Astra F Caravan Elküldve Február22, 2016 Megoszt Elküldve Február22, 2016 52 perce, kasztiimre írta: Sziasztok! Asrta F Sedan-om van és keresek hozzá pár alkatrészt, aminek nem tudom a nevét. A csomagtartó jobb oldalán van egy szellőző rács a kárpit alatt, amit a lökhárító takar kívülről. A pára kiszellőztetésére hivatott. Ennek mi a neve, hogyan keressem? Továbbá szintén a csomagtartó két oldalában a kerékjárati ív mögött van egy-egy lyuk, amiben szerintem valaha volt két gumidugó. Jól gondolom? No ezeket is keresném, de fogalmam sincs,mi az a neve. Köszi: Imi Hátsó negyed szellőző: https://www.partsbase.org/opel/astra-f-1992-1998-2-12-1-rear-quarter-ventilator/ A másikat nem tudom ill. tetőablakosnál ott egy kifolyóvég van, ezen az ábrán a 12-es alkatrész: https://www.partsbase.org/opel/astra-f-1992-1998-3-37-4-1-sun-roof-contd-for-tudor-webasto-contd/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kasztiimre Elküldve Február23, 2016 Megoszt Elküldve Február23, 2016 OPEL 1 83 752 8 órája, Astra F Caravan írta: Hátsó negyed szellőző: https://www.partsbase.org/opel/astra-f-1992-1998-2-12-1-rear-quarter-ventilator/ A másikat nem tudom ill. tetőablakosnál ott egy kifolyóvég van, ezen az ábrán a 12-es alkatrész: https://www.partsbase.org/opel/astra-f-1992-1998-3-37-4-1-sun-roof-contd-for-tudor-webasto-contd/ Az első betalált, a második szerintem nem az, amire én gondolok. De mindenképp respect! Szóval én arra lennék kíváncsi, hogy sedanokban a csomagtér oldalaiban - ahová a mentődoboz és társai rakhatóak- van egy-egy nyílás a kerékjárati ív mögött. Kb.15-20 mm közötti átmérőjűek a lyukak. Ezekben a sedan tulajoknál van bármiféle dugó? vagy csak én gondolom, hogy ott lennie kéne valamiféle dugónak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
joecockroach Elküldve Február23, 2016 Megoszt Elküldve Február23, 2016 14 órája, Astra F Caravan írta: Az a baj, hogy egyébként az éves karbantartásnak része a zsanéroknak a zsírral feltöltése. Na most ezt ma már aligha megcsinálja valaki. A zsanér meg ugye ázik, a zsír kimosódik belőle és aztán elkezd rohadni és szép lassan elfogy az anyag. Nem csak a csapszeg hanem maga a zsanér. A múltkor én is leszedtem a porvédő gumikat és valamelyikből fél marék rozsdapor jött ki. Csak néztem, hogy mi ez. Hát igen, a kocsim előző 20 évében nem tudom mennyire figyeltek a zsanérokra, de leginkább sehogy szerintem. Én szoktam zsírozni, de ez a kopáson sokat már nem segít. :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február23, 2016 Megoszt Elküldve Február23, 2016 6 órája, kasztiimre írta: OPEL 1 83 752 Az első betalált, a második szerintem nem az, amire én gondolok. De mindenképp respect! Szóval én arra lennék kíváncsi, hogy sedanokban a csomagtér oldalaiban - ahová a mentődoboz és társai rakhatóak- van egy-egy nyílás a kerékjárati ív mögött. Kb.15-20 mm közötti átmérőjűek a lyukak. Ezekben a sedan tulajoknál van bármiféle dugó? vagy csak én gondolom, hogy ott lennie kéne valamiféle dugónak? Gyárilag van dugó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kasztiimre Elküldve Február23, 2016 Megoszt Elküldve Február23, 2016 4 órája, zotya975 írta: Gyárilag van dugó.... Köszi a képet, már bomló autót keresek, amiben ezek még benne vannak! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabolala Elküldve Február23, 2016 Megoszt Elküldve Február23, 2016 Sziasztok! 93-as Astra F Caravanban a csomagtér rolóról elveszett néhány kis műanyag görgő, ami rendesen a sínben tartja az egész hóbelebancot. Működőképes így is, de elég könnyen kiesnek a rudak a sínből. Lehet esetleg kapni ilyen görgőt valahol? Vagy mi ennek a neve pontosan? Előre is köszi a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
joecockroach Elküldve Február23, 2016 Megoszt Elküldve Február23, 2016 2 órája, szabolala írta: Sziasztok! 93-as Astra F Caravanban a csomagtér rolóról elveszett néhány kis műanyag görgő, ami rendesen a sínben tartja az egész hóbelebancot. Működőképes így is, de elég könnyen kiesnek a rudak a sínből. Lehet esetleg kapni ilyen görgőt valahol? Vagy mi ennek a neve pontosan? Előre is köszi a választ! Szia! Én ezt úgy oldottam meg, hogy megrajzoltam 3D-ben, és egy ismerős kinyomtatta 3D nyomtatóval. Ha esetleg kellene valakinek, szívesen megosztom a fájlt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joecockroach Elküldve Február23, 2016 Megoszt Elküldve Február23, 2016 Görgő kép 1 Görgő kép 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Február23, 2016 Megoszt Elküldve Február23, 2016 3 órája, kasztiimre írta: 1 perc, joecockroach írta: Görgő kép 1 Görgő kép 2 Köszi a képet, már bomló autót keresek, amiben ezek még benne vannak! rajzolhatnál GSI lökösöket, meg hátsó szárnyat is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
joecockroach Elküldve Február23, 2016 Megoszt Elküldve Február23, 2016 azért ne essünk túlzásokba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Február23, 2016 Megoszt Elküldve Február23, 2016 2 órája, szabolala írta: Sziasztok! 93-as Astra F Caravanban a csomagtér rolóról elveszett néhány kis műanyag görgő, ami rendesen a sínben tartja az egész hóbelebancot. Működőképes így is, de elég könnyen kiesnek a rudak a sínből. Lehet esetleg kapni ilyen görgőt valahol? Vagy mi ennek a neve pontosan? Előre is köszi a választ! Ha jól tudom csak a fémcsővel egybeépítve rendelhető az Opelnél, külön a műanyag végek nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabolala Elküldve Február24, 2016 Megoszt Elküldve Február24, 2016 9 órája, joecockroach írta: Görgő kép 1 Görgő kép 2 Király! :D Már csak egy ismerős kell, akinek van 3d nyomtatója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joecockroach Elküldve Február24, 2016 Megoszt Elküldve Február24, 2016 3 órája, szabolala írta: Király! :D Már csak egy ismerős kell, akinek van 3d nyomtatója. Nem tudok más megoldást, vagy van ismerős aki kinyomtatja, vagy veszel 5000ért a bontóból egy komplett szettet. Nekem a sín végéhez tartozó feszítőim nincsenek meg, de külön azt se kapni. Hány darab kellene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Február24, 2016 Megoszt Elküldve Február24, 2016 3 órája, joecockroach írta: Nem tudok más megoldást, vagy van ismerős aki kinyomtatja, vagy veszel 5000ért a bontóból egy komplett szettet. Nekem a sín végéhez tartozó feszítőim nincsenek meg, de külön azt se kapni. Hány darab kellene? A napellenző műanyag patentjet is meg tudnád rajzolni? Biztos lenne rá kereslet... Boltban 1200-ért tudtam venni ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február25, 2016 Megoszt Elküldve Február25, 2016 19 órája, aholy írta: A napellenző műanyag patentjet is meg tudnád rajzolni? Biztos lenne rá kereslet... Boltban 1200-ért tudtam venni ;-) Hát szerintem a nyomtatás drágább mint ez: https://cromax.hu/utasterbelsoter/mennyezetre_szerelt_alkatresz/napellenzo_alkatreszei/napellenzo_tarto_opel_34355 Link to comment Megosztás: More sharing options...
joecockroach Elküldve Február25, 2016 Megoszt Elküldve Február25, 2016 23 órája, aholy írta: A napellenző műanyag patentjet is meg tudnád rajzolni? Biztos lenne rá kereslet... Boltban 1200-ért tudtam venni ;-) Ha van darab, amit lemérjek, akkor szinte bármit lerajzolok. Csak vannak dolgok amiket egyszerűbb meg olcsóbb megvenni. De segítek bármit ha tudok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabolala Elküldve Március14, 2016 Megoszt Elküldve Március14, 2016 On 2016. 02. 23. at 21:24, joecockroach írta: Szia! Én ezt úgy oldottam meg, hogy megrajzoltam 3D-ben, és egy ismerős kinyomtatta 3D nyomtatóval. Ha esetleg kellene valakinek, szívesen megosztom a fájlt. Szia! Megtennéd, hogy megosztod a rajzot 3d fájlban? Találtam egy céget, akik nyomtatnak 3d-ben, és kérnék tőlük egy árajánlatot. Én tök nem értek hozzá, nekik .stl vagy .stp formátumban kellene... Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
joecockroach Elküldve Március16, 2016 Megoszt Elküldve Március16, 2016 On 2016. 03. 14. at 9:37, szabolala írta: Szia! Megtennéd, hogy megosztod a rajzot 3d fájlban? Találtam egy céget, akik nyomtatnak 3d-ben, és kérnék tőlük egy árajánlatot. Én tök nem értek hozzá, nekik .stl vagy .stp formátumban kellene... Köszi! Szia, a step fájlt elvileg bármelyik 3D szoftver megnyitja, és onnan már ki tudják menteni a nyomtatható fájlba, ami az stl. Holnap tudom megcsinálni, mivel a fájl nincs az itthoni gépemen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabolala Elküldve Március17, 2016 Megoszt Elküldve Március17, 2016 22 órája, joecockroach írta: Szia, a step fájlt elvileg bármelyik 3D szoftver megnyitja, és onnan már ki tudják menteni a nyomtatható fájlba, ami az stl. Holnap tudom megcsinálni, mivel a fájl nincs az itthoni gépemen. Oké, köszi, szólj ha megvan, és akkor privátban intézzük a többit! Kösz mégegyszer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Március17, 2016 Megoszt Elküldve Március17, 2016 Hali. Nem tudjátok 5 ajtós gyári hátsó sárfogó gumihoz milyen méretü a 3 db lemezcsavar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
benya513 Elküldve Március17, 2016 Megoszt Elküldve Március17, 2016 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha a kézifék bőrszoknyáját leveszem és megfelelő szögben nézek lefelé akkor kilátok a kocsi alá egy résen, gondolom ott megy ki a rúd amire a bowden jön a kérdés az hogy ez gyárilag ilyen, vagy hiányzik onnét valami gumi tömítés porvédő ilyesmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
benya513 Elküldve Március17, 2016 Megoszt Elküldve Március17, 2016 2 órája, bandika írta: Hali. Nem tudjátok 5 ajtós gyári hátsó sárfogó gumihoz milyen méretü a 3 db lemezcsavar? bármilyen facsavar jó bele ami egy picit nagyobb a luknál Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március18, 2016 Megoszt Elküldve Március18, 2016 6 órája, benya513 írta: Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha a kézifék bőrszoknyáját leveszem és megfelelő szögben nézek lefelé akkor kilátok a kocsi alá egy résen, gondolom ott megy ki a rúd amire a bowden jön a kérdés az hogy ez gyárilag ilyen, vagy hiányzik onnét valami gumi tömítés porvédő ilyesmi? Emlékeim szerint kell lenni ott egy gumi átvezetőnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
benya513 Elküldve Március19, 2016 Megoszt Elküldve Március19, 2016 On 2016. 03. 18. at 6:45, zotya975 írta: Emlékeim szerint kell lenni ott egy gumi átvezetőnek. köszi! nekem az akkor hiányzik, nem tudjátok hol lehetne kapni gondolom bárdinál ilyesmi nincs, csak bontó valami jó bontót pest környékén nem tudna valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pingvin Elküldve Március19, 2016 Megoszt Elküldve Március19, 2016 3 órája, benya513 írta: köszi! nekem az akkor hiányzik, nem tudjátok hol lehetne kapni gondolom bárdinál ilyesmi nincs, csak bontó valami jó bontót pest környékén nem tudna valaki? Boncinál nézz szét, szinte mindig van F Astra, de ne légy sértődékeny ha oda mész, néha van egy stílusuk, de nem rosszindulatúak, az árak változóak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts