leslie Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Hogy az a... :evil: Felhívtam őket. Nincs nekik most! 3-4 nap múlva csak :D Pedig csak ezért jöttem kocsival melóba és ezért túlóráztam pénteken, hogy ma korábban elmehessek melóból és időben felérjek megvenni :? Nekem mondod? :D Hétvégén ügyeletben leszek, elvileg bármikor csöröghetnek, ha gáz van, és menni kell. Bár, ha 3-4 napot mondtak, akkor vszinűleg nem is lesz hétvégére a dobból semmi. Ha rám hallgatsz, akkor alvázvédőzöd is a dobokat. 3 rugó+1 ecset. Ennyit megér. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Nekem mondod? :D Hétvégén ügyeletben leszek, elvileg bármikor csöröghetnek, ha gáz van, és menni kell. Bár, ha 3-4 napot mondtak, akkor vszinűleg nem is lesz hétvégére a dobból semmi. Ha rám hallgatsz, akkor alvázvédőzöd is a dobokat. 3 rugó+1 ecset. Ennyit megér. :P Ja és azt mondták, hogy 4 dobot hozatnak abból egy a tied. Szóval igyekeznem kell, hogy ne vigyék el az orrom elöl a maradék 3-at. ja! fazon panaszolta, hogy valamiért :D a múlt héten többet is elvittek :D Na vajon miért :P Jó reklámot csináltál nekik. :D Az ára pedig 6990Ft Alvázvédőzés: Gyári még sértetlen és ez az autó még sosem látott telet így most csak összel lefújtam valmi viasz alapúval. Ez megvédi ez a tél alatt, aztán nyáron majd komolyabb anyaggal is kezelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Csak vmi reakció is lehetne, h jó-e a dob, vagy vmi... Ha már annyi eszük volt, h elvigyék előlünk, nem? :P BTW a gyári védelem pont a tanksapka körül nincs. Oda csak ecsettel lehet bemenni. :D Mindenesetre elöl a dob alatt kajak tiszta volt minden, nagyon meggyőzött arról, h hátra is kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 a kettő volt 6900FT vagy Darabja ennyi :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 a kettő volt 6900FT vagy Darabja ennyi :?: Egy pár hátsó ára ennyi. Ja és lesz nem volt mert még nincs nekik elfogyott. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Tudom jővő hét elején megyek érte....akkorra hoznak Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Tudom jővő hét elején megyek érte....akkorra hoznak Nekem a hét közepére ígérték... Asszem inni fogok a vérükből. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Nekem a hét közepére ígérték... Asszem inni fogok a vérükből. :lol: Nem tudom mikor fog jönni de tőlem elkérték a telszámom és megígérték amint megérkezik telefonálnak. Így elsők között tudom meg :lol: Bár melóhelyről nem biztos, hogy azonnal szabadulni tudok így lehet így is hoppon maradok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Vajon kitől rendelhetik? Ki lehet a nagyker vagy gyártó? Lehet érdemesebb lenne a gyártótól venni. Pár darab össze is jönne itt a fórumon és gondolom még olcsóbb is lenne :wink: De ki a gyártó? Ha valaki már vett igazán írhatna róla, hogy milyen, sikerült-e feltennie... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Én kértem kiszállítást. kb 3 rugóért kihozzák, nekem ennyit megér, h fixen meglegyen + én sem tudok csak úgy eltűnni melóhelyről a város másik végébe. Nem tudom, miért nem ír, aki már megvette. Lehet, h csak olvasni tudnak? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 [Nem tudom mikor fog jönni de tőlem elkérték a telszámom és megígérték amint megérkezik telefonálnak. Így elsők között tudom meg :lol:Na ebben azért ne nagyon reménykedj, Nekem az ültetőrugóim ügyében lassan 2 és fél hónapja telefonálnak. Amit pedig Anti intézett, azt meg hamarosan be is szereljük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Találtam egy cikket egy vonatbalesetről, amiben egy F Astra volt a másik főszereplő. Meglepően sikeres kimenetelű volt a találkozás. Akit érdekel tekintse meg. Nem is olyan rossz ez a kasztni (Bár szerencse is kellett hozzá)! http://www.szon.hu/engine.aspx/page/szon-a...pecial-szabolcs Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Hívtak, h megjött a hátsó dob. Állítólag ma, vagy holnap hozzák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Hívtak, h megjött a hátsó dob. Állítólag ma, vagy holnap hozzák. Olvasd el a pü-t !!!! Bár már késő :lol:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Szantozoli: télleg elég könnyen megúszta, két ajtócsere, pár gumesz, meg egy futóműellenőrzés, és mehet tovább :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Szantozoli: télleg elég könnyen megúszta, két ajtócsere, pár gumesz, meg egy futóműellenőrzés, és mehet tovább :wink: Bezzeg a vonat! Vihetik a MÉH-be! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 No, tuti a hátsó dob, remélem, h hétvégén felkerül a gépre. Nameg remélem, h alámegy a 195-ös gumesz is, de ahogy néztem, jó neki az ET49-es felnin, nem fog beleérni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Találtam egy cikket egy vonatbalesetről, amiben egy F Astra volt a másik főszereplő. Meglepően sikeres kimenetelű volt a találkozás. Akit érdekel tekintse meg. Nem is olyan rossz ez a kasztni (Bár szerencse is kellett hozzá)! http://www.szon.hu/engine.aspx/page/szon-a...pecial-szabolcs Ezt egy lada is kibirta volna,mivel ez csak kisnyomtávú vasúti mozdony volt,ami kb 40-el mehetett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Ezt egy lada is kibirta volna,mivel ez csak kisnyomtávú vasúti mozdony volt,ami kb 40-el mehetett! Jaja.. Pont ismerős is vok kicsit arra.. (faterom odavalósi volt) tényleg lájtos kis vonat, de ha tényleg megfogta volna vmi a kocsit, azért ennél többet kapott volna. Ez a müanyag dobbetét ez minden astrára jó? filózok h talán nekem is kellene.. csak mondjuk akkor kellene akna is, ahol szépen ki lehetne tisztogatni a kerékjáratokat felrakás elött. Ebben a hidegben a panel elött elég mókés mutatvány lenne.. Bár lehet ez már jövöre marad. És akkor szépen átnézegeném, kijavitgatnám amit kell.. kezdődő rozsdák,alvázvédő vmi ilyesmi fordúlt meg a fejemben :roll: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Na megvan a véleményem erről a veba-car -ról. Telefonáltak ugye nekem is, hogy megjött a műanyag kerékdob. Korábban mikor megrendeltem megkérdeztem a nyitvatarásukat. A határozott válasz akkor az vollt, hogy 9-17-ig. Tegnap nem kis könyörgés után és "Isten bizony legolgozom" ígéretet követően leléptem korábban a melóból, hogy odaérjek zárás előtt. Sikerült is 16.15-re odaérnem. Az ajtó zárva sehol senki, hívtam a telefonszámukat de persze az ott csörgött a bezárt sötét üzletben. Ezek után azt mondom, hogy nekem idén már nem lesz lehetőségem többet nyitvatartási időben (ami ezek után ki tudja mettől meddig tart) odaérnem. A 3eFt-ot a kiszállításért pedig nem vagyok hajlandó kifizetni arról nem is beszélve, hogy 18 után gondolom kiszállítást sem végeznek előtte pedig nálunk nincs otthon senki. Így szabad az út a sós lének ezen a télen :lol: Hacsak nincs valaki aki arra kevereg napközben és elhozza nekem és én 18 után elmennék érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Nekem a Mexikói útra volt 2600 a szállítás. Sztem megéri. :lol: Amúgy oldalról 2 csavarral fel lehet rakni, már ki is találtam, hogyan. Sajna hétvégén nem hiszem, h tudok vele foglalkozni, pedig jó lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Nekem a Mexikói útra volt 2600 a szállítás. Sztem megéri. :lol: Én Fehérváron dolgozom így Pesten csak reggel 6.30 előtt és 18után vagyok. fehérvárra biztos nem 2600 a szállítás? Neked mikor vitték ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Ide napközben jött a cucc, de én megkérdezném őket, h szállítanak-e munkaidő után. Esetleg vmi Bp-i ismerősödhöz? Aki pláne közel is van hozzájuk? Akkor még olcsó is lenne a dolog, és tényleg megéri a cucc ebben a xar időben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Ide napközben jött a cucc, Na azért! :lol: Már azt hittem neked szállítottak és azért zártak korábban :lol: Majd valahogy megoldom de lehet az már egy következő szállítmányból lesz vmikor dec elején. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 "Bezzeg a vonat! Vihetik a MÉH-be! " Vagy viszik a mozdonyvezetők székházába elrettentő példának. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts