opel16v Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 14e Ft egy új színezett felső csíkos szélvédő... sztem nem bontózni kéne. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 14e Ft egy új színezett felső csíkos szélvédő... sztem nem bontózni kéne. :blink: Többre saccoltam, de így igazad van. B) Telifényt mennyi pénzekért csinálnak az Omidra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Sporttársi árat mondott rá Misi, 130 körül saccolta a kasznis munkát meg a full fényt. Még jó hogy ez a fehér a legolcsóbb szín. :blink: Ehhez még hozzájönnek a javító ívek, egyéb kasznis anyagok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Gyors kérdés: Mennyit kérhetnek egy bontott tankajtóért? Eltört az a hengeres rész, ami záráskor bepattan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Hát, ha harckocsiéra gondolsz, az sokat ér a méh-telepen... B) Ha az Astráéra, akkor az meg filléres dolog kell hogy legyen. Max egy ezrest adnék érte... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Ja, én is így gondoltam. Havertól venném, csak nem akartam túl sokat mondani rá. Meg még előkészíteni, fényezni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Sporttársi árat mondott rá Misi, 130 körül saccolta a kasznis munkát meg a full fényt. Még jó hogy ez a fehér a legolcsóbb szín. :blink: Ehhez még hozzájönnek a javító ívek, egyéb kasznis anyagok. Ez eléggé baráti ár valóban. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Emze Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Hat-mint irtam-a repedes kozepen,fennt van! Egyebkent megkerdeztem a Szervita-teri Opel szervizbe,es a szelvedocserere 75 rugot koptek ki! Szigethalmon az autouveges 30 rugoert megcsinalja! A szelvedojavito drotostot 5 rugoert fecskendezte be,es garanciat vallalt,hogy nem fog tovabb repedni! Na! Innentol kezdve...szabadfoglalkozas... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 A 30 rugó reális, ha keretet is cserél. A ragasztó és a keret együtt 10e Ft körül van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Gyors kérdés: Mennyit kérhetnek egy bontott tankajtóért? Eltört az a hengeres rész, ami záráskor bepattan. Ez nekem is le van törve, így a központi zár nem tudja lezárni a tankajtót. De nemsokára úgyis viszem a kocsit fényezőhöz, addig szerzek egyet, és lefújatom azt is egyúttal, ha sikerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Ez nekem is le van törve, így a központi zár nem tudja lezárni a tankajtót. De nemsokára úgyis viszem a kocsit fényezőhöz, addig szerzek egyet, és lefújatom azt is egyúttal, ha sikerül. Nekem annó müanyagos asszonda meg tudja csinálni. mondjuk nekem csak egy része van letörve.. mondjuk úgy h sz I-O ból lett I-C LOL micsoda grafika :blink: Csak azt mondta szedjem le neki a tanksapit.. az árra már nem emlészem.. kb 2 éve lehetett.. azóta se lett megcsinálva.. nem nagyon foglalkoztam a kiszedésével B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Nekem annó müanyagos asszonda meg tudja csinálni. mondjuk nekem csak egy része van letörve.. mondjuk úgy h sz I-O ból lett I-C LOL micsoda grafika B) Hehe, jó grafik :D de ilyesmi a helyzet nálam is. Annyira nem zavart engem se, benzint lopni úgyse tudnak belőle... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Hehe, jó grafik :D de ilyesmi a helyzet nálam is. Annyira nem zavart engem se, benzint lopni úgyse tudnak belőle... :blink: Jaja.. attól meg nem félek hogy telitöltik bengával.. ha meg vmi mással akarnak kicseszésből,az a kis müanyag nem sokat akadályoz B) Láttam is vhol kulcsos sapit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Jaja.. attól meg nem félek hogy telitöltik bengával.. ha meg vmi mással akarnak kicseszésből,az a kis müanyag nem sokat akadályoz B) Láttam is vhol kulcsos sapit :D Nekem kulcsos van. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Csak azt mondta szedjem le neki a tanksapit.. az árra már nem emlészem.. kb 2 éve lehetett.. azóta se lett megcsinálva.. nem nagyon foglalkoztam a kiszedésével :blink: 2 db csavar tartja. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Emze Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Jo! Hat akkor Szigetha;om... Koszi a tippeket! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Jaja.. attól meg nem félek hogy telitöltik bengával.. ha meg vmi mással akarnak kicseszésből,az a kis müanyag nem sokat akadályoz :blink: Láttam is vhol kulcsos sapit B) Nekem még egyik kulcsos sapi sem bizonyított. anno ladámra rendszeresen rájártak és ha csak 5l volt banne azt is leszívták. Na de ez egy bosszantó hosszú történet. Szóval akkor kipróbáltam 5 féle zárható sapkát de mindegyiket simán leszedték, mindegy, hogy műanyag vagy fém vagy elforó vagy fixre záró, menetes vagy bajonetes... Végső megoldást csak egy lezárt végű perforált (lyukacsos) cső beheggesztése jelentette. Azon be tudtam tölteni a benzin de a szívócsövet nem tudták ledugni :D Szerencsére kopp..kopp az opelt még nem piszkálták pedig ugyan ott parkolok. Talán ezen nehezebb ledugni a csövet a leszíváshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Szerencsére kopp..kopp az opelt még nem piszkálták pedig ugyan ott parkolok. Talán ezen nehezebb ledugni a csövet a leszíváshoz. Amikor protecet akartam rakni bele én is szivni akartam le benyát hogy azzal megkeverem és úgy töltöm bele.Bosszús voltam mert nem sikerült :blink: ,de örültem mert akkor másnak is neheze fog:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Van egy visszacsapószelep és egy rács a csőben, amitől nem lehet csövet ledugni. :blink: Protecet nem szükséges keverni, egyszerűen be kell önteni egy tank, vagy fél tank benyába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Sziasztok! Műszerfalcsere előtt állok ha valaki csinált már ilyet és leírná a pontos menetét, annak nagyon örülnék... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Nem tudod mire vállalkozol. :blink: No, hát kisregényre most nem igazán érek rá, de nagy vonalakban: rögzítési pontok (miután középkonzol és egyéb felesleges dolgok lekerültek és a szellőző, rádió, stb is le lett bontva róla) itt találhatóak: - kétoldalt az A oszlopnál - szélvédő alatt kívülről a szellőzőrésnél végig 3 vagy négy csavar (műanyagot le kell hozzá szedni) - kardánalagútnál kétoldalt (kormányoszlopmerevítő is ide jön le) A biztitáblát le kell csavarozni róla, és a vezetékkötegeknek is el kell vágni a műanyag kötözőit. Többi apróságra útközben már könnyen rá lehet jönni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Köszi a segítséget...ezek alapján menni fog ez... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Bátor ember... :blink: (1 levél 0.5-ös Xanax bekészít B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Emze Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Astra kombi.Szereztem ket hangszorot hatulra,az ajtoba! Merre vezessem a madzagokat? A karpitot nem szivesen bontanam le... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Astra kombi.Szereztem ket hangszorot hatulra,az ajtoba! Merre vezessem a madzagokat? A karpitot nem szivesen bontanam le... :) Két küszöbborítást kell felbontani hozzá, aztán befűzni a B oszlopba, aztán pedig egy olyan gumihogyishívjákon keresztül pedig az ajtóba.Aztán kéész is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts