J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Ha ilyen hátsó dobbetétet rakok fel,akkor vajon a GSi rugókkal és R15 ET49-es alufelnivel nem érne bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Ha ilyen hátsó dobbetétet rakok fel,akkor vajon a GSi rugókkal és R15 ET49-es alufelnivel nem érne bele? Nem Legalábbis nekem nem ér bele /R14 185 ET38/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Nem Legalábbis nekem nem ér bele /R14 185 ET38/ Akkor lehet veszek most ilyet Dezsőnek! ;) De ha beleér majd,akkor a fejedbehúzom Pjoc! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bob Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 ui: opelék azért nem tettek ilyen műanyag dobot, mert akkor sosem kéne kasztnizni, neadj lecserélni a kocsit. A kasztnira szóló garanciát meg kibírja nélküle is, feltéve, hogy nem volt soha odacsapva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Mennyi a kasztni gari? Mert nekem a 6 éves autón belül a tankbeöntőnél már ott voltak a rozsda pöttyök. 6éves autón???? :) ;) És akkor én sírok,hogy a 93-asom pöttyös ott? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 De ha beleér majd,akkor a fejedbehúzom Pjoc! :( ;) Ok, legalább lesz tartalékom belőlle .... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bob Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 6éves autón???? :( ;) És akkor én sírok,hogy a 93-asom pöttyös ott? :( Igen Nagyon gáz. De mondjuk nem csodálkozom. Ha valaki még nem tette volna, egyszer nézzen be oda lámpával, hogy milyen mennyiségű sár van ott. Nem túlzok, de csak a tankbetöltő körül vagy 3 kg sár volt teljesen megkötve, úgy, hogy még a slaggal sem tudtam kimosni. Úgy kellet egy fadarabbal kipiszkálnom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 A riderauto.hu-n találtam, postáznak is, meg vannak országszerte üzletkötőik akiktől személyesen is át lehet venni. Nekem behozta az ember a melóhelyemre, mert pont arra volt dolga. Rendes volt. Köszi megtaláltam. Van itt sok jó dolog. ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 nekem 6 éves mult, de szerencsére nem rohad még, és pöttyök sincsenek, de szerintem azért, mert minden mosáskor kimosom teljesen tisztára.... de most nézegettem, hogy a sárlé átfolydogál, és azon filozok, hogy kimosom, szétszedem, és tisztáratörölve összerakom, és jol átkenem a lemez, és a gumi találkozását sziloval, hogy ne tudjon átfolyni rajta a viz se.... de legvégső eredmény tényleg az a doblemezlesz, rem még baj előt.. üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 nekem 6 éves mult, de szerencsére nem rohad még, és pöttyök sincsenek, de szerintem azért, mert minden mosáskor kimosom teljesen tisztára.... de most nézegettem, hogy a sárlé átfolydogál, és azon filozok, hogy kimosom, szétszedem, és tisztáratörölve összerakom, és jol átkenem a lemez, és a gumi találkozását sziloval, hogy ne tudjon átfolyni rajta a viz se.... de legvégső eredmény tényleg az a doblemezlesz, rem még baj előt.. üdv Az a baj,ha egyszer már megkezdte a rozsda,nagyon nehéz megfogni.Maximum passziválóanyaggal lehet húzni az időt és jó alapozóval+rücsivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 ezért szeretném még most megcsinálni ezeket a dolgokat, csakhát jo szar az idő már sajnos:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Nekem az egész jobb hátulja cserélve lesz most kompletten,doblemezestől,sikerül egy igen jó bontott hátsót szerválni 20E-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 a "Jelez" gomb-ra ugranak a modik, egyszerű használni. :( Merre leledzik ez a "jelez" gomb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Merre leledzik ez a "jelez" gomb? A hozzászólások alján, a bal oldalon a "Fel" gomb mellett :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Píísta! Te meg ha itt jártál, javíthattad volna. :( Az is meglepő, hogy a buli után még feljött netre ;) Én csak most lábadozom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Az is meglepő, hogy a buli után még feljött netre :( Én csak most lábadozom ;) Papírkutyák! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Mennyi a kasztni gari? Mert nekem a 6 éves autón belül a tankbeöntőnél már ott voltak a rozsda pöttyök. A szervízfüzetem szerint az "Opel 6 évre (a Vectra-B és Omega-B modelleknél 10 évre, az Agila, az Astra-G és a Zafira modelleknél 12 évre) garantálja, hogy a karosszéria bármely elemén normál használati viszonyok között, és az előírt rendszeres karbantartás mellett, korróziós átlyukadás nem keletkezik." Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Van egyáltalán hátránya a hátsó dobbetétnek? Ha ez ennyire jó megelőző megoldás az átrozsdás ellen, akkor miért nem használják tömegek? Egy alváz- és üregvédelmi megoldás rendszeres mosással nem elegendő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Van egyáltalán hátránya a hátsó dobbetétnek? Ha ez ennyire jó megelőző megoldás az átrozsdás ellen, akkor miért nem használják tömegek? Egy alváz- és üregvédelmi megoldás rendszeres mosással nem elegendő? A legtöbben csak akkor jönnek rá,hogy kellene,mikor már" kirügyezett" a benyatöltőnyílás környéke. :( Egyébként gusztustalan,hogy a gyár kispórolta...nem egy nagy tétel. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 A legtöbben csak akkor jönnek rá,hogy kellene,mikor már" kirügyezett" a benyatöltőnyílás környéke. ;) Egyébként gusztustalan,hogy a gyár kispórolta...nem egy nagy tétel. :) Amúgy unisex ez a dobbetét? Azaz a Caravan-ba ugyanolyan kell, mint a 3-4-5 ajtósba? Mert nem láttam külön kategóriákat :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 igen sajnos viszont F-hez nincs motorvédő burkolat, csak G-hez :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 igen sajnos viszont F-hez nincs motorvédő burkolat, csak G-hez :( Köszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Nekem az egész jobb hátulja cserélve lesz most kompletten,doblemezestől,sikerül egy igen jó bontott hátsót szerválni 20E-ért. Ha tényleg jó állapotú akkor megfogtad az Isten lábát! Nekem 32000-be került 2 éve az egyik csepeli bontóból. (Először jh sárvédő cserére készültem ami újan 27000, de kiderült, hogy az nem elég....) Igaz nagyon szépen sikerült a "protézist" beültetni és azóta is tökéletes a hátsó műanyag dobbal együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Ha tényleg jó állapotú akkor megfogtad az Isten lábát! Nekem 32000-be került 2 éve az egyik csepeli bontóból. (Először jh sárvédő cserére készültem ami újan 27000, de kiderült, hogy az nem elég....) Igaz nagyon szépen sikerült a "protézist" beültetni és azóta is tökéletes a hátsó műanyag dobbal együtt. Nagyon remélem,hogy hétvégén már a futóművel tudok foglalkozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem ha tudjátok, hogy a hátsó csomagtartó ajtón kívül levő barna műanyag csík ami a két lámpa között van, mivel van rögzítve? mert egyik végénél már laza zörög. levettem belülről a műanyag borítást de nem látok semmit ami rögzítené belülről. kösz lipi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts