pjoc Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 van pénz B) :) Tudod, aki nem issza el... :) Egyébként nekem 4 éve van FBS- el behúzva az az ominózos gumiperem, de semmi bajom vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Sajnos nálam eleve kb. 1 cm-es rés volt a műanyag és a szélvédő között, mert az előző tulaj jól megtépte az ablaktörlénél lévő anyát és el deformálódott az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 hello jora gondoltam, de azért megkérdeztem a szélvédő és a fekete műanyag közt tud ugy befoylni aviz csere után hogy becsorog a lábtérbe:S ez elég szar:S de szerintem ugy ahogy irtátok, lelazitva benyova, ráadásul fekete hőállóval jonak kell lennie. a pollenszűrő feletti műanyag az ugyvan megoldva, hogy van egy nút, amibe azt a műanyagot kell beletolni, amit kihuzol közvetlenül a pollenszűrő felöl, és a motortér peremáre pedig a gumival van felfogatva.és ott pedig van egy kis gumi tömítés,azt lehet esetleg potolni haott folyna be a víz, vagy leragasztani, ami az iv miatt elég tákolásos lehet:), de az is egy megoldás, bár nem értem hol van az u betü:) tápió ha tudsz tegyél már képetfel jó?? hello Szerintem akármennyire is csorog, azért a lábtérbe nem kellene bejutnia.... Max akkor ha a ventilátor behordja.... de az már extrém eset. Nálam nagyon becsöpögött és állandóan nedves volt a benti levegő és emiatt mindenhova (szőnyegek alá is a csomagtartóba - Caravan) lecsapódott a viz. De azért a lábtérhez nem jutott. Gondolom nem is juthat, mert ez a csöpögés a nem passzoló müanyag miatt a szélvédőn kivül van Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Pedig de :) A szélvédőről belefolyik a pollenszűrőn át a szellőztető egységbe. Azon belül meg mindjárt lecsorog a legalsó tálcájába, ahol a fűtőradiátor van. És onnan a lábtérbe. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 ahog ygibi mondj, csak nekem a slag ereje egyből bevitte a lábtérbe::) de nekem azért volt, mert nem jol tettem vissza a pollenyszűrő feletti műanyagot:_) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 a sok napon állástól eléggé megfakult az öszvérem színe tud valaki egy jó áron dolgozó fényezőt, aki rendberakná? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 a sok napon állástól eléggé megfakult az öszvérem színe tud valaki egy jó áron dolgozó fényezőt, aki rendberakná? Hali. Én megprobálnám géppel felpolirozni, lehet hogy faca lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Hali. Én megprobálnám géppel felpolirozni, lehet hogy faca lesz. lehet nem kell gép se hozzá csak rongyocska meg egy paszta pl a metabondos cucc se rossz de a teknősös kence is igen ######a egy haverom 2es golfjának mocitetejének felét kentem át már több mint 2 honapja, de azota is fényesebb, és a viz egyből lefoylik róla nagy cseppekben. a teknősös pasztával meg egy 120as barna skodát kentünk át suliban, de az is oylan lett hogy meg nézhetted az arcodat benne, pedig az is oylan volt lemosva is mintha poros lenne mindég festést nem ajánlom, mert ha csak nem pengetsz ki kemény pénzeket akkor pár év és vége a ragyogásának, mert egy uj festés nem oylan mint egy gyári sajna:S és ha pasztával sikerül rendbehoznod, és még ha csak pár hónapig is tart akkor is megusztad kb 2ezerből, a többszöri helyrehozatalt nekünk egy flakon paszta már vagy 5szöri kezelésrevolt elég, ,égmsot is van belőle igaz ez csak 6 éves, de ha rossz is a helyzet csak az első kezelésre kell több, ugyhogy érdemes azt megprobálni első nekifutásnak, aztán a gépes kezelés még erre is rá tud segiteni, de a festés alegutolsó legyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 milyen az a teknősös paszta és hol lehet kapni? márcsak mert még nem hallottam ilyenről :unsure: szerk.: a metabondos pontos neve is jöhet (starlight vagy new comet talán?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 milyen az a teknősös paszta és hol lehet kapni? Turtle Wax a neve, lehet kapni külön színekhez is, meg van általános, minden színű autóra való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 tehát akkor a pasztát és nem a folyadékot kell? mert láttam, van olyan is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Sziasztok! Tamás a becsületes nevem,még új vagyok,remélem befogadtok.Nekem is egy F Astra caravánom van,lekentem ezzel a teknőcös polírozóval,de mit ne mondjak 2 hónap múlva ugyanolyan lett a fényezés mint kezelés előtt.Lehet,hogy én csináltam rosszul valamit?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Sziasztok! Tamás a becsületes nevem,még új vagyok,remélem befogadtok.Nekem is egy F Astra caravánom van,lekentem ezzel a teknőcös polírozóval,de mit ne mondjak 2 hónap múlva ugyanolyan lett a fényezés mint kezelés előtt.Lehet,hogy én csináltam rosszul valamit?! szia "Egy felület kezelés kb. 3-4 hónap védelmet nyújt az időjárás és egyéb behatások ellen." Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Sziasztok! Van olyan problémám, hogy a fekete műanyag alkatrészek, "lökhárito, kilincs stb" nem feketék hanem szürkék. A multkor átkentem műanyagápolóval, ami kimondottan ezekre való, de kb 2 hét múlva elkezdett megint fakulni. Nincs valami ötletetek, hogyan-mivel lehetne megoldani, hogy egy picit tovább tartson?????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 szia "Egy felület kezelés kb. 3-4 hónap védelmet nyújt az időjárás és egyéb behatások ellen." Köszi az infót,tehát akkor ez nem egy hosszútávú kezelés,lehet hogy ki kellene próbálnom valami más készítményt.Esetleg valami tipp? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Hali. Én a Prevent polirpasztát használtam, 2-3 hónapja, de azóta is facán lepergeti a vizet és teljesen jo lett a fényezés is. Ja és géppel csináltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Köszi az infót,tehát akkor ez nem egy hosszútávú kezelés,lehet hogy ki kellene próbálnom valami más készítményt.Esetleg valami tipp? hát szerintem egyk se tart évekig, de nekem votl anno amway ha jol kell leirni na az mondjuk akár egy évig is kitartott de a metabondos starlight is kitart simán tobb honapon keresztül lényege árnyékos de meleg helyen felkened kiszárad rajta erősen ledörzsölöd róla körkörösen és kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 hát szerintem egyk se tart évekig, de nekem votl anno amway ha jol kell leirni na az mondjuk akár egy évig is kitartott de a metabondos starlight is kitart simán tobb honapon keresztül lényege árnyékos de meleg helyen felkened kiszárad rajta erősen ledörzsölöd róla körkörösen és kész Köszönöm a segítségeteket,meg fogom próbálni valamelyik szert és ha jó lesz tudatom veletek.Csőváz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Sziasztok! Van olyan problémám, hogy a fekete műanyag alkatrészek, "lökhárito, kilincs stb" nem feketék hanem szürkék. A multkor átkentem műanyagápolóval, ami kimondottan ezekre való, de kb 2 hét múlva elkezdett megint fakulni. Nincs valami ötletetek, hogyan-mivel lehetne megoldani, hogy egy picit tovább tartson?????????? Fényezés. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Fényezés. :wacko: Na igen, csak a szilikonnal, ápolóval kezelt műanyagoknak kifejezetten szoktak örülni a fényezők. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 hát szerintem egyk se tart évekig, de nekem votl anno amway ha jol kell leirni na az mondjuk akár egy évig is kitartott de a metabondos starlight is kitart simán tobb honapon keresztül lényege árnyékos de meleg helyen felkened kiszárad rajta erősen ledörzsölöd róla körkörösen és kész mi is amway silicon glaze típusút használunk már évek óta,gyönyörűszép lesz sokáig tőle a fényezés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Na igen, csak a szilikonnal, ápolóval kezelt műanyagoknak kifejezetten szoktak örülni a fényezők. :unsure: Bontott megfelelő színű lökös a legjobb megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 mi is amway silicon glaze típusút használunk már évek óta,gyönyörűszép lesz sokáig tőle a fényezés Na igen, olyan fényezéssel, mint a tiéd, nem nehéz szép eredményt elérni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Na igen, olyan fényezéssel, mint a tiéd, nem nehéz szép eredményt elérni :unsure: ez az autó még nem volt vele kezelve,csak az előző autóim,meg a fateré de majd a tél beállta előtt kap ez is :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 a wareszunkon oylan volt a festés, hogy ha végighuztad a kezed rajta fehér lett tőle akewzed lekentük az amway ossal na egy évig hozzá se kellett nyulni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts