Sörös Sanyi Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 Jogos a szigszalag! Ám a családban van varrónő, úgyhogy minden jelzésre először a szappan jut eszembe. :lol:
Novy Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 és D vagy E?:lol: esteleg a méreteit nem tudod? sanya:P
Sörös Sanyi Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 Kadettben, Astrában teljesen analfabéta vagyok. Majd jönnek a szakik.
Sörös Sanyi Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 Vegyél Mantát! Abban jóval több tanáccsal tudok szolgálni! :lol: :lol:
mackosajt Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 Novyy írta: és D vagy E?:lol: esteleg a méreteit nem tudod? sanya:P mi? a varrónő melltartójának a kosármérete lenne ez? :lol: nah. azért lényeges, hogy összecsukva mennyi lehet, és kinyitva mennyi. szerintem várjuk meg J0hnny-t, vagy a másik kollégát, hogy milyen lett nekik pontosan berakva. :lol:
Novy Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 tetszik az is főleg a nagy lökösökkel meg tűzpirosban:)
mackosajt Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 Novyy írta: tetszik az is főleg a nagy lökösökkel meg tűzpirosban:) off... a varrónő vagy a manta? :lol: on
Sörös Sanyi Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 Hé, Mackó! Neked valami varrónő mániád van? :lol: Bár tény és való, hogy azon sem nagy hátrány a nagy lökös. :lol: Nade nem offolunk itt nagyon, modi kartárs? :lol: Igaz, neked volt Astrád, és a karosszériáját is jobban megismerted (sajnos).
mackosajt Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 nincs varrónő mániám. :lol: csak most stresszes vagyok. (ok: technika-> vectra b -> egyéb csevegés) on: azt akartam írni az előbb is, hogy 2 méret is fontos. 1. lecsukva mennyi hely van a 2 felfogatási pont között 2. felnyitva - || - :lol:
Novy Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 jaja majd akkor megvárjuka kollégákat, és ők megmondák vagy nem:) 2500 at még megérne, ha ujat veszek, de 4-5 ezret nem szánok rá
tgabika76 Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 mackosajt írta: on: azt akartam írni az előbb is, hogy 2 méret is fontos. 1. lecsukva mennyi hely van a 2 felfogatási pont között 2. felnyitva - || - :lol: Sztem csak az a lényeg hogy összenyomott állapotban a teleszkóp ne legyen hosszabb, mint a felfogatási pontok közti távolság a géptető csukott állapotában, ellenkező esetben nem tudod majd lecsukni a géptetőt. A többi méret annyira nem számít, legfeljebb nem nyomódik össze teljesen a teleszkóp ha lecsukod a géptetőt, illetve felnyitott állapotban jobban vagy kevésbé fogod tudni kinyitni a géptetőt.
Zsoltee Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 Nekem 6300Ft volt a kettő. E34karosszériás 5ös Bömösnek a gázteleszkópja. Ilyen: Remélem látszik hogy a vége nem ez a rányomós fajta hanem sima egyszerű lyuk van rajta, tehát faterral szenvedhetünk hogy csináljunk hozzá 4db fejet amire majd rácsavarozhatom... Lyukközéptől-lyukközépig 38cm-s, a teljes hossza 39cm. Már csak az összecsukott állapotot kéne megnézni, de ropi vagyok és nemtom összenyomni. :lol: De gondolom a fényes szára teljesen belemegy a feketébe, szal azt kell kivonni belőle, így lyukközéptől-lyukközépig 23,5cm-t ad. Ezt kell okosan elhelyezni valahogy. Amire csak hétvégén kerül majd sor szerintem mert most a paripának a garázsát építjük. :lol:
opelastras Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 Ha valaki már írta volna, akkor elnézést: a Meteornál (www.meteor.hu) a Global gázrugók most még 10% kedvezménnyel vásárolhatóak. Lásd az akciók menüpontot!
Novy Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 hát szerinem az a legjobb, ha lezárt állapotban pont bemegy rendesen a telo ahelyére, mert nyitott hyleztebe vagy tul fogja nyitni és nekifeszül a váznak, meg hy kicsi, akkor lehet tönkre is megy mivel nem tud bezáródni ha lecsukod, bár a gáz nem nyúliki :lol: de felnyitva meg meg kell görnyedni majd:S ma nem tudtam lemérni, de ajd valaikor megmérem a zárt távolságot:)
Zsoltee Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 Novyy írta: hát szerinem az a legjobb, ha lezárt állapotban pont bemegy rendesen a telo ahelyére, mert nyitott hyleztebe vagy tul fogja nyitni és nekifeszül a váznak, meg hy kicsi, akkor lehet tönkre is megy mivel nem tud bezáródni ha lecsukod, bár a gáz nem nyúliki :lol: de felnyitva meg meg kell görnyedni majd:S ma nem tudtam lemérni, de ajd valaikor megmérem a zárt távolságot:) 19cm a felső csavartól. Azt tudom mert nekem oda lesz rögzítve. :lol:
opelastras Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 opel16v írta: Majd még megszakértem ezt, asszem itt az auchanban láttam ilyet. Kösz! Futó Mester! Nem tudom, hogy aktuális-e még egyáltalán a tetőkárpit tisztítása, figyelmembe ajánlották a Sonaxnak egy termékét. http://www.sonax.de/sonax-d/katalog_produc..._product=306200 A termék képe nagyban és minden egyéb fontos adat letölthető a négy kicsi ablakból. A probléma az, hogy Magyarországon szerintem nehéz beszerezni. Van egy másik termék is, ezt is csak porszívózni kell használat után: http://www.arukereso.hu/egyeb-auto-kellek-...-p18303246.html A terméket lásd a http://www.conrad.hu oldalon! (ennek a linkjét nem tudtam ide beilleszteni...) Szerintem alkalmas a már ajánlott Prevent is, bár nem írtad, hogy pontosan milyen koszfoltot kellene eltávolítani.
opel16v Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 Csak 13 év rakodott rá, gondoltam kicsit visszautazok vele az időben :lol: Holnap megnézem itt az auchanban a preventet, aztán ha nincs, lehet hogy ezt a conrados cuccost kipróbálom. Kösz!
opelastras Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 opel16v írta: Csak 13 év rakodott rá, gondoltam kicsit visszautazok vele az időben :lol: Holnap megnézem itt az auchanban a preventet, aztán ha nincs, lehet hogy ezt a conrados cuccost kipróbálom. Kösz! A Conrad üzletet nem ismerem, az elérhetőségek itt találhatóak: http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Static&stid=4
Novy Elküldve Október9, 2007 Elküldve Október9, 2007 akor D vagy E kadett teloja passzolna az astra mocitetőjéhez?? valaki aki már megcsinálta ugy?? üdv
Zsoltee Elküldve Október9, 2007 Elküldve Október9, 2007 Novyy írta: akor D vagy E kadett teloja passzolna az astra mocitetőjéhez?? valaki aki már megcsinálta ugy?? üdv Nem a mérete a lényeg, hanem az hogy hogyan rakod bele. Az a lényeg hogy megkell mérni összecsukott állapotban a telót és a végét ( amit a sárvédőre csavarozol ) úgy kell elhelyezni hogy összecsukódjon teljesen. A kinyitás onnantól már zsír egyszerű. Addig nyílik amg engedi a teló vagy a lemez, legrosszabb esetben a szélvédő. :lol: :lol: Ennél nem bonyolultabb mutatvány. :lol:
surnew Elküldve Október9, 2007 Elküldve Október9, 2007 Sziasztok! Szerintetek milyen központi zárat tetessek az Astramba?Kétajtós. Márka, tipus tapasztalatok :lol: :lol: :lol:
Zsoltee Elküldve Október9, 2007 Elküldve Október9, 2007 surnew írta: Sziasztok! Szerintetek milyen központi zárat tetessek az Astramba?Kétajtós. Márka, tipus tapasztalatok :lol: :lol: :P Hali Nekem ez van most benne. Bicskakulcsos központizár 4ajtóshoz való. Viszont nekem is csak 3ajtósom van és csak a két ajtóban van központi, a csomagtartóba nagyobb átalakítással ( zárcsere ) ment volna csak bele és egyébként sem használom annyit a csomitartót. Amikor én vettem még drágább volt. 14volt akkor és 16ra jött ki postával együtt. De a srác megbízható. A kulcsok meg nagyon frankók. Olyan kulcszárat kérsz bele amilyet akarsz, mindenféle van neki. Akármilyen autóhoz használható és a csomagban is minden bennevan ami kell hozzá. Nagyon profi cucc. Én ezt ajánlanám. Ja és van benne ablakfelhúzó modul ( bár az enyémben ez nincs bekötve ) szal megéri sztem. Főleg most hogy olcsóbb. :lol: Üdv. Zsolti
Novy Elküldve Október9, 2007 Elküldve Október9, 2007 jo oké, ezen már tul vagyunk, csak azt lenne jo tudni meik kadetté a megfelelő az astrába, valaki azt mondta itt hogy az egyik kadett tipus 5 ajtosé jó kadett csomi teló--> asta mocitető teló
Zsoltee Elküldve Október9, 2007 Elküldve Október9, 2007 Novyy írta: jo oké, ezen már tul vagyunk, csak azt lenne jo tudni meik kadetté a megfelelő az astrába, valaki azt mondta itt hogy az egyik kadett tipus 5 ajtosé jó kadett csomi teló--> asta mocitető teló Nemtom ki volt az. Én azt mondtam hogy tökmindegy hogy mekkora a teló, mindenképp elfér csak akkor máshova kell a lyukat fúrni. Ami abba a szabadon hagyott lyukba megy az 38cm-s kinyitva. Olyan amilyet én vettem. :lol: Csakmá lenne időm, erőm és segítségem berakni. :lol: :lol:
Recommended Posts