szabolala Elküldve Május29, 2016 Megoszt Elküldve Május29, 2016 26 perce, zotya975 írta: Ellenőriztem a guminyomást a nyári kerekekben, gondoltam nem árt néha megnézni a pótkerékben is. ha már ott jártam kivettem megnéztem milyen állapotban van a pótkerék tartály. Rozsdás állapotban: Ez már itt konkrétan átlyukadt, csak itt dupla lemez van: Most csak drótkorongos, rozsdamarós, alapozós játék volt. Fú, nem tudom hogy én ide be merjek-e nézni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május29, 2016 Megoszt Elküldve Május29, 2016 2 perce, szabolala írta: Fú, nem tudom hogy én ide be merjek-e nézni... :D Hát néha muszáj...az a baj hogy ahol a dupla lemez van ott nem férek hozzá kívülről, csak pacsmagolom oda a rozsdamarót és reménykedem hogy lassítja a folyamatot. Belülről hozzáférek a belsőhöz kívülről a külsőhöz de a kettő között esélytelen. Ez az a rész: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május29, 2016 Megoszt Elküldve Május29, 2016 Na nekem az a rész lett kompletten cserélve. A külső lemez. :D Meg a hátfal, de az sima meló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi (Astra) Elküldve Május30, 2016 Megoszt Elküldve Május30, 2016 Sziasztok! Hátsó lökhárító esetében változott valami azon kívül, hogy szögletes, vagy kerek a rendszámtábla világítás? Oda kell figyeljek valamire, ha a Classic (2002-es) 5 ajtós Fa Astra-mra szeretnék hátsó lököst keríteni (évjárat, alak, forma stb...) Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június11, 2016 Megoszt Elküldve Június11, 2016 Szombat délután-éjszakásvoltam-demárfelkeltem-esett az eső-füvet nyírni nem lehet-micsinájak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június12, 2016 Megoszt Elküldve Június12, 2016 Rozsdafolt volt -nincs.... 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Június12, 2016 Megoszt Elküldve Június12, 2016 46 perce, zotya975 írta: Rozsdafolt volt -nincs.... Design-os Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június12, 2016 Megoszt Elküldve Június12, 2016 3 órája, aholy írta: Design-os Ah, volt még Verdás és Garfildos, de azok szerintem túl gyerekesek. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pingvin Elküldve Június12, 2016 Megoszt Elküldve Június12, 2016 2 órája, zotya975 írta: Ah, volt még Verdás és Garfildos, de azok szerintem túl gyerekesek. Nagyon bejön! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabolala Elküldve Június13, 2016 Megoszt Elküldve Június13, 2016 22 órája, zotya975 írta: Ah, volt még Verdás és Garfildos, de azok szerintem túl gyerekesek. Nagyon király! Asszem elkezdek hellokittys matricákat vásárolni, van pár hely, ahova lehet rakni... :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolt5566 Elküldve Június28, 2016 Megoszt Elküldve Június28, 2016 Sziasztok sedan astra jobb oldali oszlop allat a csomagtartó és a kalaptartonal a hangszórónal honnan ázik be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftomi28 Elküldve Július2, 2016 Megoszt Elküldve Július2, 2016 Sziasztok! Kombi astrám van és az a problémám, hogy beázik. Felül ahol a kapaszkodó és a belső világítás van jobb hátul előtte van egy "vakablak" vagy nem tudom hogy írjam ott csöpög be a víz. (magasnyomású mosásánál is). Hol jöhet be a víz? Szerintem a műanyag sín alatt ami a karosszéria két oldalán van. Azt hogy lehet levenni? Van ebben valakinek tapasztalata? Köszönüm Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabolala Elküldve Július2, 2016 Megoszt Elküldve Július2, 2016 3 perce, ftomi28 írta: Sziasztok! Kombi astrám van és az a problémám, hogy beázik. Felül ahol a kapaszkodó és a belső világítás van jobb hátul előtte van egy "vakablak" vagy nem tudom hogy írjam ott csöpög be a víz. (magasnyomású mosásánál is). Hol jöhet be a víz? Szerintem a műanyag sín alatt ami a karosszéria két oldalán van. Azt hogy lehet levenni? Van ebben valakinek tapasztalata? Köszönüm Nekem is beázik bal hátul. A müa. sín az nem müa amúgy, de le lehet óvatosan feszegetni csavarhúzóval, alá persze rongy. Kis müa. patentok fogják, törnek mint a veszedelem. De sztem nem ott ázik be, bár van ott egy tömítés végig ami el lehet öregedve. Én végignyomtam szilóval, de nem szűnt meg a problem... Mindenesetre nem árt néha levenni és kitakarítani, mert összegyűlik ott a sok falevél, tűlevél, stb és szépen humuszosodik. :D Ettől persze nem tud elfolyni a víz, és nagyobb eséllyel ázik be. Én viszont inkább a tetősín csavarjainál a tömítésekre gyanakszom, csak ahhoz hogy azt levedd, belülről le kell bontani az egész borítást, és úgy lehet hozzáférni, nekem még nem volt hozzá energiám... :D Viszont ha azt leveszed, egyszerűbb utána a takaróléceket is levenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftomi28 Elküldve Július2, 2016 Megoszt Elküldve Július2, 2016 Köszi, A takaróléceket már levettem Szóval a tetősínre gondoltam én is arra gondolok, hogy annak a csavarjainál ázik be csak nem tudtam, hogy lehet levenni. Na majd ezt elhalasztom most én is Köszi a választ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július2, 2016 Megoszt Elküldve Július2, 2016 5 perce, ftomi28 írta: Köszi, A takaróléceket már levettem Szóval a tetősínre gondoltam én is arra gondolok, hogy annak a csavarjainál ázik be csak nem tudtam, hogy lehet levenni. Na majd ezt elhalasztom most én is Köszi a választ Nem kell levenni, leveszed a belső világítást, a mögötte található műanyag takarót, az oldalablak takarót, és el lehet emelni annyira a tetőtől hogy fölé láss. Ha rozsda nyomokat látsz a csavarnál akkor ott ázik be. Ha csak a hátsó 2 csavart veszed le akkor el lehet annyira emelni felfelé, hogy alatta gumitömítést cserélsz ami lehet például csőszerelési anyag is. Arra kell vigyázni hogy a csatornát ne zárja el teljesen mert akkor nem tud hátrafelé lejutni a víz. Ilyesmit keress, csak ez pont az első 3 csavaros felfogatás: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftomi28 Elküldve Július2, 2016 Megoszt Elküldve Július2, 2016 Ok, köszönöm, megnézem. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
joecockroach Elküldve Július30, 2016 Megoszt Elküldve Július30, 2016 Sziasztok! A tankbetoltőnél az a tölcsérszerű gumis alkatrész szét van szakadva, ezt lehet kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július31, 2016 Megoszt Elküldve Július31, 2016 22 órája, joecockroach írta: Sziasztok! A tankbetoltőnél az a tölcsérszerű gumis alkatrész szét van szakadva, ezt lehet kapni? Biztos lehet de én sem találok online...be kell menni pölö cromaxba és rá kell bökni a robbantott ábrán hogy mi kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pingvin Elküldve Július31, 2016 Megoszt Elküldve Július31, 2016 Normális (nem fillérb@_$zó) bontóban örülnek is ha kiszeded, mert nem fém, nekik nincs értéke. Mifelénk mindent ami nem fém, szívesen adnak, (és nem is túl drágán), mert kevesebb veszélyes hulladékot kell utána "eltüntetni". 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
manias Elküldve Augusztus4, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2016 Sziasztok! F astra első szélvédőcseréhez mi kell hogy itthon meglehessen csinálni? Esetleg csinált már itt olyat valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
joecockroach Elküldve Augusztus5, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2016 18 órája, manias írta: Sziasztok! F astra első szélvédőcseréhez mi kell hogy itthon meglehessen csinálni? Esetleg csinált már itt olyat valaki? Én inkább szélvédős cégnél csináltatnám, mert kb mire megveszed a ragasztót, meg az üveget, annyiból megcsinálja a szakember is. Nekem 18000 forintba került a csere, egy ismerősömnek kijött 11000ből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pingvin Elküldve Augusztus5, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2016 On 2016. 08. 04. at 21:09, manias írta: Sziasztok! F astra első szélvédőcseréhez mi kell hogy itthon meglehessen csinálni? Esetleg csinált már itt olyat valaki? Szerintem is vidd el szélvédőshöz! Ha ezt a kérdést feltetted (és nem bántani, vagy megsérteni akarlak), akkor a legfontosabb dolog biztos, hogy hiányzik, a szélvédős tudás/tapasztalat. Biztos vagyok benne, hogy a szükséges szerszámokkal (flex, acélhuzal, ragasztó, vákumos tappancs, ...) ki tudod cserélni, de hidd el nem lesz sem olcsóbb, sem jobb a végén, és ha tapasztalat hiányában valami nem jól sül el, sokkal nagyobb szenvedés lesz újrázni, mint kicsengetni egy kis pénzt, és még garanciát is adnak a munkára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Augusztus15, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2016 (edited) Sziasztok! Nem írtam még itt sosem,de most itt a pillanat. Sikerült végre egy GSI hátsó lökhárítót ráfaragnom a cabriómra,2 db fotót találtam összesen a neten erről a sufni tuningról,de igazán nem volt beszédes egyik sem,úgyhogy nekiálltam saját kútfőből,mit mondjak,nem volt egyszerű a mutatvány és most felteszem ide az élményt,hátha valaki kedvet kap. Első lépés:Vásárolj 2 db GSI lököst,na ezzel meg is van úgy 1 évre az elfoglaltság,nekem ennyi idő volt,3 hete sikerült szereznem 20.000.- egy tökéletes elsőt és hátsót,ködlámpával, koptatóval, vonószem takarókkal,hibátlan fülekkel. Itt jegyzem meg, a donor ami szét lett vágva az 15.000.- és egy mocsok,csak a hátsó. Én felhasználtam egy sedan hátsó belső rögzítő konzolját is. Hőlégfúvó volt itthon,egy szűkítőt vettem 1.800.- hozzá,meg PP pálcát egy rakattal. A hosszában 19,5 cm toldás szükséges,a szélessége pedig,én 6 cm vágtam ki belőle.( de javaslom ha valaki nekiáll először 4 cm kezdjen és próba szerelés). Gyakorlatilag egy erős 3 napos meló volt amire készen lett de a fotók magukért beszélnek,illetve kinek mi,nekem tetszik. Fényezve még nincsen,mert keresem a megfelelő szakembert a munkára, aki szépet csinál majd belőle,meg a vasból 19,5 cm-es toldat Így néz ki a sufni tunning Ezt a távolságot kell középről kivágni,hogy kétoldalt felfeküdjön. Érdemes 4 cm-el kezdeni, nekem 6 cm jött ki mire jó lett oldalt. Valahogy így ... Jobb oldalt látszik,hogy a vonószem-takaró is be lett hegesztve,mert 20 éves kabrióval nem vontatunk Itt már majdnem kész,de kitaláltam,hogy kis rendszámot szeretnék,így átalakítjuk a rendszám-világítás helyét is.... A tojástartó üres... Így lett a két lyukból egy Így néz ki felszerelve a küszöbbel együtt,az még csak csipeszelve van és az ajtó borítás is rákerül. A belső rögzítés egy külön fejezetet igényel,sajnos arról kevesebb fotó készült. Mehetünk a fényezdébe , előtte meg a "kőműveshez" vakoltatni A képsorozat a teljesség igénye nélkül került föl,ha valakit részletesebben érdekel,írjon nyugodtan. Módosítva Augusztus16, 2016 : Petya9 5 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Augusztus16, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2016 Sziasztok! Valaki segítene,hogy hogyan tudnék fotót ide feltölteni,mert elvesztettem a fonást Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Augusztus16, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2016 8 perce, Petya9 írta: Sziasztok! Valaki segítene,hogy hogyan tudnék fotót ide feltölteni,mert elvesztettem a fonást dobd fel egy külső képmegosztóra, imgur, google, vagy ami szimpatikusabb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts