warwolf Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 elvileg..... Ha mégsem, akkor lámpa ki, és alatta meg fogod látni azt a 6?-os csavart ami a tartófület rögzíti.Azt kicsavarva satupadon ki tudod szedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 szárnyról volt csak szó, nem? :( így van. lökösök 40, küszöb párban 20. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Nekem lejött törés nélkül amikor raktam fel a jelnélküli maszkot... vagyis ott nem törtem el. :( Ott tört el ahol kapaszkodik a lökösbe. Amúgy sima kiscsavarhúzóval a pöcök tövénél aláfeszítesz és kijön. Én is úgy csináltam, pedig még hideg is volt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 jaja a lámpakiszedősre gondolta én is csak fosok hogy utána a télapót lelövöm a kéményről :( majd ha sikerül donort keriteni, meg kész az uj homlokfal, akkor kiszedem addig ugyse mek vele sokra :S zsoltee nem akarod nekemadni a gyárit karácsonyi ajándékként? ;) egyik havernak kettő is volt és eszébe se jutottam és odaadta egy másik gyereknek, szépen megköszöntem neki a figyelmességét, mert még mondtam is neki hogy keriteni akarok egyet. na sebaj, lesz neki is hiánycikk ez vagy az :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 jaja a lámpakiszedősre gondolta én is csak fosok hogy utána a télapót lelövöm a kéményről ;) majd ha sikerül donort keriteni, meg kész az uj homlokfal, akkor kiszedem addig ugyse mek vele sokra :S zsoltee nem akarod nekemadni a gyárit karácsonyi ajándékként? :) egyik havernak kettő is volt és eszébe se jutottam és odaadta egy másik gyereknek, szépen megköszöntem neki a figyelmességét, mert még mondtam is neki hogy keriteni akarok egyet. na sebaj, lesz neki is hiánycikk ez vagy az :( Nem,nem... Marad itt talomban. Pótalkatrésznek jó lesz ha esetleg eltöröm vagy elhagyom a jelnélkülit. Bár remélem nem lesz ilyen. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 oké én se adnám! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 alvázvédelem az egy 3 órás meló :( célszerű nyár végén elvégezni akár otthon is ;) nem egetverő nehézségű. Lehet, hogy nem "egetverő nehézségű", de ha nem csinálod nagyon alaposan az alvázmosási fázistól kezdve, akkor mit sem ér. A három óra könnyen megtöbbszöröződhet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 alvázvédelmet lehet nem is csinálok, inkább csak üregvédelmet.... alvázvédelmet ott kéne ahol az emelő leveri:S elég szépecskén levereette, mikor fel volt emelve csápossal megnézegettem, és mind a 4 helyen lekapkodja:S ezt a bodi mitom én micsodát kellene megpróbálni, azt már olvastam többször itt is ez egy gumiszerű bevonatot alkot. íveket kikenni vele, meg a tank betöltőnyílását. mostanában elég rendsen felveri a vizet és kicsordul .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 ez nem tom ide kell e de részben idetartozik a középkonzol alsó részbéne, amiben a dohányzós rekesz van. kivettem a kivehető fiokot belőle, meg ha jol látom az a rész is kivehető, amibena kivehető fiok van :( jol leirtam.. na az a lényeg, hogy ott akor kapok egy üres teret, aminek a motor felé levő része egy fallal van lezárva. amögött a fal mögöt van hely?? a váltórudazat felet van egy pár cm es csík az üres, de afelett??? azt akarom megcsinálni, hogy az összes utólagos kapcsolómat oda akarom bepakolni, és nem tudom van e elegendő hely a kapcsolóknak, vezetékeknek. ha valaki szedte már szét az gondolom látta, középkonzol ledesítésénél is fény derülhetett rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Szellőztető ott van mögötte, az leér majdnem a váltórúdra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 akkor egy pár centis hely sincs??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 akkor egy pár centis hely sincs??? konkrétan nem tudom mennyi hely marad mögötte, de nem sok. Azért talán van 1-2 centi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 akkor távtartóval uj lap elé, és ugy megy majd bele az elektronyika... két centi elég a akpcsoloknak, rem a gombot a nyiló ajtóba nem érnek beleugy majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Vezető oladli ajtó zsanérján lehet állítani vagy a zár ütközőjét lazítsam fel? Picit lóg az ajtóm és idegesít,hogy nehezen csukódik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Vezető oladli ajtó zsanérján lehet állítani vagy a zár ütközőjét lazítsam fel? Picit lóg az ajtóm és idegesít,hogy nehezen csukódik! Nem kopott az ajtó csapja? Nekünk a Caravannal is ez a probléma, ki kéne cserélni a csapot. Ha résnyire kinyitod az ajtót és megemeled érzel kotyogást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Nem kopott az ajtó csapja? Nekünk a Caravannal is ez a probléma, ki kéne cserélni a csapot. Ha résnyire kinyitod az ajtót és megemeled érzel kotyogást? Nem próbáltam,de inkább szerintem a bömös rakta arrébb az ajtót egy picit és azt érzem csukáskor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 nekem is az volt, festés után ha kinyitottam kcisitmintha leesett volna, de elmult. vagy már észre se veszem, de nekem nem volt nehéz becsukni, csak mikor kinyitottam egy picit éreztem hogy mintha leesne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 csapot lehet cserélni olcsón és egyszerűen :( asszem 120ft ;) a reteszkampón is lehet állítani, de azért figyelni kell az ajtóhézagot is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 csapot lehet cserélni olcsón és egyszerűen :( asszem 120ft ;) a reteszkampón is lehet állítani, de azért figyelni kell az ajtóhézagot is. :) A hézag ok,egyformák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Nem próbáltam,de inkább szerintem a bömös rakta arrébb az ajtót egy picit és azt érzem csukáskor. Lehet, hogy kicsit hátrébb nyomta az A oszlopot? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 nem lehetetlen az astrán annyira nem is látszik, de a bömösön elég nagy a rombolás, bár abban meg ott elöl semmi sincs szinte, egyik ismi akinek kinyirtuk az ilyesmi bömösét, az előző ugyan oylat egy zastaván törte össze ugy hogy a zasztinak egy bura repedt meg hátul, a bömösnek meg elég rendesen meglátszot az orrán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Nem kopott az ajtó csapja? Nekünk a Caravannal is ez a probléma, ki kéne cserélni a csapot. Ha résnyire kinyitod az ajtót és megemeled érzel kotyogást? Hali. Köszi FPepe, nekem is az a baja az ajtónak. Akkor csak az a kis csap van remélhetöleg megkopva ami kinyitott ajtónál látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Hali. Köszi FPepe, nekem is az a baja az ajtónak. Akkor csak az a kis csap van remélhetöleg megkopva ami kinyitott ajtónál látszik. Nagy valószínűséggel. Nem is drága, sőt ha van esztergályos ismerős, csinálni is lehet (bár a gyári nem tömör anyag, hanem valami préselt lemez szerűség). Már csak az a kérdés, hogy jön ki onnan a csapszeg? Valahogy ki kéne ütni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Tudom hogy utánnaolvasással meg lehetne tudni de sajnos hábe kájne cájt... Meg tudja nekem mondani valaki hogy mikor következett be Astra Feknél az a modellfrissítés ami az első lámpákat és ezzel együtt a maszkot is érintette? Másik kérdés meg az lenne hogy az új maszk felmegy-e a modellfrissítés előtti kasztnira? Előre is köszi. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Tudom hogy utánnaolvasással meg lehetne tudni de sajnos hábe kájne cájt... Meg tudja nekem mondani valaki hogy mikor következett be Astra Feknél az a modellfrissítés ami az első lámpákat és ezzel együtt a maszkot is érintette? Másik kérdés meg az lenne hogy az új maszk felmegy-e a modellfrissítés előtti kasztnira? Előre is köszi. :( 1994.09. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts