Asdfkombi Elküldve November3, 2018 Elküldve November3, 2018 Sziasztok! F astra első lökhárító leszedéséhez kérnék segítséget! Mind a két oldala már lejött de valami középen még tartja .
zotya975 Elküldve November4, 2018 Elküldve November4, 2018 19 órája, Asdfkombi írta: Sziasztok! F astra első lökhárító leszedéséhez kérnék segítséget! Mind a két oldala már lejött de valami középen még tartja . Üdv! Két csavar van ott amihez lentről a motortérből lehet hozzáférni. Az alsó ( a képen behajlott) keresztmerevítőre van felcsavarozva a két hosszúkás kivágástól kicsit lejjebb és jobbra-balra vannak a lyukak. A vízhűtő lábai környékén keresd .
Asdfkombi Elküldve November4, 2018 Elküldve November4, 2018 13 órája, zotya975 írta: Üdv! Két csavar van ott amihez lentről a motortérből lehet hozzáférni. Az alsó ( a képen behajlott) keresztmerevítőre van felcsavarozva a két hosszúkás kivágástól kicsit lejjebb és jobbra-balra vannak a lyukak. A vízhűtő lábai környékén keresd . Köszönöm szépen !
Paulyk Elküldve November19, 2018 Elküldve November19, 2018 (edited) Sziasztok! Az ügyben érdeklődenék, hogy egy kombi F Astra 1.7 tds isuzu motoros alól kiszedett hátsó sárfogó gumi, jó-e egy 1998-as F Astra ferdehátúra? Köszi előre is a válaszokat! Módosítva November19, 2018 : Paulyk
HaPetya Elküldve November19, 2018 Elküldve November19, 2018 3 órája, Paulyk írta: Sziasztok! Az ügyben érdeklődenék, hogy egy kombi F Astra 1.7 tds isuzu motoros alól kiszedett hátsó sárfogó gumi, jó-e egy 1998-as F Astra ferdehátúra? Köszi előre is a válaszokat! Sajnos nem.
Paulyk Elküldve November19, 2018 Elküldve November19, 2018 3 órája, HaPetya írta: Sajnos nem. Köszi szépen!
Schloddi Elküldve Január21, 2019 Elküldve Január21, 2019 Sziasztok, valakinek nincs esetleg egy elfekvő astra f cabrio (fekete?) csomagtérfedele (facelift), nem baj ha kicsit hibás, vagy akár jégvert, csak ne legyen összetörve
Asdfkombi Elküldve Január31, 2019 Elküldve Január31, 2019 Sziasztok! F Astra caravan hátsó lökhárítója leszedésében kérnék segítset. Hol tarják csavarok és mennyi?
zotya975 Elküldve Január31, 2019 Elküldve Január31, 2019 16 perce, Asdfkombi írta: Sziasztok! F Astra caravan hátsó lökhárítója leszedésében kérnék segítset. Hol tarják csavarok és mennyi? 2-2-csavar a kerékjáratból oldalról, ( 8-as hatlapfej)hátul 1 az autó alól, és 1 ( 13-as ha jól rémlik)a pótkeréktartályból a csomagtérből érhető el.
Asdfkombi Elküldve Január31, 2019 Elküldve Január31, 2019 2 órája, zotya975 írta: 2-2-csavar a kerékjáratból oldalról, ( 8-as hatlapfej)hátul 1 az autó alól, és 1 ( 13-as ha jól rémlik)a pótkeréktartályból a csomagtérből érhető el. Köszönöm szépen !
Petya9 Elküldve Február15, 2019 Elküldve Február15, 2019 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy a három ajtós ablakemelő olyan mint a sima ötajtósé,vagy van méret eltérés?
zotya975 Elküldve Február15, 2019 Elküldve Február15, 2019 40 perce, Petya9 írta: Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy a három ajtós ablakemelő olyan mint a sima ötajtósé,vagy van méret eltérés? Más a mérete, nem passzol egyik a másikba.
Petya9 Elküldve Február15, 2019 Elküldve Február15, 2019 10 perce, zotya975 írta: Más a mérete, nem passzol egyik a másikba. Köszi,miért is passzolna
zotya975 Elküldve Február15, 2019 Elküldve Február15, 2019 1 perc, Petya9 írta: Köszi,miért is passzolna Neked milyen is kell?
Petya9 Elküldve Február15, 2019 Elküldve Február15, 2019 1 perc, zotya975 írta: Neked milyen is kell? Azért kérdeztem,mert a fekete F Van-omat rommá törtem 2 napja és az sima normál ajtó méretű,viszont a kabrióm ajtaja nagyobb és Van ablakemelőt szerettem volna a kabrióba átszerelni,mert abban nem komfort elektronika van. Remélem értetted,picit bonyolult vagyok
zotya975 Elküldve Február15, 2019 Elküldve Február15, 2019 2 órája, Petya9 írta: Azért kérdeztem,mert a fekete F Van-omat rommá törtem 2 napja és az sima normál ajtó méretű,viszont a kabrióm ajtaja nagyobb és Van ablakemelőt szerettem volna a kabrióba átszerelni,mert abban nem komfort elektronika van. Remélem értetted,picit bonyolult vagyok Értem, ha minden igaz, 5 ajtót mechanikus van a pincében, elvileg ugyanaz mint az elektronikus maga a mechanika, holnap meg tudom nézni a méretét.
Petya9 Elküldve Február16, 2019 Elküldve Február16, 2019 22 órája, zotya975 írta: Értem, ha minden igaz, 5 ajtót mechanikus van a pincében, elvileg ugyanaz mint az elektronikus maga a mechanika, holnap meg tudom nézni a méretét. Köszönöm!
zotya975 Elküldve Február16, 2019 Elküldve Február16, 2019 Just now, Petya9 írta: Köszönöm! Szóval akkor vasárnap...:-D
hazi1966 Elküldve Március3, 2019 Elküldve Március3, 2019 Sziasztok.tudna valaki segíteni nekem. Opel astra f 1.6. Lakatoltuk a hátulját mind a két oldalon .Azt szeretném kérdezni,hogy ami belűl van mind két oldalon az a hungarocel féle távtartó azt mivel tudnám helyettesíteni mert nagyon zörög így a lemez.Sajnos ami eredetileg benne volt az a lakatolásnál mind a kettő elégett.Köszi.
zotya975 Elküldve Március3, 2019 Elküldve Március3, 2019 30 perce, hazi1966 írta: Sziasztok.tudna valaki segíteni nekem. Opel astra f 1.6. Lakatoltuk a hátulját mind a két oldalon .Azt szeretném kérdezni,hogy ami belűl van mind két oldalon az a hungarocel féle távtartó azt mivel tudnám helyettesíteni mert nagyon zörög így a lemez.Sajnos ami eredetileg benne volt az a lakatolásnál mind a kettő elégett.Köszi. Nem tudom pontosan melyik helyről van szó, ha nem túl nagy ott a lemezek közti távolság vághatsz oda hungarocell kockát amit beszorítasz, vagy fújsz oda poliuretán habot, persze ezt csak óvatosan nem kell telifújni a rést csak annyit hogy megakadályozza a rezonálást. ha van tiszte egyenes lemezfelület akkor lehet oda ragasztani direkt erre való kátránylapot. Ezeket leginkább autó hifi boltban lehet venni.
hazi1966 Elküldve Március3, 2019 Elküldve Március3, 2019 Hali.A hátsó doblemez és a csomagtér közt van ez a távtartó
Zsoca83 Elküldve Március3, 2019 Elküldve Március3, 2019 Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem Astra F Gsi motorháztető légbeömlő vízelvezető valakinek esetleg képe illetve méretei mert azt tudom hogy nagy ritkaságba menő manapság előre is köszönöm!
hazi1966 Elküldve Április20, 2019 Elküldve Április20, 2019 Sziasztok. Hogyan tudom beállítani F Astrának a csomagtér ajtaját, hogy menet közben ne zörögjön!?
zotya975 Elküldve Április20, 2019 Elküldve Április20, 2019 59 perce, hazi1966 írta: Sziasztok. Hogyan tudom beállítani F Astrának a csomagtér ajtaját, hogy menet közben ne zörögjön!? Szerintem ott van két oldalt két kis gumi dugó, aminek a karosszériába lévő része menetes, lehet tekergetni, így meg tudod találni azt a pontot amikor még normálisan le tudod csukni az ajtót, de már nem zörög. Továbbá a fül amibe a zár nyelve beakad, és 4 darab torx csavar fog fellazítható és lehet ide-oda tologatni, de ehhez már csak akkor nyúlj ha a gumidugóval biztos nem tudod beállítani. Még ekkor is jó lenne a fül eredeti helyét alkoholos filccel körberajzolni, hogy vissza lehessen állítani.
hazi1966 Elküldve Április20, 2019 Elküldve Április20, 2019 Szia.nekem az 1.6-os Opel Astában kettődarab torx csavar van amibe a zár nyelve beakad
Recommended Posts