zotya975 Elküldve Augusztus7, 2019 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2019 41 perce, Palca01 írta: Annyi gerinc nem volt benne hogy hagy egy cetlit. Rendőrt nem hívtam mert már jártam így. Pont ezért van ez a szaladgàlos Astra.... mert sajnálom a másik kocsit Hát ez mesés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pasla09 Elküldve Augusztus7, 2019 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2019 2 órája, kacs írta: Köszi! Az a baj, hogy a sárvédő legalsó csavarjait már nem tudom bontani, mert annyira gyengusz állapotban van a lemez, hogy félek az életben nem rakom vissza Őszintén szólva trehány voltam ezt a területet illetően, így már csak a tűz utáni tűzoltás marad. Az a szivacs-szerű valami mi célt szolgál az említett területen? Mivel kb olyan anyag mint ami a szőnyeg alatt van, sztem csak zajszigetelés. Ki tudod venni ha már a betét mögé nyúltál. Nem kell nagyon szétszedni. Én tettem a belső oldalára egy csík kétoldalú ragasztót, mert hiába tuszkoltam már többször a helyére, minden újabb felnyúláskor ott lötyögött a kifolyó nyílásnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacs Elküldve Augusztus7, 2019 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2019 4 órája, pasla09 írta: Mivel kb olyan anyag mint ami a szőnyeg alatt van, sztem csak zajszigetelés. Ki tudod venni ha már a betét mögé nyúltál. Nem kell nagyon szétszedni. Én tettem a belső oldalára egy csík kétoldalú ragasztót, mert hiába tuszkoltam már többször a helyére, minden újabb felnyúláskor ott lötyögött a kifolyó nyílásnál. "Ki tudod venni ha már a betét mögé nyúltál." - Ezt nem pontosan értem, mit jelent. Én csak a kifolyó nyílásnál érem el - ahogy Te is említed -, máshogy nem férek hozzá. A betét alatt a kerékjárati dobbetétet érted? Mert azt nem bontottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pasla09 Elküldve Augusztus8, 2019 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2019 Azt, igen. Ki se kell venni. Csak egy hatos műanyag anyát kell oldani belül teljesen a gumi mögött, meg alul van egy önmetsző lemezcsavar. Ki lehet pucolni onnan is . Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacs Elküldve Augusztus8, 2019 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2019 3 órája, pasla09 írta: Azt, igen. Ki se kell venni. Csak egy hatos műanyag anyát kell oldani belül teljesen a gumi mögött, meg alul van egy önmetsző lemezcsavar. Ki lehet pucolni onnan is . Köszi, ránézek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Palca01 Elküldve Augusztus8, 2019 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2019 Hat elakadtam ezzel a lökhárító levètellel. Addig megvoltam hogy dobbetèt ki, kèt oldalt 2-2 csavart kiszedtem. Alul volt vagy 3-4 műanyag patentes. Az szintèn kijött. De valami mèg nagyon fogta. Nembirtam rájönni. Elég rossz helyen van az a klíma venti. Lehet kevés leszek én ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Augusztus9, 2019 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2019 7 órája, Palca01 írta: Hat elakadtam ezzel a lökhárító levètellel. Addig megvoltam hogy dobbetèt ki, kèt oldalt 2-2 csavart kiszedtem. Alul volt vagy 3-4 műanyag patentes. Az szintèn kijött. De valami mèg nagyon fogta. Nembirtam rájönni. Elég rossz helyen van az a klíma venti. Lehet kevés leszek én ide. Van még két M8 anya, az autó hossztengelyére párhuzamosan, ahhoz a kerékjárat felől férsz hozzá bár nem tudom, mennyire van neki útban a klímahütő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Szeptember5, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2019 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni esetleg tud valaki valahol olyan helyet,ahol GSI küszöb és ajtóborításhoz lehet vásármányolni a műanyag patentot? Küszi. Petya9 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember6, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2019 13 órája, Petya9 írta: Sziasztok! Azt szeretném kérdezni esetleg tud valaki valahol olyan helyet,ahol GSI küszöb és ajtóborításhoz lehet vásármányolni a műanyag patentot? Küszi. Petya9 Vannak olyan boltok ahol elég nagy választék van: https://tomnerszerszam.hu/spl/227602/OPEL Én ha bontóba megyek mindíg hozok párat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Szeptember6, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2019 Én aliról rendeltem 1-2 dollár körüli összegért 50db-os csomagot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hazi1966 Elküldve Szeptember7, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2019 Sziasztok.Hogyan lehet kicserélni a motorháztető tartó műanyagot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember8, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2019 15 órája, hazi1966 írta: Sziasztok.Hogyan lehet kicserélni a motorháztető tartó műanyagot. Motorháztető tartó műanyag..pontosítanál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hazi1966 Elküldve Szeptember8, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2019 Arra gondoltam amibe a kitámasztó belefekszik az elejénél Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Szeptember8, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2019 On 2019. 09. 06. at 8:19, zotya975 írta: Vannak olyan boltok ahol elég nagy választék van: https://tomnerszerszam.hu/spl/227602/OPEL Én ha bontóba megyek mindíg hozok párat. Köszi a segítséget,de ezek a küszöb borításhoz való patentek nem speckók? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember8, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2019 14 perce, hazi1966 írta: Arra gondoltam amibe a kitámasztó belefekszik az elejénél Ja az, bele van pattintva a zárhídba és ha jól emlékszem a nyitó bowden át van fűzve rajta, szóval előbb azt ki kell akasztani a rugóból. http:// Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember8, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2019 2 perce, Petya9 írta: Köszi a segítséget,de ezek a küszöb borításhoz való patentek nem speckók? Hát ezen az oldalon ís oda-van írva egy-kettőhöz hogy küszöbdíszléchez, de hogy pontosan neked melyik kell, azt nem tudom. Itt szoktam rákeresni az alkatrészekre, de valamiért hibás az oldal: https://opel.7zap.com/hu/car/t92/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hazi1966 Elküldve Szeptember8, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2019 És hogyan tudom kiakasztani a rugóból a bowdent Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Szeptember8, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2019 13 perce, zotya975 írta: Hát ezen az oldalon ís oda-van írva egy-kettőhöz hogy küszöbdíszléchez, de hogy pontosan neked melyik kell, azt nem tudom. Itt szoktam rákeresni az alkatrészekre, de valamiért hibás az oldal: https://opel.7zap.com/hu/car/t92/ Az a bajom,hogy én sem tudom hogyan néz ki a cucc,mert amikor megvettem a GSI küszöböt természetesen nem volt hozzá patent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember8, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2019 22 perce, Petya9 írta: Az a bajom,hogy én sem tudom hogyan néz ki a cucc,mert amikor megvettem a GSI küszöböt természetesen nem volt hozzá patent. Várd meg amig bejön ez az oldal, ott meg tudod keresni az alkatészt a cikkszámot, és az alapján már ki lehet gugglizni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Szeptember8, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2019 44 perce, zotya975 írta: Várd meg amig bejön ez az oldal, ott meg tudod keresni az alkatészt a cikkszámot, és az alapján már ki lehet gugglizni. Rendben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Szeptember8, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2019 (edited) 4 órája, Petya9 írta: Rendben! Ajtóborítás patentja igy néz ki. Küszöbröl nincs képem Módosítva Szeptember8, 2019 : aholy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Szeptember9, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2019 21 órája, aholy írta: Ajtóborítás patentja igy néz ki. Küszöbröl nincs képem Köszi,így már azért eltudok indulni,hogy van fogalmam a kinézetéről Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Szeptember9, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2019 On 2019. 09. 08. at 13:10, zotya975 írta: Hát ezen az oldalon ís oda-van írva egy-kettőhöz hogy küszöbdíszléchez, de hogy pontosan neked melyik kell, azt nem tudom. Itt szoktam rákeresni az alkatrészekre, de valamiért hibás az oldal: https://opel.7zap.com/hu/car/t92/ Betöltötte az oldalt,meg is találtam amit kerestem,de hogyan tudom megrendelni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember9, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2019 59 perce, Petya9 írta: Betöltötte az oldalt,meg is találtam amit kerestem,de hogyan tudom megrendelni?? Én rá szoktam gugglizni a cikkszámra, akkor általában behoz magyar oldalt is, ahol már meg tudom nézni a pontos megnevezést, és név alapján már több webáruházban meg tudom keresni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuskes Elküldve November2, 2019 Megoszt Elküldve November2, 2019 On 2019. 08. 09. at 4:59, Róóóbi írta: Van még két M8 anya, az autó hossztengelyére párhuzamosan, ahhoz a kerékjárat felől férsz hozzá bár nem tudom, mennyire van neki útban a klímahütő. Semennyire. Kerék felől remekül hozzáférni, még csak nem is kell az autó alá feküdni. Kézzel benyúlva “könnyedén” elérhető, szerelhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts