zotya975 Elküldve Augusztus26, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2014 üdv! kicsit fennakadt az első lökhárító jobb oldali széle ilyen z alakú rugalmas valami fogta a sárvédőhöz ami szétszakadt ilyet lehet kapni? ha igen mi a neve? ha nem van a javítására kiforrott ötlet? a lökhárító egyben van csak a felső és a középső felfogatás szakadt szét köszi! Mire gondolsz lemezanyára?http://www.autosboltgesztely.hu/images/products/large/1328787203-lemezanya-6.3mma.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Augusztus26, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2014 (edited) Mire gondolsz lemezanyára?http://www.autosboltgesztely.hu/images/products/large/1328787203-lemezanya-6.3mma.jpg nem erre hanem ami oldalt van, patentok fogják egyik felét a lemezhez a másik fele meg a lökhárítón van valami lágyabb hajlékony anyagból van műanyagszerű Módosítva Augusztus26, 2014 : individor Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2014 Tud valaki olyan alvázvédőt mondani ami nem bitumenes, nem Body termék ( bár rugalmasnak írják megkeményedik és lepattog) és a gyári hasonló? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2014 nem erre hanem ami oldalt van, patentok fogják egyik felét a lemezhez a másik fele meg a lökhárítón van valami lágyabb hajlékony anyagból van műanyagszerű Látod a képen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Augusztus29, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2014 Látod a képen? szerintem a bal alsó rész meg egy kicsit ferdén felette lesz az, kockaszerű a képen közepe fényes holnap le tudom fotózni mire gondolok, mert nekem mintha 3 ilyen rész lenne benne, de valahogy máshogy néz ki lehet csak azért mert szét van szakadva Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Augusztus29, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2014 szerintem a bal alsó rész meg egy kicsit ferdén felette lesz az, kockaszerű a képen közepe fényes holnap le tudom fotózni mire gondolok, mert nekem mintha 3 ilyen rész lenne benne, de valahogy máshogy néz ki lehet csak azért mert szét van szakadva Műanyaghegesztő visszarakja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Augusztus29, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2014 A tél előtt renoválom a küszöböket, jövöre cserélni akarom őket, de most sincs szívem így hagyni. Nem tudja valaki lehet kapni olyan vagy hasonló alvázvédőt mint a gyári gumis trutyi? :icon1: Már én is kérdeztem, de nem kaptam választ. Tud valaki olyan alvázvédőt mondani ami nem bitumenes, nem Body termék ( bár rugalmasnak írják megkeményedik és lepattog) és a gyári hasonló? :icon1: Nem Body. Hogy fentmarad-e, azt nem tudom. http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=255932&kid=74855&sort= http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=255932&kid=74854&sort= http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=255932&kid=74840&sort= Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Augusztus30, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2014 régebben evvel volt kezelve a kocsink: http://www.pyrmo.hu/Htm/dinitrol.htm 10+ évesen is bele lehetett nyomni a körmöt az alvázvédőbe, ellenben a sok magas gizgaz ledörzsölte egy idő után ahol elérte Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2014 Már én is kérdeztem, de nem kaptam választ. Nem Body. Hogy fentmarad-e, azt nem tudom. http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=255932&kid=74855&sort= http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=255932&kid=74854&sort= http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=255932&kid=74840&sort= Vannak még feltáratlan területek úgy látszik. :rolleyes: régebben evvel volt kezelve a kocsink: http://www.pyrmo.hu/Htm/dinitrol.htm 10+ évesen is bele lehetett nyomni a körmöt az alvázvédőbe, ellenben a sok magas gizgaz ledörzsölte egy idő után ahol elérte Kösz mindkettőtöknek, körülnézek majd a Piktorban ott viszonylag nagy a választék. A bitumenes amúgy alapból jó szerintem, csak egyrészt nem tetszik, másrészt nehezebb észrevenni alatta a meginduló rozsdát ez a világos szürke hamarabb megmutatja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lipa Elküldve Szeptember3, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2014 Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. Ma reggelre valaki (nem hagyta ott a névjegyét), a jobb oldali visszapillantómat beljebb hajlította az erőteljesebb mozdulattal. Olyan előfordult velem, hogy a nagy sietségben nekimentem és előre hajtottam, de azt egy egyszerű mozdulattal vissza lehetett pattintani, és kész. Ha az autó hátulja fele van behajlítva, azt vissza lehet nyomni, vagy tört és komplett csere? Próbáltam erőteljesebben az autó eleje felé helyre nyomni, de nem szándékozott. Köszönöm a segítséget! Zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember3, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2014 Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. Ma reggelre valaki (nem hagyta ott a névjegyét), a jobb oldali visszapillantómat beljebb hajlította az erőteljesebb mozdulattal. Olyan előfordult velem, hogy a nagy sietségben nekimentem és előre hajtottam, de azt egy egyszerű mozdulattal vissza lehetett pattintani, és kész. Ha az autó hátulja fele van behajlítva, azt vissza lehet nyomni, vagy tört és komplett csere? Próbáltam erőteljesebben az autó eleje felé helyre nyomni, de nem szándékozott. Köszönöm a segítséget! Zsolt Ha nem tört semmi csak lepattant akkor a tükör külső élére kell rácsapni tenyérrel és bepattannak a helyükre a rögzítő rugós patentek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lipa Elküldve Szeptember4, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2014 Sajnos törött, végi grepedt. Azért köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember5, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2014 Vannak még feltáratlan területek úgy látszik. :rolleyes: Kösz mindkettőtöknek, körülnézek majd a Piktorban ott viszonylag nagy a választék. A bitumenes amúgy alapból jó szerintem, csak egyrészt nem tetszik, másrészt nehezebb észrevenni alatta a meginduló rozsdát ez a világos szürke hamarabb megmutatja. Onnan van nekem is. 1000 a szürke gumis, 500 a bitumenes. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Szeptember5, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2014 Külső tükröt hogy lehet szétszedni? Tükörlap elvált már félig, mozog. Vissza akarom ragasztani. Vagy csak simán kihúzom a tükörlapot? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2014 Külső tükröt hogy lehet szétszedni? Tükörlap elvált már félig, mozog. Vissza akarom ragasztani. Vagy csak simán kihúzom a tükörlapot? Köszi. Ha manuális akkor úgy emlékszem karmok fogják elvileg le kell pattania.....a tükörtest burkolatát, ha lehúzod akkor általában a fül törik utána már ragasztani kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
REUNION Elküldve Szeptember7, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2014 Sziasztok,szerintetek a 94-ig gyártott hűtőrács helyére be lehet rakni a 95 utánit?Kösz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember7, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2014 Sziasztok,szerintetek a 94-ig gyártott hűtőrács helyére be lehet rakni a 95 utánit?Kösz... Igen, ha lámpát is cserélsz :) más a lámpa és a rács íve Link to comment Megosztás: More sharing options...
REUNION Elküldve Szeptember7, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2014 (edited) Gondoltam... <_< Köszi Gabibácsi! :icon1: Módosítva Szeptember7, 2014 : REUNION Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember7, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2014 Nincs mit :) amúgy van egy utángyártott gsi rácsom, az passzolna bele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Szeptember7, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2014 Sziasztok! Van egy Astra Caravanom amin sérülés miatt ki kell cserélni a bal első sárvédőt. A kérdésem az lenne, hogy ezek egyformák ugye? Tehát ugyan az van mindegyik típuson (ferdahátú stb)? Csak azt kell néznem, hogy van-e oldalvillogo? Bontottat akarok venni mert az utángyártottnál tartok a méret pontatlanságtól. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember8, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2014 Sziasztok! Van egy Astra Caravanom amin sérülés miatt ki kell cserélni a bal első sárvédőt. A kérdésem az lenne, hogy ezek egyformák ugye? Tehát ugyan az van mindegyik típuson (ferdahátú stb)? Csak azt kell néznem, hogy van-e oldalvillogo? Bontottat akarok venni mert az utángyártottnál tartok a méret pontatlanságtól. Köszi Szerintem egyformák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FekiAtti Elküldve Szeptember8, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2014 Sziasztok Van valakinek Astra del van- ja? tapasztalatokat szeretnék, hogy bírja a nagy kasznit a c14nz, és a sofőr szervó nélkül? illetve netán-tán ha valaki pesten egy ilyet bírtokol, némi anyagi ellenszolgáltatásként el sezretném kb 1 órára kérni a gumiszőnyeget a csomiból, sablonnak ! Köszönöm FekiAtti Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember8, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2014 Sziasztok Van valakinek Astra del van- ja? tapasztalatokat szeretnék, hogy bírja a nagy kasznit a c14nz, és a sofőr szervó nélkül? illetve netán-tán ha valaki pesten egy ilyet bírtokol, némi anyagi ellenszolgáltatásként el sezretném kb 1 órára kérni a gumiszőnyeget a csomiból, sablonnak ! Köszönöm FekiAtti Elviszi a nagy bódét pakolva a 60 ló, de az előzést, emelkedőn felszáguldást felejtsd el, és ha például pályán 130-al akarsz közlekedni akkor eszik rendesen . Lomha lesz, (üresen sem versenygép) a fékezés meg olyan mintha soha nem akarna megállni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FekiAtti Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 Elviszi a nagy bódét pakolva a 60 ló, de az előzést, emelkedőn felszáguldást felejtsd el, és ha például pályán 130-al akarsz közlekedni akkor eszik rendesen . Lomha lesz, (üresen sem versenygép) a fékezés meg olyan mintha soha nem akarna megállni. Köszi Akkor a megfontolt stílus lessz a nyerő. Volt egy B corsam X14SZ-vel ami szinte ugyan az a motor, a városi fogyasztása 7 körül jött ki ha volt benne egy kisebb országút és finoman mentem akkor 6.5, ha nyomtam neki akkor is csak max 7.5 bár az sem volt egy "GTI" :-D Feltételezem, hogy az asztra is hasonlóan produkál. Köszi & Üdv FekiAtti Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 Köszi Akkor a megfontolt stílus lessz a nyerő. Volt egy B corsam X14SZ-vel ami szinte ugyan az a motor, a városi fogyasztása 7 körül jött ki ha volt benne egy kisebb országút és finoman mentem akkor 6.5, ha nyomtam neki akkor is csak max 7.5 bár az sem volt egy "GTI" :-D Feltételezem, hogy az asztra is hasonlóan produkál. Köszi & Üdv FekiAtti Nem, mert az astra bódé nehezebb, mint egy corsa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts