Hjoe Elküldve Október10, 2014 Megoszt Elküldve Október10, 2014 Na itt is eljött a nagy nap: beköszönt a lengéscsillapító a csomagtartóba! Van ehhez javító elem, vagy a karosszériás bácsi hajtogat majd magának? Van javító elem, de nem akarsz venni. 35 darabja. http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=170321&aid=255932 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október23, 2014 Megoszt Elküldve Október23, 2014 GSI-be jó a sima ferdehátú hátsó ülése? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2014 Megoszt Elküldve Október24, 2014 GSI-be jó a sima ferdehátú hátsó ülése? Maga a bódé ugyanaz nem? Mindegyik 5 ajtós ferdehátú, tehát nem sedán és nem caravan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október24, 2014 Megoszt Elküldve Október24, 2014 Maga a bódé ugyanaz nem? Mindegyik 5 ajtós ferdehátú, tehát nem sedán és nem caravan. Na jau, csak hogy az üéslapok méretével felfogatásával nem-e variáltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2014 Megoszt Elküldve Október24, 2014 Na jau, csak hogy az üéslapok méretével felfogatásával nem-e variáltak. csótánysegg-csótánysegg. plug&play :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2014 Megoszt Elküldve Október24, 2014 Na jau, csak hogy az üéslapok méretével felfogatásával nem-e variáltak. Ha jól tudom a ráncfelvarráskor változott a hátsó üléstámla középső felfogatása. 94-előtt ott is olyan 3 torx-csavaros zsanér van fogatva a támla belső sarkára 94-után meg csak egy fix csap van. De áll lehet tenni így is, csak kell a lemez a bódéról ami egyben fogja a biztonsági öveket is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október24, 2014 Megoszt Elküldve Október24, 2014 Na jau, csak hogy az üéslapok méretével felfogatásával nem-e variáltak. De, variálták. Én amit vettem svájci ötajtós hátsó üléseket, középen a két ülőkap közötti felfogatás totál más volt. Pedig ötajtós-ötajtós Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október24, 2014 Megoszt Elküldve Október24, 2014 Ha jól tudom a ráncfelvarráskor változott a hátsó üléstámla középső felfogatása. 94-előtt ott is olyan 3 torx-csavaros zsanér van fogatva a támla belső sarkára 94-után meg csak egy fix csap van. De áll lehet tenni így is, csak kell a lemez a bódéról ami egyben fogja a biztonsági öveket is. Jaja. Ráadásul a ráncfelvarrottban is volt ez a másik fajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október24, 2014 Megoszt Elküldve Október24, 2014 Akkor vegyek egy akármilyen fejtámlást, és tegyem bele a mostaniba? Vagy keressek egy 92 körüli 3 ajtós ülését? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2014 Megoszt Elküldve Október25, 2014 Akkor vegyek egy akármilyen fejtámlást, és tegyem bele a mostaniba? Vagy keressek egy 92 körüli 3 ajtós ülését? Fejtámla hátul szerintem csak 94 után volt a fekete belsőnél ( bár ez a fekete nem biztos), ha fejtámlásat szeretnél és a tiéd 92-es akkor biztos hogy egy kicsit reszelni kell hogy bele tudd tenni de nem lehetetlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2014 Megoszt Elküldve Október25, 2014 94után csak elvétve volt szürke belső, de azok is újabb konzolosak voltak. Ritka undorító ám a szürke lufis műszerfal... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október25, 2014 Megoszt Elküldve Október25, 2014 Fejtámla hátul szerintem csak 94 után volt a fekete belsőnél ( bár ez a fekete nem biztos), ha fejtámlásat szeretnél és a tiéd 92-es akkor biztos hogy egy kicsit reszelni kell hogy bele tudd tenni de nem lehetetlen. Akkor ha szerzek egy szakadt ülést, abból beleszerkeszthetem. Mert a plug&play csere nem fog menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2014 Megoszt Elküldve Október25, 2014 Akkor ha szerzek egy szakadt ülést, abból beleszerkeszthetem. Mert a plug&play csere nem fog menni. Igen, de szerintem jóval egyszerűbb a felfogatás módosítása miatt középen átenni azt az egy konzolt és az ellendarabját a bódé aljáról mint belefaragni az fajtámla befogatásokat. Vagy aztán a fene tudja, ha a fejtámla nélküliben is ott van az a vas fellül akkor csak űátt kell fúrni a kárpitot meg kivágni. De aztán lehet volt egy kis átfedés gyártás közben és találsz olyant ami a régi befogatású középen és fejtámlás. Most voltam bontóban , de ezt nem néztem. (sajna a sárfogó gumit sem :omg: )Igazából van itthon 5 ajtós hátsó üléstámlám, de azt sem tudom milyen a felfogatása és azt sem hogy fejtámlás-e. Előkotorjam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október25, 2014 Megoszt Elküldve Október25, 2014 Van hátsó üléssorom is, ötajtósban :) fekete, kék kis vonalkákkal. Természetesen fejtámlákkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október25, 2014 Megoszt Elküldve Október25, 2014 Igen, de szerintem jóval egyszerűbb a felfogatás módosítása miatt középen átenni azt az egy konzolt és az ellendarabját a bódé aljáról mint belefaragni az fajtámla befogatásokat. Vagy aztán a fene tudja, ha a fejtámla nélküliben is ott van az a vas fellül akkor csak űátt kell fúrni a kárpitot meg kivágni. De aztán lehet volt egy kis átfedés gyártás közben és találsz olyant ami a régi befogatású középen és fejtámlás. Most voltam bontóban , de ezt nem néztem. (sajna a sárfogó gumit sem :omg: )Igazából van itthon 5 ajtós hátsó üléstámlám, de azt sem tudom milyen a felfogatása és azt sem hogy fejtámlás-e. Előkotorjam? Megnézheted. Bár 3 ajtós az enyém. Van hátsó üléssorom is, ötajtósban :) fekete, kék kis vonalkákkal. Természetesen fejtámlákkal. Az SZR-be jó lenne. De a Géjesi az háromajtós. A próbához kicsit messze vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2014 Megoszt Elküldve Október25, 2014 Megnézheted. Bár 3 ajtós az enyém. Az SZR-be jó lenne. De a Géjesi az háromajtós. A próbához kicsit messze vagy. ..és a hátsó üléssor miben is más 3ajtósban mint 5ajtósban? (shemmmibeeennn) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október25, 2014 Megoszt Elküldve Október25, 2014 ..és a hátsó üléssor miben is más 3ajtósban mint 5ajtósban? (shemmmibeeennn) Nem tudom, ezt kérdeztem. Hogy bármely évjárat, bármely kivitel passzol-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve November1, 2014 Megoszt Elküldve November1, 2014 Üdv kedves fórumozók. A mai nap folyamán a következő hibát vettem észre a kocsimon : http://kepfeltoltes.hu/view/141101/IMG_20141101_124802_305_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Valaki esetleg találkozott már ezzel az apróbb problémával? :) És hogyan sikerült orvosolnia? Előre is köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November1, 2014 Megoszt Elküldve November1, 2014 Üdv kedves fórumozók. A mai nap folyamán a következő hibát vettem észre a kocsimon : http://kepfeltoltes.hu/view/141101/IMG_20141101_124802_305_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Valaki esetleg találkozott már ezzel az apróbb problémával? :) És hogyan sikerült orvosolnia? Előre is köszi :) Ez a teleszkópnál van vagy csak simán a kerékdob? Ha az előbbi akkor bontóban donorból lehet kivágni ezt a részt és pótolni, ha az utóbbi akkor vagy megint csak donor, vagy megfelelő lemezből formára hajlítva. Persze mindegyiknél kivágni a rozsdás részt, utána, alapozó, festék, kasztnitömítő ha kell. Nekem is volt bár nem ekkora: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve November1, 2014 Megoszt Elküldve November1, 2014 (edited) Ez a teleszkópnál van vagy csak simán a kerékdob? Ha az előbbi akkor bontóban donorból lehet kivágni ezt a részt és pótolni, ha az utóbbi akkor vagy megint csak donor, vagy megfelelő lemezből formára hajlítva. Persze mindegyiknél kivágni a rozsdás részt, utána, alapozó, festék, kasztnitömítő ha kell. Nekem is volt bár nem ekkora: Ez a teleszkópnál van, ahol fel van fogatva, az szakadt le, elég szépen... Módosítva November2, 2014 : hening Képpel idézés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November1, 2014 Megoszt Elküldve November1, 2014 Ez a teleszkópnál van, ahol fel van fogatva, az szakadt le, elég szépen... Akkor el kell menni bontóba levágni egy épet amennyira lehet nagy átfedéssel, és normálisan felhegeszteni a rozsdás résztől megfosztott nyílásra. Múlt héten jártam bontóban ott is ki volt vágva két autóból is ez a torony. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve November2, 2014 Megoszt Elküldve November2, 2014 Akkor el kell menni bontóba levágni egy épet amennyira lehet nagy átfedéssel, és normálisan felhegeszteni a rozsdás résztől megfosztott nyílásra. Múlt héten jártam bontóban ott is ki volt vágva két autóból is ez a torony. Vagy vesz egy ilyet újonnan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November2, 2014 Megoszt Elküldve November2, 2014 Vagy vesz egy ilyet újonnan :) Neki a telótorony szakadt átt ha jól értettem tudomásom szerint abból nincs javítólemez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve November2, 2014 Megoszt Elküldve November2, 2014 Neki a telótorony szakadt átt ha jól értettem tudomásom szerint abból nincs javítólemez. Igen, nem tudom h van e javítóelem belőle, de sztem marad az a megoldás hogy egy donorból kivágjuk a megfelelő részt. De akkor már lehet mind a két oldalt érdemes lenne megcsinálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November2, 2014 Megoszt Elküldve November2, 2014 Igen, nem tudom h van e javítóelem belőle, de sztem marad az a megoldás hogy egy donorból kivágjuk a megfelelő részt. De akkor már lehet mind a két oldalt érdemes lenne megcsinálni... Úgy tudom nincs javítóív, nem olyan régen is hasonló gondja volt valakinek akkor sem találtunk új javítólemezt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts