majd ha összejön több zseton akkor úgyis nagyátalakítások lesznek itt:D

Annyival kiegészíteném a Gabi által elmondottakat, hogy ha találsz bontóban jó állapotú bontott fehér sárvédőt, inkább azt, mint az utángyártott újat, azok ritkán passzolnak az eredeti helyére, saját tapasztalat. Nekem a jobb elsőm volt cserélve, és alul, ahol a lökössel összefogná egy csavar a kasztnihoz, az nekem nincs benne, mert annyira távol van a lyuk az eredetihez képest, hogy sehogy se tudtam belefeszegetni. Ráadásul megúszhatod a fényezést is :(

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.