Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

hello

jora gondoltam, de azért megkérdeztem a szélvédő és a fekete műanyag közt tud ugy befoylni aviz csere után hogy becsorog a lábtérbe:S ez elég szar:S

de szerintem ugy ahogy irtátok, lelazitva benyova, ráadásul fekete hőállóval jonak kell lennie.

a pollenszűrő feletti műanyag az ugyvan megoldva, hogy van egy nút, amibe azt a műanyagot kell beletolni, amit kihuzol közvetlenül a pollenszűrő felöl, és a motortér peremáre pedig a gumival van felfogatva.és ott pedig van egy kis gumi tömítés,azt lehet esetleg potolni haott folyna be a víz, vagy leragasztani, ami az iv miatt elég tákolásos lehet:), de az is egy megoldás, bár nem értem hol van az u betü:)

tápió ha tudsz tegyél már képetfel jó??

hello

Szerintem akármennyire is csorog, azért a lábtérbe nem kellene bejutnia.... Max akkor ha a ventilátor behordja.... de az már extrém eset. Nálam nagyon becsöpögött és állandóan nedves volt a benti levegő és emiatt mindenhova (szőnyegek alá is a csomagtartóba - Caravan) lecsapódott a viz. De azért a lábtérhez nem jutott. Gondolom nem is juthat, mert ez a csöpögés a nem passzoló müanyag miatt a szélvédőn kivül van

Megosztás:

Hali.

Én megprobálnám géppel felpolirozni, lehet hogy faca lesz.

lehet nem kell gép se hozzá csak rongyocska meg egy paszta

pl a metabondos cucc se rossz de a teknősös kence is igen ######a

egy haverom 2es golfjának mocitetejének felét kentem át már több mint 2 honapja, de azota is fényesebb, és a viz egyből lefoylik róla nagy cseppekben.

a teknősös pasztával meg egy 120as barna skodát kentünk át suliban, de az is oylan lett hogy meg nézhetted az arcodat benne, pedig az is oylan volt lemosva is mintha poros lenne mindég

festést nem ajánlom, mert ha csak nem pengetsz ki kemény pénzeket akkor pár év és vége a ragyogásának, mert egy uj festés nem oylan mint egy gyári sajna:S

és ha pasztával sikerül rendbehoznod, és még ha csak pár hónapig is tart akkor is megusztad kb 2ezerből, a többszöri helyrehozatalt

nekünk egy flakon paszta már vagy 5szöri kezelésrevolt elég, ,égmsot is van belőle igaz ez csak 6 éves, de ha rossz is a helyzet csak az első kezelésre kell több, ugyhogy érdemes azt megprobálni első nekifutásnak, aztán a gépes kezelés még erre is rá tud segiteni, de a festés alegutolsó legyen

Megosztás:

Sziasztok! Tamás a becsületes nevem,még új vagyok,remélem befogadtok.Nekem is egy F Astra caravánom van,lekentem ezzel a teknőcös polírozóval,de mit ne mondjak 2 hónap múlva ugyanolyan lett a fényezés mint kezelés előtt.Lehet,hogy én csináltam rosszul valamit?!

szia

"Egy felület kezelés kb. 3-4 hónap védelmet nyújt az időjárás és egyéb behatások ellen."

Megosztás:

Sziasztok! Van olyan problémám, hogy a fekete műanyag alkatrészek, "lökhárito, kilincs stb" nem feketék hanem szürkék. A multkor átkentem műanyagápolóval, ami kimondottan ezekre való, de kb 2 hét múlva elkezdett megint fakulni. Nincs valami ötletetek, hogyan-mivel lehetne megoldani, hogy egy picit tovább tartson??????????

Megosztás:

Köszi az infót,tehát akkor ez nem egy hosszútávú kezelés,lehet hogy ki kellene próbálnom valami más készítményt.Esetleg valami tipp?

hát szerintem egyk se tart évekig, de nekem votl anno amway ha jol kell leirni na az mondjuk akár egy évig is kitartott

de a metabondos starlight is kitart simán tobb honapon keresztül

lényege árnyékos de meleg helyen felkened kiszárad rajta erősen ledörzsölöd róla körkörösen és kész

Megosztás:

hát szerintem egyk se tart évekig, de nekem votl anno amway ha jol kell leirni na az mondjuk akár egy évig is kitartott

lényege árnyékos de meleg helyen felkened kiszárad rajta erősen ledörzsölöd róla körkörösen és kész

Köszönöm a segítségeteket,meg fogom próbálni valamelyik szert és ha jó lesz tudatom veletek.Csőváz!

Megosztás:

Sziasztok! Van olyan problémám, hogy a fekete műanyag alkatrészek, "lökhárito, kilincs stb" nem feketék hanem szürkék. A multkor átkentem műanyagápolóval, ami kimondottan ezekre való, de kb 2 hét múlva elkezdett megint fakulni. Nincs valami ötletetek, hogyan-mivel lehetne megoldani, hogy egy picit tovább tartson??????????

Fényezés. :unsure:

Megosztás:

mi is amway silicon glaze típusút használunk már évek óta,gyönyörűszép lesz sokáig tőle a fényezés

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.