zotya975 Elküldve Október15, 2016 Megoszt Elküldve Október15, 2016 9 órája, ftomi28 írta: Szia, fekete kellene de nem mennék el érte Győrbe Köszi azért Ja hát kissé messze vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Október16, 2016 Megoszt Elküldve Október16, 2016 On 2016. 10. 15. at 7:26, zotya975 írta: Ja hát kissé messze vagy. Győrben voltam katona Likócson Szép város Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október16, 2016 Megoszt Elküldve Október16, 2016 10 órája, Petya9 írta: Győrben voltam katona Likócson Szép város Igen, szép, én szerencsére itt sem voltam katona. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kbazsi97 Elküldve Október25, 2016 Megoszt Elküldve Október25, 2016 Sziasztok! Van egy olyan problémám hogy a vezetoi ulésem mozog, megnéztem hogy az ajto felöli sinben mozog az egész ulés elöre hátra, nem tudjátok gogy tudnám orvosolni mert nagyon zavaro. Elöre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Október26, 2016 Megoszt Elküldve Október26, 2016 On 2016. 10. 25. at 10:09, kbazsi97 írta: Sziasztok! Van egy olyan problémám hogy a vezetoi ulésem mozog, megnéztem hogy az ajto felöli sinben mozog az egész ulés elöre hátra, nem tudjátok gogy tudnám orvosolni mert nagyon zavaro. Elöre is köszi Sziasztok! Meg kellene nézned,hogy az előre hátra csúsztatásnál a kis pöcök be akad-e a helyére és nincs véletlenül letörve lekopva,illetve,hogy az ülés rögzítő csavarok meg lettek húzva rendesen,a műanyag burkolat alatt 13-s villással.Erre gondolnék én elsőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve November1, 2016 Megoszt Elküldve November1, 2016 Sziasztok! Keresek astra f 200 ts hátsó spoilert,tudom ,hogy kevés az esély de ha valaki tud eladót kérem jelezze. köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November1, 2016 Megoszt Elküldve November1, 2016 43 perce, Petya9 írta: Sziasztok! Keresek astra f 200 ts hátsó spoilert,tudom ,hogy kevés az esély de ha valaki tud eladót kérem jelezze. köszi. Ez pontosan hogy néz ki? Képet tudsz róla mutatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve November1, 2016 Megoszt Elküldve November1, 2016 4 perce, zotya975 írta: Ez pontosan hogy néz ki? Képet tudsz róla mutatni? A keresőbe írd be astra f 200 ts és kidobja a lehetőségeket gsi küszöbös és optikás a vas,ezt elvileg dél Afrikába gyártották c20let motorral,a sedán spoiler érdekelne ami a csomitarton van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November1, 2016 Megoszt Elküldve November1, 2016 11 perce, Petya9 írta: A keresőbe írd be astra f 200 ts és kidobja a lehetőségeket gsi küszöbös és optikás a vas,ezt elvileg dél Afrikába gyártották c20let motorral,a sedán spoiler érdekelne ami a csomitarton van. Aha látom,tényleg ritka szerintem sose láttam még ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve November1, 2016 Megoszt Elküldve November1, 2016 Just now, zotya975 írta: Aha látom,tényleg ritka szerintem sose láttam még ilyet. A kabriómra ráfaragtam egy vectra gt szárnyat,az a lökhárító tuningolós fotóimon látszik,de az nem teljesen az igazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November8, 2016 Megoszt Elküldve November8, 2016 Üdv.! 4 és 5 ajtós javítóív közt lehet számottevő különbség? CSak mert most találtam egy párt, ami még eredeti klokkerholmnak néz ki, nem az a gagy taiwani amit ma kapni, viszont 4 ajtóshoz írja. Amennyire ismereteim szerteágazóak f astra terén, tudtommal a hátsó tengelyig egyformák, illetve nyilván a lökös mögötti terület már más. De ez ugye nem is ér addig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November9, 2016 Megoszt Elküldve November9, 2016 8 órája, wookie írta: Üdv.! 4 és 5 ajtós javítóív közt lehet számottevő különbség? CSak mert most találtam egy párt, ami még eredeti klokkerholmnak néz ki, nem az a gagy taiwani amit ma kapni, viszont 4 ajtóshoz írja. Amennyire ismereteim szerteágazóak f astra terén, tudtommal a hátsó tengelyig egyformák, illetve nyilván a lökös mögötti terület már más. De ez ugye nem is ér addig. Passz, de a képek alapján tök egyforma mind a 3. Dobbetét között sincs különbség, ugyanazt adják hozzájuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve November15, 2016 Megoszt Elküldve November15, 2016 (edited) Sziasztok! Elkészültek a kipufogó végek a kabrióra köszönet érte Szekeres Andrásnak a szép munkáért,holnap beillesztésre kerül a "sedan GSI "lökhárítóba Módosítva November15, 2016 : Petya9 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November16, 2016 Megoszt Elküldve November16, 2016 On 2016. 11. 09. at 7:32, zotya975 írta: Passz, de a képek alapján tök egyforma mind a 3. Dobbetét között sincs különbség, ugyanazt adják hozzájuk. De van különbség. Caravanhoz például direkt hozzávalót kell venni, mert az ötajtósé ocsmány lesz és hőlégfúvós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November16, 2016 Megoszt Elküldve November16, 2016 7 órája, daykiller írta: De van különbség. Caravanhoz például direkt hozzávalót kell venni, mert az ötajtósé ocsmány lesz és hőlégfúvós. Asszem a cromaxban vettem, alapból hölégfúvós móka volt. Megkérdezem, bár nem sok esélyt látok rá, nem létezik sárfogó gumi 6ezer/ darab alatt igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pingvin Elküldve November16, 2016 Megoszt Elküldve November16, 2016 Szia Zotya! Vannak hirdetési oldalak ahol jó fogást találhatsz, én ott vettem 3 ezerért párban, előre is, és hátra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November16, 2016 Megoszt Elküldve November16, 2016 25 perce, Pingvin írta: Szia Zotya! Vannak hirdetési oldalak ahol jó fogást találhatsz, én ott vettem 3 ezerért párban, előre is, és hátra is. Néztem párat, de elég ramaty állapotban voltak, persze ki lehet fogni jót is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November16, 2016 Megoszt Elküldve November16, 2016 Háhá, nekem intézett Spzoli gyári szarpozókat előre hátra a vecire. :D Más. Csótányseggűre létezik gyári pótféklányka? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
fatadaniel94 Elküldve November16, 2016 Megoszt Elküldve November16, 2016 Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami módszert amivel házilag el tudom távolítani az alvázvédőt? Sajnos van egy szép nagy lyuk a hátsó hídnál a kasztnin. Meg az egész alját át kell néznem. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November16, 2016 Megoszt Elküldve November16, 2016 Nem akarod te azt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November17, 2016 Megoszt Elküldve November17, 2016 8 órája, wookie írta: Háhá, nekem intézett Spzoli gyári szarpozókat előre hátra a vecire. :D Más. Csótányseggűre létezik gyári pótféklányka? Mintha lenne oda is egy pici szárny lámpával, mint a caravanra. 7 órája, fatadaniel94 írta: Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami módszert amivel házilag el tudom távolítani az alvázvédőt? Sajnos van egy szép nagy lyuk a hátsó hídnál a kasztnin. Meg az egész alját át kell néznem. Köszi! Hőlégfúvó, és kaparás spaklival De a rozsda úgyis szétnyammogja alatta a lemezt, meg átsárgállik egy idő után, elég ha átkopogtatod, finoman böködöd ahol gyanús. Ahol ránézésre ép, szépen kopog, nyomásra nem mozog-roszog ott jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fatadaniel94 Elküldve November17, 2016 Megoszt Elküldve November17, 2016 (edited) 6 órája, zotya975 írta: Hőlégfúvó, és kaparás spaklival De a rozsda úgyis szétnyammogja alatta a lemezt, meg átsárgállik egy idő után, elég ha átkopogtatod, finoman böködöd ahol gyanús. Ahol ránézésre ép, szépen kopog, nyomásra nem mozog-roszog ott jó. Rendben, Köszi! Módosítva November17, 2016 : fatadaniel94 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve November17, 2016 Megoszt Elküldve November17, 2016 (edited) 20 órája, fatadaniel94 írta: Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami módszert amivel házilag el tudom távolítani az alvázvédőt? Sajnos van egy szép nagy lyuk a hátsó hídnál a kasztnin. Meg az egész alját át kell néznem. Köszi! Szia! Esetleg hőlégfúvóval lazítsd meg egy picit és spaklival kapard le,de a kezedre figyelj,mert ha ráesik abban a pillanatban beleég a bőrödbe,(vastag védő kesztyű) Módosítva November17, 2016 : Petya9 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve November17, 2016 Megoszt Elküldve November17, 2016 Sziasztok! Elkészült a befarikcsa,ilyen lett lehet vinni a kipufogósokhoz ,hogy felhegesszék. A gyári kipufogó vég helyét oldalanként 6 cm-el kifelé át kellett hegeszteni,mert nagyon közel volt úgy a két vég egymáshoz. Mélységben még nem a végleges,de nem is az volt most a cél,hanem,hogy szimmetrikusan be legyen taknyolva a helyére. 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November17, 2016 Megoszt Elküldve November17, 2016 1 órával ezelőtt, Petya9 írta: Sziasztok! Elkészült a befarikcsa,ilyen lett lehet vinni a kipufogósokhoz ,hogy felhegesszék. A gyári kipufogó vég helyét oldalanként 6 cm-el kifelé át kellett hegeszteni,mert nagyon közel volt úgy a két vég egymáshoz. Mélységben még nem a végleges,de nem is az volt most a cél,hanem,hogy szimmetrikusan be legyen taknyolva a helyére. Jól néz ki, de nem nagyon passzentos? Azért szokott mozogni rendesen a vége... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts