zotya975 Elküldve Augusztus16, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2016 8 perce, Petya9 írta: Sziasztok! Valaki segítene,hogy hogyan tudnék fotót ide feltölteni,mert elvesztettem a fonást Feltöltöd pölö ide:http://pics.coldline.hu/ majd a kép linkjét bemásolod a hozzászólás "Médiafájlok beszúrása ( Kép, csatolmány)" lenyíló ablakába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Augusztus16, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2016 2 órája, aholy írta: dobd fel egy külső képmegosztóra, imgur, google, vagy ami szimpatikusabb Köszi a segítséget,sikerült megoldani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Augusztus16, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2016 2 órája, zotya975 írta: Feltöltöd pölö ide:http://pics.coldline.hu/ majd a kép linkjét bemásolod a hozzászólás "Médiafájlok beszúrása ( Kép, csatolmány)" lenyíló ablakába. Köszi a segítséget,egy másik oldalról sikerült feltöltögetni a fotókat Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabolala Elküldve Augusztus23, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2016 Sziasztok! Ha ajtót cserélnék, ahhoz kell vágni/hegeszteni? Vagy a zsanérral együtt cserélhető? Mire kell figyelni ilyenkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus23, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2016 15 perce, szabolala írta: Sziasztok! Ha ajtót cserélnék, ahhoz kell vágni/hegeszteni? Vagy a zsanérral együtt cserélhető? Mire kell figyelni ilyenkor? Kiveszed a két zsanér stiftet, az egy darab ajtóhatároló stiftet,és szétcsavarod a bajonettzáras átvezetőt. Már ha nincs átfúrva és úgy átvezetve rajta kábel. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabolala Elküldve Augusztus24, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2016 (edited) 22 órája, zotya975 írta: Kiveszed a két zsanér stiftet, az egy darab ajtóhatároló stiftet,és szétcsavarod a bajonettzáras átvezetőt. Már ha nincs átfúrva és úgy átvezetve rajta kábel. Köszi! Még az volna a kérdésem, hogy fészlift utáni ajtók felmennek gond nélkül az első szériásra, ugye? Csak ha jól emlékszem a díszlécek mások? Módosítva Augusztus24, 2016 : szabolala Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2016 6 órája, szabolala írta: Köszi! Még az volna a kérdésem, hogy fészlift utáni ajtók felmennek gond nélkül az első szériásra, ugye? Csak ha jól emlékszem a díszlécek mások? Szerintem itt nem történt változás csak a tükör más és talán az ajtókárpit is. Ugye fekete lett, meg a szürkében még nagyobbak a zsebek. Bár láttam már feketében is kis meg nagy zsebeset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Szeptember7, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2016 Sziasztok! Ismét fárasztanám a jó népet a lökhárítóval,de csak akit érdekel Sikerült megvakolnom a hátsó csodát,most már majdnem le lehet fényezni,mivel szobafestő vagyok némi fogalmam van az előkészítésről,egyenlőre ilyen lett,közben kitaláltam,hogy dupla kidörgő véget rakatok fel,illetve azt is megterveztem,hogy milyen lesz a formája,de a fotón az csak egy próba darab ,hasonló lesz ,csak lágyítottuk a formát,hogy könnyedebb legyen az összkép,persze ezért megint lehetett hegeszteni a jobb oldali végnek az új helyét Itt látszik a kipufogó helye a jobb oldalon kijelölve. Jobb oldal. Bal oldal. És a végeredmény egyenlőre,kell még rajta mókolni a fényezőknek,de hát ezért lesz jó drága . Jobb oldalon az általam tervezett vég próba darabja van oda varázsolva,valami hasonló lesz mindkét oldalon Üdv. Petya 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember7, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2016 2 órája, Petya9 írta: Sziasztok! Ismét fárasztanám a jó népet a lökhárítóval,de csak akit érdekel Sikerült megvakolnom a hátsó csodát,most már majdnem le lehet fényezni,mivel szobafestő vagyok némi fogalmam van az előkészítésről,egyenlőre ilyen lett,közben kitaláltam,hogy dupla kidörgő véget rakatok fel,illetve azt is megterveztem,hogy milyen lesz a formája,de a fotón az csak egy próba darab ,hasonló lesz ,csak lágyítottuk a formát,hogy könnyedebb legyen az összkép,persze ezért megint lehetett hegeszteni a jobb oldali végnek az új helyét Itt látszik a kipufogó helye a jobb oldalon kijelölve. Jobb oldal. Bal oldal. És a végeredmény egyenlőre,kell még rajta mókolni a fényezőknek,de hát ezért lesz jó drága . Jobb oldalon az általam tervezett vég próba darabja van oda varázsolva,valami hasonló lesz mindkét oldalon Üdv. Petya Nem rossz...hol osztod meg a kipufcsövet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Szeptember8, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2016 Köszi Elvileg a hátsó dobnál lenne szétválasztva ,én így tervezem,de majd a kipufogósok ki okoskodják,hogy szép is legyen,meg a hangja is kulturált maradjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember8, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2016 7 órája, Petya9 írta: Köszi Elvileg a hátsó dobnál lenne szétválasztva ,én így tervezem,de majd a kipufogósok ki okoskodják,hogy szép is legyen,meg a hangja is kulturált maradjon. Értem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Epoxi Elküldve Szeptember13, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2016 (edited) On 2016. 09. 07. at 21:08, Petya9 írta: Sziasztok! Ismét fárasztanám a jó népet a lökhárítóval,de csak akit érdekel Sikerült megvakolnom a hátsó csodát,most már majdnem le lehet fényezni,mivel szobafestő vagyok némi fogalmam van az előkészítésről,egyenlőre ilyen lett,közben kitaláltam,hogy dupla kidörgő véget rakatok fel,illetve azt is megterveztem,hogy milyen lesz a formája,de a fotón az csak egy próba darab ,hasonló lesz ,csak lágyítottuk a formát,hogy könnyedebb legyen az összkép,persze ezért megint lehetett hegeszteni a jobb oldali végnek az új helyét Itt látszik a kipufogó helye a jobb oldalon kijelölve. Jobb oldal. Bal oldal. És a végeredmény egyenlőre,kell még rajta mókolni a fényezőknek,de hát ezért lesz jó drága . Jobb oldalon az általam tervezett vég próba darabja van oda varázsolva,valami hasonló lesz mindkét oldalon Üdv. Petya Szerintem szép munkát végeztél, jól néz ki Módosítva Szeptember13, 2016 : Epoxi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Szeptember13, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2016 Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október2, 2016 Megoszt Elküldve Október2, 2016 Kezdődik a móka : Ezzel viszont még nem tudom mit kezdjek: Nem az a baj hogy elvált, mert fel tudom ragasztani, csak felette rozsdás, mert összerakás után volt merítve és oda nem jutott be semmi. Vagy hagyom, így vagy felragasztom, de előtte le kéne kezelni valamivel. Csak az ecset nem fér oda sprével meg befújnák mindent belül. Hát majd kitalálok valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Október2, 2016 Megoszt Elküldve Október2, 2016 3 órája, zotya975 írta: Kezdődik a móka : Ezzel viszont még nem tudom mit kezdjek: Nem az a baj hogy elvált, mert fel tudom ragasztani, csak felette rozsdás, mert összerakás után volt merítve és oda nem jutott be semmi. Vagy hagyom, így vagy felragasztom, de előtte le kéne kezelni valamivel. Csak az ecset nem fér oda sprével meg befújnák mindent belül. Hát majd kitalálok valamit. Maszkolni nem tudnál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október2, 2016 Megoszt Elküldve Október2, 2016 39 perce, aholy írta: Maszkolni nem tudnál? Az egész autóbelsőt? Rozsdamarózás nélkül úgysem tartós a festés, rozsdamarózni meg nem tudok ott, mert nem tudom eltávolítani a savmaradékot a merevítő és a lemez közül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Október2, 2016 Megoszt Elküldve Október2, 2016 21 perce, zotya975 írta: Az egész autóbelsőt? Rozsdamarózás nélkül úgysem tartós a festés, rozsdamarózni meg nem tudok ott, mert nem tudom eltávolítani a savmaradékot a merevítő és a lemez közül. Akkor nincs mese, meg kell venni a másik astrat, vagy ebböl egy cabriokaravánt csinálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október2, 2016 Megoszt Elküldve Október2, 2016 28 perce, aholy írta: Akkor nincs mese, meg kell venni a másik astrat, vagy ebböl egy cabriokaravánt csinálni Lehet nem csinálok vele semmit..végülis eddíg is ilyen volt, ha nem akartam volna tetőkárpitot cserélni nem is vettem volna észre. Küzdök ezzel a ragasztóval, jó büdös, tisztára mint a pálmatex. Egyszerre csak úgy 50 centis sávot fújok meg, de már van két gyűrődés is amit nem tudtam teljesen kisimítani aztán a neheze a napellenzőknél még hátravan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabadij Elküldve Október2, 2016 Megoszt Elküldve Október2, 2016 2 órája, zotya975 írta: Lehet nem csinálok vele semmit..végülis eddíg is ilyen volt, ha nem akartam volna tetőkárpitot cserélni nem is vettem volna észre. Küzdök ezzel a ragasztóval, jó büdös, tisztára mint a pálmatex. Egyszerre csak úgy 50 centis sávot fújok meg, de már van két gyűrődés is amit nem tudtam teljesen kisimítani aztán a neheze a napellenzőknél még hátravan. A rozsda szerintem maradhat,egész biztos,hogy nem fog átrohadni a tetőlemez,ha zavar,akkor fújd be cinksprével,vagy a sokat reklámozott hemörájtot vegyél,azt kisebb vakrozsdára rá lehet kenni,a felület előkezelése nélkül is. Az ilyen ragasztást középről kell kezdeni és egy alkalmas tárggyal,mondjuk egy keményebb rongylabdával középről kifelé simogatva lehet egyenletessé tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október2, 2016 Megoszt Elküldve Október2, 2016 30 perce, Szabadij írta: A rozsda szerintem maradhat,egész biztos,hogy nem fog átrohadni a tetőlemez,ha zavar,akkor fújd be cinksprével,vagy a sokat reklámozott hemörájtot vegyél,azt kisebb vakrozsdára rá lehet kenni,a felület előkezelése nélkül is. Az ilyen ragasztást középről kell kezdeni és egy alkalmas tárggyal,mondjuk egy keményebb rongylabdával középről kifelé simogatva lehet egyenletessé tenni. Aztán végülis hagytam ahogy volt, sprével fújogatni nem nagyon akartam a kocsin belül semmit, mert akkor lehet vakarni kábé mindenhonnan. Közel sem lett olyan szép mint ahogy akartam, lett benne pár ránc, amiket nem tudtam tökéletesen eltávolítani még hölégfújózva sem. A ruhafogas tartókat lefalaztam, mert soha nem használtam őket és rondák voltak. Összeraktam a kocsit annyira hogy holnap mehessek vele, de még vár egy-két forrasztás stb... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pingvin Elküldve Október2, 2016 Megoszt Elküldve Október2, 2016 Gratulálok Zotya! Szerintem jó lett, én speciel örülnék neki, ha az enyém ilyen lenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Október2, 2016 Megoszt Elküldve Október2, 2016 Semmi baj nincsen ezzel,jól néz ki és különben is az vakuljon meg aki ebben hibát talál Nekem is kell majd valamit csinálnom mert van egy astra f van-om is de szerencsére abban csak a két ülés felett van tető kárpit Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október3, 2016 Megoszt Elküldve Október3, 2016 7 órája, Pingvin írta: Gratulálok Zotya! Szerintem jó lett, én speciel örülnék neki, ha az enyém ilyen lenne! 6 órája, Petya9 írta: Semmi baj nincsen ezzel,jól néz ki és különben is az vakuljon meg aki ebben hibát talál Nekem is kell majd valamit csinálnom mert van egy astra f van-om is de szerencsére abban csak a két ülés felett van tető kárpit Kösz, igyekszem..hmm...cabrió, vagy milyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október3, 2016 Megoszt Elküldve Október3, 2016 6 órája, zotya975 írta: Kösz, igyekszem..hmm...cabrió, vagy milyen? A Van, az a kisáruszállító... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október3, 2016 Megoszt Elküldve Október3, 2016 4 órája, pszilaj írta: A Van, az a kisáruszállító... :D Abban hátul nincs is tetőkárpit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts