Asdfkombi Elküldve November3, 2018 Megoszt Elküldve November3, 2018 Sziasztok! F astra első lökhárító leszedéséhez kérnék segítséget! Mind a két oldala már lejött de valami középen még tartja . Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November4, 2018 Megoszt Elküldve November4, 2018 19 órája, Asdfkombi írta: Sziasztok! F astra első lökhárító leszedéséhez kérnék segítséget! Mind a két oldala már lejött de valami középen még tartja . Üdv! Két csavar van ott amihez lentről a motortérből lehet hozzáférni. Az alsó ( a képen behajlott) keresztmerevítőre van felcsavarozva a két hosszúkás kivágástól kicsit lejjebb és jobbra-balra vannak a lyukak. A vízhűtő lábai környékén keresd . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Asdfkombi Elküldve November4, 2018 Megoszt Elküldve November4, 2018 13 órája, zotya975 írta: Üdv! Két csavar van ott amihez lentről a motortérből lehet hozzáférni. Az alsó ( a képen behajlott) keresztmerevítőre van felcsavarozva a két hosszúkás kivágástól kicsit lejjebb és jobbra-balra vannak a lyukak. A vízhűtő lábai környékén keresd . Köszönöm szépen ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Paulyk Elküldve November19, 2018 Megoszt Elküldve November19, 2018 (edited) Sziasztok! Az ügyben érdeklődenék, hogy egy kombi F Astra 1.7 tds isuzu motoros alól kiszedett hátsó sárfogó gumi, jó-e egy 1998-as F Astra ferdehátúra? Köszi előre is a válaszokat! Módosítva November19, 2018 : Paulyk Link to comment Megosztás: More sharing options...
HaPetya Elküldve November19, 2018 Megoszt Elküldve November19, 2018 3 órája, Paulyk írta: Sziasztok! Az ügyben érdeklődenék, hogy egy kombi F Astra 1.7 tds isuzu motoros alól kiszedett hátsó sárfogó gumi, jó-e egy 1998-as F Astra ferdehátúra? Köszi előre is a válaszokat! Sajnos nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Paulyk Elküldve November19, 2018 Megoszt Elküldve November19, 2018 3 órája, HaPetya írta: Sajnos nem. Köszi szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schloddi Elküldve Január21, 2019 Megoszt Elküldve Január21, 2019 Sziasztok, valakinek nincs esetleg egy elfekvő astra f cabrio (fekete?) csomagtérfedele (facelift), nem baj ha kicsit hibás, vagy akár jégvert, csak ne legyen összetörve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Asdfkombi Elküldve Január31, 2019 Megoszt Elküldve Január31, 2019 Sziasztok! F Astra caravan hátsó lökhárítója leszedésében kérnék segítset. Hol tarják csavarok és mennyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2019 Megoszt Elküldve Január31, 2019 16 perce, Asdfkombi írta: Sziasztok! F Astra caravan hátsó lökhárítója leszedésében kérnék segítset. Hol tarják csavarok és mennyi? 2-2-csavar a kerékjáratból oldalról, ( 8-as hatlapfej)hátul 1 az autó alól, és 1 ( 13-as ha jól rémlik)a pótkeréktartályból a csomagtérből érhető el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Asdfkombi Elküldve Január31, 2019 Megoszt Elküldve Január31, 2019 2 órája, zotya975 írta: 2-2-csavar a kerékjáratból oldalról, ( 8-as hatlapfej)hátul 1 az autó alól, és 1 ( 13-as ha jól rémlik)a pótkeréktartályból a csomagtérből érhető el. Köszönöm szépen ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Február15, 2019 Megoszt Elküldve Február15, 2019 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy a három ajtós ablakemelő olyan mint a sima ötajtósé,vagy van méret eltérés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február15, 2019 Megoszt Elküldve Február15, 2019 40 perce, Petya9 írta: Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy a három ajtós ablakemelő olyan mint a sima ötajtósé,vagy van méret eltérés? Más a mérete, nem passzol egyik a másikba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Február15, 2019 Megoszt Elküldve Február15, 2019 10 perce, zotya975 írta: Más a mérete, nem passzol egyik a másikba. Köszi,miért is passzolna Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február15, 2019 Megoszt Elküldve Február15, 2019 1 perc, Petya9 írta: Köszi,miért is passzolna Neked milyen is kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Február15, 2019 Megoszt Elküldve Február15, 2019 1 perc, zotya975 írta: Neked milyen is kell? Azért kérdeztem,mert a fekete F Van-omat rommá törtem 2 napja és az sima normál ajtó méretű,viszont a kabrióm ajtaja nagyobb és Van ablakemelőt szerettem volna a kabrióba átszerelni,mert abban nem komfort elektronika van. Remélem értetted,picit bonyolult vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február15, 2019 Megoszt Elküldve Február15, 2019 2 órája, Petya9 írta: Azért kérdeztem,mert a fekete F Van-omat rommá törtem 2 napja és az sima normál ajtó méretű,viszont a kabrióm ajtaja nagyobb és Van ablakemelőt szerettem volna a kabrióba átszerelni,mert abban nem komfort elektronika van. Remélem értetted,picit bonyolult vagyok Értem, ha minden igaz, 5 ajtót mechanikus van a pincében, elvileg ugyanaz mint az elektronikus maga a mechanika, holnap meg tudom nézni a méretét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Február16, 2019 Megoszt Elküldve Február16, 2019 22 órája, zotya975 írta: Értem, ha minden igaz, 5 ajtót mechanikus van a pincében, elvileg ugyanaz mint az elektronikus maga a mechanika, holnap meg tudom nézni a méretét. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február16, 2019 Megoszt Elküldve Február16, 2019 Just now, Petya9 írta: Köszönöm! Szóval akkor vasárnap...:-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hazi1966 Elküldve Március3, 2019 Megoszt Elküldve Március3, 2019 Sziasztok.tudna valaki segíteni nekem. Opel astra f 1.6. Lakatoltuk a hátulját mind a két oldalon .Azt szeretném kérdezni,hogy ami belűl van mind két oldalon az a hungarocel féle távtartó azt mivel tudnám helyettesíteni mert nagyon zörög így a lemez.Sajnos ami eredetileg benne volt az a lakatolásnál mind a kettő elégett.Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március3, 2019 Megoszt Elküldve Március3, 2019 30 perce, hazi1966 írta: Sziasztok.tudna valaki segíteni nekem. Opel astra f 1.6. Lakatoltuk a hátulját mind a két oldalon .Azt szeretném kérdezni,hogy ami belűl van mind két oldalon az a hungarocel féle távtartó azt mivel tudnám helyettesíteni mert nagyon zörög így a lemez.Sajnos ami eredetileg benne volt az a lakatolásnál mind a kettő elégett.Köszi. Nem tudom pontosan melyik helyről van szó, ha nem túl nagy ott a lemezek közti távolság vághatsz oda hungarocell kockát amit beszorítasz, vagy fújsz oda poliuretán habot, persze ezt csak óvatosan nem kell telifújni a rést csak annyit hogy megakadályozza a rezonálást. ha van tiszte egyenes lemezfelület akkor lehet oda ragasztani direkt erre való kátránylapot. Ezeket leginkább autó hifi boltban lehet venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hazi1966 Elküldve Március3, 2019 Megoszt Elküldve Március3, 2019 Hali.A hátsó doblemez és a csomagtér közt van ez a távtartó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoca83 Elküldve Március3, 2019 Megoszt Elküldve Március3, 2019 Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem Astra F Gsi motorháztető légbeömlő vízelvezető valakinek esetleg képe illetve méretei mert azt tudom hogy nagy ritkaságba menő manapság előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hazi1966 Elküldve Április20, 2019 Megoszt Elküldve Április20, 2019 Sziasztok. Hogyan tudom beállítani F Astrának a csomagtér ajtaját, hogy menet közben ne zörögjön!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április20, 2019 Megoszt Elküldve Április20, 2019 59 perce, hazi1966 írta: Sziasztok. Hogyan tudom beállítani F Astrának a csomagtér ajtaját, hogy menet közben ne zörögjön!? Szerintem ott van két oldalt két kis gumi dugó, aminek a karosszériába lévő része menetes, lehet tekergetni, így meg tudod találni azt a pontot amikor még normálisan le tudod csukni az ajtót, de már nem zörög. Továbbá a fül amibe a zár nyelve beakad, és 4 darab torx csavar fog fellazítható és lehet ide-oda tologatni, de ehhez már csak akkor nyúlj ha a gumidugóval biztos nem tudod beállítani. Még ekkor is jó lenne a fül eredeti helyét alkoholos filccel körberajzolni, hogy vissza lehessen állítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hazi1966 Elküldve Április20, 2019 Megoszt Elküldve Április20, 2019 Szia.nekem az 1.6-os Opel Astában kettődarab torx csavar van amibe a zár nyelve beakad Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts