J0hnny Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 mélykékpista még ezt is tele tudná pakolni mindenféle soha nem használt és soha elő nem szedett vacakkal :) B) (és ezzel is tudna keresztbe menni :omg: ) Pista gépe az élő bizonyíték arra,hogy sokkal több cuccot is be lehet rakni kis helyekre az astrába,mint azt bármikor is hittem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 mélykékpista még ezt is tele tudná pakolni mindenféle soha nem használt és soha elő nem szedett vacakkal :) B) (és ezzel is tudna keresztbe menni :omg: ) az utánfutó elörébb volna, mint a vontató :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Bosszantó mindennapos eset, mégis legszívesebben kitéptem volna a hajamat... Öt perces termékellenőrzés a budaörsi Tescóban: a keresett áru nincs, vásárlás nélkül azonnali távozás. Kiérünk az autóhoz, azonnali szélütés. A mellettünk parkolt Fiat haszongépjármű vezetőjének sikerült olyan erővel kinyitnia az ajtaját, hogy csaknem 5x10 cm-es felületen teljesen lehúzta a festéket a jobb hátsó ajtóról. Sőt olyan erővel nyitotta ki az ajtaját, hogy függőleges irányban benyomta a karosszériát is. Mit tanácsos, illetve lehet ilyenkor tenni? Mármint az ajtóval, a Fiatos ugyanis elhúzott... hát én második ajtomat csinálom hasonlo dolgokbol egyiket biztosításra uj ajtó de ez elég huzos igy saját pénzedből, mert 100ezer felett van a csupasz matt fekete színű másik verzio az amit mondtak előttem, hogy másik ajtó bontóbol ebbe aza bibi hogy vagy van oylan színű amineked kell, vagy nincs ha nincs akkor festő elmondása szerint csak fehér!!!, mert pl a bordóra semmi garanciát nem válala, meg sokkal több a melo is vele neki igy több pénz! ja igen és még annyi hogy ha jol tudom a 95 előtti ajtok nem passzolnak az az utániakra a felfogatás miatt másik dolog, hogy elég jol megtudják már csinálni ezeket a horpadásokat, és lehet nem is kell uj ajto, hanem azt megjavittatni első ajtóm igy volt és semmi bajom vele egy éve lassan nekünk most ugy mondta a festő hogy 20bol megcsinálja az ajtót és a sárvádőt is hátul! igaz itt némi kedvezmény van a dologban hello Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Tegnap elkapott egy jó nagy zuhi. Kb. 20 percen át tartott csak a végén kezdtem el párásodni, de akkor nagyon. Ma reggel megnéztem a pollenszűrőmet és pár négyzetcenti híján tök száraz volt. Úgyhogy szélvédőcsere ide vagy oda még mindig jó a szigetelésem. Kétlem, hogy a régi szélvédővel is jobban megúsztam volna. Ja és megint rá volt kenve a vízlepergetős bizgentyű. Még mindig ajánlom. Nem engedi összeállni a vizet a szélvédőn, és egy bizonyos sebesség felett magától lepereg. 100km/h körül vagy felett közepesen nagy esőben sem kell ablaktörlőt használni. (esetleg nagyon ritkán) :) Hatása pedig hónapokon át tart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Ja és megint rá volt kenve a vízlepergetős bizgentyű. Még mindig ajánlom. Nem engedi összeállni a vizet a szélvédőn, és egy bizonyos sebesség felett magától lepereg. 100km/h körül vagy felett közepesen nagy esőben sem kell ablaktörlőt használni. (esetleg nagyon ritkán) B) Hatása pedig hónapokon át tart. Esetleg egy kicsit pontosabban is meg tudnád határozni ezt az anyagot? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Esetleg egy kicsit pontosabban is meg tudnád határozni ezt az anyagot? :) B) Megnéztem. Motip Rain Away nevezetű cucca. Kékszinű 350ml-es pumpás flakonban. Nekem 1800-ért hozták. Lehet boltban kicsit drágább. Egy használatra érzésre, mintha nem is fogyott volna. Úgyhogy akár több embernek közös vételre is jó lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Megnéztem. Motip Rain Away nevezetű cucca. Kékszinű 350ml-es pumpás flakonban. Nekem 1800-ért hozták. Lehet boltban kicsit drágább. Egy használatra érzésre, mintha nem is fogyott volna. Úgyhogy akár több embernek közös vételre is jó lehet. Köszi! :) Utánanézek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 teszkóban is lehet kapni. Múltkor láttam, de nem néztem, mennyibe kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Tegnap elkapott egy jó nagy zuhi. Kb. 20 percen át tartott csak a végén kezdtem el párásodni, de akkor nagyon. Ma reggel megnéztem a pollenszűrőmet és pár négyzetcenti híján tök száraz volt. Úgyhogy szélvédőcsere ide vagy oda még mindig jó a szigetelésem. Kétlem, hogy a régi szélvédővel is jobban megúsztam volna. Ja és megint rá volt kenve a vízlepergetős bizgentyű. Még mindig ajánlom. Nem engedi összeállni a vizet a szélvédőn, és egy bizonyos sebesség felett magától lepereg. 100km/h körül vagy felett közepesen nagy esőben sem kell ablaktörlőt használni. (esetleg nagyon ritkán) :) Hatása pedig hónapokon át tart. Hali. Nekem is beázik a pollenszürö, próbáltad már hogy kinyomod szilóval a szélvédö és a müanyag között? Mi a véleményed róla? Már ezen filozok hogy ezt megjátszom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Hali. Nekem is beázik a pollenszürö, próbáltad már hogy kinyomod szilóval a szélvédö és a müanyag között? Mi a véleményed róla? Már ezen filozok hogy ezt megjátszom. Én megcsináltam. Látszólag bevált, a kocsi azóta nem párásodik annyira esőben sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 hát szilozás egy darabig jo lehet nekünk még a wareszon a gumikéder volt körbekenve, mert ott is beszivárgott, csak egy időre volt jo, mert a naptol meghalt a szilo, és lehámlot, igaz ha nem éri a nap akkor jo lehet. de hol is kell benyomkodni?? ja nekem egyszer nemvolt rendesen visszatéve a pollenszűrő feletti rész és mosás alkalmával teljesen elázott, na utána volt aztán csak pára:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 ...de hol is kell benyomkodni?? ja nekem egyszer nemvolt rendesen visszatéve a pollenszűrő feletti rész és mosás alkalmával teljesen elázott, na utána volt aztán csak pára:) Ott, ahol a műanyag takaró találkozik a szélvédővel. Én úgy csináltam, hogy meglazítottam a műanyag burkolatot, nyomtam egy csíkot végig a szélvédőn arra a részre, ahol ráfekszik a műanyag, meg nyomtam a műanyag belső élére is, és pár perc várakozás után összeszorítottam őket. Aztán a maradékot, ami kinyomódott levágtam. Egyébként a szilónál jobb erre a célra az FBS. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Én megcsináltam. Látszólag bevált, a kocsi azóta nem párásodik annyira esőben sem. Hali. Kösz Pepe, megcsinálom én is holnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Nem árt esetleg ha hőálló szilót veszel.... ha meg fekete akkor nem is látszik.... nekem már két éve van megcsinálva és tart. Ja és lehet, hogy az ablaktörlökivezetéseknél is becsepeg a viz, érdemes azt is tömíteni - az egyik pont a pollenszürő felett van, a másik pedig az ablaktörlőmotorra csepegtet - az sem egészséges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Én tegnap arra gondoltam, hogy az alsó élhez a pollenszűrő felett egy vastagabb szigetelőszalagot felragasztok. így csak kétoldalt tudna lefolyni, és a pollenszűrőt nem tudná eláztatni. Talán nem annyira igényes mint a paszta, de sokkal egyszerűbb gyorsabb olcsóbb megcsinálni és nem kell szétszedni összekenni semmit. Nameg ha elszakad, akkor a csere is könnyedébb. Gondolom, ha a paszta mégis átereszt, akkor azt le kell kapargatni ha újra akarja valaki csinálni. Vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 De a becsöpögő viz nem fogja leoldani a ragasztóanyagot a szalagról? Szerintem ha elsőre át is ereszt a paszta akkor ha megvárod, hogy kiszáradjon a résből a viz akkor korrigálhatod a tömitést... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 A legjobb megoldás a szélvédőnél lévő műanyag cseréje, csak ne lenne olyan drága...(20 eFt). Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 A legjobb megoldás a szélvédőnél lévő műanyag cseréje, csak ne lenne olyan drága...(20 eFt). Ennél is jobb megoldás: a kocsi lecserélése újra! Csak ne lenne olyan drága! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 De a becsöpögő viz nem fogja leoldani a ragasztóanyagot a szalagról? Szerintem ha elsőre át is ereszt a paszta akkor ha megvárod, hogy kiszáradjon a résből a viz akkor korrigálhatod a tömitést... Nem. Az egész úgy néz ki mint két egymáshoz szorított lemez. A két lemez között folyik a víz és a ragasztót a külső lapokhoz ragasztod. Lényegében egy U alakot formálsz a szigetelőszalagból (nem a hagyományosra, hanem azokra az 5-6-7 centi szélesekre gondolok), az U alján fog elfolyni a víz és a két szára tapad meg. Nem tudom érthető-e, bár lehet nem is így van, mert kb. 2 percig nézegettem/tapogattam csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Ennél is jobb megoldás: a kocsi lecserélése újra! Csak ne lenne olyan drága! :) Végülis járhatnánk biciklivel is, vagy maradhatnánk otthon. B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Nem. Az egész úgy néz ki mint két egymáshoz szorított lemez. A két lemez között folyik a víz és a ragasztót a külső lapokhoz ragasztod. Lényegében egy U alakot formálsz a szigetelőszalagból (nem a hagyományosra, hanem azokra az 5-6-7 centi szélesekre gondolok), az U alján fog elfolyni a víz és a két szára tapad meg. Nem tudom érthető-e, bár lehet nem is így van, mert kb. 2 percig nézegettem/tapogattam csak. Az az igazság, hogy van már egy éve, hogy utoljára lebontottam, ugyhogy nem emlékszem annyira pontosan a konfigra... de ha tényleg találtál egy olyan elrendezést, hogy működjön akkor szerintem meg lehetne próbálni. Az biztos, hogy egyszerübb mint a ragacssal kinlódni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 hello jora gondoltam, de azért megkérdeztem a szélvédő és a fekete műanyag közt tud ugy befoylni aviz csere után hogy becsorog a lábtérbe:S ez elég szar:S de szerintem ugy ahogy irtátok, lelazitva benyova, ráadásul fekete hőállóval jonak kell lennie. a pollenszűrő feletti műanyag az ugyvan megoldva, hogy van egy nút, amibe azt a műanyagot kell beletolni, amit kihuzol közvetlenül a pollenszűrő felöl, és a motortér peremáre pedig a gumival van felfogatva.és ott pedig van egy kis gumi tömítés,azt lehet esetleg potolni haott folyna be a víz, vagy leragasztani, ami az iv miatt elég tákolásos lehet:), de az is egy megoldás, bár nem értem hol van az u betü:) tápió ha tudsz tegyél már képetfel jó?? hello Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 tápió ha tudsz tegyél már képetfel jó?? Legkorábban hétvégén jutok oda, hogy foglalkozzak vele megint. Majd megnézem jobban, és csinálok képet ha nem írtam hülyeséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 :) Szélvédő cserével együtt kicseréltem azt a műanyag borítást is azóta minden ok, szépen rásimul a szélvédőre és nem folyik be a víz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 van pénz :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts