takarp Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 kösz a gyors választ, ha megjön a fizu majd visszatérek rá. és a lengéscsillapító bekötésével mitévő legyek érdemes most egy füst alatt megcsináltatni vagy majd ráér tavaszra? ja és hogy hívják pontosan azt a kúpos részt ahova be van csavarozva a l.csillapító, ne nézzen már hülyének a szerelő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 torony. és érdemes mindent megcsináltatni egyszerre, úgy olcsóbb is, meg kevesebb meló is van vele, mintha többször neki kéne állni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 hát ha tenyérnyi hely akkor abbol sajnos nem csak iv lesz, meg ha a csomi is beázik, torony is rohad, lehett jo állapotú hátsó traktus bontóbol, mint hogyishiják:) na hirtelen akartam mondani a nevét, ő is megvette a gyári uj sárvédőt, aztán vitte vissza és vett egy bontobol szétdarabolt hátsó részt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Sziasztok. A múltkor volt egy kis koccanásom és meghajlott a valamim (a képen látható, csak a nevét nem tudom). Az lenne kérdésem lényege, hogy hívják azt a "valamit" és kb mennyibe kerül. Köszönöm "Valami" Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Sziasztok. A múltkor volt egy kis koccanásom és meghajlott a valamim (a képen látható, csak a nevét nem tudom). Az lenne kérdésem lényege, hogy hívják azt a "valamit" és kb mennyibe kerül. Köszönöm "Valami" http://kepfeltoltes.hu/071031/162_1_big_ww...ltoltes.hu_.jpg Ha arra a valamire gondolsz, amin az adattáblák is vannak, az a zárhíd :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Ha aktuális ez a lista akkor 6500 Ft .... újonnan gondolom utángy. http://www.patacsi.hu/arlista.php De lehet 'Csergő Landban' olcsóbban megúszod ... Sziasztok. A múltkor volt egy kis koccanásom és meghajlott a valamim (a képen látható, csak a nevét nem tudom). Az lenne kérdésem lényege, hogy hívják azt a "valamit" és kb mennyibe kerül. Köszönöm "Valami" Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Mondjuk ha a zárhidat kell cserélni, ott a kasznis munka többe fog kerülni, mint maga a zárhíd Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 rendben, köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 kár hogy ez nem csavaros mi? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 kár hogy ez nem csavaros mi? :P Csere szempontjából kár... Ütközés szempontjából nem biztos. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 hát attol is függ milyen csavaros :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Hali. Egy olyan kérdésem lenne hogy az F Astrák hány féle szinü padlókárpittal vannak forgalomban. A fekete müszerfal és oldalkárpithoz sötét szürke, a szürke müszerfal és oldalkárpithoz világos szürke. Vagy csak sötétszürke van mindkét kárpit szinhez Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Hali. Egy olyan kérdésem lenne hogy az F Astrák hány féle szinü padlókárpittal vannak forgalomban. A fekete müszerfal és oldalkárpithoz sötét szürke, a szürke müszerfal és oldalkárpithoz világos szürke. Vagy csak sötétszürke van mindkét kárpit szinhez Van kék/kék verzió is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 nekem pl fekete fekete Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 A Caravan hátsó rendszámtáblája (a tartója?) zörög elindulás után kb. 15 km/h órás sebességig. Van valamilyen bevált rögzítéses módszer (esetleg szivacs, gumi stb.) az idegesítő zaj elhárítására? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 A Caravan hátsó rendszámtáblája (a tartója?) zörög elindulás után kb. 15 km/h órás sebességig. Van valamilyen bevált rögzítéses módszer (esetleg szivacs, gumi stb.) az idegesítő zaj elhárítására? Esetleg kétoldalas ragasztószalag??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 A Caravan hátsó rendszámtáblája (a tartója?) zörög elindulás után kb. 15 km/h órás sebességig. Van valamilyen bevált rögzítéses módszer (esetleg szivacs, gumi stb.) az idegesítő zaj elhárítására? Hali. Asszem Climaflex-nek hivják amit én alá ragasztottam, de nekem csak akkor zörög mikor lecsukom a hátso ajtót, utközben nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 A Caravan hátsó rendszámtáblája (a tartója?) zörög elindulás után kb. 15 km/h órás sebességig. Van valamilyen bevált rögzítéses módszer (esetleg szivacs, gumi stb.) az idegesítő zaj elhárítására? Kétoldalas. Tartó meg a kukába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 tápi egyből a sulycsökkentés élére :( én azért félnék ugy járni vele öszintén szolva, azon filozok hogy két lyuk, és egy jo vastag gumialátéttel felcsavarozm az eredeti lukba. igy tuti nem fog csörögni, és a kosz is kimegy alóla. kétoldalival alá se megy de én nem merem ugy feltenni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 tápi egyből a sulycsökkentés élére :P én azért félnék ugy járni vele öszintén szolva, azon filozok hogy két lyuk, és egy jo vastag gumialátéttel felcsavarozm az eredeti lukba. igy tuti nem fog csörögni, és a kosz is kimegy alóla. kétoldalival alá se megy de én nem merem ugy feltenni :cry: Párszáz grammot meg lehet vele spórolni. :D Ha elöl is megcsinálod akkor a duplája. Egyébként mikor én erre vetemedtem, akkor nekem is a rezgéscsökkentés volt a fő probléma. És abban biztos vagyok hogy bármilyen kiékelős, gumírozós megoldás sokkal jobban rezeg mint ez. (mivel ez nem rezeg egyáltalán) Amíg nem próbáltam én is tartottam tőle. De igazából kíváncsi lennék ki lenne (és hogyan), aki segédeszköz nélkül roncsolásmentesen le bírná szedni. Még a rendőr sem tudná elvenni. :( Elöl is csak azért lehetne, mert lelóg picit és így alá lehet nyúlni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 aham én is ragasztgattam már olyan kétoldalas szivacsos ragasztószalaggal, de akkor is tartok attol hogy elhagyom, meg szííííp színrefetett rendszámtáblakeretem van, igy nem akarom leszedni se, de egyenlőre nem az csörög, hanem a kipuffom tartófüle ér bele a vontatómű csövébe:S le kell vágni belőle legalább 5mmert Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Tudjátok milyen lehet ilyen hidegben kabriót vezetni? Nekem már van némi sejtésem. :cry: Ma reggel indulok otthonról minden ok. Behajtok Népliget parkoló.... sorompónál ablak lehúzó megnyom ... ablak félúton amikor egy nagy csattanás és az ablaküveg keresztbefordul. Próbálom óvatosan fel-le erre ablak beesik az ajtóba. hoppá! nem is maradtam ott. Irány a melóhely 16km ebben a hidegben abalk nélkül. Fűtés maximumon sapka a fejemen de a nyakamnál végíg húzott el a hideg. Nem volt kellemes :( Melóhelyen parkolóház beálltam és ott hagytam ablak nélkül amig mementem melegedni. Fél óra múlva ki. Ajtókárpit le (minden bolha megúszta törés nélkül). Kiderült, hogy a mechanikában a kar végén lévő egyik kömbfej a műanyag csúszkából kipattant. Nagynehezen visszatornázom az üveget...gömbfejet bepattintom a helyére és gondoltam kész. Játszok le-fel minden ok amig egy letekerésnél megint keresztbe akar állni az ablaküveg. Még a mechanika szétpattanása előtt megállítottam. Mi a xxxx ? Végül kiderült, hogy a gumi csúszkában szorulhatott az üveg ami egy korábbi letekeréskor ezt a gumit az U alakú lemezben lejjebb húzhatta. Így aztán felső helyzetben nem volt már az üveg alja a vezető gumi között. Ezért történhetett meg, hogy nem a gumi közé hanem a gumi és az azt tartó fém U közé talált be az üveg ami rövid úton meg is szorult ill. elakadt. A motor és a mchanika meg csak húzta volna tovább. Lényeg a gumivezetőt feljebb toltam és ott ahol az üveg csúszik benne rendesen befújtam szilikonnal. Most feltűnően gyorsabb lett az ablakemelőm :P Így aztán rövid úton megcsinálom a másik oldalon is nehogy ott is tönkremenjen a mechanika a szorulás miatt. Tanulság: Néha kenni az abalakvezetőket és a mchanikát sem árt zsírozni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Tudjátok milyen lehet ilyen hidegben kabriót vezetni?... Annyira azért nem lehet rossz, csak elakadni cinkes :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 az utasoldalin én is megejtette már egy szilikonozást, olajzást hátul meg ritkán ülnek:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Milyen fóliát rakjak az ajókárpit alá? Van valami követelmény? pl tüzvédelmi (önkioltó) egy egszerű agro sátorfólia is megteszi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts