Guest Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Leírná valaki szájbarágósan, hogy' lehet leszedni az ajtó borítást, különös tekintettel az ablaktekerőre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Halli! Lenne egy kis gondom. Nemoly rég csúnyán beragadtam egy sártengerbe... :oops: hosszú történet... A lényeg, h a próbálkozásaink során nem figyeltem, és a bal küszöb, kb. tenyérnyi méreten alulról be lett nyomva egy kicsit. Ez nem is lenne vészes, kicsi optikai bibi, de a festék is le jött, ha jól láttam szin vasig!! Majd még megnézem jobban. Szal a kérdés, a megoldás. Gondolom fényezö. Na most tudtok ajánlani vkit, aki nem aranyárban dolgozik, de nem is tréh munkát végez? Illetve Még az a kérdés, hogy ugyan tenyérnyi a bibi, de vajon ezt hogy csinálják? Ugye nem teljes elem fényezés.... :shock: Elöre is köszi mindenkinek bármiféle 5letet, infót! Valószínű, hogy gittelni is kell. Ha nem feltűnő helyen van akkor elvileg ködöléssel megoldható, de mint írtad, hogy elég nagy a felület így szerintem akkor lesz szép ha telibefújják az elemet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Halli! Lenne egy kis gondom. Nemoly rég csúnyán beragadtam egy sártengerbe... :oops: hosszú történet... Elöre is köszi mindenkinek bármiféle 5letet, infót! Ha viszel egy mintadarabot (pl: tanksapkatető) akkor egy ügyes festékboltban kikeverik neked a színt pc-vel, és kívánságra flakonba is rakják, azzal pedig akár te( ha nem látható messziről a sérülés, és nem zavaró a hiba) is le tudod fújni, ha elfogy a gáz akkor meg utántöltik azzal is a boltban. Utána meg egy kis polír és el is tünt a bibi :wink: Persze ez csak szerény véleményem, faterom warnyúját is (amit utána az opelig én hajtottam :) ) így kezelték a vezető kilincsnél, a különbség akkor volt látható, ha el volt hanyagolva a viaszolás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Kösz srácok....holnap megnézem pontosabban...amikor elösször megláttam, nem volt lelkieröm jobban szemügyre venni :x aztán vmit majd alkotok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Nah megnéztem! :shock: Nem is olyan vészes mint elsöre láttam...no ettöl még meg kell csinálni... kb 2 centi széles és 8, max 10 centi hosszú a bibi, ahol lejött, és sajna csontig, azaz tiszta vasig a festék :) Ami a durva, hogy pár nap telt csak el, de már van felületi rozsda...épphogycsak, de van... :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Nah megnéztem! :shock: Ami a durva, hogy pár nap telt csak el, de már van felületi rozsda...épphogycsak, de van... :evil: akkor kezdheted, a hagyományos módon, RO-55, alapozó, stb:.... Vagy Hammerite, a reklámban is milyen király új motorja lesz tőle a vagány csákónak :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február27, 2004 Megoszt Elküldve Február27, 2004 akkor kezdheted, a hagyományos módon, RO-55, alapozó, stb:.... Vagy Hammerite, a reklámban is milyen király új motorja lesz tőle a vagány csákónak :twisted: izé....RO-55...alapozó..akkor inkább vmi lenyzó ismerösömnek kellene szólnom..ök biztos jobban értenek az alapozókhoz :wink: Szal esetleg kicsit szájbarágósabban? Amugy sikerált csinálnom képet..igyen néz ki... http://laci4.uw.hu/GSI/kuszob.jpg http://laci4.uw.hu/GSI/kuszob2.jpg Kicsit nagyon sáros volt... az alja is sáros, nem rozsdás..... Szal ezt kellene megcsinálnom...kicsit optika is, de ehez gondolom izekre kellene szedni, hogy ki lehessen kalapálni :evil: ugyhogy marad igy.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február27, 2004 Megoszt Elküldve Február27, 2004 Húúú vazzeg! Ez nem is olyan egyszerű sérülés... Szerintem mindenképp irány egy jó lakatos+fényező, különben hamar szét fog rohadni a teljes küszöböd! Lehet hogy a lakatos is azt mondja majd rá, hogy legjobb ha küszöböt cseréltek... Patacsinál asszem 4000 HUF körül van az új küszöb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február28, 2004 Megoszt Elküldve Február28, 2004 Van a Patacsi-cégnek e-mail címe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február28, 2004 Megoszt Elküldve Február28, 2004 Van a Patacsi-cégnek e-mail címe? http://www.patacsi.hu/ ezen belül pedig kapcsolatfelvétel gomb és tényleg ne kezd hozzá házilag, ez komolyabb annál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február28, 2004 Megoszt Elküldve Február28, 2004 Húúú vazzeg! Ez nem is olyan egyszerű sérülés... Szerintem mindenképp irány egy jó lakatos+fényező, különben hamar szét fog rohadni a teljes küszöböd! Lehet hogy a lakatos is azt mondja majd rá, hogy legjobb ha küszöböt cseréltek... Patacsinál asszem 4000 HUF körül van az új küszöb... Ne bazz!!! Ez tényleg ennyire veszélyes lenne??? :evil: :shock: A rohadt... :evil: Azthittem elég ha megcsiszoljuk,kap vmi rozsdagyilkolót, alapozzuk majd lefestjük.... :) És tudtok ajánlani vmi jó lakatost-fényezöt? Olyat aki tényleg normálisan dolgozik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február28, 2004 Megoszt Elküldve Február28, 2004 Laci! Nekem épp most fényezik a lökösöket. Nagyon jó árat mondott rá a fényező (ismerős ismerőse), ha jól is dolgozik, közzéteszem itt az elérhetőségét. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február28, 2004 Megoszt Elküldve Február28, 2004 Laci! Nekem épp most fényezik a lökösöket. Nagyon jó árat mondott rá a fényező (ismerős ismerőse), ha jól is dolgozik, közzéteszem itt az elérhetőségét. :lol: Opel16V Az lovagias :) tett lenne, és megköszönném in is. Jövő hét kész az új hűtőrács és le kell fényeztessem azt is. Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február28, 2004 Megoszt Elküldve Február28, 2004 Jövő hét végén hozom el a lökösöket, akkor majd meglátom hogy milyen munkát végzett. Addig nem merem közkinccsé tenni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február28, 2004 Megoszt Elküldve Február28, 2004 Jövő hét végén hozom el a lökösöket, akkor majd meglátom hogy milyen munkát végzett. Addig nem merem közkinccsé tenni... :) Majd megnézem ha felaplikáod őket. Kiváncsi vagyok milyen lesz sárgán. Olyan állapotba is kiváncsi lennék rá míg nincs rajta a dekor, csak a sárga lökösök. Remélem csinálsz majd fotókat a különböző fázisokról. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február28, 2004 Megoszt Elküldve Február28, 2004 Nem kell aggódni, dokumentálok rendesen... :) Bár a lökösök még nem lesznek felrakva a hétvégén, mert akkor lesz motor+váltó csere. Majd utána héten, ugyanis akkor kerül rá a dekor is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február28, 2004 Megoszt Elküldve Február28, 2004 Nem kell aggódni, dokumentálok rendesen... :lol: Bár a lökösök még nem lesznek felrakva a hétvégén, mert akkor lesz motor+váltó csere. Majd utána héten, ugyanis akkor kerül rá a dekor is. :D "Felpesdül" az élet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február28, 2004 Megoszt Elküldve Február28, 2004 Remélem is... Ideje már összerakni a versenygépet. :) Drukkolj hogy alakuljon már valami jó idő is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február28, 2004 Megoszt Elküldve Február28, 2004 én is azt várom, hogy jobb idő legyen de itt most is havazik :? Reméljük jobb idő lesz mert a versenysárkány újmotorját még be is kell járatnod... aztmondtad. Jogsid megvan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február28, 2004 Megoszt Elküldve Február28, 2004 "Mégnemértemrá..." :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február29, 2004 Megoszt Elküldve Február29, 2004 Elöre is köszi a fényezöt...addig lehet én is megkérdek párat...jártam kelltemben :wink: De azért egy letesztelt ember mindig jobb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március1, 2004 Megoszt Elküldve Március1, 2004 Opel16v! Figyu ezt már megakartam régebb ota kérdezni:a moci háztetödön a lik mennyibe volt és hogy csináltad/csináltattad? másmien gsi szerü beömlö szted felnyom6ó az enyémre? szal széleskörü tanácsadó bombát vágj ide ! :) lécci.... thx elöre is Hali Lacee Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március1, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március1, 2004 A GSI beömlő akkor lessz szép ha a lakatos elválalja a peremezését a(mert a a gyári süljesztve van) tetőnek vagy veszel új GSI tetőt! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március1, 2004 Megoszt Elküldve Március1, 2004 hmmm...hát most nem kerültem közelebb a megoldáshoz :) szted nehezen old6o meg vagy megold6o egyáltalán? mennyibe kerülne kb? ienekre gondoltam.....ahhoz viszonyitanék hogy egy gsi gépháztetö 50 körül mozog(DURVÁN!!!) és ehhez képest mennyibe kerülne.....kb ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2004 Megoszt Elküldve Március1, 2004 Patacsinál a GSi tető alig 20 felett mozog, de kell még hozzá a kopoltyúk+fény. Egyébként az nem beömlő, hanem kiömlő a GSi-ken. :) Az enyémet horror árban csinálták, de elég jó eredménye is lett. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts