Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Sziasztok!

Speckó kérdésem van, bár lehet, h nem teljesen ide való.

X16sz Asztra kombiba bele lehet-e suszterolni egy injektoros E kadett kombi üzemanyagtartályát? A bontós szerint ránézésre ugyanolyan, de a gép mégis külön cikkszámon adja, tehát lehet valami apró eltérés, ami miatt még sem tudom belerakni.

(kilukadt a tankom.... :unsure: )

Megosztás:

Sziasztok!

Speckó kérdésem van, bár lehet, h nem teljesen ide való.

X16sz Asztra kombiba bele lehet-e suszterolni egy injektoros E kadett kombi üzemanyagtartályát? A bontós szerint ránézésre ugyanolyan, de a gép mégis külön cikkszámon adja, tehát lehet valami apró eltérés, ami miatt még sem tudom belerakni.

(kilukadt a tankom.... :lol: )

Nehogy már mókolgatni kelljen,mikor tele az ország bontott Astra alkatrészekkel!! :wacko: A tank amúgy sem egy olyan alkatrész,amit elkapkodnak... :unsure:

Megosztás:

Nehogy már mókolgatni kelljen,mikor tele az ország bontott Astra alkatrészekkel!! :wacko: A tank amúgy sem egy olyan alkatrész,amit elkapkodnak... :unsure:

Az a nagybüdös helyzet, h mivel elég dúrván elkezdett folyni a benya, sűrgős volt. Mivel kombi, hát nem nyüzsögtek a bontók a tanktól. :lol:

Egy lett volna 15 ezerért, de sajna ennyi lovettám van a következő fizuig. :) A kadettét meg odaadták 5 ért. Egyébként büszkén jelentem, h BENTVAN!!! És működik! Passzolt bele, pont akkora, minden ugyanott van rajta, még a benzinpumpát is pontosan át lehetett bele pakolni. Egyetlen apró különbség van: a visszaömlő nyílása nem a szintjelző mellett, hanem a tank pereme alatt van külön, kb. attól 10 centire. Szóval ledugóztuk a régit, és most az új helyen közlekedik vissza.

Kipróbáltam, működik. Ráadásul majdnem zsírúj a tank, canadai utángyártott cucc. :lol:))))

Szóval most már ezt is tudjuk, hogy az E Kadett tank kis átalakítással beépíthető az F Astrába.

Megosztás:

Az a nagybüdös helyzet, h mivel elég dúrván elkezdett folyni a benya, sűrgős volt. Mivel kombi, hát nem nyüzsögtek a bontók a tanktól. :wacko:

Egy lett volna 15 ezerért, de sajna ennyi lovettám van a következő fizuig. :lol: A kadettét meg odaadták 5 ért. Egyébként büszkén jelentem, h BENTVAN!!! És működik! Passzolt bele, pont akkora, minden ugyanott van rajta, még a benzinpumpát is pontosan át lehetett bele pakolni. Egyetlen apró különbség van: a visszaömlő nyílása nem a szintjelző mellett, hanem a tank pereme alatt van külön, kb. attól 10 centire. Szóval ledugóztuk a régit, és most az új helyen közlekedik vissza.

Kipróbáltam, működik. Ráadásul majdnem zsírúj a tank, canadai utángyártott cucc. :unsure:))))

Szóval most már ezt is tudjuk, hogy az E Kadett tank kis átalakítással beépíthető az F Astrába.

hét jo áron adják akkor 15 ezerért:S

na ezért volt az a két különböző cikkszám is valszin

grat a szereléshez!!

Megosztás:

Astra Kadett első üléskonzol mennyire kompatibilis? Mintha már lett volna valahol szó erről, de nem találom.

Gyakorlatilag teljesen annyi a különbség, hogy a Kadettén nincs meg a biztonsági öv patronjának a rögzítésére szolgáló fül, mivel abban még nem volt. Így van most nekem is, kábelkötegelővel rögzítettem a patront az ülés oldalára, de még a műszakin se szóltak érte :unsure:

Megosztás:

Gyakorlatilag teljesen annyi a különbség, hogy a Kadettén nincs meg a biztonsági öv patronjának a rögzítésére szolgáló fül, mivel abban még nem volt. Így van most nekem is, kábelkötegelővel rögzítettem a patront az ülés oldalára, de még a műszakin se szóltak érte :unsure:

Bármely kadett vagy csak e? Feltételezem akkor az ülés is passzol.

Megosztás:

Bármely kadett vagy csak e? Feltételezem akkor az ülés is passzol.

A régebbieket nem tudom, az biztos, hogy az E-nél így van, mert nekem most az anyósülésem sínje Kadett E-ből származik. Azt viszont nem tudom, hogy az ülés is hozzá való-e, vagy az Astráé? De mivel a vezetőoldalon Astra sín van alatta, az ülés pedig ránézésre ugyanolyan, sztem simán kompatibilisek.

Megosztás:

Üdv itt is

Tudtok értelmes javítási módot a tanksapka környékére? Nem eladásra készítem az autót, csak ocsmányul felrozsdásodott... Vannak még hibák körbe az autón, de egyik sem rozsda - városi harcosként azokat nem javítanám.

A javítószíntől meg félek, mert nehezen keverik ki a kékeszöld metált, ami ráadásul a napsütéstől függően kis mértékben színt vált.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.