Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Van egy külön sín az ajtó hátsó felénél, a tekerő magasságában, abban kéne lennie.

mivel nem lógott bízom benne, hogy az ott maradt és még most is ott van a helyén :( Szét nem szedem most esőben megit a kárpitot. Végre összeraktam... új fólia stb.

Ha az nincs a helyén akkor gondolom azt látnom kellett volna és nem működne rendesen... vagy ?

Megosztás:

Attól még felhúzza az ablakot, csak picikét ferdén áll. Legalábbis nekem omin így műxik.

Az én ablakaim is ferdén állnak, legalábbis a jobb oldali 100%. Befelé is dől, mert mindíg meg kell nyomni kicsit kifelé hogy felmenjen meg a bólintása sem tökéletes... Ezzel mit lehet kezdeni? Az ablakemelőmechanika van tönkremenve, kuka és új beszerzése vagy lehet rajta valahogy állítani. Eddig nem nagyon jöttem rá hogy miért dől befelé az ablak, pedig próbálkoztam már nem is egyszer a megigazításával.

Megosztás:

Meg kell nézni a mechanikát, minden a helyén van-e.

Hja csak ehhez jó lenne tudni hogy hogyan is néz ki egy olyan mechanika amin minden a helyén van. :(

A bal oldali összehasonlításával sem jutok előrébb mert az igaz hogy nem dől semerre meg nem akad meg, de viszont nem si megy fel teljesen. Mondjuk az sztem az ablakemelő motorok hibája. Érzésem szerint nagyon gyengék vannak benne. Ez egy utólagos ablakemelő, még az előző tulaj szereltette bele, szóval nemtudom hogy gyári vagy utángyártott van-e benne.

Megosztás:

nekem is egy picit ferdén megy fel a jobboldali

pontosan az a bajom, hogy a sarka egy 3mmel később ér fel.

azt nézegettem, hogy a mechanika rözgzítésénél mintha lenne lehetőség kicsit feljebb tolni az egész mindneséget az ajton belül, met a csavarok lyukai engednek korrekciot ha jol emlékszem

szerintetek??

Megosztás:

Megtudná nekem mondani valaki hogy a GSI-k küszöbspoilere hogy van rögzítve a kasztnihoz? Ahogy nézegettem két részből áll. Egyik része van a küszöbön a másik része az ajtó alján. Van nekik valami tartószerkezet vagy csak egyszerűen rá van ragasztva a kasztnira?

Megosztás:

Megtudná nekem mondani valaki hogy a GSI-k küszöbspoilere hogy van rögzítve a kasztnihoz? Ahogy nézegettem két részből áll. Egyik része van a küszöbön a másik része az ajtó alján. Van nekik valami tartószerkezet vagy csak egyszerűen rá van ragasztva a kasztnira?

3db-ból áll.....1 van az ajtón és a küszöb 2 darabban van.gyárilag frl van szegecselve a kasztni,és patentokkal van felrakva.Utólag elég nagy mecera megcsinálni :(

6.jpg

Ezen a képen jól látszik.....

Megosztás:

3db-ból áll.....1 van az ajtón és a küszöb 2 darabban van.gyárilag frl van szegecselve a kasztni,és patentokkal van felrakva.Utólag elég nagy mecera megcsinálni :cry:

Ezen a képen jól látszik.....

Jah igen ez gergő verdája... El nem tudtam képzelni mik azok a fehér izék... Most hogy így mutatod leesett. :(

Szal sima kasztnira elég gázos felrakni a küszöböt... Akkor majd kiderül hogy hogyan fog kinézni küszöb nélkül, első hátsó lököst mindenképp szeretnék, azok meg ahogy tudom csereszavatosak. Ha nem lesz jó akkor vagy rászenvedem a GSI-t vagy nézek valami csavart küszöböt. :P

Megosztás:

neeem jön az be neked see ne hallgas másokra csak magadra ne :D

:cry:

keresgélj nézelődj biztos találsz jobbat :P

Ha nem megy rá a GSI küszöb nem erőlködök másikkal, de ha bután fog kinézni az autó a GSI lökösökkel küszöb nélkül akkor sajnos muszáj lesz beszerezni valamit. Nem másoknak szeretnék imponálni az autómmal hanem azért tervezem az átépítését mert örömömet lelem benne és érdekell. :(

Megosztás:

• 2 weeks later...
Hi!

Gondoltam megosztom ezt veletek. Hátsó dobbetét. 2500ft/db volt. Tök jó dolog szerintem, és nem is kellet nagyon szétfurkálni az autót, elég volt 1 lyuk. Ajánlom mindenkinek.

http://kepf.extra.hu/pic/1196543764_DSC00010.JPG

http://kepf.extra.hu/pic/1196543690_DSC00009.JPG

Képpel nem idézünk. Javítottam. mackosajt :(

Olcsón vetted! De nagyon hasznos! Nekem Werling dobom van, amit 2 éve vettem 27000-ért. Ma már tudom, hogy balek voltam. Azóta mindkét lányom Asztrájába is beszreltem. Igaz azokat már 6900- ért vettem párban. Amikor a kocsimat vettem 13 évesen a jobb hátsó kerékjárat úgy el volt rohadva, hogy mindent cserélni kellett ami ott volt. (Kép látható a személyes lapomon). Ezután ott a rohadás kizárva! Nem is értem, hogy az Opel hogyan tehetett ilyet eredetileg, hogy ott nincs, elől meg van!

Megosztás:

Az éjszaka közepén hirtelen felriadtam. Az álmodtam, hogy jött egy szúrós szemű moderátor, és azt mondta, hogy képpel nem idézünk...

a "Jelez" gomb-ra ugranak a modik, egyszerű használni. :(

:( ;)

Píísta! Te meg ha itt jártál, javíthattad volna. :)

ui: opelék azért nem tettek ilyen műanyag dobot, mert akkor sosem kéne kasztnizni, neadj lecserélni a kocsit. A kasztnira szóló garanciát meg kibírja nélküle is, feltéve, hogy nem volt soha odacsapva.

Megosztás:

Hi!

Gondoltam megosztom ezt veletek. Hátsó dobbetét. 2500ft/db volt. Tök jó dolog szerintem, és nem is kellet nagyon szétfurkálni az autót, elég volt 1 lyuk. Ajánlom mindenkinek.

Nah, ez engem is érdekellne, most volt kasztnizva a kocsi, most jönne a legjobban hogy ne kezdjen el mégegyszer rohadni. Megtudhatom hogy hol vetted? Esetleg postáznak is? :(

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.