opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Velencei strandkorlátkék :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Igen, velencei strandkorlátkék. Agárdnál már picit sötétebb... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Igen, velencei strandkorlátkék. Agárdnál már picit sötétebb... :wacko: :lol: Csak irigykedtek... :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 :wacko: Csak irigykedtek... :unsure: :lol: Hát persze :lol: Gondolkodtam is, hogy az omegát ha már úgyis fényezzük, legyen ez a szín... de nagyon drága :) :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 ... de nagyon drága :lol: :lol: :) Egyrészt, másrészt ilyet nem kaphat akárki... :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 :wacko: Csak irigykedtek... :unsure: :lol: : :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Egyrészt, másrészt ilyet nem kaphat akárki... :unsure: :wacko: Kell a közerkölcsrendészet engedélye hozzá? :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Kell a közerkölcsrendészet engedélye hozzá? :lol: :lol: :) Jaja, erkölcsi bizonyítvány, meg a kocsordi tanács engedélye (Polgár Jenő) :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Irigykedjetek csak....... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 am ez a szín nem rossz ,de ezek a leg régebbi astrák nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 am ez a szín nem rossz ,de ezek a leg régebbi astrák nem? Nem a legrégebbiek,Fpepe gépe '93-as ,az enyém '94-es,és Szentgotthárdon készültek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Nem a legrégebbiek,Fpepe gépe '93-as ,az enyém '94-es,és Szentgotthárdon készültek. Szerintem nincs semmi baj azzal a színnel. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Megsúgom, nekem még tetszik is. Node ez olyan, hogyha valakinek narancs, akkor az KPM sárga, ha sötétzöld, akkor honvédzöld, és már én is megkaptam az okkerre a sütőtök sárgát. Szóval valamire mindennek hasonlítania kelll. Ez a kék spec. velencei strandkorlátkék. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Megsúgom, nekem még tetszik is. Node ez olyan, hogyha valakinek narancs, akkor az KPM sárga, ha sötétzöld, akkor honvédzöld, és már én is megkaptam az okkerre a sütőtök sárgát. Szóval valamire mindennek hasonlítania kelll. Ez a kék spec. velencei strandkorlátkék. :unsure: Nekem is KPM sárga(narancssárga) volt a dízel kombim, kaptam is az ívet miatta. Azért a kis 1.6-os elhúzta 230 km-re a nagy Omegát. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Tessék befejezni az offolást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Johnny. nekem azt meséld el lécci, mit kell egy Caravanban lebontani ahhoz, hogy kijöjjön a tetőkárpit? Az nyilvánvaló, hogy ki kell szedni elöl a lámpát, a kapaszkodót, a napellenzőket, aztán a tetőn vannak ilyen bepattintható műanyag tartók, azokat is, de hátul a csomagtérnél le kell bontani az egész oldalát? Hátul le kell szedni az övet és az üveg körüli müanyag kárpitot.Csak a felsőt kell,az alsót nem. Lassan nekem is le kell szednem mindkettön....Csak lusta vagyok neki állni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Hátul le kell szedni az övet és az üveg körüli müanyag kárpitot.Csak a felsőt kell,az alsót nem. Lassan nekem is le kell szednem mindkettön....Csak lusta vagyok neki állni :unsure: Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 a wareszunkon oylan volt a festés, hogy ha végighuztad a kezed rajta fehér lett tőle akewzed lekentük az amway ossal na egy évig hozzá se kellett nyulni Kérdeztem ismerőst kb: 3000 Ft egy flakon, ha kell valakinek szóljon. Javítom az árat, pontosan 2500 Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 uhhh az nem is sok 2500, csak még a postát rászámolom, ugy már kicsit sok, meg ha azt beleveszem :a metabondos ingyen van na az igy már horror:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Most néztem elég messze laksz. Utána kérdezek, hátha van a környékeden, is üzletkötőjük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Sziasztok!Szeretnék tanácsot kérni tőletek.Elengedte a tetőkárpit magát a napfénytető körül,és az első szélvédőnél.Mivel tudnám én azt visszaragasztani?Előre is köszönöm a segítségeteket.További szép vasárnapot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Sziasztok!Szeretnék tanácsot kérni tőletek.Elengedte a tetőkárpit magát a napfénytető körül,és az első szélvédőnél.Mivel tudnám én azt visszaragasztani?Előre is köszönöm a segítségeteket.További szép vasárnapot. Itt olvass! és itt nézz körül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Itt olvass! és itt nézz körül Köszi,de ez elég gáz lesz,főleg hogy caravanom van,de nincsen lehetetlen csak tehetetlen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Hali. Jó ez a kis "Kárpitos cikk" amit öszeállitottatok, nekem is lassan eléri a fejemet a tetökárpit. Tavasszal még csak az elsö ülések felett logott, de ma néztem már a kalaptartóhoz közelit a levált vászon vagy mi az. Ez a ragasztó gondolom szagtalan, és nem lesz szipós szag a kocsiban. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Sziasztok Lakók! Kérdésem a következő lenne, nekem egy 2002-es classic 1.4-esem van és mostanában igen intenzív a benzinszag a hátsó ülés környékén, lehetséges, hogy a tankom megadta magát? Fogyiban nem vettem észre, hogy folyna és a tócsában sem, csak egy kicsit aggaszt a dolog, mert nem túl kellemes. :unsure: A végső dolog a tank csere lenne, de hol? és mennyiért lehet tankot kapni (5 ajtós)? Ha valakinek ötlete lenne a témával kapcsolatban azt megköszönném. Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts