Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Hogy az a... :evil:

Felhívtam őket. Nincs nekik most! 3-4 nap múlva csak :D

Pedig csak ezért jöttem kocsival melóba és ezért túlóráztam pénteken, hogy ma korábban elmehessek melóból és időben felérjek megvenni :?

Nekem mondod? :D

Hétvégén ügyeletben leszek, elvileg bármikor csöröghetnek, ha gáz van, és menni kell. Bár, ha 3-4 napot mondtak, akkor vszinűleg nem is lesz hétvégére a dobból semmi.

Ha rám hallgatsz, akkor alvázvédőzöd is a dobokat. 3 rugó+1 ecset. Ennyit megér. :P

Megosztás:

Nekem mondod? :D

Hétvégén ügyeletben leszek, elvileg bármikor csöröghetnek, ha gáz van, és menni kell. Bár, ha 3-4 napot mondtak, akkor vszinűleg nem is lesz hétvégére a dobból semmi.

Ha rám hallgatsz, akkor alvázvédőzöd is a dobokat. 3 rugó+1 ecset. Ennyit megér. :P

Ja és azt mondták, hogy 4 dobot hozatnak abból egy a tied. Szóval igyekeznem kell, hogy ne vigyék el az orrom elöl a maradék 3-at.

ja! fazon panaszolta, hogy valamiért :D a múlt héten többet is elvittek :D

Na vajon miért :P

Jó reklámot csináltál nekik. :D

Az ára pedig 6990Ft

Alvázvédőzés:

Gyári még sértetlen és ez az autó még sosem látott telet így most csak összel lefújtam valmi viasz alapúval. Ez megvédi ez a tél alatt, aztán nyáron majd komolyabb anyaggal is kezelem.

Megosztás:

Csak vmi reakció is lehetne, h jó-e a dob, vagy vmi... Ha már annyi eszük volt, h elvigyék előlünk, nem? :P

BTW a gyári védelem pont a tanksapka körül nincs. Oda csak ecsettel lehet bemenni. :D Mindenesetre elöl a dob alatt kajak tiszta volt minden, nagyon meggyőzött arról, h hátra is kell.

Megosztás:

[Nem tudom mikor fog jönni de tőlem elkérték a telszámom és megígérték amint megérkezik telefonálnak.

Így elsők között tudom meg  :lol:

Na ebben azért ne nagyon reménykedj,

Nekem az ültetőrugóim ügyében lassan 2 és fél hónapja telefonálnak.

Amit pedig Anti intézett, azt meg hamarosan be is szereljük.

Megosztás:

Találtam egy cikket egy vonatbalesetről, amiben egy F Astra volt a másik főszereplő. Meglepően sikeres kimenetelű volt a találkozás. Akit érdekel tekintse meg. Nem is olyan rossz ez a kasztni (Bár szerencse is kellett hozzá)!

http://www.szon.hu/engine.aspx/page/szon-a...pecial-szabolcs

Ezt egy lada is kibirta volna,mivel ez csak kisnyomtávú vasúti mozdony volt,ami kb 40-el mehetett!

Megosztás:

Ezt egy lada is kibirta volna,mivel ez csak kisnyomtávú vasúti mozdony volt,ami kb 40-el mehetett!

Jaja.. Pont ismerős is vok kicsit arra.. (faterom odavalósi volt) tényleg lájtos kis vonat, de ha tényleg megfogta volna vmi a kocsit, azért ennél többet kapott volna.

Ez a müanyag dobbetét ez minden astrára jó? filózok h talán nekem is kellene..

csak mondjuk akkor kellene akna is, ahol szépen ki lehetne tisztogatni a kerékjáratokat felrakás elött. Ebben a hidegben a panel elött elég mókés mutatvány lenne..

Bár lehet ez már jövöre marad. És akkor szépen átnézegeném, kijavitgatnám amit kell.. kezdődő rozsdák,alvázvédő vmi ilyesmi fordúlt meg a fejemben :roll: 8)

Megosztás:

Na megvan a véleményem erről a veba-car -ról.

Telefonáltak ugye nekem is, hogy megjött a műanyag kerékdob.

Korábban mikor megrendeltem megkérdeztem a nyitvatarásukat. A határozott válasz akkor az vollt, hogy 9-17-ig.

Tegnap nem kis könyörgés után és "Isten bizony legolgozom" ígéretet követően leléptem korábban a melóból, hogy odaérjek zárás előtt. Sikerült is 16.15-re odaérnem.

Az ajtó zárva sehol senki, hívtam a telefonszámukat de persze az ott csörgött a bezárt sötét üzletben.

Ezek után azt mondom, hogy nekem idén már nem lesz lehetőségem többet nyitvatartási időben (ami ezek után ki tudja mettől meddig tart) odaérnem. A 3eFt-ot a kiszállításért pedig nem vagyok hajlandó kifizetni arról nem is beszélve, hogy 18 után gondolom kiszállítást sem végeznek előtte pedig nálunk nincs otthon senki.

Így szabad az út a sós lének ezen a télen :lol:

Hacsak nincs valaki aki arra kevereg napközben és elhozza nekem és én 18 után elmennék érte.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.