Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Tommal elbeszélgetve semmi funkcionális se lenne, és mivel én csak ál szellőzőt tervezek csaka design kedvéért szerinted?:lol:

4 levónócsiknak max csak annyi funkcioja lesz hogy keményeb leszek vele:D :lol

de nekem ez is mint a gáztelo naon tetszik szoval szeretnék rá, ha csak levonóbol is akkor is:)

Megosztás:

Tommal elbeszélgetve semmi funkcionális se lenne, és mivel én csak ál szellőzőt tervezek csaka design kedvéért szerinted?:lol:

4 levónócsiknak max csak annyi funkcioja lesz hogy keményeb leszek vele:D :lol

de nekem ez is mint a gáztelo naon tetszik szoval szeretnék rá, ha csak levonóbol is akkor is:)

Ha gyári a fényezés még azon az idomon, akkor én nem nagyon bántanám. Designolni szerintem lehetne másfelé is. De ez csak az én véleményem. :lol:

Megosztás:

Ha gyári a fényezés még azon az idomon, akkor én nem nagyon bántanám. Designolni szerintem lehetne másfelé is. De ez csak az én véleményem. :lol:

Szerintem a "levonócsík" (azaz matricacsík) nem árt nagyon a fényezésnek :lol: :P

Ui: Már megint beelőzött egy hozzászólás :lol:

Megosztás:

Sorry, benéztem. De akkor meg gagyi lesz. Persze ez is csak az én véleményem. ;)

Hát, szerintem is :lol: (Lehet, hogy még meggondolja magát, egy kis ráhatással :P )

De ez már a "tuning" topikba való téma :hiya:

A Gabikáé viszont elég morcos :lol:

Egy olyat bevállalnék, egy kis piros kiszűrődő fénnyel :lol:

Megosztás:

Csak költői kérdés volt! :D

De húzzunk innen, mert különben meg leszünk ... moderálva

:cry:

Ugyan már, karosszéria téma ez is :(

Egyébként tetszik feketében, ha nem örülnék, hogy végre lejár a törlesztésem, és kicsit több pénzem marad havonta, lehet lecserélném erre a gépet. Nemrég ez még Dunaújvárosban volt, átvitték Kecsóra úgylátszik :P

Megosztás:

Ugyan már, karosszéria téma ez is :(

Egyébként tetszik feketében, ha nem örülnék, hogy végre lejár a törlesztésem, és kicsit több pénzem marad havonta, lehet lecserélném erre a gépet. Nemrég ez még Dunaújvárosban volt, átvitték Kecsóra úgylátszik :P

Pepe!Ezt ha nem haragszol én holnap körbenézem,hátha az enyémet letudom cserélni erre! :cry:

Megosztás:

Pepe!Ezt ha nem haragszol én holnap körbenézem,hátha az enyémet letudom cserélni erre! :(

Nem haragszom :P

Ha Te veszed meg, legalább jó helyre kerül.

Elég jó állapotúnak tűnik, ha az alja is ennyire rendben van, mint a KAROSSZÉRIA látható része, akkor megéri az árát.

Megosztás:

Hi.

Nemrég vásárolt imádott Astrám rohad a tank-nyílásnál. Eddig nem nagyon zavart, csak mikor a múlt héten a kezemben maradt az ajatja és az esős időben a csomagtartó is beázott (gondolom lehet a kettő között összefüggés, de nem értek hozzá), kicsit mélyebre ástam a rozsdában, felfedeztem igen komoly anyaghiányt a sárvédő tályékán, kb 2 tenyérnyi hiányzik, aztán láttam még meg a lengéscsillapító bekötésénél is átrozsdásodott a lemez.

Ilyenkor mit lehet kezdeni? Voltam lakatosnál régebben, akkor még a lengéscsillapítónál nem találtam meg a rozsdát, csak a tankról kérdeztem.Azt mondta hatalmas meló la kell bontani az egész hátulját, mert ott a benzin miatt nem lehet hegeszteni, 30-40 EFt-ot mondott alsóhangon.

Ez rális így vagy csak át akar b....ni?

Kérdések:

1, Emiatt ázhat be a csomagtartó?

2, Tényleg ennyire szét kell szedni? Nem elég körbeflexelni és beheggeszteni az új részt?

3, Ha tényleg le kell bontani, akkor ugye érdemes megcsináltatni a lemezt a lengéscsillapítónál is (még tartja rendesen, kb 1 Ft-osnyi rozsda van ott, a 3/4-e még ép)?

4, Mennyi a reális ára a beavatkozásnak összesen?

Megosztás:

hát én nem tudom pontosan hol is van az a két tenyérnyi rohadásod az auton, de az tény hogy nem árt tényleg szétbontani, tűz és robbanás veszélyesség miatt sem

annyira viszont nem nagy melo, de egy sárvádőt, meg ha jol gondlom doblemezt is venned kell az magába se tul olcsó

attol függ mennyiért veszitek a szükséges dolgokat

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.