Tápiószecső Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 én ugy álmondtam meg, hogy az index vonalát követnék az index felöl, másik végén meg egyenes lenne szoval közel forditva mint a calidon:) vélemény?:lol: Funkcionális haszna is lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Tommal elbeszélgetve semmi funkcionális se lenne, és mivel én csak ál szellőzőt tervezek csaka design kedvéért szerinted?:lol: 4 levónócsiknak max csak annyi funkcioja lesz hogy keményeb leszek vele:D :lol de nekem ez is mint a gáztelo naon tetszik szoval szeretnék rá, ha csak levonóbol is akkor is:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Tommal elbeszélgetve semmi funkcionális se lenne, és mivel én csak ál szellőzőt tervezek csaka design kedvéért szerinted?:lol: 4 levónócsiknak max csak annyi funkcioja lesz hogy keményeb leszek vele:D :lol de nekem ez is mint a gáztelo naon tetszik szoval szeretnék rá, ha csak levonóbol is akkor is:) Ha gyári a fényezés még azon az idomon, akkor én nem nagyon bántanám. Designolni szerintem lehetne másfelé is. De ez csak az én véleményem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 nem is lesz az bántva, csak 4 csikot ragasztok rá!! eddgi az összes "tuning" ugy került bele, hogy vagy cseredarab, vagy pedig gyári csavarokkal felfogatva sajnos ezalól már kivétel a belső neonozás, de az pici lukak nem látható helyeken:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Ha gyári a fényezés még azon az idomon, akkor én nem nagyon bántanám. Designolni szerintem lehetne másfelé is. De ez csak az én véleményem. :lol: Szerintem a "levonócsík" (azaz matricacsík) nem árt nagyon a fényezésnek :lol: :P Ui: Már megint beelőzött egy hozzászólás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Sorry, benéztem. De akkor meg gagyi lesz. Persze ez is csak az én véleményem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Sorry, benéztem. De akkor meg gagyi lesz. Persze ez is csak az én véleményem. ;) Hát, szerintem is :lol: (Lehet, hogy még meggondolja magát, egy kis ráhatással :P ) De ez már a "tuning" topikba való téma :hiya: A Gabikáé viszont elég morcos :lol: Egy olyat bevállalnék, egy kis piros kiszűrődő fénnyel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 nem lesz gagyi messziről nem látni majd mi is az valójában ugyis gyorsan járok nincs idő közelről megnézni:) ha mégs az lesz az meg az én gagyim:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 ... egy kis piros kiszűrődő fénnyel :( Sztem a Tiédhez a fekete fény jobban illene :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 fekete fény:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Sztem a Tiédhez a fekete fény jobban illene :P :D Miért is? :( ;) :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Miért is? :( :D :cry: Mert minden fekete rajta :P Egyébként nagyon egyedi, nem sok ilyet látni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Mert minden fekete rajta :( Egyébként nagyon egyedi, nem sok ilyet látni :cry: Csak költői kérdés volt! :D De húzzunk innen, mert különben meg leszünk ... moderálva :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Csak költői kérdés volt! :D De húzzunk innen, mert különben meg leszünk ... moderálva :cry: Ugyan már, karosszéria téma ez is :( Egyébként tetszik feketében, ha nem örülnék, hogy végre lejár a törlesztésem, és kicsit több pénzem marad havonta, lehet lecserélném erre a gépet. Nemrég ez még Dunaújvárosban volt, átvitték Kecsóra úgylátszik :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Miért is? :( :D :cry: Ilyet tegyél be: :P Feketefény Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Ilyet tegyél be: :P Feketefény :cry: Egy kicsit még gondolkodok rajta :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Ti még sosem hallottátok az UV fényre a feketefény kifejezést? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 én még sose:O de van két 30cm es uv csövem kis tápjával együtt:D eladó vagy nem még nem tom:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Ugyan már, karosszéria téma ez is :( Egyébként tetszik feketében, ha nem örülnék, hogy végre lejár a törlesztésem, és kicsit több pénzem marad havonta, lehet lecserélném erre a gépet. Nemrég ez még Dunaújvárosban volt, átvitték Kecsóra úgylátszik :P Pepe!Ezt ha nem haragszol én holnap körbenézem,hátha az enyémet letudom cserélni erre! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Pepe!Ezt ha nem haragszol én holnap körbenézem,hátha az enyémet letudom cserélni erre! :( Nem haragszom :P Ha Te veszed meg, legalább jó helyre kerül. Elég jó állapotúnak tűnik, ha az alja is ennyire rendben van, mint a KAROSSZÉRIA látható része, akkor megéri az árát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Nem haragszom :( Ha Te veszed meg, legalább jó helyre kerül. Elég jó állapotúnak tűnik, ha az alja is ennyire rendben van, mint a KAROSSZÉRIA látható része, akkor megéri az árát. Nem is emiatt aggódom,de szerintem a mocin van turpiszság! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Pepe!Ezt ha nem haragszol én holnap körbenézem,hátha az enyémet letudom cserélni erre! :( Na, ez már mindjárt más! :P Nem ám egy tetőnélküli benzinfalót venni szegény Dezső helyett :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Hi. Nemrég vásárolt imádott Astrám rohad a tank-nyílásnál. Eddig nem nagyon zavart, csak mikor a múlt héten a kezemben maradt az ajatja és az esős időben a csomagtartó is beázott (gondolom lehet a kettő között összefüggés, de nem értek hozzá), kicsit mélyebre ástam a rozsdában, felfedeztem igen komoly anyaghiányt a sárvédő tályékán, kb 2 tenyérnyi hiányzik, aztán láttam még meg a lengéscsillapító bekötésénél is átrozsdásodott a lemez. Ilyenkor mit lehet kezdeni? Voltam lakatosnál régebben, akkor még a lengéscsillapítónál nem találtam meg a rozsdát, csak a tankról kérdeztem.Azt mondta hatalmas meló la kell bontani az egész hátulját, mert ott a benzin miatt nem lehet hegeszteni, 30-40 EFt-ot mondott alsóhangon. Ez rális így vagy csak át akar b....ni? Kérdések: 1, Emiatt ázhat be a csomagtartó? 2, Tényleg ennyire szét kell szedni? Nem elég körbeflexelni és beheggeszteni az új részt? 3, Ha tényleg le kell bontani, akkor ugye érdemes megcsináltatni a lemezt a lengéscsillapítónál is (még tartja rendesen, kb 1 Ft-osnyi rozsda van ott, a 3/4-e még ép)? 4, Mennyi a reális ára a beavatkozásnak összesen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 hát én nem tudom pontosan hol is van az a két tenyérnyi rohadásod az auton, de az tény hogy nem árt tényleg szétbontani, tűz és robbanás veszélyesség miatt sem annyira viszont nem nagy melo, de egy sárvádőt, meg ha jol gondlom doblemezt is venned kell az magába se tul olcsó attol függ mennyiért veszitek a szükséges dolgokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 A tankot le kell szedni, és kb reális az ár a kasznis munkáért + a javítóívért. És akkor még a fényezést nem említettem. Ha a sárvédő hátulja-alja is szanaszét van rohadva, akkor még többe is kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts