FPepe Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 ...Tehát a csomagtér-ajtón van egy fekete műanyag "csík"... Azt a csíkot - úgy vettem észre - mind a sedánon, mind a 3-és 5 ajtósokon '95-'96 körül alkalmazták (pl. rendőr Astrák). Se korábbiakon, se későbbieken nem látok ilyet. Aztán lehet, hogy rosszul tudom, és nem is évjárat, hanem pl. felszereltség függő a dolog, de én így vettem észre. A gyártási dátumot és a gyártás helyét az alvázszámból is ki lehet hámozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Az a csík a 94 évvégi ráncfelvarrásnál került rá, és egészen a classic szériáig volt 98ig. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Az a csík a 94 évvégi ráncfelvarrásnál került rá, és egészen a classic szériáig volt 98ig. :lol: Köszi a pontosítást, akkor alapjában véve nem sokat tévedtem, a classic-okon már nincs ilyen csík, azt észrevettem én is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 elég baj az nekem tetszik pedig, bár lehet le is venném első bezenélés után mert csörög:O:) gáztelo meg tényleg ilyen nekem tetszik dolog és azért kell:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra2 Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Ha ez segít, nekem is 96 eleji az astra, és ERC a rendszáma. :lol: Ez tuti itthoni, megvan a szervízkönyve is :lol: Érdekes, mert a mi astránk 95. januári és EWF-xxx. Mi hoztuk a szalonból. Volt egy suzukink is, ami 94. májusi volt. EPV-xxx. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Érdekes, mert a mi astránk 95. januári és EWF-xxx. Mi hoztuk a szalonból. Volt egy suzukink is, ami 94. májusi volt. EPV-xxx. :lol: Astra 96 asszem áprilisi, EWY ( bár mindig keverem a betűket :lol: ) Szülők suzukija 95 márciusa EYJ érdekes, több mint egy év, és szinte ugyanaz. Sőt, láttam Fxx rendszámú 95ös autót is már.. Más, alvázszámból mire lehet következtetni ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Én úgy tudom enyém szentgotthárdi kasztni német motorral - majd jól megnézem a szervizkönyvet, asszem onnan derítettem ki egykor. 1995.05. és FBG-... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Én úgy tudom enyém szentgotthárdi kasztni német motorral - majd jól megnézem a szervizkönyvet, asszem onnan derítettem ki egykor. 1995.05. és FBG-... :lol: szervízkönyv... így könnyű :lol: sajnos nekem az nem jutott Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Más, alvázszámból mire lehet következtetni ? :lol: Alvázszám értelmezése Motorszám értelmezése Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Astra 96 asszem áprilisi, EWY ( bár mindig keverem a betűket :lol: ) Szülők suzukija 95 márciusa EYJ érdekes, több mint egy év, és szinte ugyanaz. Sőt, láttam Fxx rendszámú 95ös autót is már.. Akkor ezt übereld: 1993-as és GTG rendszám :lol: Najó, gondolom valamikor '98 táján kapott új rendszámot (hogy miért azt nem tudom). Eredetileg DNR volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 92-es AGW ér? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Akkor ezt übereld: 1993-as és GTG rendszám :lol: Najó, gondolom valamikor '98 táján kapott új rendszámot (hogy miért azt nem tudom). Eredetileg DNR volt. Szintén zenész '93 --> GYK , eredetileg DNU ,ezt csak az ablakokból sejtem, az összesben DNU van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 92-es AGW ér? :lol: Korelnök - tegezhetjük azért? :lol: Na szervízkönyvből sokat nem tudtam meg. Coupe fenti linkje informálóbb. Szentgotthárdi alváz... Jól tudom, hogy SE motort nem raktak össze itthon? Motorszámból nem derül ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Jól tudom, hogy SE motort nem raktak össze itthon? Az enyémet itthon rakta össze a Patyi Laci. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Az enyémet itthon rakta össze a Patyi Laci. :lol: Na jó! De az nem gyárilag összerakott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Korelnök - tegezhetjük azért? :lol: hát, 15 éves, még belefér :lol: az mondjuk látszik, hogy sokat állt, mielőbb megvettük de inkább nem borzasztok el senkit, hogy miket találtunk és milyen hibákat nem vettünk észre vásárlásnál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 le kellene alvázvédőzni a gépet, de nincs hozzá se aknám, se kompresszorom tudtok valakit, aki jó áron meg tudja csinálni? cegléd-budapest vonalon érdekel a dolog, messzebbre nem nagyon hiszem, hogy megérné elmenni emiatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 le kellene alvázvédőzni a gépet, de nincs hozzá se aknám, se kompresszorom tudtok valakit, aki jó áron meg tudja csinálni? cegléd-budapest vonalon érdekel a dolog, messzebbre nem nagyon hiszem, hogy megérné elmenni emiatt Rohad az alja? Mert ha nem azt vedd figyelembe,hogy a gyári alvázvédőn nem sokminden tapad meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Alvázszám értelmezése Motorszám értelmezése Köszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Szevasztok! Tud valaki olyan helyet ahol csinálnak alvázmosást? Nem ilyen alányomunk kis vizet az autónak kategóriát, hanem olyan helyet ahol rendesen felemelik a kocsit és magasnyomásúval rendesen lemossák az alját. A szokásos őszi felkészítés alkalmával ismét fújnék kevés alvázvédő gyantát a kocsi aljára, hogy bírja téli sós lét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Szevasztok! Tud valaki olyan helyet ahol csinálnak alvázmosást? Nem ilyen alányomunk kis vizet az autónak kategóriát, hanem olyan helyet ahol rendesen felemelik a kocsit és magasnyomásúval rendesen lemossák az alját. A szokásos őszi felkészítés alkalmával ismét fújnék kevés alvázvédő gyantát a kocsi aljára, hogy bírja téli sós lét. Én egyszer régen a régi Szentmihályi úton csináltattam(Újpalotán a 96-os busz végállomásánál). Modjuk ez nem "felemelős" feeling volt, hanem "aknára állós". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 az aknáraállós kb ugyan az :lol: de nekem egy festő oylat mondott, hogy ezeknek az astráknak nem az alját kell festeni, hanem az öregeekt, és ha belegondolok, hol látom a alegtöbb rozsdát igaza is van részben de nem árt neki az biztos:) én azon gondolkozok, hogy van ez a body micsoda ez a neve valaki mondta még régen ez egy gumis állagúra száradó alvázvédő, amit ecsaettel is fel lehete hordani mivel nekem 6 éves a vas igy még nem kell az aljával foglalkozni, de az iveket kia akarom kenni hául. ha valaki tudja mi ez a szer az irja már meg köszi:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 másik dolog valaki nem tudna nekem linkelni pár képet olyan autokrol, amiknek az index mögött van szllőző vágva a légszűrőnek?? ilyen kopoltyú vagy micsoda ha tdtok lécci előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 másik dolog valaki nem tudna nekem linkelni pár képet olyan autokrol, amiknek az index mögött van szllőző vágva a légszűrőnek?? ilyen kopoltyú vagy micsoda ha tdtok lécci előre is köszi A sajátom jó lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 köci de neekm astrára jobb lennemivel az lesz, de igy legalább a csíkok száma megvan:) más esetleg astrával?? én ugy álmondtam meg, hogy az index vonalát követnék az index felöl, másik végén meg egyenes lenne szoval közel forditva mint a calidon:) vélemény?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts