Gepard Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 a wareszunkon oylan volt a festés, hogy ha végighuztad a kezed rajta fehér lett tőle akewzed lekentük az amway ossal na egy évig hozzá se kellett nyulniNekem van ismerősöm aki foglalkozik a cucc árusításával, ha gondoljátok kérdezhetek egy árat tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Nekem van ismerősöm aki foglalkozik a cucc árusításával, ha gondoljátok kérdezhetek egy árat tőle. igen igen az nem lenne rossz mi is forgalamztuk de annak már talán 10 éve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sky69 Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 Sziasztok! Speckó kérdésem van, bár lehet, h nem teljesen ide való. X16sz Asztra kombiba bele lehet-e suszterolni egy injektoros E kadett kombi üzemanyagtartályát? A bontós szerint ránézésre ugyanolyan, de a gép mégis külön cikkszámon adja, tehát lehet valami apró eltérés, ami miatt még sem tudom belerakni. (kilukadt a tankom.... :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus25, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2007 hát nekem halován ylila sincs, de proba szerencse szerintem nem tart olyan sokbol, bár a kipufogo biztos akadékoskodni fog:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Augusztus25, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2007 Sziasztok! Speckó kérdésem van, bár lehet, h nem teljesen ide való. X16sz Asztra kombiba bele lehet-e suszterolni egy injektoros E kadett kombi üzemanyagtartályát? A bontós szerint ránézésre ugyanolyan, de a gép mégis külön cikkszámon adja, tehát lehet valami apró eltérés, ami miatt még sem tudom belerakni. (kilukadt a tankom.... :lol: ) Nehogy már mókolgatni kelljen,mikor tele az ország bontott Astra alkatrészekkel!! :wacko: A tank amúgy sem egy olyan alkatrész,amit elkapkodnak... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sky69 Elküldve Augusztus25, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2007 Nehogy már mókolgatni kelljen,mikor tele az ország bontott Astra alkatrészekkel!! :wacko: A tank amúgy sem egy olyan alkatrész,amit elkapkodnak... :unsure: Az a nagybüdös helyzet, h mivel elég dúrván elkezdett folyni a benya, sűrgős volt. Mivel kombi, hát nem nyüzsögtek a bontók a tanktól. :lol: Egy lett volna 15 ezerért, de sajna ennyi lovettám van a következő fizuig. :) A kadettét meg odaadták 5 ért. Egyébként büszkén jelentem, h BENTVAN!!! És működik! Passzolt bele, pont akkora, minden ugyanott van rajta, még a benzinpumpát is pontosan át lehetett bele pakolni. Egyetlen apró különbség van: a visszaömlő nyílása nem a szintjelző mellett, hanem a tank pereme alatt van külön, kb. attól 10 centire. Szóval ledugóztuk a régit, és most az új helyen közlekedik vissza. Kipróbáltam, működik. Ráadásul majdnem zsírúj a tank, canadai utángyártott cucc. :lol:)))) Szóval most már ezt is tudjuk, hogy az E Kadett tank kis átalakítással beépíthető az F Astrába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus25, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2007 Az a nagybüdös helyzet, h mivel elég dúrván elkezdett folyni a benya, sűrgős volt. Mivel kombi, hát nem nyüzsögtek a bontók a tanktól. :wacko: Egy lett volna 15 ezerért, de sajna ennyi lovettám van a következő fizuig. :lol: A kadettét meg odaadták 5 ért. Egyébként büszkén jelentem, h BENTVAN!!! És működik! Passzolt bele, pont akkora, minden ugyanott van rajta, még a benzinpumpát is pontosan át lehetett bele pakolni. Egyetlen apró különbség van: a visszaömlő nyílása nem a szintjelző mellett, hanem a tank pereme alatt van külön, kb. attól 10 centire. Szóval ledugóztuk a régit, és most az új helyen közlekedik vissza. Kipróbáltam, működik. Ráadásul majdnem zsírúj a tank, canadai utángyártott cucc. :unsure:)))) Szóval most már ezt is tudjuk, hogy az E Kadett tank kis átalakítással beépíthető az F Astrába. hét jo áron adják akkor 15 ezerért:S na ezért volt az a két különböző cikkszám is valszin grat a szereléshez!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Astra Kadett első üléskonzol mennyire kompatibilis? Mintha már lett volna valahol szó erről, de nem találom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Astra Kadett első üléskonzol mennyire kompatibilis? Mintha már lett volna valahol szó erről, de nem találom. Gyakorlatilag teljesen annyi a különbség, hogy a Kadettén nincs meg a biztonsági öv patronjának a rögzítésére szolgáló fül, mivel abban még nem volt. Így van most nekem is, kábelkötegelővel rögzítettem a patront az ülés oldalára, de még a műszakin se szóltak érte :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Gyakorlatilag teljesen annyi a különbség, hogy a Kadettén nincs meg a biztonsági öv patronjának a rögzítésére szolgáló fül, mivel abban még nem volt. Így van most nekem is, kábelkötegelővel rögzítettem a patront az ülés oldalára, de még a műszakin se szóltak érte :unsure: Bármely kadett vagy csak e? Feltételezem akkor az ülés is passzol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Bármely kadett vagy csak e? Feltételezem akkor az ülés is passzol. A régebbieket nem tudom, az biztos, hogy az E-nél így van, mert nekem most az anyósülésem sínje Kadett E-ből származik. Azt viszont nem tudom, hogy az ülés is hozzá való-e, vagy az Astráé? De mivel a vezetőoldalon Astra sín van alatta, az ülés pedig ránézésre ugyanolyan, sztem simán kompatibilisek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 A régebbieket nem tudom, az biztos, hogy az E-nél így van, mert nekem most az anyósülésem sínje Kadett E-ből származik. Azt viszont nem tudom, hogy az ülés is hozzá való-e, vagy az Astráé? De mivel a vezetőoldalon Astra sín van alatta, az ülés pedig ránézésre ugyanolyan, sztem simán kompatibilisek. Ok, kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 keresek ülést f astrába az új corsa ülése nagyon tetszik, jól tartja a seggem és a hátam tud valaki olcsó helyet, ahol lehet üléseket kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 keresek ülést f astrába az új corsa ülése nagyon tetszik, jól tartja a seggem és a hátam tud valaki olcsó helyet, ahol lehet üléseket kapni? Nekem van kettő,de azok használt F ülések!A két patron makulátlan rajta mondjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Nekem van kettő,de azok használt F ülések!A két patron makulátlan rajta mondjuk. ezek a patronok mi célt is szolgálnak?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 ezek a patronok mi célt is szolgálnak?? övfeszítenek Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Nekem van kettő,de azok használt F ülések!A két patron makulátlan rajta mondjuk. Küldtem neked Pü. -t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 övfeszítenek Jól tudom, hogy egész pontosan valami olyasmi,hogy amikor csatt van, akkor ez eldurran, és ráfeszít az övre, ergó hátraszorít az üllésbe?! És ezt mi indítja? még nem néztem, de nem rémlik elektrónika.. tisztán valami mechanikus okosság? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Jól tudom, hogy egész pontosan valami olyasmi,hogy amikor csatt van, akkor ez eldurran, és ráfeszít az övre, ergó hátraszorít az üllésbe?! És ezt mi indítja? még nem néztem, de nem rémlik elektrónika.. tisztán valami mechanikus okosság? Előfeszített rugó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Előfeszített rugó. És azt? :unsure: Gyorsulási.. jelen esetben lassulási erő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Nemrég durrantottam el egyet,mikor az üléssínt cseréltem..(nyikorgott) Pedig le volt biztositva..az ideg majdnem szétb@..ott. :wacko: Szerence,hogy volt másik... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 És azt? :unsure: Gyorsulási.. jelen esetben lassulási erő? Valamekkora g felett, vagy ha borul az autó. 8 centit húz az övön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Üdv itt is Tudtok értelmes javítási módot a tanksapka környékére? Nem eladásra készítem az autót, csak ocsmányul felrozsdásodott... Vannak még hibák körbe az autón, de egyik sem rozsda - városi harcosként azokat nem javítanám. A javítószíntől meg félek, mert nehezen keverik ki a kékeszöld metált, ami ráadásul a napsütéstől függően kis mértékben színt vált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Van javítóív a tanksapka környékéhez Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Van javítóív a tanksapka környékéhez Pl. a UNIX-nál. 1748Ft :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts